📍 افق انسان ایرانی را دریابید؛ پیشنهادهای پنجگانه به مدیر جدید «اوج»
📝 مهرداد احمدی: مدیریت دولتی فرهنگ از آن دست عناوینی است که واقعا توضیح دادنش دشوار است. از سویی، فرهنگ ساحت ادب حضور انسان ایرانی-اسلامی است.
مثلا ادب حضور در مسجد، یعنی رفتاری که ما در مسجد از خود بروز میدهیم، با حسینیه متفاوت است. ادب برخورد با پدر از ادب برخورد با مادر تفاوت دارد و باز اینها هم در داخل و خارج خانه معنای متفاوتی به خود میگیرند.
اینها را نوشتم تا چند بند با مدیریت جدید اوج سخنی بگویم.
لطفا مدیر فرهنگی باشید. این عنوان را جدی بگیرید که صرف تقبل یک پست فرهنگی از شما مدیر فرهنگی نمیسازد. فرهنگی بودن باید در منش شما متجلی شود.
آینده را در رسانه اگر تخیل نکنید، ممکن است دیگران ادب حضوری برای شما تدارک ببینند که چیزی از مؤلفههای هویتی باقی نگذارد. تخیل آینده به معنای ساخت یک رؤیاست.
از ورود به فعالیتهای کماثر و ارزان عمیقا احتراز کنید. بگذارید این دست آثار را دیگران بسازند، بخش واقعا خصوصی و سالم. اوج باید فیلمی بسازد، اپرایی برگزار کند، تئاتری اجرا رود که هیچکس نمیتواند و دقیقا اینجاست که مسؤولیت شما به عنوان به اصطلاح مدیر فرهنگی معنا دارد.
اوج باید قهرمان بسازد. قهرمانی که بدل به حافظه ما شود. منظورم فقط بازنمایی قهرمانان موجود در خزینه فرهنگی نیست، قهرمان جدید. اوج باید سوباسای ایرانی بسازد؛ یک عالم تبریزی، یک پهلوان سمنانی، یک کشتیگیر خوزستانی. شمایل کسانی را بسازد که نیستند.
نظام تربیت هنرمند را جدی بگیرید. بادمجان دور قاب چینهای ظاهرالصلاح وقتی کارشان با...
روزنامه وطن امروز
📍 افق انسان ایرانی را دریابید؛ پیشنهادهای پنجگانه به مدیر جدید «اوج» 📝 مهرداد احمدی: مدیریت دولتی
بودجه شما تمام شود، میروند و در جلوت (نه حتی در خلوت) آن کار دیگر میکنند. برخی هم در این میان راه میافتند که چه نشستهاید فلانی از ایران و انقلاب برید. خیر! فلانی فقط خواسته بود با شما بالا رود، حالا نردبان را انداخته. حرجی هم نیست.
پیشنهاد میکنم اوج مسؤول یک جشنواره مردمی در سراسر کشور شود و از طریق انجمنهای سینمای جوان یا دفاتر استانیاش (که نمیدانم دارد یا نه)، سالانه جشنوارهای برای فیلم اولیها برگزار کند.
🔗 http://vatanemrooz.ir/newspaper/page/4203/1/296001/0
✉️ @vatanemrooz
📍 مجاهدت روایت جهاد؛ پرونده «وطن امروز» درباره اهمیت و الزامات روایت و سنجش اثربخشی آن روی مخاطب
🔗 https://vatanemrooz.ir/Newspaper/MobileBlock?NewspaperBlockID=295704
✉️ @vatanemrooz
7.01M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📍 امارت وحشت
🎥 #در_متن_وطن؛ صحنههای وحشت و اعدام به روشهای داعشگونه در سوریه شروع شده است
در روزهای گذشته تعدادی از مردم نظامی و غیرنظامی که علوی یا اقلیت مذهبی بودند، کشته شدند.
اولویت بعضی از افراد تحریرالشام کشتن شیعیان و مسیحیان است؛ نه آزادی سوریه!
اعدام، سوزاندن، گروگانگیری، تخریب قبور و اهانت از روشهای این افراد است. تکفیریها اخیرا حتی با نیروهای کرد هم درگیر شدند، درحالی که اسرائیل درحال حملات گسترده به پایگاههای نظامی است؛
🔗 http://vatanemrooz.ir/newspaper/page/4203/7/295975/0
✉️ @vatanemrooz
📍 رنگش کردن؛ بو میآید؟
لیبی ابتدا مستعمره ایتالیا بود. دو سال بعد از پایان جنگ جهانی، ایتالیا رفت داخل اتاق و به کارهای بدش فکر کرد و همانجا بود که تصمیم گرفت دست از سر لیبی بردارد.
۴سال بعد با برپایی حکومت پادشاهی «محمد ادریس سنوسی» استقلال لیبی اعلام شد. ۱۸سال بعد «معمر قذافی» که جوانی ۲۷ساله و جویای هیجان بود، به کمک تنی چند از افسران ناباب ارتش کودتا کرد. او تا سال ۲۰۱۱ سرکار بود
قذافی در سیاست خارجی نمیدانست با خودش چند چند است. رویکرد ضدغربیای داشت که مثل هوای بهار پیوسته تغییر میکرد.
لیبی گفت: «من هم فناوری هستهای موخوام.» که همین جا آمریکا گفت: «واه واه چه غلطا!»؛ سال ۱۹۷۹سفارت آمریکا به خاطر یک آتشسوزی مشکوک در طرابلس بزرگترین شهر بندری لیبی تعطیل شد. آمریکای بیجنبه هم زارت لیبی را گذاشت در لیست سیاه. یک کدورت ریز هوایی هم بین ۲ جنگنده لیبیایی و ۲ جنگنده آمریکایی روی دریای مدیترانه پیش میآید که نهایتاً با سرنگونی ۲ جنگنده لیبی کدورت درشت میشود!
اواخر دهه ۹۰ میلادی دیگر کفگیر لیبی ته دیگ خورده بود و تحریم داشت کمرش را میشکست که در سال ۲۰۰۳ آمریکا آمد به لیبی گفت: «انرژی هستهای رو میگیرم، لغو تحریمها رو به همراه جعبه شماره ۳ میدم.» لیبی هم بدون آنکه بداند در جعبه شماره ۳ چیست، قبول کرد.
آمریکا گفت: «حالا که ما داریم این همه راه رو میریم، دیگه خالی نریم. اون اسناد و سازههای مرتبط با ساخت موشک بالستیک رو هم بیزحمت بذار روی این هستهایها.»
در نهایت آمریکا به همراه فرانسه و انگلیس، لیبی را ترکاندند. یعنی شما بگو یک وجب سالم از...
روزنامه وطن امروز
📍 رنگش کردن؛ بو میآید؟ لیبی ابتدا مستعمره ایتالیا بود. دو سال بعد از پایان جنگ جهانی، ایتالیا رفت
زیرساختهای نظامی لیبی باقی گذاشتند، نگذاشتند. قذافی هم مُرد تا بفهمد داخل جعبه شماره ۳ چیزهای خوبی برایش نبود.
حالا اینکه بشار اسد هم دانهای را به امید درخت اقتصاد مرفه چال کرده یا نه؟ نمیدانیم ولی این چیزی که ما میشنویم بوی بهبود از اوضاع جهان نیست.
🔗 http://vatanemrooz.ir/newspaper/page/4203/1/296008/0
✉️ @vatanemrooz
📍 سامان در مدار ۷۰۰۰کیلومتری؛ گزارشی از رکوردشکنی ماهوارهبر سیمرغ با تزریق محموله ۳۰۰کیلوگرمی به مدار ۴۰۰کیلومتری زمین
🔗 https://vatanemrooz.ir/Newspaper/MobileBlock?NewspaperBlockID=295811
✉️ @vatanemrooz
📍 محک بودجه؛ گزارش «وطن امروز» از آخرین مصوبات اقتصادی کمیسیون تلفیق بودجه برای سال ۱۴۰۴
پس از پایان بررسی لایحه بودجه ۱۴۰۴ کل کشور توسط مجلس شورای اسلامی، این لایحه برای تأیید به شورای نگهبان ارسال میشود. پس از تأیید شورای نگهبان نیز لایحه توسط دولت عملیاتی خواهد شد.
نمایندگان تاکنون موضوعات مختلفی از جمله عوارض و مالیات، تأمین مالی داخلی و خارجی، نفت و روابط مالی آن با دولت، هدفمندسازی یارانهها، شرکتهای دولتی، آب، کشاورزی، محیط زیست، آموزش و پرورش، فرهنگ و سلامت را در بخش درآمدی لایحه بودجه بررسی کردهاند.
رحیم زارع، عضو کمیسیون برنامه، در گفتوگو با «وطن امروز» به تشریح مصوبات مهم دیروز پرداخت: یکی از مصوبات مهم، بحث واردات خودرو بود که تا سقف ۳.۳ میلیارد یورو اجازه داده شد. حقوق ورودی خودرو نیز با وجود اینکه پیشنهاد دولت روی ۱۰۰درصد بود، ۶۰درصد تعیین شد. مالیات بر املاک و واحدهای مسکونی، حمایت از الکترونیک کردن کشور، مالیات بر ارزش افزوده نیز از سایر موارد بررسی شده است.
🔗 http://vatanemrooz.ir/newspaper/page/4203/3/295995/0
✉️ @vatanemrooz
📍 تنش و جهش؛ گزارش «وطن امروز» از چشمانداز تحولات منطقه خاورمیانه و تأثیر آن بر بازار نفت
با آنکه سوریه یک تولیدکننده نفت است اما سقوط حکومت این کشور تأثیر مستقیمی بر بازار نفت جهانی نداشته است. در حال حاضر نوسانات قیمت نفت بیشتر به سیاستهای دولت چین نسبت داده میشود.
سعید میرترابی، کارشناس انرژی در گفتوگو با «وطن امروز»: «با وجود تحولات اخیر در سوریه و ادامه تنشها بین روسیه و اوکراین، تقاضا برای نفت در فصل سرما دستخوش تغییر قرار نگرفته است».
مرتضی بهروزیفر، کارشناس انرژی تأکید کرد: «سوریه سهم کوچکی در بازار جهانی نفت دارد و در مقایسه با مقیاس جهانی رقم ناچیزی است. سال گذشته، تولیدات نفتی سوریه به حدی کاهش یافت که نیاز به واردات نفت خام و فرآوردههای نفتی داشت. بنابراین بحران سوریه تأثیر چندانی بر بازارهای جهانی نفت ندارد».
در سالهای اخیر میزان تورم در بازار جهانی افزایش یافته است، به همین دلیل هزینه استخراج نفت نیز بیشتر شده است، بنابراین در برخی کشورها حاشیه سود تولید و استخراج نفت چندان بالا نیست و دولتها ترجیح میدهند نفت را با قیمت بالاتری عرضه کنند. حالا باید دید با آغاز فعالیت ترامپ در آمریکا چه تغییراتی را در بازار جهانی شاهد خواهیم بود، چرا که او پیش از این گفته بود سیاستهای دولت آمریکا در بازار نفت باید در راستای منافع این کشور باشد.
🔗 http://vatanemrooz.ir/newspaper/page/4203/3/295996/0
✉️ @vatanemrooz
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📍 تخریب الشام
#کیوسک؛ واکنش جولانی به حملات رژیم صهیونیستی علیه سوریه: کشور آمادگی جنگ دیگری را ندارد و درگیر جنگ نخواهد شد؛ بیش از ۸۰درصد تجهیزات و زیرساختهای نظامی سوریه منهدم شده است
🔗 http://vatanemrooz.ir/newspaper/page/4204/1/296043/0
✉️ @vatanemrooz