فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📍 بازی پرندهها
#کیوسک؛ «وطن امروز» گزارش میدهد؛ چه سناریوهایی درباره داستان اخیر پهپادها در آمریکا مطرح است؟
🔗 http://vatanemrooz.ir/newspaper/page/4206/1/296125/0
✉️ @vatanemrooz
📍 بازی ترکیبی صهیونیستها؛ گزینههای راهبردی رژیم صهیونیستی در قبال سوریه پس از سقوط اسد
🔗 https://vatanemrooz.ir/Newspaper/MobileBlock?NewspaperBlockID=295871
✉️ @vatanemrooz
7.95M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📍 گلبهخودی کارگردان برنده
#روزنه؛ نقدی بر سریال بازنده
سریال بازنده به کارگردانی امین حسینپور اخیرا پایان یافت. سریال را میتوان یک نوآرکلاسیک دانست که به مؤلفههای ژانر وفادار مانده و از عهده پردازش آنها برآمده است.
سریال روایت یک حادثه در شبی بارانی وحادثهای است که شخصیتها را دور خودش جمع میکند و هر کدام از این آدم ها با قصهای که پشت سر گذاشتند به این شب رسیدهاند.
🔗 https://vatanemrooz.ir/Newspaper/MobileBlock?NewspaperBlockID=295776
✉️ @vatanemrooz
📍 سینمای کدام حقیقت؟ «وطن امروز» گزارش میدهد سایهروشنهای جشنواره سینما حقیقت
📝 مهرداد احمدی: سینمای مستند نزدیکترین نقطه تماس دوربین با واقعیت است. من نمیدانم آیا نامگذاران جشنواره سینمای حقیقت واقعا میدانستند وجه تسمیه این اسم چیست یا نه اما انتخاب این عنوان شایان تقدیر است اما اسمها مسؤولیت دارند؛ وقتی در مسیر یک متحرک راهی فرعی باز میکنید و او را به آن راه حوالت میدهید، نمیتوانید از آن متحرک و از آن راننده نُطُق بکشید. سینمای مستند، سینمای حقیقت است؛
باید بگویم از تماشای مستند «ضدقهرمان» لذت بردم. ۲ مستند اجتماعی «لب شور» و «اژدر خالکوب» نیز مورد تحسین منتقدان و خود نویسنده همین متن هم قرار گرفت، بویژه «لبشور» که مایلم عمیقا به کارگردانش تبریک بگویم. از سویی در میان مستندهای خارجی نوعی کجسلیقگی به چشم میخورد که به گمانم مسؤولیت آن بر عهده هیات انتخاب است. ایران میتواند میزبان مستندهایی باشد که هیچ جا امکان و اجازه پخش ندارند؛ نه اینکه خنثیترین مستندهای سینمای مستند جهان در جشنواره سینما حقیقت به نمایش درآیند.
میتوان این را از عدم وجود جایزه اختصاصی در جشنواره برای مقاومت و ۷ اکتبر گرفت و به غیبت مستندسازان برجسته و آلترناتیو خارجی در تهران رسید. چه کسی میتواند جهان امروز را با دنیای ۶ اکتبر مقایسه کند؟ گمان بر این است برخی مساله هنر را یا نفهمیدهاند یا تجاهل میکنند. چطور میتوان هنر انسانی داشت ولی هنر سیاسی نداشت؟ همانقدر که انسان به پولیس یا شهر تعلق دارد، هنر نیز چنین است. از این گذشته، چگونه میتوان درباره واقعیتی که اصلا شبیه گذشته...
روزنامه وطن امروز
📍 سینمای کدام حقیقت؟ «وطن امروز» گزارش میدهد سایهروشنهای جشنواره سینما حقیقت 📝 مهرداد احمدی: سین
نیست، از همان زاویه سابق نگریست.
چطور ممکن است در مورد غزه، ضاحیه، دمشق، نه اصلا کییف و خارکیف و... نساخت و نگفت و بخش اختصاصی نداشت؟ چطور خلخالی و بهشتی مساله ما هستند - که هستند - ولی مقاومت نه؟ اصلا اینها به کنار. اخلاق چه؟ آیا مسکوت گذاشتن ظلم همدستی با ظالم نیست؟ روایت فاجعه از زاویه مظلوم، یک مسؤولیت اخلاقی است. جایی که دوربین از زل زدن به دهشت خون و باروت فرار نمیکند، همان دمی است که تعفنِ جنایت مشام ما را آزار میدهد. بوی خودشیرینی به مشام میرسد و نخستین قربانی خودشیرینی، حقیقت است.
🔗 http://vatanemrooz.ir/newspaper/page/4206/1/296122/0
✉️ @vatanemrooz
📍 اینک جبهه کرانه؛ ابراز نگرانی منابع امنیتی رژیم از تحولات کرانه باختری
کافی است یک گلوله شلیک شود یا حادثهای در این منطقه رخ دهد؛ به یک باره مانند آتشی زیر خاکستر، دامن اسرائیل را میگیرد. این خاصیت منطقهای به نام کرانه باختری فلسطین است.
در حالی که تحولات بزرگ در میدانهای دیگر در حال رخ دادن است، اسرائیل اهمیت ویژهای برای کرانه باختری قائل است. هر چند جبهه درگیری در کرانه باختری رونق کمتری نسبت به باقی جبههها دارد اما اسرائیل این روزها منتظر است هر لحظه آتش درگیریها شعلهور شود که طبیعتا تاثیر مستقیمی بر این رژیم خواهد داشت. شورای امنیتی کابینه اسرائیل برای بررسی وضعیت امنیتی کرانه باختری جلسه برگزار کرد.
مراکز امنیتی اسرائیل مستند به چند مورد است؛ اول تحلیل وضعیت سیاسی در منطقه بویژه که ایران اعلام کرده بر ادامه حمایت از مقاومت متعهد است تا ثابت کند همچنان بازوان خود در منطقه را دارد. دوم آمار میدانی در سایه حملات مستمر به شهرکنشینان و سربازان ارتش است که آخرین مورد آن در نزدیکی قدس رخ داد و یک شهرکنشین در آن هلاک شد.
اسرائیل کرانه را جدا از دیگر میدانها نمیداند، بلکه آن را در قلب منطقه و معادلات میداند، از همین رو ایران را متهم به آتشافروزی میکند. بنا به گفته منابع امنیتی اسرائیل، بعد از سقوط حکومت اسد و درگیری بلندمدت حزبالله، کرانه باختری هدف بعدی ایران است و شاید تحولات سوریه الهامبخش اهالی کرانه باشد.
در سایه درگیریها در کرانه باختری به ۲دلیل توجه اسرائیل به مرز اردن معطوف شد: اول پیشگیری از قاچاق اسلحه و تجهیزات به کرانه باختری و دوم،...
روزنامه وطن امروز
📍 اینک جبهه کرانه؛ ابراز نگرانی منابع امنیتی رژیم از تحولات کرانه باختری کافی است یک گلوله شلیک شود
افزایش موارد نفوذ به مرزهای شرقی جهت انجام عملیات شهادتطلبانه.
🔗 http://vatanemrooz.ir/newspaper/page/4206/1/296127/0
✉️ @vatanemrooz
7.16M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📍 بازی پرندهها
🎥 #در_متن_وطن؛ چه سناریوهایی درباره داستان اخیر پهپادها در آمریکا مطرح است؟
ماجرای پرواز پهپادهای مرموز بر فراز برخی ایالتهای آمریکا و عبور راحت از پدافند هوایی، باعث نگرانی مقامات محلی شده است. دراینباره سناریوهای مختلفی مطرح شده و برخی منشأ آنها را فرازمینی میدانند.
افبیآی و وزارت امنیت داخلی هنوز گزارش قابل قبولی درباره آن ارائه ندادهاند. به نظر میرسد وجود پهپادها بیشتر تهدیدی سیاسی علیه دولت بعدی این کشور است.
🔗 http://vatanemrooz.ir/newspaper/page/4206/1/296125/0
✉️ @vatanemrooz
📍 غیراستانداردها و چالش «اعتماد عمومی»؛ چگونه میتوان به اعتماد عمومی در استاندارد محصولات مختلف بازگشت؟
📝 حامد سرلکی: بسیاری از ایرانیان هر از چندی از اطلاعیههای سازمانهای مختلف پیرامون غیراستاندارد بودن برخی نشانهوارهها و محصولات آشنا میشوند؛ از لوازم بهداشتی و آرایشی تا مواد غذایی و حتی لوازم مصرفی خودروهای مختلف. این موضوع به عنوان یکی از دغدغههای اجتماعی و در زیرگروه «اعتماد عمومی» قابل تفسیر است؛ موضوعی که پیش از هر چیزی کلمات «کیفیت»، «استاندارد» و از همه مهمتر کارکردهای «سازمان ملی استاندارد» را یادآور میشود.
اهمیت سازمان ملی استاندارد در حفاظت از حقوق مصرفکنندگان و توسعه اقتصادی کشور مشهود است، زیرا با ارتقای کیفیت محصولات و خدمات، این سازمان به بهبود رقابتپذیری صنایع داخلی کمک میکند و بهبود کیفیت زندگی مردم را تسهیل میکند.
بسیاری از کلاهبرداران و سودجویان با استفاده از چاپ بدون پشتوانه این نشان ملی، سعی بر آن داشتهاند از ورود به مسیر «اخذ قانونی نشان استاندارد» شانه خالی کرده و تنها با تولید محصول خود به آوردههای مالی آن متمرکز شوند.
در روزهای اخیر خبر انتصاب رئیس جدید سازمان ملی استاندارد رسانهای شد؛ موضوعی که خود محل بحث برخی محافل تخصصی در حوزه کیفیت محصول شده است. اگرچه در رزومه خانم فرزانه انصاری تدریس و پژوهش در حوزه صنایع غذایی، کشاورزی و استاندارد وجود دارد اما مشخص نیست که رزومه پژوهشی ایشان آیا تضمینی برای ارتقای سطح مدیریتی سازمان مذکور و رفع مشکلات سالهای گذشته خواهد بود یا خیر؟
با توجه به اثرگذاری مستقیم کیفیت برخی محصولات...
روزنامه وطن امروز
📍 غیراستانداردها و چالش «اعتماد عمومی»؛ چگونه میتوان به اعتماد عمومی در استاندارد محصولات مختلف باز
بر جان شهروندان، باید در نظر گرفت که حساسیتهای حاکم بر سازمان ملی استاندارد همیشه بالا بوده و این نوع نگاه نهتنها در ایران بلکه در تمام کشورهای منطقه و جهان یک امر مرسوم و تضمینکننده امنیت اجتماعی است.
🔗 http://vatanemrooz.ir/newspaper/page/4206/1/296126/0
✉️ @vatanemrooz