💠 ارزش خاک حرم حضرت معصومه سلام الله علیها
حضرت آیت الله مصباح(ره):
🔹[این قضیه] اقلا به 50سال قبل[بر می گردد]. ديدم مرحوم آقای بهجت به در شاه عباسی[حرم حضرت معصومه سلام الله علیها] تشريف آوردند. آن وقتها قبر شاه عباس وسط آن بقعه بود. ایشان آمدند و دم در حرم ايستادند و داخل حرم وارد نشدند. آن وقتها يک درهای قدیمی بود که پاشنه داشت و پاشنه در می گشت. ایشان ايستادند و با يک حضور قلبی زيارت خواندند. زيارتشان که تمام شد خم شدند و دست بردند پاشنه آن در، يک گردی از آن پاشنه در برداشتند و به صورتشان ماليدند. او میداند که گرد در حرم حضرت معصومه چه ارزشی دارد. گرد، گرد است ديگر، باد خاک آورده و بالاخره زوارها آمدند و رفتند و گردها ريخته جمع شده، از بهشت که نيامده، همينهاست ديگر؛ اما [این گرد به حضورت معصومه] انتساب پيدا کرده است. او که نگاه می کند به خاک بودنش نگاه نمی کند، به نسبتی که به حضرت معصومه دارد نگاه می کند؛ يعنی از لای اين خاک، عظمت و نورانيت حضرت معصومه را می بيند و ارتباطش با روح او برقرار می شود؛ اين است که او می تواند شفا بدهد.
@varesoon
⭕️ موعظه به میرزای شیرازی بزرگ!
💠 حضرت آیتالله شبیری زنجانی مدظله:
🔸رجال معنوی مهم مثل آقا شیخ حسنعلی تهرانی که اهل کرامت و مجتهد عالی مقامی بوده است به میرزای شیرازی معتقد بودند و خود میرزا هم وضع اخلاقی خاصی داشتند.
🔹از آقای مرعشی شنیدم که هر وقت زائرین و ملاقات کنندگان میرزا زیاد میشدند و اشخاص مسافر زیاد میآمدند و سلام و صلوات و دست بوسی زیاد بود، یکی از برنامههایش این بود:
👈🏼 مسافرین که میرفتند "آخوند ملا فتحعلی" میآمد و میرزا را موعظه میکرد که نباید مغرور شوید و این امور ظاهری چیزی نیست!
- تا سمّ آن چیزها گرفته بشود و در قلب شخص رسوخ نکند.
🔸چون بالاخره این امور در بشر اثر میگذارد و جهات دنیوی، ممکن است انسان را از جهات معنوی باز دارد.
🔹لذا از برنامههای میرزا بوده که ملا فتحعلی باید بیاد که مبادا در هوا و هوس گرفتار شود.
📎 منبع : جرعهای از دریا ، ج ۱ ، ص ۱۲۲ .
🆔 @varesoon
📎 وقایع ۴ ذیالقعده
🗓 سال ۱۴۰۹
📌 درگذشت آیتالله حسین لنکرانی از فقهای شیعه و روحانیون فعال در انقلاب اسلامی ایران.
🗓 سال ۱۴۴۰
📌 درگذشت آیتالله سید محمد حسینی شاهرودی از مراجع تقلید و اساتید حوزههای علمیه نجف و قم.
#تقویم_علما
@Taghvim_Olama
@varesoon
روی زرارة عن الامام الصادق او الباقر عليهما السلام: یَا زُرَارَةُ مَا فِی الْأَرْضِ مُؤْمِنَةٌ إِلَّا وَ قَدْ وَجَبَ عَلَیْهَا أَنْ تُسْعِدَ فَاطِمَةَ عليها السلام فِی زِیَارَةِ الْحُسَیْنِ عليه السلام
زراره از امام باقر یا امام صادق (عليهما السلام) روایت میکند که فرمودند:
هیچ زنی نیست الا اینکه بر او واجب است با زیارت کردن سیدالشهداء، حضرت فاطمه (عليها السلام) را شاد کند.
بحار الانوار ، ج:98 ، ص 74، حدیث 25
@varesoon
19.04M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اشعار منقوش بر روی ضریح مطهر حضرت امیرالمومنین علی علیهالسلام
استاد فاطمی نیا
@varesoon
🌻 علامه طباطبائی(ره) می فرمود:
«گوشه نشینی، ملازم با معرفت و یا موجب آن نیست؛ ولی کسی که می خواهد اهل معرفت شود باید معاشرتش را مخصوصاً با اهل غفلت و اهل دنیا کم کند و فرش هر مجلسی نباشد و کار شبانه روزی او در مجالس بیهوده صرف نشود و از معاشرت های بی فایده و بی مغز تا می تواند اجتناب نماید و طوری نشود که با همه و در هر مجلسی حاضر شود.»
@varesoon
قالَ الامام الرِّضا عليه السلام: اِجْعَلُوا لِأَنْفُسِكُمْ حَظّا مِنَ الدُّنْيا، بِاِعْطائِها ماتَشْتَهى مِنَ الْحَلالِ وَ مالَمْ يَنَلِ المُرُوَّةَ وَلاسَرَفَ فيهِ، وَاسْتَعينوُا بِذلِكَ عَلى اُمُورِالدّينِ.
امام رضا (عليهالسلام) فرمود:
براى خودتـان بهره اى از دنيـا قرار دهـيد، به اينكه خواسته هاى دل را از حلال به آن بدهيد، تا حدّى كه مروّت را از بين نبرد و اسراف در آن نباشد، و بدين وسيله، بر كارهاى دين، كمك بجوييد.
فقه الرضا عليه السلام، ص 337
@varesoon