🚨«محمدحسین رجبی دوانی» در نشست خبری نخستین کنگره بینالمللی بزرگداشت امامزاده علی ابن محمد باقر(ع):
🔹نخستین قیام در خوانخواهی از شهادت امام حسین علیه السلام، حتی پیش از قیام مختار و توابین در ایران به وقوع میپیوندد و مردم سیستان بلافاصله پس از شنیدن خبر شهادت امام حسین (ع) دست به قیام میزنند.
🔹وسعت قیام آنها به گونهای بوده که برادر عبیدالله بن زیاد که حاکم سیستان بوده از این شهر فرار میکند. نکته جالبتر این است که این قیام زمانی به وقوع پیوسته که شیعه هنوز وارد ایران نشده است.
🔹حتی زمانی که اکثر ایران مذهب غیرشیعه را داشت، برای امام حسین(ع) و اهل بیت(ع)، مراسم عزاداری برگزار میکردند و بدین وسیله ارادت خود را نشان میدادند.
🔹امروز خناسان، خبیثان و خائنانی در پوشش دروغین مذهب و به دروغ به نام برادران اهل تسنن در کشور فتنهانگیزی میکنند و اخیرا هم فرد خبیثی راهپیمایی اربعین را زیرسوال برد. کسی که از بهاییت حمایت میکند و با استفاده از سعه صدر نظام جمهوری اسلامی، لگدپراکنی میکند، امروز در اثر تبلیغ وهابیت و خباثت خودش، برادران اهل تسنن را از خوردن نذریهایی که برای امام حسین(ع) داده میشود و شرکت در عزاداریها منع میکنند.
هدایت شده از کانال اطلاع رسانی دوره تقریرنویسی
#اطلاعیه_مهم
#قابل_توجه_اساتید_و_متقاضیان_تدریس
#دورههای_دانشافزایی_دروسمهارتیپژوهشی
⭐️دوره دانش افزایی اساتید و متقاضیان تدریس دروس مهارتی پژوهشی
امکان استفاده آفلاین از دوره های دانش افزایی اساتید و متقاضیان تدریس دروس مهارتی پژوهشی فراهم گردید
💻آدرس سامانه LMS جهت شرکت در دوره به صورت آفلاین:
https://pajuhesh.lms2.hozehkh.com/course/26332
اساتید و متقاضیان مجوز تدریس دروس مهارتهای پژوهشی و یا دیگر علاقهمندان به شرکت در دورهها می توانند با رفتن به آدرس فوق بعد از ثبتنام و شروع آموزش، دوره مدنظر خود را انتخاب نموده و در دوره شرکت نماید
✅نکته مهم: دوره های آفلاین صرفا جهت دانش افزایی می باشد و صرف شرکت در این دورهها موجب صدور مجوز تدریس نمیباشد
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
اداره ترویج و گسترش پژوهش حوزه علمیه خراسان
تلفن :
05132008166
آیدی پاسخگوی دوره:
@pajouheshkh
•┈┈••••🌟📚🌟•••┈┈•
🌐پژوهش
eitaa.com/joinchat/1846018082C067d491c5f
🌐 @howzehpajohesh
هدایت شده از خبرگزاری حوزه علميه خراسان
📷 #گزارش_تصویری
🔺 با حضور حجت الاسلام و المسلمین رضایی معاون علمی حوزه علمیه خراسان حجت الاسلام دکتر محمدصادق رجایی خراسانی به عنوان مدیر پژوهش و توسعه علمی این معاونت معرفی شد.
💠 بیشتر ببینیم👇
https://www.hozehkh.com/photogallery?id=49790
╭─════════════•❖•─╮
🔹خبرگزاری حوزه علمیه خراسان
🌐 @news_howzehkh
╰─•❖•════════════─╯ ️
وارثین (کانال مدرسه علمیه ولیعصر کرمانیها «عج» ارائه مطالب علمی ، اخلاقی، آموزشی و پژوهشی)
📷 #گزارش_تصویری 🔺 با حضور حجت الاسلام و المسلمین رضایی معاون علمی حوزه علمیه خراسان حجت الاسلام دکت
باسمه تعالی
با عرض سلام و تسلیت ایام خدمت همراهان گرامی کانال وارثین
خدا را شاکرم که بر بنده اش منت نهاد و توفیق داد تا بیش از یک دهه در مدرسه علمیه ولیعصر کرمانیها (عج) به طلاب حوزه علمیه خراسان خدمت کرده و سهمی اندک در رشد و ارتقای پژوهش در حوزه و تحقق منویات مقام معظم رهبری ایفا نمایم؛ در این مدت همیشه و همواره از همراهی مسئول محترم آموزش، برادر عزیز و شقیق نبیل حجه الاسلام و المسلمین شیخ محمد علی ایزدی یزدان آبادی که از خداوند منان همواره توفیق، عزت، و حسن عاقبت او و خانواده اش را مسئلت دارم، بهرهمند بودم؛ بی شک همراهی ایشان و برادر و استاد عزیزم حجه الاسلام و المسلمین غیور در کنار مدیریت مدبرانه استاد ارجمند حجه الاسلام و المسلمین اکبر ایزدی یزدان آبادی در کسب توفیق بنده از جناب حضرت حق (جل اسمه) و توجه عنایت حضرت حجت (عج) به این حقیر نقش به سزایی داشته است؛ اساتید معزز، فرهیخته و صمیمی و نیز طلاب معزز و باصفای مدرسه همیشه در یاد این حقیر خواهند بود.
اکنون که توفیق خدمت در سنگر دیگری به این کمترین محول شده است از همه سروران گرامی استدعای دعا دارم و یکایک شما عزیزان را به خدای منان میسپارم.
ارادتمند و ملتمس دعا
محمد صادق رجائی خراسانی
موضوعات مصوب مدارج قم تا تاریخ 1401.11.01.xlsx
1.22M
📌 #موضوعات_مصوب #پاياننامه حوزه علمیه قم تا تاریخ 1-11-1401
موضوعات پیشنهادی طلاب خراسان برای #پایان_نامه نباید در این فایل وجود داشته باشد و الا تصویب نمیشود
📌
طلاب محترمی كه قصد نوشتن پاياننامه سطح ۳ و ۴ را دارند، قبل از انتخاب موضوع رساله خود، حتماً از تکراری نبودن موضوع پیشنهادی اطمینان حاصل نمایند.
@mohammadarabshahe
48.35M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کربلا باید در اوج سادگی بری
مثل اربابت حسین خانوادگی بری
❇️#کانالوارثین
(ارائه مطالب #علمی و#پژوهشی)
#مدرسهعلمیهولیعصرکرمانیها(عج)
🆔@valiasrk
هدایت شده از ISC
سیدعلی محمدباب و روحانیون تبریز.pdf
3.86M
🔰گفت و شنود محمد علی باب و روحانیون تبریز
🔹تالیف میرزا محمد تقی خان مامقانی
#معرفی_کتاب #مناظره #تبریز
@ISC_howzeh | تبلیغ بین الملل
هدایت شده از ISC
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰جهاد تبیین وظیفه من و هر مسلمانی است
🔹شاهرخان : اگر دین یا گرایش شما را زیر سوال میبرند، تبیین کنید...
#جهاد_تبیین #شاهرخ_خان #اسلام
@ISC_howzeh | تبلیغ بین الملل
📜 #متن
🚦وقایع روزهای پایانی عمر شریف #پیامبر_اکرم صلی الله علیه و آله وسلم
#بخش_اول
استاد دکتر محمدحسین #رجبی_دوانی
📍رسول خدا صلی الله علیه و آله و سلم پس از حجة الوداع و اعلام ولایت امیرالمومنین سلام الله علیه به عنوان جانشین خود، به مدینه بازگشتند. ماه محرم و ماه صفر بود که حال ایشان دگرگون شد و پیامبر خدا به سبب بدحالی، گاهی اوقات در خانه بستری میشدند و قادر به اقامه نماز جماعت نبودند.
📍تا اینکه در اواسط ماه صفر، رسول خدا اعلام فرمود همه ی کسانی که در مکه قادرند سلاح در دست بگیرند برای رفتن به ماموریتی که انتقام جنگ موته و شهادت سرداران بزرگ اسلام در آن جنگ است آماده حرکت بشوند.
📍ایشان، ناحیه ای به نام جرف در بیرون از مدینه را به عنوان اردوگاه این سپاه تعیین کردند و جوانی به نام اسامة بن زید را به فرماندهی این سپاه منصوب کردند و بنا به نقلی، جز ده نفر از بنی هاشم که استثناء شده بودند همه باید در این لشکر حضور پیدا می کردند.
📍چرا پیامبر خدا در این ایام و بیماری خود اقدام به اعزام چنین سپاهی می کند، اگر که دشمن حمله ور شده بود و حضرت برای دفاع لشکر اعزام میکردند جای بحثی نبود، اما پیغمبر صلی الله علیه و آله و سلم می گوید که ما می خواهیم انتقام جنگ موته را بگیریم، ولی چرا این همه تعجیل در این قضیه می شود؟
📍آنچه مسلم است و بزرگان علمای شیعه به آن معتقد هستند، رسول خدا صلی الله علیه و آله و سلم چون ارتحال خود را نزدیک می دید، برای محکم کاری در امر خلافت و جانشینی بلافصل امیرالمومنین علیه السلام این تدبیر را اندیشیدند.
📍ایشان با توجه به علم و آگاهی که از دشمنی ها و حساسیت های بسیاری از اصحاب نسبت به مولای متقیان علیه السلام دارند و اینکه می دانند این افراد نمی توانند رهبری او را برتابند، می خواهد آن ها را به این ماموریت اعزام کند و در غیاب آن ها که به این ماموریت رفتند، رسول خدا رحلت می کند و امیرالمومنین علیه السلام که در غدیر معرفی شده است و برای او بیعت گرفته شده در جای رسول خدا صلی الله علیه و آله و سلم قرار خواهد گرفت و مسلمانان که از ماموریت موته برگردند، درعمل انجام شده قرار می گیرند و نمی توانند با رهبری امیرالمومنین علیه السلام مقابله و منازعه ای داشته باشند. لذا این سپاه را حضرت اعزام می کند...
#ادامه_دارد ....
توطئه ربودن پیکر مطهر پیامبر اعظم
نوع مقاله : تاریخ و رجال
نویسنده
مهدی سرحدی
موضوعات
تاریخ و رجال
اصل مقاله
بنا بر آنچه در متون معتبر تاریخی آمده است، دشمنان اسلام؛ اعم از مشرکان، کافران و یهودیان، بارها برای ترور پیامبر گرامی اسلام تلاشهای مذبوحانهای انجام دادهاند که تمامی آن تلاشها با شکست روبهرو شده است. چنانکه خداوند متعال در قرآن کریم میفرماید:
و یَمْکُرُونَ وَیَمْکُرُ اللّهُ وَاللّهُ خَیْرُ الْمَاکِرِینَ.
خدای متعال به حکم آیه شریفه: وَاللّهُ یَعْصِمُکَ مِنَ النَّاسِ، پیامبر خود را از گزند و آسیب در امان نگهداشت تا آن حضرت- که درود خدا بر او و خاندانش باد- رسالت مقدس خویش را به انجام رسانَد و پایههای دین مبین اسلام را مستحکم سازد.
اما دشمنی آن نابکاران، که در اعماق جان ناپاکشان ریشه داشت، پس از رحلت پیامبر اعظم صلی الله علیه و آله نیز ادامه یافت، چندان که در طول قرون متمادی، بارها تلاش کردند تا قبر مبارک آن حضرت را نبش کنند و پیکر مطهّر ایشان را بربایند، اما اراده و خواست الهی چنین بود که آن حضرت را پس از رحلتش نیز در پناه خویش مصون و محفوظ بدارد.
در این نوشتار، چند مورد از این تلاشهای مذبوحانه را، که در منابع تاریخی و کتب معتبر بدان اشاره شده، بررسی میکنیم:
1. نخستین بار، در ابتدای قرن پنجم هجری گروهی به فرمان «الحاکم بأمراللَّه عبیدی» و به سرکردگی شخصی به نام «ابو الفتوح»، حاکم وقت مکه و مدینه، تلاش کردند تا با نبش قبر
ص: 201
مطهّر پیامبر، پیکر پاک ایشان را به مصر منتقل کنند.
تاریخ نگاران، جزئیات این واقعه را با ذکر سند و به نقل از کتاب تاریخ بغداد، نوشته ابن نجار چنین آوردهاند:
گروهی از زنادقه به الحاکم بأمراللَّه، فرمانروای عبیدی پیشنهاد کردند که پیکر مطهر پیامبر را از مدینه منوره به مصر منتقل کند. حاکم را این سخن خوش آمد و گفت: اگر چنین کاری میسّر گردد، مردمان از همه جا برای زیارت، آهنگ مصر کنند و وضع اهل مصر دگرگون شود!
از این رو، فرمان داد بنایی بسازند و برای ساخت آن، اموال بسیار هزینه کرد. سپس ابوالفتوح را برای نبش مرقد مطهّر پیامبر روانه کرد. چون ابوالفتوح به مدینه منوره رسید، گروهی از اهل مدینه- که میدانستند او برای چه کاری آمده است- به همراه یکی از قاریان قرآن، به نام زلبانی، به نزد وی آمدند. زلبانی این آیه از قرآن کریم را تلاوت کرد:
وَإِن نَّکَثُواْ أَیْمَانَهُم مِّن بَعْدِ عَهْدِهِمْ وَطَعَنُواْ فِی دِینِکُمْ فَقَاتِلُواْ أَئِمَّةَ الْکُفْرِ إِنَّهُمْ لَا أَیْمَانَ لَهُمْ لَعَلَّهُمْ یَنتَهُونَ* أَلَا تُقَاتِلُونَ قَوْمًا نَّکَثُواْ أَیْمَانَهُمْ وَهَمُّواْ بِإِخْرَاجِ الرَّسُولِ وَهُم بَدَؤُوکُمْ أَوَّلَ مَرَّةٍ أَتَخْشَوْنَهُمْ فَاللّهُ أَحَقُّ أَن تَخْشَوْهُ إِن کُنتُم مُّؤُمِنِینَ.
مردم با شنیدن این آیه به خروش آمدند و نزدیک بود ابوالفتوح و سربازانش را به قتل برسانند، اما از آنجا که سرزمین حجاز تحت حاکمیت آنان قرار داشت، درنگ کردند. چون ابوالفتوح آن وضع را دید، گفت: «آری، خدای سزاوارتر است که از او پروا کنند! اگر از ترس جانم نبود، هرگز به این کار اقدام نمیکردم.» پس چندان به تنگ آمد که طاقتش نماند؛ از این اندیشه که چگونه بدان عمل ناپسند دست یازیده است.
پیش از به پایان رسیدن آن روز، به فرمان خدای، تندبادی وزیدن گرفت که زمین را به لرزه افکند، چندان که اشتران و اسبان با هودجها و زینهاشان سرنگون شدند و بسیاری از جانداران و شماری از مردم هلاک گشتند. ابوالفتوح از کرده خویش پشیمان شد و هراس از «حاکم» از دلش رخت بر بست.
2. بنا بر آنچه در منابع تاریخی آمده است، الحاکم بأمر اللَّه عبیدی پس از ناکامی در نخستین تلاش خود، بار دیگر به فکر نبش قبر مطهر پیامبر افتاد، اما این بار هم توطئه او
ص: 202
بینتیجه ماند و خداوند متعال، پیامبر خود را از مکر او و یارانش در امان داشت.
تاریخنگاران، جزئیات این حادثه را به نقل از کتاب «تأسی أهل الایمان فیما جری علی مدینة القیروان»، نوشته سعدون قیروانی چنین آوردهاند:
«حاکم بأمراللَّه شخص دیگری را برای نبش قبر پیامبر به مدینه فرستاد. آن شخص در منزلی نزدیک مسجد النبی اقامت گزید و از زیر زمین تونلی حفر کرد تا به قبر مطهر برسد. اهل مدینه در همان روزها نوری مشاهده کردند و ندایی شنیدند که میگفت: ای مردم، قبر پیامبرتان را نبش میکنند! مردم به جستجو پرداختند و آنان را یافتند و به قتل رساندند.»
3. در اواسط قرن ششم هجری، همزمان با ضعف و انحطاط حکومت عباسیان، برخی از حکمرانان مسیحی مناطق روم و بیزانس، در سال 557 ه. به فکر ربودن پیکر مطهّر پیامبر افتادند و دو تن از مسیحیان مغرب (اندلس) برای اجرای این نقشه مأموریت یافتند.