21.82M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔶 خاطرات شنیدنی
مرحوم آیت الله سیّد رضی شیرازی
از
مرحوم آیت الله میرزا ابوالحسن شعرانی
مرحوم آیت الله میرزا مهدی الهی قمشه ای
@varesoon
قـالَ امیرالمومنین عليه السلام:
إنَّ هذا يَوْمٌ عَظيمُ الشَّأْنِ، فيهِ وَقَعَ الْفَرَجُ، وَ رُفِعَتِ الدُّرَجُ وَ وُضِحَتِ الْحُجَجُ وَ هُوَ يَوْمُ الاْيضاحِ وَالاِْفْصاحِ مِنَ الْمَقامِ الصُّراحِ، وَ يَوْمُ كَمالِ الدّينِ وَ يَوْمُ الْعَهْدِ الْمَعْهُودِ…
امیرالمومنین (عليه السلام) فرمودند:
امروز (عيد غدير) روز بسیار بزرگى است. در اين روز گشايش رسيده و منزلت (كسانى كه شايسته آن بودند) بلندى گرفت و برهان هاى خدا روشن شد و از مقام پاك با صراحت سخن گفته شد و امروز روز كامل شدن دين و روز عهد و پيمان است.
بحارالانوار ج 97 ص 116
@varesoon
.
حضرت آیتالله شريعتمداری (رضواناللهعلیه):
* یکی از گرفتاریهای بزرگ عصر ما که شاید موجب نکبتهای بسیار گردیده است، همین رعایت نکردن احترام مقدسات است؛
** چاپ کردن آیات قرآن و نامهای مقدس در روزنامهها و اوراق اعلامیه و پخش آنها در هر کجا و دادن به دست هر کس، سبب توهینهای بزرگی در این باب میشود. ناآگاهی گفته بود وظیفهی ما نشر و پخش این مقدسات در بین مردم است تا چشم مردم با آنها آشنا شود و پاسداری و احترام، وظیفهی دیگران است.
ما میگوییم: نشر مقدسات در بین مردم در صورتی خوب است که با حفظ شأن آنها و رعایت احترام آنها همراه شود و ما میدانیم که این اوراق را در جاهای نامناسب بهکار میبرند و در مواقع بارانی و گل بودن کوچه و خیابان، در مغازه ها پهن میکنند و زیر پای مراجعهکنندگان قرار میدهند.
.
.
.
" نسیم بهشت، جلد اول، صفحه ۷۰ "
.
@varesoon
.
العبد محمدتقی بهجت:
«التزام به سنخ دعاهای اهلبیت علیهمالسلام اولین مرتبهاش، مجالست و مؤانست با آنهاست. وای بر حال ما اگر این حرفها را تمسخر کنیم. دعاهای مأثوره برای اثبات صدق گفتار و حقانیت مسلک آنها کافی است. کلمات آنها دوُنَ کلامِ الْخالِقِ وَ فَوْقَ کلامِ الْمَخْلُوقِ (پایینتر از کلام آفریدگار، و بالاتر از سخن مخلوقات) است. اگر انواع کلمات آنان جمع شود، هر کدام از آنها برای اثبات حقانیت آنها و حقانیت مذهب و مرام آنها کفایت میکند.»
@varesoon
@varesoon_bahjat
🔹 «اجمالاً عرض میکنم: گول و فریبِ هر ریش و عمامه را نباید خورد. آن شخص باید عالم باشد، عامل باشد، ... عادل باشد، صاحب اخلاص باشد، ... و موافق سیرهٔ محمّد و آل محمّد - صلّی الله علیه و علیهم أجمعین - رفتار نماید، نه موافق سیرهٔ ملوک و اَبناءِ ملوک و اهل دنیا، چنانکه میبینی.
🔸 این نوع اشخاص مانند پارهای از الماس هستند که در میان مشتی شیشه و بلور ریخته شود. تو که اهل خبره نیستی نمیتوانی آن پارهالماس را جدا کنی، مگر آنکه ببری نزد اهل خبره. و خبره که به مجرّدِ نگاهکردن و خبرهبودنِ او در آن شرایط و موازین و صفات مقرّرهٔ معهوده، پارهالماس را از آن شیشه و بلورها جدا میکند و به تو میدهد. بلکه قیمت و قیراط او را هم خواهد گفت.
🔹 پس ای برادر من! اگر از اهل خبره نیستی، فاسألوا أهل الذکر إن کنتم لا تعلمون.»
📜 (میرزا علیاکبر صدرالإسلام همدانی؛ تکالیف الأنام في غيبة الإمام عليه السلام - نسخهٔ خطّی -، ص۲۰ = ٤٦)
@cheraghe_motaleeh
@varesoon
☀️ ما وقتی داشتیم به این سفلی میافتادیم، آنقدر لباس از ما کندند که تا به اینجا رسیدیم، لخت و عریان شدیم. حالا که میخواهیم برگردیم، لباس میخواهیم. بهترین لباس لباس تقواست و تقوا ولایت علی علیه السّلام است.
☀️ در حدیث حُبُّ عَلیِّ بنِ ابى طالِبٍ حَسَنَةٌ لا تَضُرُّ مَعَها سَیئَةٌ: محبّت علی بن ابی طالب علیه السّلام حسنهای است که با وجود آن هیچ سیئهای زیان نمیرساند. مقصود حبّ حقیقی است که خیلی چیز بزرگی است. حبّ مجازی مقصود نیست که چند تا علی علی بگوید و گرم شود.
🌱 مرحوم حاج اسماعیل دولابی🌱
📙 مصباح الهدی
تٱلیف استاد مهدی طیّب
@varesoon
عَنْ مُحَمَّدُ بْنُ أَبِي جَرِيرٍ الْقُمِّيُّ قَالَ سَمِعْتُ أَبَا الْحَسَنِ الرِّضَا (علیه السلام) يَقُولُ لِأَبِي مَنْ زَارَ الْحُسَيْنَ بْنَ عَلِيٍّ (علیه السلام) عَارِفاً بِحَقِّهِ كَانَ مِنْ مُحَدِّثِي اللَّهِ فَوْقَ عَرْشِهِ ثُمَّ قَرَأَ إِنَّ الْمُتَّقِينَ فِي جَنّاتٍ وَ نَهَرٍ. فِي مَقْعَدِ صِدْقٍ عِنْدَ مَلِيكٍ مُقْتَدِرٍ
پدرم (رحمة اللّه عليه) و جماعتى از مشايخ و اساتيدم از سعد بن عبد اللّه نقل كردهاند كه وى گفت:
احمد بن على بن عبيد جعفى گفت:
محمّد بن ابى جرير قمّى گفت:
از حضرت ابا الحسن الرضا (عليه السّلام) شنيدم كه به پدرم مىفرمودند:
كسى كه حضرت حسين بن على (عليهما السّلام) را زيارت كند در حالى كه به حق آن حضرت عارف و آگاه باشد از هم صحبتهاى حق تعالى بالاى عرش مىباشد.
سپس اين آيه را قرائت فرمودند:
إِنَّ الْمُتَّقِينَ فِي جَنّاتٍ وَ نَهَرٍ، فِي مَقْعَدِ صِدْقٍ عِنْدَ مَلِيكٍ مُقْتَدِرٍ.
همانا اهل تقوى در باغها و كنار نهرها منزل گزينند، در منزلگاه صدق و حقيقت نزد خداوند عزّت و سلطنت جاودانى متنعّم مىباشند).
کامل الزیارات /باب پنجاه و چهارم
@varesoon