روزنامه وطن امروز
📍 این دستمزد زورش به تورم نمیرسد؛ «وطن امروز» گزارش میدهد سیاستهای ارزی دولت فاصله بین درآمدها
هفتهای است که در مرکز پژوهشها در رابطه با بحث دستمزد و آثار تبعات و مدلهای مختلف مشغول بحث و تبادلنظر هستند. معمولا تصمیمات مربوط به میزان حقوق و دستمزد بر اساس دادههای بهمنماه اتخاذ میشود.
🔗 http://vatanemrooz.ir/newspaper/page/4207/1/296170/0
✉️ @vatanemrooz
📍 منطق بیمنطقی!
📝 محمدکاظم انبارلویی: مفروض ما در اعمال سیاست خارجی و تعامل با رقبای جهانی و دشمنان ایران و اسلام این است: حریف منطقی یا عقلایی عمل میکند. فکر میکنیم سیاست رفتاری رقبا بر اساس یک روششناسی علمی است.
اما رصد رفتار آمریکا و ۳ کشور شرور اروپایی نشان میدهد حریف از منطق «بیمنطقی» رنج و به تعبیر واقعیتر سود میبرد.
رصد رفتار دیپلماتیک غرب نشان میدهد آنها میخواهند به ما القا کنند، نمیتوانید منطق ما را کشف کنید. ما پیشبینیناپذیر هستیم! حتی القا میکنند در سیستم تصمیمگیری حاکمیت در آمریکا کسی نیست با شما توافقی کند؛ ممکن است شما با یک ضلع از اضلاع حاکمیت مثل کاخ سفید یا وزارت خارجه توافق کنید ولی کنگره و سیا آن را وتو میکنند به همین دلیل بخشی از تحریمها، تحریمهای دولت، برخی تحریمها برای کنگره و برخی مربوط به جاهای دیگر است.
اگر فرضیه فوق را بپذیریم کار دیپلماسی ما دشوار میشود. چه باید کرد؟ گفتوگو را تعطیل کنیم یا ادامه بدهیم، اگر ادامه بدهیم با کدام منطق؟! بیمنطقی امروز خود یک «منطق» است. پژوهشکدهها و اندیشکدهها در واشنگتن در حال تئوریزه کردن این «منطق» هستند.
حضرت امام خامنهای در دیدار هفته گذشتهشان یک تصویر درست از میدان و یک نگاه واقعی از «تهدیدها» و «فرصتها» به دست دادند و فرمودند بزرگترین درس حادثه سوریه این بود که نباید از دشمن غافل شد، آن را حقیر شمرد و به تبسم او اعتماد کرد. غفلت ما از راهبردهای دشمن و اعتماد به تبسم او در گفتوگوها ما را در لبه پرتگاه و نابودی قرار میدهد.
منطق مبارزه با بیمنطقی آمریکاییها را فقط باید...
5.66M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📍 بازگشت روح
🎥 #در_متن_وطن؛ پدربزرگ معروف غزهای شامگاه یکشنبه در حملات رژیم صهیونیستی به اردوگاه النصیرات شهید شد
اخبار سوریه و لبنان درهفته های اخیر، موجبِ به حاشیه رفتن جنگ غزه شده است. رژیم صهیونیستی هم جنایات خود را با شدت بیشتری ادامه دهد.
حالا خبر شهادت مردی که با در آغوش کشیدن نوه شهیدش، به نمادی از مظلومیت مردم فلسطین تبدیل شده بود، بسیاری را متوجه این کرد که حواسشان به نوار غزه نبوده است.
🔗 http://vatanemrooz.ir/newspaper/page/4207/1/296164/0
✉️ @vatanemrooz
📍 شبیهترین هیتلر به نتانیاهو؛ درباره فیلم «گوبلز و پیشوا» که مخاطب را به یاد بزکهای رسانهای جنایتکاران جنگی امروز انداخت
📝 معصومه حسنخانی: فیلم «گوبلز و پیشوا» یا به قول خود آلمانها «اغواگران و پیشوایان»، به جای دورنمای شیطان با هالهای از آتش جهنم بهدور صورت وی، نمای نزدیکتر و زمینیتری از هیتلر و وزیر تبلیغات او نشان داده است. در حقیقت این فیلم پیشوای نازیها را مخلوق وزیر تبلیغاتش نشان میدهد. یعنی هیتلری که ملت آلمان او را سر کار آورد، واقعی نبود و همه آنها هیتلری را دیدند که گوبلز برایشان ساخته بود.
اوایل فیلم سکانسی هست که گوبلز در تاریکخانهای نشسته تا مستندی را بازبینی کند. ناگهان چشمش به دستان پیشوا میافتد که در حال لرزیدن است و از جا میپرد و دستور بیرون کشیدن این نما را از فیلم میدهد و حتی هنگام جر و بحث با یکی از زیردستانش که میگوید این لرزش واقعی است، تأکید میکند «دست پیشوا هرگز نمیلرزد!» یعنی آنچه اهمیت دارد، خود واقعیت نیست، بلکه چیزی است که ما صلاح میدانیم مردم ببینند. اغواگری رسانهای و روتوش کردن جنگ و تجاوز، لااقل در این زمانه چیزی نیست که مخاطب را فقط به یاد وزیر تبلیغات حزب نازی بیندازد.
به طور واضح، نخستین گزینهای که برای همانندسازی با هیتلر در روزگار ما به ذهن هر کس میرسد، بنیامین نتانیاهو، نخستوزیر رژیم صهیونیستی است و از این جهت نمایش فیلم «گوبلز و پیشوا» در این شرایط بینالمللی، اگرچه با هدفگیری سیاست داخلی اروپا ساخته شده بود اما میتواند عوارض جانبی دیگری در پی داشته باشد که مهمترینشان یادآوری ناخودآگاه این هیتلر...
روزنامه وطن امروز
📍 شبیهترین هیتلر به نتانیاهو؛ درباره فیلم «گوبلز و پیشوا» که مخاطب را به یاد بزکهای رسانهای جنایت
امروزی است.
تمام بازآفرینیهای گوبلز روی پرده سینما
پاول جوزف گوبلز، وزیر اطلاعرسانی رایش سوم از ۱۹۳۳ که تا آخرین لحظه زندگیاش به هیتلر وفادار بود و بعد از ورود ارتش سرخ شوروی به برلین، در ۴۷ سالگی خودکشی کرد، به نوعی پایهگذار شیوه مدرن پروپاگاندا به حساب میآمد و شخصیت مرموز و کنجکاوکنندهای داشت. تا حالا تعداد زیادی از هنرپیشههای سینما و تلویزیون نقش گوبلز را بازی کردهاند که البته اکثر این موارد مختصر و دورنما بوده و از هاله اسرارآمیز حول این شخصیت رد نشده است.
🔗 http://vatanemrooz.ir/newspaper/page/4207/8/296135/0
✉️ @vatanemrooz
📍 هر کوینی بیتکوین نیست؛ گزارش «وطن امروز» از آخرین وضعیت رمزارزها و خطر ورود سرمایه به بازار رمزارزهای غیرمعتبر
افزایش قیمت ارزهای دیجیتال در هفتههای گذشته بویژه پس از پیروزی ترامپ در انتخابات آمریکا موجب شده بخشی از سرمایههای سرگردان به طرف این بازار متمایل شود اما سرمایهگذاران این حوزه باید خطر شتکوینها را هم مد نظر داشته باشند.
شتکوین یکی از اصطلاحات رایج در حوزه ارز دیجیتال است که برای ارزهای دیجیتالی بدون هدف خاص و نوآوری جدید به کار میرود. این اصطلاح در واقع به پروژههایی اطلاق میشود که هیچ ارزشی به دنیای کریپتوکارنسی اضافه نمیکنند.
تحلیلگران بازار بر این باورند روند صعودی قیمت بیتکوین به دنبال پیروزی دونالد ترامپ در انتخابات ریاستجمهوری آمریکا شدت گرفته است. آنها معتقدند موضع ترامپ و اعضای دولت او در حمایت از ارزهای دیجیتال تأثیر زیادی بر افزایش قیمت بیتکوین داشته است.
برخی تحلیلگران معتقدند قیمت بیتکوین در نزدیکی ۱۰۰ هزار دلار به حالت تثبیت رسیده و احتمال ادامه صعود آن به ۱۲۵ هزار دلار و حتی ۱۵۰ هزار دلار وجود دارد. گروهی دیگر بر این عقیدهاند در صورت از دست رفتن مرز ۱۰۰ هزار دلار، احتمال کاهش قیمت تا حدود ۸۸ هزار دلار نیز وجود دارد.
خدایار سعیدوزیری، کارشناس ارز دیجیتال درباره شتکوینها به «وطن امروز» گفت: «پیشبینیها میگوید برخی شتکوینها ممکن است به رشد خود ادامه دهند. بهترین شتکوینها در سال ۲۰۲۴ بر اساس گردش مالی و تعداد افرادی که آنها را دارند، ارزش بیشتری خواهند یافت. اما باید دقت کرد که احتمال از بین رفتن سرمایه در این...
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📍 اسرائیل ریشهکن خواهد شد
#کیوسک؛ رهبر انقلاب در دیدار هزاران نفر از زنان و دختران بر ناکام ماندن طرح رژیم صهیونیستی برای محاصره حزبالله لبنان از طریق سوریه تاکیدکرد
🔗 http://vatanemrooz.ir/newspaper/page/4208/1/296200/0
✉️ @vatanemrooz
📍 تحصیل تعطیل! «وطن امروز» از عوامل مؤثر برترک تحصیل دانشآموزان گزارش میدهد
🔗 https://vatanemrooz.ir/Newspaper/MobileBlock?NewspaperBlockID=296006
✉️ @vatanemrooz
📍 ایرانراه؛ ابتکار راهبردی پیشرفت پایدار ایران
📝 مهرداد بذرپاش: مسیرهای تجاری از دیرباز بستری برای شکلگیری، توسعه و پیشرفت سکونتگاهها و در مقیاس بزرگ تمدنها بودهاند. از جمله مهمترین این مسیرها میتوان به راه ابریشم و جاده شاهی در ایران باستان اشاره کرد. در دنیای امروز نیز گذرگاههای ترانزیتی از جایگاه ویژهای در مناسبات جغرافیای سیاسی-اقتصادی جهان برخوردارند.
ایران از موقعیت جغرافیایی ممتازی برخوردار است به طوری که میتوان آن را چهارراه غرب و شرق و شمال و جنوب جهان دانست، مساله قابل تامل در این راستا عدم هیچگونه تضمین برای باقی ماندن دائمی این فرصتها ناشی از فضای پویا و رقابت سنگین این عرصه است.
یکی از مهمترین کریدورهای موازی با ظرفیتهای داخلی ایران که میتواند تاثیر زیادی بر تصاحب سهم ترانزیت کشور داشته باشد، کریدور «راه توسعه عراق» است که بندر فاو در جنوب شرقی عراق را به ترکیه متصل خواهدکرد.
کریدور ترانس افغان نیز با هدف اتصال کشورهای محصور در خشکی آسیای میانه به دریای عمان و سواحل مکران مطرح شده است. مسیر اصلی این کریدور شامل کشورهای ازبکستان، افغانستان و پاکستان میشود.
از طرفی دیگر، کریدور میانی با گذر از دریای کاسپین، چین را به اروپا متصل کرده است و در راستای اتصال هند به اروپا از طریق کشورهای همسو با ایالات متحده آمریکا نیز کریدور آیمک، شکل گرفت و درپی ایجاد توازن ژئوپلیتیک میان چین و هند است.
در چنین فضایی که تمام کشورها به دنبال تحقق اهداف ترانزیتی و تجاری خود در قالب کریدورها بودند؛ جمهوری اسلامی ایران در سال ۱۴۰۲ ابتکار ایرانراه را...