روزنامه وطن امروز
📍 بازار شعلهور نفت؛ «وطن امروز» از چشمانداز بازار جهانی نفت در زمستان پیش رو گزارش میدهد برخلاف
وجود نیاورد، باز هم قیمت نفت صعودی خواهد شد اما عواملی که ذکر شد در صورتی که اتفاق بیفتند به افزایش بیشتر قیمت نفت کمک میکنند.
🔗 http://vatanemrooz.ir/newspaper/page/4193/1/295613/0
✉️ @vatanemrooz
7.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📍 مزدوران تلآویو
🎥 #در_متن_وطن؛ همزمان با آتشبس در لبنان، تکفیریها با حمایت ترکیه و با تجهیزاتی مدرن به سوریه حمله کردند
تکفیریها تاکنون موفق به اشغال شهرهایی شدند که در پشت آن مناطق، نیروهای مقاومت بودند. پس از پیشروی تکفیریها، نیروهای سوریه و روسیه، شروع به دفاع و ضدحمله کردند.
هدف این حمله، آسیب به حزبالله و قطع ارتباط دمشق با محور مقاومت است. لبنان با درگیرشدن سوریه، پشتیبانی این منطقه را از دست میدهد.
🔗 http://vatanemrooz.ir/newspaper/page/4193/1/295609/0
✉️ @vatanemrooz
📍 آنچه در سوریه اتفاق میافتد
رضا رحمتی: درست چند ساعت بعد از اعلام آتشبس بین اسرائیل و لبنان، کمی آنسوتر در سوریه، اعلام شد تروریستهای احرارالشام به سمت روستاهای شهر حلب حرکت کرده و خود را به مرور به نزدیکیهای شهر رساندهاند. درست شبیه آنچه از سالهای اوجگیری داعش در سوریه و عراق به یاد داریم.
وضعیت صحنه نبرد اسرائیل و لبنان تاثیر مهمی بر ادراک ترکیه و نیروهای مخالف دولت مستقر در سوریه داشته و آنها را به سمت وضعیت جدید ضدامنیتی در سوریه سوق داده است. چه چیزی سبب اتفاقات جدید در سوریه شده است؟
۱-شاید مهمترین دلیل اتفاقات اخیر در سوریه را باید درگیر شدن و نبردهای مستمر یک سال گذشته در جبهه جنوبی لبنان قلمداد کرد. گسیل نیروهای حزبالله لبنان از مرزهای سوریه و از صحنه نبردهای مقاومت با گروههای تکفیری - تروریستی و از سوریه به سمت لبنان، سبب شکلگیری خلأ قدرت پایدار در سوریه شده است.
۲-درگیر شدن روسیه از سال ۲۰۲۲ به معمای اوکراین تا حد زیادی روسیه را از سوریه دور کرده است. اگرچه روسیه کماکان حضور نظامی خود را در سوریه دارد اما این حضور تا حد بسیار زیادی تنزل یافته است.
۳-محور مقاومت و در رأس آن ایران، در ماههای اخیر خود را در صحنه امنیتی مواجهه با اسرائیل دیده است. عملیاتهای وعده صادق ۱ و ۲ و درگیریهای مستقیم ایران با اسرائیل به همراه تمرکز دیپلماتیک و لجستیک ایران برای پایان رنج مردم غزه و لبنان، ایران را از میدان سوریه دور کرد.
۴-پیش از توفان الاقصی، اسرائیل از جانب سوریه تهدید چندانی را نسبت به امنیت داخلی خود تصور نمیکرد، به این سبب که نظام سیاسی سوریه و دولت بشار اسد در مواضع خود، با احتیاط رفتار کرده و صحنه منازعه را به سمت اسرائیل گسترده نکرده بود. بعد از توفان الاقصی و به طور خاص در این جنگ ۵۵ روزه بین اسرائیل و حزبالله در لبنان، سوریه به صورت خاصی برای اسرائیل تبدیل به یک طرف ماجرا شده است.
۵-برخی منابع خبری آمریکایی و صهیونیستی از وعده بزرگ بایدن به نتانیاهو برای انجام آتشبس در لبنان گزارش داده بودند. به نظر میرسد حالا آن وعده بزرگ در حال رونمایی است.
۶-در ۲دهه اخیر، همیشه یک طرف طمع و درگیری در سوریه، ترکیه اردوغان بوده است. در دور قبل حملات گروههای تروریستی با شکست همراه شد و تقریبا به جز در اختیار قرار گرفتن بخشی از نوار مرزی شمالی سوریه و توسط گروههای حامی ترکیه شبیه ارتش آزاد و سرکوب وحشیانه کردهای منطقه روژوئاوا، ترکیه هیچ دستاوردی از حمایت همهجانبهاش از گروههای مخالف و تروریستی در سوریه به دست نیاورد. هجوم به حلب توسط نیروهایی که با تجهیزات ترکیه وارد میدان نبرد شدهاند، این موضوع را متبادر میکند که ترکیه به دنبال این است «دستاوردی» برای خود کسب کند، حتی اگر این دستاورد به آشوب کشیدن دوباره سوریه باشد. با این حال باید دید در روزهای آینده چه اتفاقاتی در سوریه میافتد تا بتوان درک دقیقی نسبت به آینده مناسبات و تحولات سوریه داشت، اما آنچه مشخص است اینکه سر بر آوردن گروههای تروریستی در سوریه را نباید یک موضوع درونگروهی قلمداد کرد، بلکه یک صحنه کاملا ترکیبی متشکل از بازیگری آمریکا، اسرائیل و ترکیه است.
🔗 http://vatanemrooz.ir/newspaper/page/4193/1/295609/0
✉️ @vatanemrooz
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📍 از گولانی تا جولانی
#کیوسک؛ گروه تروریستی تحریرالشام نسخه جدیدی از جبهه النصره اما با همان میزان وابستگی به اتاق جنگ صهیونیستی در شامات و فلسطین است؛ «وطن امروز» از تغییر تاکتیک جنگی و رسانهای تکفیریهای سوریه گزارش میدهد.
🔗 http://vatanemrooz.ir/newspaper/page/4194/1/295667/0
✉️ @vatanemrooz
📍 ماهیگیری اردوغان از آب گلآلود؛ رمزگشایی از بحران جدید سوریه
📝 ابوالفضل ولایتی:جای نزاع حاکم در لبنان را اخبار سوریه پر کرد. منابع منطقهای از حملات برقآسای شبهنظامیان گروههای تروریستی حاکم در ادلب سوریه به مواضع دولتی سوریه و با هدف استیلا بر اتوبان راهبردی M5 (اتوبان متصلکننده دمشق به حلب) و تلاش برای نفوذ در حلب سخن به میان آوردند؛ سلسلهحملاتی که در ۳روز اخیر، عملا توافقات پیشین میان تهران، مسکو و آنکارا جهت ایجاد آتشبس و ثبات نسبی در سوریه را از میان برده است.
بر کسی پوشیده نیست که دولت اردوغان از زمان آغاز نزاع داخلی در سوریه در اواخر ۲۰۱۰ تا اواسط ۲۰۲۰ در جایگاه بزرگترین حامی مالی و تسلیحاتی گروههای حاکم بر سوریه قرار داشته است. مرزهای چند صد کیلومتری ترکیه با سوریه، به مامن امنی برای سرریز و گسیل افراذ از اقصینقاط جهان به سوریه تبدیل شده بود. وابستگی فکری شماری از شبهنظامیان به ایدئولوژی اخوانالمسلمین و تمایلات اخوانی شخص اردوغان به عنوان نماینده تامالاختیار حزب عدالت و توسعه ترکیه (که شاخه ترکی اخوانالمسلمین نامیده میشود)، موجب شد وی با عبور از سیاست به صفر رساندن تنشها، در پی تحقق رویای نوعثمانیگری در منطقه گام بردارد.
بدون تردید بزرگترین برنده افزایش تنشها در سوریه رژیم خواهد بود.
برخلاف سالهای سپری شده، اردوغان حمایت رژیمهای عربی (به استثنای قطر) را علیه اسد پشت سر خود نخواهد داشت. بیش از یک دهه ناامنی حاکم بر جهان عرب (از سوریه، مصر و یمن گرفته تا لیبی، سودان و تونس) و تردید رهبران محافظهکار منطقه نسبت به پیامدهای قدرتگیری...
روزنامه وطن امروز
📍 ماهیگیری اردوغان از آب گلآلود؛ رمزگشایی از بحران جدید سوریه 📝 ابوالفضل ولایتی:جای نزاع حاکم در
عناصر سلفی در منطقه، موجب روگردانی آنان از حمایت احتمالی از گروههای یادشده در سوریه خواهد شد.
ارتش عربی سوریه به عنوان ارتشی کلاسیک، اکنون و با حمایت هوایی روسها برخلاف یک دهه گذشته در چند جبهه درگیر نبوده و تمام تمرکز خویش را بر زیر ضربه بردن گروههای مشتقر در ادلب خواهد گذاشت؛ امری که بیگمان مانع تحقق آمال و رویاهای ماجراجویانه اردوغان شده و ناکامی و شکست را نصیب وی خواهد کرد.
🔗 http://vatanemrooz.ir/newspaper/page/4194/1/295668/0
✉️ @vatanemrooz
📍 ارز توافقی میداندار گرانی؛ گزارش «وطن امروز» از ادامه سیاستهای تورمی دولت چهاردهم
قیمت ارز توافقی در مرکز مبادله به ۶۱ هزار تومان رسید. در این معاملات تمام صادرکنندگان مشمول بند ۲ ماده ۸ آییننامه اجرایی تبصره ۶ بند «ح» ماده ۲ مکرر قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز، از روز شنبه مورخ ۳ آذر ۱۴۰۳، از طریق بانک عامل، ارز حاصل از صادرات خود را در بستر مرکز مبادله ایران به فروش میرسانند. همچنین تمام واردکنندگان دارای مجوز تخصیص معتبر از محل تأمین مرکز مبادله ایران باید به عنوان متقاضی خرید از طریق بانک عامل در بستر این مرکز اقدام به تأمین و خرید ارز کنند.
در این میان نرخ ارز ۶۱ هزار تومانی معاملات توافقی سیگنال صعودی به بازار آزاد صادر کرد و بر مبنای آن قیمت ارز بازار آزاد از ۶۸ هزار تومان چند روز پیش به مرز ۷۱ هزار تومان رسید.
در چند وقت اخیر برخی ارائهکنندگان خدمات به بهانه همین رشد نرخ ارز، قیمتها را بالا بردهاند. به طور قطع اگر دولت نتواند بازار ارز را مدیریت کند شاهد رشد تدریجی قیمت ارز خواهیم بود.
در حال حاضر ارز با قیمت ۶۱ هزار تومان معامله میشود در شرایطی که ۴ ماه پیش قیمت بازار آزاد در همین محدوده یا حتی پایینتر بود. این نرخ به مردم القا میکند که قیمت دلار در بازار آزاد واقعی است، چراکه در معاملاتی که دولت آنها را تأیید کرده نرخ ارز ۶۱ هزار تومان مچ شده است، در حالی که چندی پیش رئیس کل بانک مرکزی به صراحت اعلام کرده بود نرخ بازار آزاد را قبول نداریم. اگر دولت نرخ بازار آزاد را قبول ندارد، چرا در حال هل دادن نرخ ارز به سمت بازار آزاد است؟
دولت در...
روزنامه وطن امروز
📍 ارز توافقی میداندار گرانی؛ گزارش «وطن امروز» از ادامه سیاستهای تورمی دولت چهاردهم قیمت ارز تواف
موقعیت کنونی باید سیاستهای خود را به صورت شفاف اعلام کند.
🔗 http://vatanemrooz.ir/newspaper/page/4194/1/295673/0
✉️ @vatanemrooz
6.52M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📍 از گولانی تا جولانی
🎥 #در_متن_وطن؛ گروه تروریستی تحریرالشام، نسخه جدیدی از جبهه النصره اما وابسته به اتاق جنگ صهیونیستهاست
چند روز گذشته تکفیریهای سوریه پس از چند سال آتشبس، به سوی حلب حمله کردند. بسیاری از تکفیریها در پوشش خبرنگار، برای ایجاد جنگ روانی و رسانهای، گزارش لحظهای آماده میکردند. این خبرنگاران با چهرههایی جدید که باب میل رسانههای غربی است به میدان آمدند.
تغییرات در ظاهر و رفتار، رونمایی از نسخه نوسازی شده اسلام آنهاست. اسلامی که در خدمت آمریکا بوده و خطری برای رژیم صهیونیستی ایجاد نکرده است.
🔗 http://vatanemrooz.ir/newspaper/page/4194/1/295667/0
✉️ @vatanemrooz
📍 ضرورت «اثربخشی» و «اثرسنجی» در تولیدات فرهنگی؛ ۵نکته از بیانات اخیر رهبر انقلاب
📝 مرتضی علیزاده: رهبر معظم انقلاب در بخشی از بیانات اخیرشان، درباره «اثربخشی» و «اثرسنجی» تولیدات فرهنگی اشاراتی داشتند که توجه به آنها برای مدیران و تولیدکنندگان آثار فرهنگی بسیار راهگشاست.
۱-اگر قرار است جوان و نوجوان ایرانی پس از مصرف یک محصول فرهنگی «رفتارش، سبک زندگیاش، لباس پوشیدنش، نماز جماعت رفتنش، هیات رفتنش و با مسائل سیاسی روبهرو شدنش» تغییر کند، «کار واقعی موثر» مدیران و فعالان عرصه فرهنگی لازم است.
۲-اهتمام به تولید آثار فاخر نکته دیگری است که از میان سطور بیانات اخیر میتوان دریافت. تاکید بر کیفیت به جای کمیت و سپردن تولید آثار به اهالی توانمند فرهنگ و هنر در واقع تاکید بر اهمیت و ضرورت تولید و عرضه آثار فاخر هنری و فرهنگی است.
۳-توجه به بازیهای رایانهای یکی دیگر از نکات رهبر انقلاب در دیدار اخیر بود؛ موضوعی که ۱۱سال پیش و در دیدار اعضای شورای عالی انقلاب فرهنگی نیز مورد تاکید ایشان قرار گرفته بود. اهمیت این مدیوم نسبت به سینما، تلویزیون و کتاب زمانی مشخص میشود که بدانیم مخاطب اصلی آن کودکان و نوجوانان هستند.
۴-تاکید بر صرف منابع در جای درست، در واقع نهی از هدررفت سرمایه است. متاسفانه در بازارهای فرهنگی و هنری ما اعم از سالنهای تئاتر و سینما و شبکههای تلویزیونی و بازار نشر و گالریها و... مصادیق این سوءمصرف کم نیست. اینکه سرمایه یک کشور در مسیر رشد جامعه صرف شود موضوع کوچکی نیست و تذکر رهبر انقلاب درباره تولیدات بدون مخاطب از جنبه مدیریت منابع نیز بسیار حائز...
روزنامه وطن امروز
📍 ضرورت «اثربخشی» و «اثرسنجی» در تولیدات فرهنگی؛ ۵نکته از بیانات اخیر رهبر انقلاب 📝 مرتضی علیزاده:
اهمیت است.
۵-ضرورت و اهمیت «جذابیت آثار»، نکته دیگری است که از بیانات رهبر انقلاب میتوان دریافت. برانگیختن عطش مخاطب امری است که با عنصر «جذابیت» محقق میشود و مسیر پیچیده اثرگذاری بدون آن ممکن نیست. جذابیت آثار هنری و فرهنگی ریشه در نوع روایت دارد و چیزی که میتواند دست راوی را پر کند مضمون اثر است.
🔗 http://vatanemrooz.ir/newspaper/page/4194/1/295669/0
✉️ @vatanemrooz