33.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
حاج ابراهیم نوعی ۱۴۰۰/١٢/١٢
🔴 یک معادله ریاضی زیبا
شاید تا بهحال این سؤال براتون پیش اومده كه جمعه روز فرده یا زوجه؟
جواب این پرسش اینه:
جمعه نه فرده و نه زوجه
بلكه تركیب فرد و زوجه
یعنی روز "فر جه"
اللهم عجل لولیک الفرج
تعداد جمعه های یک سال 52 تاست.
و تعداد روزهای یک سال 365 روز.
🔹 بنابراین تعداد روزهای غیر جمعه:
365-52=3️⃣1️⃣3⃣
چه پیام زیبایی دارد 👇👇👇
یعنی ای شیعه و ای منتظر ظـهور!!
در روزهای کاری هفته
باید کاری کنی که جزء این 3️⃣1️⃣3️⃣ نفر
باشی و آنگاه در روز جمعه منتظر ظهور باشی
🌕 به امید ظهور یار
#جمعه_های_انتظار
http://eitaa.com/vares_ir
امشب از ذوق آمدنت دل ما قرار ندارد
زبان قَلَمَم بند آمده از شوق عطر تو ☺️
آمدی برکت زندگی... 🌹
روشنی دیده... 😍
شور جوانی... 👌
معنی ایمان... 💓
آمدی هستی عاشق ها شوی
آمدی تاج بندگی ام شوی
قدم به چشم عاشقانت گذاشتی پادشاه دو عالم
چگونه دل و جانم نلرزد برای کسی که نه فقط ملائک،
نه فقط پیغمبران و کائنات و هستی،
که خدا خاطرخواه اوست...
فدای قدم های پاکت
خوش آمدی جانم به قربانت...
حسین جاااان ❤️
#میلاد_امام_حسین(ع)🌺
#مبارڪ_باد🌺
http://eitaa.com/vares_ir
🔴 شیعیان ما به اندازه یک لیوان آب خوردن ما را نمی خواهند.
🔵 حاج محمدعلي فشندي تهراني در حياط مسجد مقدس جمكران مشغول دعا و مناجات و توسل به محضر حضرت بقيه الله(روحي فداه) بود كه سيدي باعظمت را ديد. با خود گفت اين سيد از راه رسيده و شايد تشنه باشد، به طرف او رفت و ليوان آبي كه در دست داشت را به سمتشان گرفت و از آن سید خواست براي فرج امام زمان(عج) دعا کند. سید پس از نوشيدن آب فرمود:
🌕 «شيعيان ما به اندازه آب خوردني ما را نميخواهند، اگر بخواهند دعا ميكنند و فرج ما ميرسد».
تا اين را فرمود، حاج محمدعلی نگاه كرد و دیگرآن حضرت را ندید و ناگاه متوجه شد امام زمان(ارواحنا فداه) را ملاقات نموده است.»
لحظهای چشم سر ببند و چشم دل باز کن و بار دیگر این تشرف را با جان و دل بخوان، شاید این بار تو نیز به مانند من خجلت زده از شنیدن ندای مظلومیت امام زمان خویش باشی.
🔹 به راستی در ۲۴ ساعت عمر یک شبانهروز چند دقیقه به مولا و امام حی و زنده زمانمان اختصاص دارد؟
مگر نه این است که رسول خدا صلى الله علیه وآله فرمودند:
🔺«اَفْضَلُ العِبادَةِ اِنْتِظارُ الفَرَجِ»؛ برترین عبادات، انتظار ظهور و فرج است.
🔺 مگر كليد فرج مولا به حركت و دعاي ما بستگی ندارد پس ما را چه میشود که ادعای منتظر و شيعه بودن و دوستداشتن امام را داشته اما قدمی برای خروج از ظلمت و تاریکی غیبت به سمت روشنای ظهور برنمیداریم؟
#امام_زمان
http://eitaa.com/vares_ir
هدایت شده از هیئت منتظران مهدی فاطمه (س)
#حسینجان♥️
خبر دهید به عالم که عید، عید خداست
ادب کنید کـه میلاد سیـدالشهداست
#میلاد_امام_حسین(ع✨🎊
#مبارڪ_باد✨🎊
http://eitaa.com/vares_ir
.
🌺🌺 تقویم شیعه/ ۳ شعبان
🌺 ۱. ولادت حضرت امام حسین (ع)
💢 در این روز در سال 4 ه’ آقای شهیدان و سرور و سالار شیعیان و دلباختگان، اشک هر مؤمن، امام امام زاهد عابد، شهید غریب، عطشان نینوا حضرت اباعبداللَّه الحسین الشهید علیه السّلام عالم را به نور خود منور فرمود.
📚 اعلام الوری: ج ۱، ص ۴۲۰.
💢 پدرشان مولانا و مقتدانا أمیر المؤمنین علیبن ابی طالب علیه السّلام و مادرشان حضرت ولیة اللَّه و حبیبه خاتون دو سرا صدیقه کبری فاطمه زهرا سلام اللَّه علیها است.
💢کنیه آن حضرت ابو عبداللَّه و کنیه خاص آن حضرت ابوعلی است.
📚 بحار الانوار: ج ۴۳، ص ۲۳۷
🌺القاب حضرت الشهید، السعید، السبط الثانی، الامام الثالث، الرشید، الطیب، الوفی، السید، الزکی، المبارک، تابع لمرضات اللَّه است.
📚 بحار الانوار: ج ۴۳، ص ۲۳۷
🌺🌺 پیامبر پیامبر صلّی اللَّه علیه و آله در ولادت امام حسین علیه السّلام هنگامی که خبر ولادت آن حضرت به پیامبر گرامی پیامبر صلّی اللَّه علیه و آله رسید، به خانه أمیر المؤمنین علیه السّلام آمدند و به اسماء فرمودند تا مولود را بیاورد. اسماء حضرت را در پارچه ای سفید پیچید و خدمت رسول اکرم پیامبر صلّی اللَّه علیه و آله آورد. پیامبر پیامبر صلّی اللَّه علیه و آله در گوش راست آن حضرت اذان و در گوش چپ اقامه خواندند.
📚 امالی شیخ طوسی: ج ۱، ص ۳۷۷
🌺🌺روز اول یا هفتم ولادت امین وحی الهی جبرئیل فرود آمد و عرض کرد: «سلام خداوند بر تو باد ای پیامبر، این نوزاد را به نام پسر کوچک هارون شبیر نام بگذار، که به عربی حسین گفته می شود. چون علی علیه السّلام برای شما بسان هارون برای موسی بن عمران است، جز آنکه شما خاتم پیامبرانی. »
📚 معانی الاخبار: ص ۵۷
🌺🌺 به این ترتیب نام پر عظمت «حسین» از جانب پروردگار برای دومین فرزند فاطمه سلام اللَّه علیها انتخاب شد. در این روز ملائکه آسمانها برای عرض تهنیت به مناسبت این ولادت خدمت پیامبر پیامبر صلّی اللَّه علیه و آله رسیدند و از خاک قبر آن بزرگوار برای پیامبر پیامبر صلّی اللَّه علیه و آله آوردند و به آن حضرت تعزیت نیز گفتند.
🌺🌺 یکی از معجزات روز ولادت آن حضرت این بود که فطرس ملک یا دردائیل پناه به آن امام مظلوم برد و خداوند او را بخشید و او را به مقام قبلیاش باز گردانید.
📚 فیض العلام: ص ۳۳۷
💢 دوران زندگی امام حسین علیه السّلام:
💢 آن حضرت شش سال و چند ماه با جد گرامی خود رسول اکرم پیامبر صلّی اللَّه علیه و آله بود. مدت سی سال با پدر بزرگوار خود مولای متقیان امیر مؤمنان علیه السّلام زندگی کرد، و در جمل، صفین و نهروان شرکت داشت.
📚 الاصابه: ج ۱، ص ۳۳
💢بعد از شهادت أمیر المؤمنین علیه السّلام همراه و شریک رنجهای امام حسن علیه السّلام بود، و شاهد بود که معاویه و دیگر منافقین و کافران چگونه دهان آلوده خود را به بدگوئی پدر بزرگوارش أمیر المؤمنین و برادرش امام حسن علیهماالسّلام می گشایند.
♦️پس از آنکه امام مجتبی علیه السّلام را مظلومانه شهید کردند، امامت به آن وجود سراپا جود رسید، و بعد از مصائب و اذیتها و زخم زبانها، در روز عاشورا آن حضرت را به شهادت رسانیدند.
📚 ترجمه امام حسین علیه السّلام از تاریخ دمشق ابن عساکر: ص ۱۴ - ۲۵۸
۲. ورود امام حسین علیه السّلام به مکه
💢در شب جمعه سوم شعبان سال 60 ه’ امام حسین علیه السّلام وارد مکه شدند و تا ذی الحجه در آنجا اقامت داشتند.
📚 ارشاد: ج ۲، ص ۳۵
http://eitaa.com/vares_ir
26.54M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
حاج ابراهیم نوعی میلاد امام حسین ع ۱۴۰۰/١٢/١۴http://eitaa.com/vares_ir
27.86M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
حاج علیرضا قدیری میلاد امام حسین ع ۱۴۰۰/١٢/١۴http://eitaa.com/vares_ir
🌹امشب شب میلاد علمدار حسین است
میلاد علمدار وفادار حسین است
🌹گر بود علی محرم اسرار محمد
عباس علی محرم اسرار حسین است
🌺میلاد با سعادت حضرت ابوالفضل العباس (علیه السلام) و روز جانباز مبارک باد🌺
http://eitaa.com/vares_ir