آیتالله حاج شیخ هاشم قزوینی میگوید:
در دوران طلبگیام در اصفهان، سال سختی بود و از گرسنگی ناتوان شده بودم. روزی مقدار کمی گوشت شتر گرفتم و در راه بازگشت، زنی ارمنی را دیدم که با دو دختر گرسنهاش از شدت ضعف نای نداشتند. دلسوزیام گرفت، گوشت را برایشان پختم و دادم.
ساعتی بعد که از شدت گرسنگی در حجره افتاده بودم، پیرمردی نورانی با بقچهای از نانهای معطر وارد شد و گفت: «کسی که روزگار به دست اوست به یاد شماست.»
وقتی رفت، او را نیافتم. بقچه را گشودم و از آن نانها خوردم؛ سیر شدم و ضعف از تنم رفت.
📚 کتاب جلوه های ربانی
@varesoon
1.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دستورالعملی از آیت الله سید عبدالکریم کشمیری برای نزدیک شدن به امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف)
@varesoon
.
مرحوم آیت اللّه سید جعفر بحرالعلوم فرمودند :
🔸 شَبی با خود گفتم مقام روضهخوان
و مادح حضرت أباعبداللّهالحسین (صلواتاللهعلیهوآله) در عالم برزخ کجاست؟!
🔹 در عالم رویا مرا تفهیم کردند که :
مجتهد درس خوان باید برای هر کلامش جواب پس دهد! ولی روضهخوان با تحیه و تبرک در مقام عالی جا می دهند...
به من گفتند: مجتهد روضهخوان باش،
نه مجتهد بدون توشه!!
📗 سیری در زندگانی آل بحرالعلوم ، صفحه ۳۵۰ .
@varesoon
💠آیت الله محمدتقی بهجت:
🔸هر دقیقه ای که میگذرد جایگزین و عوض ندارد، از دست رفته و گذشته است و دیگر برنمیگردد. ای کاش اگر خانه و درِ خانه را نمیدانیم، کوچه را می دانستیم.
🔸حاج محمد على فشندی (رحمه الله) هنگام تشرف به محضر حضرت صاحب (عجل الله تعالی فرجه الشریف) عرض می کند: مردم دعای توسل می خوانند و در انتظار شما هستند و شما را می خواهند، و دوستان شما ناراحتند. حضرت می فرماید: دوستان ما ناراحت نیستند!
🔸ای کاش می نشستیم و درباره ی این که حضرت غائب (عليه السلام) چه وقت ظهور می کند، با هم گفت و گو می کردیم، تا حداقل از منتظرين فرج باشیم. اشخاصی را می خواهند که تنها برای آن حضرت باشند. کسانی منتظر فرج هستند که برای خدا و در راه خدا منتظر آن حضرت باشند، نه برای برآوردن حاجات شخصی خود. چرا ما حداقل مانند نصاری که در مواقع تحير با انجیل ارتباط دارند، با آن حضرت ارتباط برقرار نمی کنیم؟!
📚در محضر بهجت(ره) ج۲ ص۱۸۸
@varesoon
@varesoon_bahjat
1.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
توصیه مرحوم حضرت آیت الله کشمیری به طلاب:
نماز شب بخوانند .....!!!!
@varesoon
2.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اگر به دامن وصل تو دست ما نرسد ....
گرامیباد یاد و خاطره خادم بارگاه ملکوتی حضرت سیدالشهداء (علیهالسلام)، آیت الله کربلایی حاج سید احمد نجفی
@varesoon
#لحظات_ماندگار
خطیب گرانقدر مرحوم سید محمد کاظم قزوینی و مرحوم آیت الله سید رضا صدر و خطیب شهیر مرحوم حاج اشرف کاشی در بیت مرحوم فالی
@varesoon
عاشقان ثارالله (علیهالسلام)
صفحه اختصاصی وارثون از خاطرات، رشادتها و زندگینامه شهدا
✅ تلگرام
t.me/varesoon_shohada
✅ ایتا
eitaa.com/varesoon_shohada
✅ اینستاگرام
instagram.com/varesoon.shohada