🔖شب هفدهم #ماه_مبارک_رمضان
📌اين شب، شب بسيار مباركى است. در اين شب، رسول خدا (صلى الله عليه وآله) با لشكر كفّار قريش در سرزمين بدر برخورد كرد، و در روز هفدهم #جنگ_بدر واقع شد و خداوند متعال لشكريان اسلام را بر مشركين پيروز گردانيد، با آن كه مسلمانان از نفرات محدود و ساز و برگ اندك جنگى برخوردار بودند. اين پيروزى از بزرگترين فتوحات اسلام است; از اين رو علما گفته اند كه در اين روز، غسل و صدقه و شكر خدا بجا آوردن مستحبّ است و عبادت در شب هفدهم فضيلت فراوانى دارد.
✍فضيلتى از #اميرمؤمنان (عليه السلام) در شب جنگ بدر:
▪️در روايات فراوانى آمده است كه در شب هفدهم كه فرداى آن جنگ بدر واقع شد، رسول خدا (صلى الله عليه وآله) به اصحابش فرمود: چه كسى حاضر است برود از چاه آب بكشد و بياورد؟ اصحاب سكوت كردند و هيچ كدام اعلام آمادگى نكردند (چون كار خطرناكى بود) على (عليه السلام) برخاست، و براى آوردن آب بيرون رفت، آن شب، شبى سرد و ظلمانى بود و باد سردى می وزيد. حضرت به چاه آب رسيد، چاه بسيار عميق بود. حضرت دلوى نيافت كه بتواند از آن آب بكشد، لذا از چاه پايين رفت و مشكى را كه با خود داشت پر از آب كرد و بيرون آمد. به هنگام مراجعت ناگاه باد شديدى وزيد، امام (عليه السلام) نشست تا باد فرو نشيند آنگاه برخاست و حركت كرد كه تندباد ديگرى وزيدن گرفت، ناچار امام (عليه السلام) نشست، پس از آرام شدن، مجدّداً به راه افتاد كه در مرتبه سوم نيز تندبادى همانند قبل وزيد، آن حضرت نشست، تا هوا آرام شد; آنگاه به راه خود ادامه داد و خدمت رسول خدا (صلى الله عليه وآله) رسيد، پيامبر (صلى الله عليه وآله) پرسيد: اى ابوالحسن! چرا دير آمدى؟ امام جريان را توضيح داد.
🔻رسول خدا (صلى الله عليه وآله) پرسيد: متوجّه شدى آن بادهاى شديد چه بود؟ عرض كرد: نه، فرمود: اوّلى جبرئيل بود همراه با هزار فرشته كه بر تو سلام كردند و دوّمى ميكائيل بود كه با هزار فرشته بر تو سلام كردند و سوّمى نيز اسرافيل بود با هزار فرشته بر تو سلام كردند و آنها براى كمك و يارى ما در جنگ آمدند.
👈و آن كس كه گفته است براى امير مؤمنان (عليه السلام) در يك شب سه هزار و سه فضيلت است، اشاره به همين جريان دارد كه سه هزار فرشته، همراه با سه فرشته مقرّب الهى بر آن حضرت سلام كردند!
https://eitaa.com/valfajr313
#حدیث_روز : حدیث شماره ۵۴
درباره #تلاوت_قرآن در این ماه کوتاهی نکنیم که حسرتش به دلمان نماند.
https://eitaa.com/valfajr313
7.17M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سی روز 🌍
سی آیه 🌦
روز هفدهم ⬅️ آیه هفدهم
https://eitaa.com/valfajr313
پویش ملی جمع آوری کمک برای مردم #غزه در ماه رمضان
https://eitaa.com/valfajr313
مناجات سحرگاهی(ابوحمزه).mp3
35.03M
#مناجات_سحرگاهی
#سحر_هفدهم ماه رمضان
قرائت #دعای_ابوحمزه_ثمالی
بخش دوم
۱۴۰۳/۱/۹
https://eitaa.com/valfajr313
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#مناجات_سحرگاهی
هر شب ساعت ۱/۳۰ تا ۳
مسجد امام حسین علیهالسلام والفجر
برنامه امشب 👇👇👇
قرائت #دعای_کمیل
قرائت دعای مخصوص #شب_جمعه
https://eitaa.com/valfajr313
7.21M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بعضیامون تو مسجد حسینیم تو خونه صدام حسین
سلسله مباحث #خانواده_آسمانی
با کارشناسی حجتالاسلام رضازاده
هر روز بعد از نماز ظهر و عصر
مسجد امام حسین علیهالسلام والفجر
https://eitaa.com/valfajr313
در #شب_وروزجمعه ماه رمضان از #صدقه غافل نشویم 👈👈👈 5892101418979775
مسجد امام حسین علیه السلام والفجر
https://eitaa.com/valfajr313
1403-01-09.mp3
16.08M
#مباحث_خانواده (۸)
#ظهر_هفدهم ماه رمضان
#نمازی برای #عاقبت_به_خیری فرزند
#کارِخونه بی کلاسه کارخونه با کلاسه
#مرد_بیکار زود فاسد میشه
#مهدکودک غلطه #مهدبازی درسته
#خانه_سالمندان نتیجه مهد کودک
داستان شنیدنی یک #مفسر_قرآن
با کارشناسی حجتالاسلام رضازاده
۱۴۰۳/۱/۹
https://eitaa.com/valfajr313
تلاوت جزء هفدهم.mp3
31.33M
#جزءخوانی_قرآن
#عصر_هفدهم ماه رمضان
قرائت #جزء_هفده
توسط آقایان
فاضل شیخ اسدی
مهدی عرفانیان
۱۴۰۳/۱/۹
https://eitaa.com/valfajr313