📌 پدر و پسر شهیدی که سالیان سال در آغوش هم بودند/دوپلاک معروف ۵۵۵و ۵۵۶
🔹️ طی یک عملیات تفحص در منطقه چیلات، پیکر دو شهید پیدا شد. یکی از آنها در حالت نشسته با لباس و تجهیزات کامل به جایگاهی تکیه داده بود و شهید دیگر در پتو پیچیده شده بود.
◇ معلوم بود شهیدی که درازکش است مجروح شده و شهید نشسته سرِ وی را به دامن گرفته است. پلاکهایشان را بررسی کردیم، شمارهها پشت سر هم بود: 555 و 556.
◇ متوجه شدیم آنها با هم پلاک گرفتهاند. معمولاً رزمندههایی که خیلی رفیق بودند، با هم میرفتند پلاک میگرفتند. با مراجعه به سیستم کامپیوتر متوجه شدیم.
◇ شهیدی که نشسته، پدر و شهیدی که درازکشیده، پسر است. پدر سر پسر را به دامن گرفته بود.
◇ اینها شهید سیدابراهیم اسماعیلزاده پدر و سیدحسین اسماعیلزاده، اهل روستای باقرتنگه بابلسر بودند.
◇ پسر آرپیجی زن و پدر کمک آرپیجی زن پسر بود. پسر برای دید بهتر و انهدام تانکهای دشمن به سمت دامنه قله حرکت میکند.
◇ پدر وقتی افتادن فرزندش را میبیند، خودش را به دامنه کوه میرساند و بالای سر فرزندش میرود. چون توان بالا بردن پیکرحسین را نداشت، پتویی میآورد و پسرش را در آن میپیچد. او را در آغوش میگیرد و سر پسرش را روی زانوهایش میگذارد ، لحظاتی بعد خودش هم به شهادت میرسد و هر دو برای سالهای طولانی در همان حالت میمانند.
🇮🇷
📝 سه سال بعد از شهادت #حاج_قاسم سلیمانی منطقه چگونه است؟
❄️🌹❄️
🔻 پایگاه انگلیسی: تاریخیترین غلط ما ترور سلیمانی بود.
🔸پایگاه انگلیسی: پس از ترور قاسم سلیمانی این ایران بود که به اهدافش رسید.
🔹سه سال بعد از ترور او باید گفت بزرگترین اشتباه تاریخی، ترور او بوده است.
🔺آمریکا تصور میکرد بعد از ترور قاسم سلیمانی "ایران تنبیه شده" را پای میز مذاکره خواهد آورد.
#فاطمیه | #ثامن | #جان_فدا
5.69M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷
🎥 روزمان را با #قرآن آغاز کنیم/ ترتیل صفحه ۴۵۱ قرآن کریم ( آیات ۱۲۷ تا ۱۵۳ سوره مبارکه صافات )
🍃🌹🍃
🌺 پیامبر (ص) میفرمایند: «اَصدَقُ القَولِ وَ اَبلَغُ المَوعِظَةِ وَ اَحسَنُ القَصَصِ، کِتابُ اللهِ» راست ترین گفتار و رساترین پندها و نیکوترین قصهها کتاب خداست. (امالی صدوق /۳۹۴)
🎙 استاد پرهیزگار
با عرض سلام وادب واحترام
کجایید ای شهیدان خدایی
بلا جویان دشت کربلایی
به مناسبت سومین سالگرد سالگرد شهادت سردار دلها سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی و به مناسبت حماسه نهم دی در تاریخ ۱۴۰۱/۱۰/۹ روز جمعه بعد از نماز مغرب وعشاءِ در امامزاده شاه سید علی همرا با سخنرانی یکی از اساتید محترم سیاسی بر گزار می گردد از اهالی محترم دعوت بعمل می آید با حضور خود ارواح طیبه شهدا را شاد فرمایند با تشکر. از شرکت کنندگان. از طرف امام جماعت پایگاه بسج ولیعصرعج شورای اسلامی ودهیاری روستای طهمورسات
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥قیام مردم ایران به احترام شهدای گمنام
بله مردم واقعی ایران اینان نه ۴ تا جوجه براندازی که میان با سطل آشغال خیابون میبندن..
8.23M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥نماهنگ | با من حرف بزن
بامداحی: حاج مهدی رسولی
✅ پاسخ به یک شبهه پیرامون شهدا گمنام
◀️ در ذهن برخی افراد این سوال پیش می آید که با وجود امکان شناسائی افراد از طریق آزمایش DNA چرا ما همچنان شهید گمنام داریم؟!
🔰 پاسخ این سوال را میتوانیم در مصاحبه دکتر محمود تولایی رئیس مرکز تحقیقاتی ژنتیک نور با خبرگزاری مهر بخوانیم:
🔹 استخراج ژن روی یک نمونه خونی کار سادهای نیست، اگر قرار باشد همین کار روی بافت انجام شود، حساسیت کار ۲۰ برابر بیشتر خواهد شد. همین اقدام روی بافت سخت مشکل تر می شود. سختی کار روی نمونه استخوانی بسیار بیشتر از کار کردن روی نمونههای خونی است.
🔹 بافت سخت ابتدا باید پودر شود. اجزای درون سلولی با پودر کردن از بین میرود، پس راندمان کار پائین میآید. برای جبران راندمان کار، روشهای حساسی را پیش میگیرند. پس سختی کار در نمونه های استخوانی چندین برابر نمونههای خونی است. خصوصا اگر این نمونه ها مدت طولانی در شرایط نامطلوب قرار داشته باشند.
🔹 روی برخی از نمونهها باید چندین بار روشهای مختلف را امتحان کرد تا به یک نمونه DNA دارای کیفیت لازم برای مطالعات بعدی برسیم. حال با در نظر گرفتن این مشکلات، فرض کنید نمونهای را در اختیارمان قرار میدهند که در شرایط سختی نیز قرار داشته است. مثلا باید روی یک نمونه استخوانی کار کنیم که ۳۰ سال در باتلاق و مرداب و یا در معرض مستقیم آفتاب شدید مناطق جنوبی کشور بوده است. این مسائل باعث میشود که غشای اصلی سلولی آسیب ببیند. بنابراین باید حساس تر و ظریف تر کار کرده و روش های مختلف را بکار گیریم و این موجب طولانی شدن مراحل کار آزمایشگاهی میشود.