روزنامه وطن امروز
📍 سوریه شدن بهمثابه وضعیت پیشامدرن؛ چرا بدون دولت ملی و مقتدر آزادی سراب است؟ 📝 مهرداد احمدی: آزاد
راحتتر از سوریه یک شمایل بسازیم؛ شمایلی از سراب. اگر گمان میکنید مردم سوریه توانستهاند با برانداختن یک دیکتاتور، به آزادی برسند، کتاب بخوانید یا اگر وقتش را ندارید ساکت شوید.
🔗 http://vatanemrooz.ir/newspaper/page/4204/1/296044/0
✉️ @vatanemrooz
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📍 گافهای صیدنایا
#کیوسک؛ مهمترین شایعات مربوط به بزرگترین زندان سوریه از ادعای دستگاه پرس انسان تا زیرزمینهایی که هرگز یافت نشد
🔗 http://vatanemrooz.ir/newspaper/page/4205/1/296089/0
✉️ @vatanemrooz
📍 شورای ششم ۷ ساله میشود؟ گزارش «وطن امروز» از طرح افزایش مدت شورای شهر ششم برای برگزاری همزمان انتخابات شوراها و ریاست جمهوری
📝 مصطفی نصری: بابرگزاری زودهنگام انتخابات ریاستجمهوری در خرداد ۱۴۰۳، بحثهایی جدی پیرامون ۷ساله شدن دوره ششم شورای شهر و روستا شکل گرفت.
بر اساس قانون فعلی، دوره ششم شوراهای اسلامی شهر و روستا خرداد سال آینده به پایان میرسد و انتخابات دوره هفتم، سیام خرداد۱۴۰۴ برگزار خواهد شد. با این حال، پیشنهادهایی برای تغییر این روند ارائه شده است.
جوکار، رئیس کمیسیون امور داخلی و شوراهای مجلس تأکید کرده است تاکنون هیچ تغییری در روند فعلی اعلام وصول نشده و بر اساس قانون موجود، انتخابات دوره هفتم خرداد۱۴۰۴ برگزار میشود. وی تصریح کرد: پیشنهاد ۷ساله شدن این دوره از سوی شورای عالی استانها مطرح شده اما تا زمانی که در مجلس مورد بررسی قرار نگیرد، امکان اجرایی شدن آن وجود ندارد.
مطابق بند پایانی سیاستهای کلی انتخابات که مهرماه سال ۱۳۹۵ از سوی رهبر انقلاب اسلامی به رؤسای قوای سهگانه و رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام ابلاغ شد، «تاریخ و همزمانی برگزاری انتخاباتهای عمومی باید بهگونهای باشد که فاصله زمانی برگزاری آنها ۲سال بوده و مراحل و سازوکار اجرایی آن تا حد امکان یکسان و متحد صورت پذیرد».
مدافعان ۷ساله شدن شورای شهر معتقدند برگزاری انتخابات شوراها در سال آینده مغایر با این سیاست است، چرا که اگر انتخابات شوراها به زمان دیگری موکول نشود، فاصله ۲ ساله بین انتخاباتها از بین میرود.
یکی از اصلیترین دلایلی که مدافعان ۷ساله شدن دوره ششم شورای شهر مطرح...
روزنامه وطن امروز
📍 شورای ششم ۷ ساله میشود؟ گزارش «وطن امروز» از طرح افزایش مدت شورای شهر ششم برای برگزاری همزمان انت
میکنند، نگرانی از کاهش مشارکت در انتخابات است. تجربه نشان داده است انتخابات شورای شهر و روستا به دلیل ماهیت محلی و غیرسیاسی خود، از جذابیت کمتری نسبت به انتخابات ریاستجمهوری یا مجلس برخوردار است.
دلیل دیگر، صرفهجویی در هزینههای اجرایی و زمانی برگزاری انتخابات است. برگزاری جداگانه این انتخابات فشار زمانی و اجرایی مضاعفی را بر نهادهای مسؤول مانند وزارت کشور و ستادهای انتخاباتی وارد میکند.
یکی از دغدغههای مهم مدافعان ۷ ساله شدن دوره ششم شورای شهر، حفظ ثبات مدیریت شهری است. از طرفی کاهش این مدت به ۳ سال، به معنی کاهش فرصت اعضای جدید برای ایفای نقش موثر در مدیریت شهری است. یکی از پیامدهای مهم کاهش دوره شوراها به ۳ سال، کاهش انگیزه برای ورود افراد توانمند و با تجربه به عرصه انتخابات است.
🔗 http://vatanemrooz.ir/newspaper/page/4205/1/296095/0
✉️ @vatanemrooz
6.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📍 گافهای صیدنایا
🎥 #در_متن_وطن؛ دروغ و اغراق درباره زندانهای امنیتی و سیاسی
عملیات رسانهای تحریرالشام از ابتدای اقداماتش به ۲ بخش تقسیم شده بود؛
1) همراهکردن ملت سوریه ۲) تخریب چهره نظام ساقط شده
هرچند اسد رفتار مناسبی با مخالفان خود نداشته؛ اما این اغراقها هم قابلباور نیست. ادعای وجود سلولهای مخفی در طبقات زیرزمینی که بعدا آن را تکذیب کردند یا مردی که ادعا شد، ۴۰سال در تونل بوده اما تصویرش با هوش مصنوعی ساخته شده بود.
🔗 http://vatanemrooz.ir/newspaper/page/4205/1/296089/0
✉️ @vatanemrooz
10.76M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 مبارزه هیچوقت تمام نمیشود
بخشی از مستند "جاذبه"؛ گوشههایی دیده نشده از دیدارهای متعدد رهبر انقلاب با خانوادههای معزز شهدای مدافع حرم
✉️ @vatanemrooz
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📍 بازی پرندهها
#کیوسک؛ «وطن امروز» گزارش میدهد؛ چه سناریوهایی درباره داستان اخیر پهپادها در آمریکا مطرح است؟
🔗 http://vatanemrooz.ir/newspaper/page/4206/1/296125/0
✉️ @vatanemrooz
📍 بازی ترکیبی صهیونیستها؛ گزینههای راهبردی رژیم صهیونیستی در قبال سوریه پس از سقوط اسد
🔗 https://vatanemrooz.ir/Newspaper/MobileBlock?NewspaperBlockID=295871
✉️ @vatanemrooz
7.95M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📍 گلبهخودی کارگردان برنده
#روزنه؛ نقدی بر سریال بازنده
سریال بازنده به کارگردانی امین حسینپور اخیرا پایان یافت. سریال را میتوان یک نوآرکلاسیک دانست که به مؤلفههای ژانر وفادار مانده و از عهده پردازش آنها برآمده است.
سریال روایت یک حادثه در شبی بارانی وحادثهای است که شخصیتها را دور خودش جمع میکند و هر کدام از این آدم ها با قصهای که پشت سر گذاشتند به این شب رسیدهاند.
🔗 https://vatanemrooz.ir/Newspaper/MobileBlock?NewspaperBlockID=295776
✉️ @vatanemrooz
📍 سینمای کدام حقیقت؟ «وطن امروز» گزارش میدهد سایهروشنهای جشنواره سینما حقیقت
📝 مهرداد احمدی: سینمای مستند نزدیکترین نقطه تماس دوربین با واقعیت است. من نمیدانم آیا نامگذاران جشنواره سینمای حقیقت واقعا میدانستند وجه تسمیه این اسم چیست یا نه اما انتخاب این عنوان شایان تقدیر است اما اسمها مسؤولیت دارند؛ وقتی در مسیر یک متحرک راهی فرعی باز میکنید و او را به آن راه حوالت میدهید، نمیتوانید از آن متحرک و از آن راننده نُطُق بکشید. سینمای مستند، سینمای حقیقت است؛
باید بگویم از تماشای مستند «ضدقهرمان» لذت بردم. ۲ مستند اجتماعی «لب شور» و «اژدر خالکوب» نیز مورد تحسین منتقدان و خود نویسنده همین متن هم قرار گرفت، بویژه «لبشور» که مایلم عمیقا به کارگردانش تبریک بگویم. از سویی در میان مستندهای خارجی نوعی کجسلیقگی به چشم میخورد که به گمانم مسؤولیت آن بر عهده هیات انتخاب است. ایران میتواند میزبان مستندهایی باشد که هیچ جا امکان و اجازه پخش ندارند؛ نه اینکه خنثیترین مستندهای سینمای مستند جهان در جشنواره سینما حقیقت به نمایش درآیند.
میتوان این را از عدم وجود جایزه اختصاصی در جشنواره برای مقاومت و ۷ اکتبر گرفت و به غیبت مستندسازان برجسته و آلترناتیو خارجی در تهران رسید. چه کسی میتواند جهان امروز را با دنیای ۶ اکتبر مقایسه کند؟ گمان بر این است برخی مساله هنر را یا نفهمیدهاند یا تجاهل میکنند. چطور میتوان هنر انسانی داشت ولی هنر سیاسی نداشت؟ همانقدر که انسان به پولیس یا شهر تعلق دارد، هنر نیز چنین است. از این گذشته، چگونه میتوان درباره واقعیتی که اصلا شبیه گذشته...