وطن امروز» درباره افزایش عجیب هزینه سفر با تاکسیهای اینترنتی گزارش میدهد
از چند روز قبل پلتفرمهای تاکسی اینترنتی با دستور تعزیرات موظف شدند گزینه «عجله دارم» را از پلتفرم خود حذف کنند. این گزینه با این هدف به پلتفرمهای تاکسیهای اینترنتی اضافه شده بود تا اگر فردی عجله داشت، بتواند از این گزینه استفاده کند. در ابتدا اضافه شدن این گزینه، کاربردی بود؛ مسافرانی که عجله داشتند میتوانستند با پرداخت مبلغ بیشتر، از شانس اینکه رانندهای زودتر تقاضای سفر آنها را بپذیرد، بهرهمند شوند اما رفته رفته این گزینه تبدیل به رویه ثابت سفرها شد، به گونهای که اگر این گزینه از سمت مسافر اعمال نمیشد، اساسا رانندهای سفر را قبول نمیکرد.
این موضوع در شرایط جوی خاص مانند باران یا ساعتهای شلوغی بسیار مشهودتر از قبل بود. با این انتخاب ۲۰ درصد به قیمت تمامشده کرایه افزوده میشد.
در نهایت این اتفاق با واکنش سازمان تعزیرات حکومتی همراه شد. مسؤولان این سازمان در یک نشست خبری اعلام کردند وجود گزینه عجله دارم اساسا غیرقانونی است و باید هر چه زودتر حذف شود.
حال چند روزی از حذف این گزینه گذشته است اما شواهد نشان میدهد شاید در ظاهر گزینه «عجله دارم» حذف شده ولی در باطن قضیه، آن مبلغ حالا کمی بیشتر یا کمتر به اصل کرایه افزوده شده و افزایش به شکلی محسوس است که موجب اعتراض تمام مردم شده است.
http://vatanemrooz.ir/newspaper/page/4001/1/278077/0
🇮🇷 @Vatanemrooz
صفحه نخست وطن امروز، ۲۷ اسفند ۱۴۰۲
🔸هولوکاست غزه
@vatanemrooz | vatanemrooz.ir
تأمین مالی صنایع، مقدمه جهش تولید
📝حمیدرضا غزنوی
واقعیت آن است تا مادامی که مردم حضور فعال در تولید نداشته باشند، نمیتوان انتظار پیشرفت و رشد اقتصادی از یک کشور را داشت. فروش نفت یا مواد خام تا یک جایی میتواند اسباب کسب درآمد یک کشور باشد اما توسعه بلندمدت با فعال شدن بخش خصوصی اتفاق میافتد. رهبرانقلاب با شعاری که برای سال 1403 تعیین کردند، میخواهند آحاد جامعه را برای فعال شدن در اقتصاد کشور دعوت کنند. نخستین موضوعی که در این میان به ذهن متبادر میشود، آن است که مردم یک واحد اقتصادی کوچک را با تسهیلات بانکی راه بیندازند و سهمی در تولید ملی کشور هر چند کوچک ایفا کنند. به عقیده من، این مسیر را کشور در سالهای قبل در موضوع بنگاههای کوچک، متوسط و زودبازده رفته و نتیجه لازم احصا نشده است.
برای فعال شدن چرخدندههای کوچک لازم است چرخدندههای بزرگ فعال شوند و با حرکتی که میکنند دیگر بخشهای اقتصادی را نیز به حرکت در بیاورند. واقعیت این است که تولید، یک چرخه است و نباید به آن تکبعدی نگاه کرد.
با فعال شدن چرخدهندهای بزرگ است که میتوان امیدوار به بهبود اشتغال نیز بود. فراموش نکنیم امروز تولید و صنعت به سمت تکنولوژیهای جدیدی رفته است که رسیدن به آنها نیاز به سرمایهگذاریهای بزرگ دارد و این مهم در توان واحدهای کوچک و متوسط نیست. این اشتباه است که اول چرخدندههای متوسط و خرد را راه بیندازیم و بعد چرخدندههای بزرگ تقویت شده و توسعه پیدا کنند.
http://vatanemrooz.ir/newspaper/page/4005/5/278301/0
🇮🇷 @Vatanemrooz
پاسخ ایران به حمله تروریستی رژیم صهیونیستی علیه کنسولگری کشورمان در دمشق باید گرفتاری رژیماشغالگر در مخمصه پس از 7 اکتبر را تشدید و تحقق پیروزی جبهه مقاومت را تسریع کند
حق واکنش متقابل البته برای ایران محفوظ است اما اینکه در ایران، استراتژیستهای نظامی و تصمیمگیران ترجیح میدهند این حق خود را در چه سطحی و در چه راستایی و به چه شکلی از رژیم صهیونیستی بستانند، قاعدتا تصمیمی است که 2 ویژگی مهم خواهد داشت:
1- هدف رژیم اشغالگر قدس از حمله به کنسولگری ایران را محقق نکند.
2- بیشترین آسیب ممکن را به رژیم صهیونیستی وارد کند.
در مورد اول، به نظر میرسد یک اجماع عاقلانه در سطح تصمیمگیران ایران درباره فهم اهداف صهیونیستها از این حمله ایجاد شده است.
درباره موضوم دوم، یعنی چگونگی حمله بهگونهای که بیشترین آسیب به رژیم صهیونیستی وارد شود، میتوان بحث کرد. واکنش ایران به حمله رژیم صهیونیستی به کنسولگری کشورمان در دمشق باید چه آسیبهایی به رژیم اشغالگر وارد کند. این وظیفه کارشناسان و استراتژیستهای نظامی است که نوع انتقام ایران را انتخاب و عملیاتی کنند ولی درباره ویژگیها و اثرات آن چند نکته را میتوان در نظر گرفت.
در وهله نخست انتقام ایران باید به گونهای باشد که نه تنها راه فراری از مخمصه موجود برای رژیم صهیونیستی فراهم نکند، بلکه حلقههای این مخمصه را دور گردن صهیونیستها تنگتر کند. در واقع سطح مقابله جبهه مقاومت با رژیم صهیونیستی باید افزایش یابد.
http://vatanemrooz.ir/newspaper/page/4006/1/278363/0
🇮🇷 @Vatanemrooz
ستاره کشتی ایران به المپیک پاریس میرسد؟
برخلاف برخی شایعات مبنی بر احتمال نرسیدن یزدانی به المپیک، یزدانی این روزها با انگیزه بسیار بالا تمرینات خود را دنبال میکند و با جدیت به دنبال تجربه سومین حضور در ادوار المپیک است تا طبق اظهارات خود دومین طلای المپیک را نیز به ویترین افتخارات خود اضافه کند. بر اساس چرخه انتخابی تیم ملی، هادی وفاییپور تنها رقیب یزدانی برای کسب دوبنده وزن ۸۶ کیلوگرم تیم ملی در المپیک، در صورتی که در رقابتهای قهرمانی آسیا صاحب مدال طلا شود وارد رقابت انتخابی با حسن یزدانی خواهد شد. طبق شنیدهها در صورتی که وفاییپور در مسابقات آسیایی به مدال طلا برسد، به همراه حسن یزدانی در مسابقات رنکینگ مجارستان که قرار است ۱۷ تا ۲۰ خرداد در بوداپست برگزار شود، به میدان میرود تا در نهایت چهره نماینده وزن ۸۶ کیلوگرم ایران در المپیک پاریس مشخص شود. به این ترتیب رقابتهای رنکینگ مجارستان، تنها فرصت برای حسن یزدانی بعد از دوری چند ماهه از میادین است تا هم وضعیت دقیق او توسط کادر فنی تیم ملی ارزیابی شود و هم برای راهیابی به المپیک با وفاییپور رقابت کند. از سویی در صورتی که یزدانی آمادگی لازم را در این رویداد نداشته باشد و نتواند به سطح مورد نظر کادر فنی تیم ملی برسد، احتمال اضافه شدن گزینهای به نام کامران قاسمپور نیز به مدعیان وزن ۸۶ کیلوگرم المپیک به صورت انتخابی رودررو وجود خواهد داشت.
http://vatanemrooz.ir/newspaper/page/4006/1/278360/0
🇮🇷 @Vatanemrooz