فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴به بهانه اینکه رهبر معظم انقلاب، #علی_باقری_کنی رو به عضویت در شورای راهبردی روابط خارجی منصوب کردند.
👆یادی کنیم از این مثال و تشبیه به حقّ علی باقری دربارهی #برجام🤔😁
چه تشبیه زیبا و واقعی👌
"هزار تا #غربگدا فدای کفشت"
تصویری نادر از ادب معمارانه
🔹در سالهای دور وهابیون، عکس انداختن را شرک میدانستند و لذا عکاسان امکان تصویربرداری از مدینه منوره را نداشتند؛ تا اینکه نهایتا در سال ۱۲۵۹ شمسی، محمد صادق بیگ (نقشهبردار ارتش مصر) که به حج رفته بود برای نخستینبار در تاریخ عکسهایی از مدینه و مکه را تهیه کرد.
🔹او یک سال بعد عکسهای خود را به کنفرانس بینالمللی جغرافیدانان در ونیز برد و مدال طلای این کنفرانس را به دست آورد. این یکی از تصاویر تهیه شده توسط اوست؛ در پایین تصویر و در سمت چپ، امضای محمد صادق بیگ با عنوان sadiq bey دیده میشود. تقریبا در وسط تصویر گنبد حرم مطهر نبوی قرار گرفته و در سمت چپ آن و در میان دو مناره حرم نبوی، حرم مطهر ائمه بقیع است. اما ۴۶ سال بعد از این عکس، در تاریخ ۳۱ فروردین ۱۳۰۵، حرم مطهر ائمه بقیع توسط وهابیون تخریب شد.
🔹نکته مهم این تصویر نادر، تواضع معمارانهی سایر ابنیه شهر در برابر حرم نبوی و بقعه ائمه بقیع است؛ تواضعی که به نوعی، تجلی کالبدی و معمارانه این آیه بود: "يَا أَيُّهَا الَّذِين آمَنوا لَا تَرفعُوا أَصْوَاتَكُم فَوْقَ صوْتِ النَّبِی: ای مؤمنان، صدایتان را بلندتر از صدای پیامبر مکنید" (حجرات/۲). این نوع شهرسازی، نتیجه ادب معمارانه نسبت به بقاع متبرکه و بیوت الهی بود که در شهر سنتی، تنها آنها اجازه ارتفاع و رفعت داشتند: "فی بُيوتٍ أَذنَ اللَّهُ أَن تُرْفعَ وَيُذْكرَ فيهَا اسمُه: خانههايى كه خدا رخصت داده كه رفعت يابند و نامش در آنها ياد شود" (نور/۳۶). ادبی که در شهرهای متراکم و بیادب معاصر، دیگر کمتر نشانی از آن دیده نمیشود.
⚫️ پیامبر از زبان سیدالشهدا
🔴 اسطورهای در افق هستی
این عبارات زیبا، بخش کوچکی از ویژگیهای رفتاری پیامبر اکرم (ص) است که از زبان حضرت سیدالشهداء (ع) توصیف شده:
👈 «دائمُ الفکر» بود؛ همیشه در تفکر بود، هرگز از فکر کردن خسته نمیشد؛
👈 «مُتِواصِلُ الأحزانِ» بود؛ یعنی همواره در غمِ شیرینِ باوقاری فرو رفته بود و معلوم میشد که غم متصلی است و بخش اعظم این غم، در دل پیامبر(ص) بود؛ در حالیکه معمولاً بر لبش، لبخند جاری بود؛ اما غمِ سنگین و ریشهداری در دل همراه او بود. آیا غمِ ناشی از درکِ یک حقیقتِ بزرگ بود؟ غمِ مردم بود؟
👈 «لِیسَت لَهِ راحةٌ» هرگز پیامبر را بیدغدغه نمیدیدیم، همیشه دغدغهی چیزی داشت.
👈 «طَویلُ السَّکت» یعنی اهل سکوتهای طولانی بود.
👈 «لایَتَکَلَّمُ فی غَیرِ حاجَةٍ» جز زمانیکه لازم و مفید بود، سخن نگفت. بنای پیامبر بر سکوت بود، اِلّا وقتیکه حرف زدن، ضرورت و فایدهای میداشت.
👈 لَیِّن و اهل مدارا بود. اما تو خالی و بیاراده نبود. باوقار بود، در عین حال ترسناک هم نبود. پیامبر همیشه در بین ما حُرمت و ابهّت داشت، اما هیچوقت از او نمیترسیدیم.
👈 نعمت هرچند اندک، نزد او بزرگ بود. بدِ هیچکس و هیچچیز را نمیگفت. هرگز برای امر دنیوی و برای منافع خود عصبانی نشد. هرگز قاهقاه نخندید اما همواره تبسّم بر لب داشت، ظاهر و باطنش با مردم یکی بود. در خلوت و جلوَت یک شخصیت داشت.
👈 رفتارش در جامعه با مردم چگونه بود؟
بنای پیامبر بر دوستی و جذب و وحدت و محبت و اُلفت با مردم بود، نه ایجاد نفرت. «کانَ یُؤَلِّفُهُم و لایُنَفِّرُهُم».
👈 «مَن سَألَهُ حاجَةً لَم یَرجِع إلا بِها أو بِمَیسورٍ مِنَ القَولِ» هرکس به پیامبر رجوع میکرد و از او چیزی و کمکی میخواست، محال بود که بیجواب و با دست خالی برگردد. پیغمبر اگر داشت، میداد و اگر نداشت، او را با کلماتِ زیبا بدرقه میکرد، از او عذر میخواست، به او آرامش میداد و بهگونهای سخن میگفت که از دادنِ آن چیز هم نزد آن فرد عزیزتر بود.
👈 هیچکس از محضر(ص) پیامبر ناراحت بیرون نمیرفت، حتی دشمنانش وقتی نزد ایشان میرفتند و در ساحت قدس او قرار میگرفتند، از جلسه که بیرون میآمدند، نمیتوانستند از او متنفّر باشند.
👈 «و صارَ لَهُم أباً» برای مردم پدر بود «و صارَ عِندَه سِواء» و همۀ مردم بدون استثناء در چشم او مساوی بودند. برای هیچکس بیدلیل، احترامی بیش از بقیه یا بیاحترامی قائل نمیشد.
👈 اهل «تَسوِیَةُ النَّظَرِ و الإستِماعِ بَینَ الناس» بود. یعنی حتی نگاهش بین مردم به تساوی میچرخید و حتی به سخنان افراد که گوش میداد، بهطرز مساوی گوش میداد. تا این حدّ بر حقوقِ بشر تأکید و دقت داشت.
👈 مجلس پیامبر (ص) مجلس صدق، حلم، حیاء و امانت بود. در حضور او هیچوقت صدا بلند نمیشد. در مجلسی که او حضور داشت، همه متعادل بودند؛ همه بر اساس تقوا سخن میگفتند و همه متواضع بودند. به بزرگترها و مُسنّترها احترام میگذاشتند و با کوچکترها با مهربانی برخورد میکردند. «وَ یُوثِرونَ ذا الحاجةَ» و نیازمندان را بر خود مقدم میداشتند.
👈 چهرهی پیامبر(ص) شاد بود، ابرو گره نمیکرد، مگر آنگاه که بیعدالتی یا منکری را میدید.
👈 «سَهِلُ الخُلق» بود؛ یعنی خیلی راحت میشد با او رابطه برقرار کرد.
👈 «لَیسَ بِفَظٍّ و لاغَلیظٍ» خَشِن و تندخو نبود.
👈 «و لافَحّاشٍ و لاعَیّاب» هرگز فحش بر لب او جاری نشد، عیبگیر نبود، عیب مردم را تعقیب نمیکرد.
👈 «و لامَدّاحٍ» در عین حال اهل مبالغه در تمجید از افراد هم نبود.
✍حسن رحیمپور ازغدی | محمد پیامبری برای همیشه (ص ۲۹-۳۴)
پینوشت: تمام این جملات، ترجمه و توضیح فقراتی از روایت نسبتاً طولانیای است که در کتاب شریف «معانیالاخبار، ص۸۲» نقل شده است.
🍃🍃
👈 سمع، دریچه عقل است.
گوش، دهانِ جانِ ماست
و سهم بسزایی، در دریافت های
وهمی و یا عقلی ما دارد
👈 اگر می خواهیم،
قلب و ذهنی پاک داشته باشیم،
باید سمع و بصرمان کنترل شوند
👌 تا چشم و گوش
این دو دریچه ورودی بسیار مهم
کنترل نشند، هیچ وقت،
هیچ چیزی درست نمیشه
👈 علت اینکه در اسلام گناه غیبت یا موسیقی حرام به شدت نهی شده
چون گوش، دهانِ جانِ ماست
و دریچه ورودیِ قلبِ ماست
👈 بعد جالبه، برای ما قبیح بودن زنا
آشکاره، ولی غیبت و موسیقی حرام اصلا
👈 این به خاطر عدم شناخت نفس هست
این به خاطر جهل به شناخت نفس هست
👌 به خاطر همینکه بیشتر از نود درصد ما
نتیجه مطلوبی از دین داری مون نمی بریم
#دوره_خودشناسی
#دوره_مراقبات
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#اهداف_پیامبر از تشکیل نظام اسلامی
در دو دقیقه، دو هدف اصلی را از زبان حضرت آقا بشنوید ...
(بیانات در سال ۱۳۶۷)
✍ حسین سیمایی صراف وزیر علوم، پس از نشستن بر صندلی وزارت، به دیدار دکتر محمدرضا شفیعیکدکنی رفت!!!
🔻شفیعیکدکنی در سال ۱۴۰۱ همچون وزیر علوم از حامیان رسانهای اغتشاشگران بوده است!!!
🔻شفیعیکدکنی ابایی از در آغوش گرفتن دختر هوشنگ ابتهاج، یار غار خود ندارد!!!
🔺جواد ظریف مدعی شده که ۷۰ درصد کابینه پزشکیان و معاونین و مدیران دولت، حاصل تصمیمسازی او و دوستان فتنهگر و اغتشاشگرش در شورای راهبری است...
🔻ولذا باید گفت؛ که با یک شبکه نفوذ جریانی در دولت پزشکیان روبرو خواهیم بود!
🔺اگر در دولت حسن روحانی شاهد نفوذ فردی چندین جاسوس بودیم...!
🔸اما در دولت پزشکیان با شبکه نفوذ جریانی بسیار خطرناک روبرو هستیم!
🔻سرازیر شدن اساتید فتنهگر و دانشجویان اخراجی به دانشگاهها، حاصل تصمیمسازی شبکه نفوذ میباشد.
شایان
۱۳ شهریور ۱۴۰۳
گزارش نهایی هیئتعالی بررسی ابعاد و علل وقوع سانحۀ بالگرد حامل رئیسجمهور شهید و همراهان
🔹ستاد کل نیروهای مسلح: با تلاش شبانهروزی هیئتی متشکل از کارشناسان خبره و متخصص لشکری و کشوری، ابعاد فنی، مهندسی، الکترونیکی و شرایط ناوبری بالگرد سانحهدیده رئیسجمهور شهید بررسی دقیق و کارشناسی شد که نتایج آن به شرح زیر اعلام میگردد:
🔸۱. کلیۀ اسناد و مدارک مربوط به تعمیر و نگهداری بالگرد از زمان خریداری و بهکارگیری تا قبل از زمان وقوع سانحه، شامل تعمیرات اساسی، تعویض قطعات اصلی و مهم مورد بررسی قرار گرفت که تمام اقدامات برابر استانداردهای تعریفشده صورت گرفته است.
🔸۲. اسناد و مدارک مربوط به تعمیرات ۴ سال اخیر بالگرد یادشده که در شرکت پنها (شرکت پشتیبانی و نوسازی هواپیمایی ایران) موجود میباشد نیز بررسی کارشناسی و بازبینی شد و هیچگونه مشکلی در روند اقدامات صورت گرفته مشاهده نگردید.
🔸۳. گزارش اسناد و مکاتبات مربوط به انجام مأموریت از زمان درخواست بالگرد از سوی دفتر ریاستجمهوری از آشیانۀ جمهوری اسلامی ایران، واگذاری بالگرد، تعریف نحوۀ انجام مأموریت و اعزام بالگرد از تهران به تبریز، استقرار در فرودگاه تبریز، سوختگیری، مراقبت از بالگردها، نحوۀ شروع و ادامه مأموریت پرواز مقامات به محلهای تعیینشده دریافت شد که با دستورالعملها، ابلاغیهها و آییننامهها، ضوابط، مقررات و استانداردهای لازم انطباق داشته است.
🔸۴. نقشههای پروازی از تبریز به پل آغبند، سد قیزقلعهسی و از آنجا بهسمت پالایشگاه تبریز بررسی کارشناسی دقیق شد و مشخص گردید که بالگرد در مسیر پیشبینیشده بوده و از مسیر تعیین شده خارج نشده است.
🔸۵. رایانۀ دستی همراه خلبان بالگرد سانحهدیده (آیپد) از طریق کارشناسان متخصص و خبره احیا شد که نشاندهندۀ صحت اطلاعات مسیر پروازی بالگرد از ابتدای شروع پرواز از تبریز به مقصد سد قیزقلعهسی و از آن نقطه به هنگام برگشت تا زمان وقوع سانحه منطبق با مسیر از قبل تعیینشده بوده است.
🔸۶. قطعات و سامانههای باقیمانده از بالگرد سانحه دیده (موتورها، سامانههای انتقال قدرت و سوخترسان، تجهیزات الکترونیکی، الکترواویونیکی) توسط کارشناسان و متخصصان سازمان صنایع هوایی وزارت دفاع در آزمایشگاههای تخصصی آزمایش شد و هیچگونه عیوبی مبنی بر دخالت در سقوط بالگرد وجود نداشت.
🔸۷. گزارشهای سازمان هواشناسی (هوای حاضر، پیشبینی و اخطارهای وضعیتهای جوی ناپایدار) از روز قبل و روز حادثه بررسی کارشناسی شد که با شرایط بهوجود آمده در روز سانحه انطباق داشته است.
🔸۸. اطلاعات سامانۀ ضبط صدای داخل کابین (CVR) و ضبط اطلاعات پروازی در سامانه FDR بالگرد همراه دسته پروازی (میل۱۷۱) پیادهسازی و بررسی شد که در سامانۀ یادشده هیچگونه پیام و اعلام وضعیت اضطراری از سوی خلبان بالگرد سانحهدیده اعلام نشده است.
🔸۹. برابر گزارش بررسی کمیتۀ فنی پزشکی قانونی در نتایج آزمایشات سمشناسی و آسیبشناسی روی پیکر مطهر شهدا، هیچ مورد مشکوکی اعلام نشده است.
🔸۱۰. قطعات و سامانههای بالگرد بررسی کارشناسی شده و علائمی مبنی بر خرابکاری در قطعات و سامانهها وجود نداشته است.
🔸۱۱. احتمال هدفقرارگرفتن بالگرد با سامانههای آفندی و پدافندی، جنگ الکترونیک و ایجاد میدان مغناطیسی و لیزر مورد بررسی کارشناسی و تخصصی قرار گرفته و هرگونه دخالت موارد یادشده در بروز سانحه منتفی اعلام میگردد.
نتیجۀ نهایی:
🔹با عنایت به موارد ۱۱گانه پیشگفته و بررسیهای دقیق کارشناسی و تخصصی و آزمایشات متعدد و نتایج حاصله از آن، نظر نهایی هیئتعالی کارشناسی ستاد کل نیروهای مسلح به شرح زیر بیان میگردد:
🔸علت اصلی سقوط بالگرد، شرایط پیچیدۀ اقلیمی و جوی منطقه در فصل بهار در بهوجود آمدن ناگهانی تودۀ غلیظ مه و متراکم بالارونده بهسمت ارتفاع و برخورد بالگرد با کوه تشخیص داده شد.
☀️🇮🇷☀️🇮🇷☀️🇮🇷☀️🇮🇷☀️
⭕️ به بهانه آرام گرفتن مرد ناآرام
👌از میرزا تقیخان امیرکبیر، خطشکن پسا ترکمانچای، تا سید ابراهیم رئیسی، خطشکن پسابرجام.
🟢دکتر موسی نجفی:
🔹️نمیدانم چرا یک مرتبه چندین شباهت بین سید ابراهیم رئیسی با میرزا تقیخان امیرکبیر ذهنم را مشغول کرد و از این میان به مطلب مهم تری رسیدم:
🇮🇷شباهتی که این دو بزرگوار به لحاظ جایگاه اجتماعی داشتند این است که هر دو نفر از اقشار پایین جامعه بودند و توانستند در اثر لیاقت ذاتی رشد نمایند و در مدت تقریبی سه سال ریاست، کارهای زیربنایی عظیمی انجام دهند
🟢که از آن جمله میتوان به عملیاتی نمودن اقتصاد ملی و بومی اشاره کرد که هردو به آن اعتقاد راسخ داشتند؛
🟢هر دو از جنس مردم و مردم دوست بودند؛
🟢هر دو تا پای جان بر سر عقیده و مرام خویش ایستادند؛
🟢و در نهایت هر دو در جوار مولایشان، یکی در جوار امام حسین علیه السلام و دیگری در جوار امام رضا علیه السلام مأوا گرفت.
🔹️اما ماجرا به همین جا ختم نمیشود؛
🟢 "بصیرت" در تاریخ دیروز راز سیاست پنهان امروز را هم مکشوف خواهد کرد.
👌👌به نظر من آن چه بیشتر از هر چیز دیگری این دو قهرمان و شهید ملی را به هم نزدیک میکند،
🟢استقلال در برابر سیاست پلید خارجی است،
🟢و مهم تر از آن، پالایش سیاست و حاکمیت ایران از امواج فتنه و مکر اجنبی و جلوگیری از نفوذ آشکار و پنهان بیگانگان.
🔹️شهید میرزا تقی خان امیرکبیر درحالی سکان سیاست ایران عصر ناصری را به دست گرفت که ترکش های زهرآگین ترکمان چای تن ایران و ایرانی را رنجور و نحیف ساخته و او بود که این میراث شوم نفوذ و رخنه اجنبی را با تدبیر سیاستش چاره و درمان کرد.
🔹️اما در این طرف تاریخ، ابراهیم عزیز ما هم وارث عصر انحطاط برجام و برجامیان بود. تن و روح و جان و هویت ایرانیان نیز در این تحقیر، رنجور و سرگشته شده بود؛ این بار فرزند دیگری از ایران، در کسوت یک عالم دینی و منتسب به آل رسول الله، زخم های ناشی از سوء تدبیر دولت مردان نالایق سال های قبل از خودش را حکیمانه مرهم نهاد.
🔹️در دویست سال اخیر از تاریخ ایران همواره ثابت شده است که استقلال واقعی ایران با مردانی از جنس امیرکبیر و رئیسی همچنان در افق مشرق زمین درخشش و تلألو داشته و لذا تا زمانی که خاک این سرزمین مستعد باروری چنین مردانی است؛ سیاست مکر اجنبی و اجنبی پرستی در این ملک به جایی نخواهد رسید.
☀️🇮🇷ظهور چنین ستارگانی در سپهر سیاست یک کشور به خاک مطهری نیاز دارد که با خون شهیدانش چون امیرکبیر و رئیسی آبیاری شده باشد.
والسلام علیکم ورحمت الله وبرکاه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
قبر اصلی آقا امام حسین علیه السلام و حضرت علی اکبر علیه السلام 😭
تقدیم به نگاه زیبا شما انشاالله روزی همه
التماس دعا
امام حسین علیهالسلام
حضرت علی اکبر
🔻سازمان ملل در بیانیه ای عجیب و بدون توجه به جنایات رژیم صهیونیستی در غزه خواستار تحقیقات درباره کشتار شش صهیونیست در نوار غزه شد
✍وقتی گفته میشه که سازمان ملل و زیر مجموعههای آن در اختیار شبکه صهیونیستی است، برخی باور نمیکنند.
🔹بیش از ۱۶ هزار کودک و نوجوان در غزه توسط صهیونیستها به شهادت رسیدهاند...!
🔺 اما سازمان ملل خفه شده بود
حالا که ۶ رأس صهیونیست در تونلهای غزه کشته شدهاند، بیانیه برای پیگیری صادر کرده است.
🔺ولذا در این دنیا اگر قوی نباشی له خواهی شد.
شایان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تصاویری از حاج قاسم سلیمانی در حرم مطهر امام رضا علیهالسلام.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
♻️ تذکرات مهم رهبر انقلاب به ادعای رجوع به کارشناس توسط رئیس جمهور/ اظهارات در اولین دیدار با اعضای هیئت دولت چهاردهم
✍ کمتر کسی اینگونه در خصوص استفاده از نظرات کارشناسی را بصورت دقیق و عمیق مطرح کرده است...
🔹ولذا راه فرار و پناهگرفتن در پشت نظرات کارشناسان را به روی دکتر پزشکیان مسدود کرد...
🔺تا شاهد تکرار فاجعههای بدتر و ویرانگرتر از حراج ۱۸ میلیارد دلار و ۶۰ تن طلا و فتنه بنزینی در دولت حسن روحانی نباشیم .
شایان
✍ فکر کنم نویسنده روزنامه اطلاعات، خودش هم به خالی بندی خودش میخندد...!😂
🔹گفتند سفارشی بنویسید، اما نه اینکه خودتان هم به سفارش دهنده و نویسنده بخندید!!!😂
🔻نکنه فتنهگران و اغتشاشگران را هم با اخلاص انتخاب کرده باشه...؟!
🐣جوجه را چند روز دیگر در مقابل سئوالات خبرنگاران داخلی و خارجی میشماریم.
شایان
﷽
ـ ـ ـ ــــــــ⊰𑁍⊱ــــــــ ـ ـ ـ
زیارتنامۀ آخر
حرم دارد مقامی برتر از بیتالحرام اینجا
که ابراهیمها یابند ترفیع مقام اینجا
«فَمِنهُم مَن قَضیٰ نَحبَه»، فدای آنکه در این ره
سر تسلیم دارد پای پیمان امام اینجا
اجابت شد دعای تو سلام ای سیدابراهیم!
مجابت خواند مولای تو در دارالسلام اینجا
سفر استان به استان یافت در این آستان پایان
به پایینپای سلطان یافتی حسن ختام اینجا
همه عمرت پی حاجات مردم عمره و حج بود
که حجّت شد به طوف قبلۀ هفتم تمام اینجا
تو دست از خدمت مولا و ملت برنمیداری
به جنت هم دعا داری برای خاص و عام اینجا
«فَإِنَّ الْعِزَّةَ لِلَّه» را در این حرم دیدی
بگو با خصم «وَاللَّهُ عَزِيزٌ ذُو انْتِقَام» اینجا
تو مشهد را پسندیدی، که نزد دوست میدیدی
شهیدی از نژاد هاشمی دارد مقام اینجا
زیارتنامۀ آخر مفاتیحالجنانت شد
شهادتنامۀ خود را گرفتی از امام اینجا
✍🏻 #سیدمحمدرضا_یعقوبی_آل
🏷 #شعر_رضوی | #شهید_آیتالله_رئیسی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 فریادها و اشکهای مجری عصبانی کانال 13 اسرائیل برای شرایط بحرانی رژیم صهیونیستی!
🔺غیر قابل تحمل است؛ بیایید بیرون و اعتراض کنید؛ دیگر بیشتر از این نمیتوانیم؛ بس است دروغ و مزخرفات و چرندیات! بس است...بس است!
👆هیچگاه اینقدر به محو اسرائیل از درون نزدیک نبودهایم.
🔻سحر پیروزی بر یهود صهیونیست نزدیک است.
شایان
🏴 اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى عَلِیِّ بْنِ مُوسَى الرِّضَا الْمُرْتَضَى الْإِمَامِ التَّقِیِّ النَّقِیِ وَ حُجَّتِکَ عَلَى مَنْ فَوْقَ الْأَرْضِ وَ مَنْ تَحْتَ الثَّرَى الصِّدِّیقِ الشَّهِیدِ صَلاَةً کَثِیرَةً تَامَّةً زَاکِیَةً مُتَوَاصِلَةً مُتَوَاتِرَةً مُتَرَادِفَةً کَأَفْضَلِ مَا صَلَّیْتَ عَلَى أَحَدٍ مِنْ أَوْلِیَائِکَ
◾️شهادت امام رئوف، شمس الشموس، غریب الغربا، معین الضعفاء و الفقرا حضرت امام رضا علیه السلام را تسلیت عرض مینمابم.
🌺دعای خروج از ماه #صفر فراموش نشه؛همه را دعا کنید💐
بسم الله الرحمن الرحیم
یا سَیّدُ یا سَیّدُ یا صَمَدُ یا مَنْ لَهُ الْمُسْتَنَدُ اِجْعَلْ لی فَرَجاً وَ مَخْرَجاً مَمّا اَنا فیهِ وَاکْفِنی فِیهِ وَ اَعُوذُ بِکَ بِسْمِ اللهِ التّامّاتِ یا اَللهُ یا اَللهُ یا اَللهُ یا رَحْمنُ یا رَحْمنُ یا رَحیمُ یا خالِقُ یا رازِقُ یا بارِیُ یا اَوَّلُ یا آخِرُ یا ظاهِرُ یا باطِنُ یا مالِکُ یا قادِرُ یا واهِبُ یا وَهّابُ یا تَوّابُ یا حَکیمُ یا سَمیعُ یا بَصیرُ یا غَفورُ یا رَحیمُ یا غافِرُ یا شَکُورُ یا عالِمُ یا عادِلُ یا کَریمُ یا رَحیمُ یا وَدودُ یا غَفورُ یا رَؤفُ یا وِتْرُ یا مُغیثُ یا مُجیبُ یا حَبیبُ یا مُنیبُ یا رَقیبُ یا مَعیدُ یا حافِظُ یا قابِضُ یا حَیُّ یا مُعینُ یا مُبینُ یا جَلیلُ یا جَمیلُ یا کَفیلُ یا وَکیلُ یا دَلیلُ یا حَیُّ یا قَیّومُ یا جَبّارُ یا غَفّارُ یا حَنّانُ یا مَنّانُ یا دَیّانُ یا غُفْرانُ یا بُرْهانُ یا سُبْحانُ یا مُسْتَعانُ یا سُلْطانُ یا اَمینُ یا مُؤمِنُ یا مُتَکَبِّرُ یا شَکُورُ یا عَزیزُ یا عَلیُّ یا وَفِیُّ یا قَویُّ یا غَنیُّ یا مُحِقُّ یا اَمینُ.
آمین یا رب العالمين
🔷دعای آخر ماه صفر:
((سُبحانَ اللّه یا فارِجَ الهَمِّ وَ یا کاشِفَ الغَمِّ فَرِّجْ هَمِّی وَ یَسِّرْ أمرِی وَ أرحَمْ ضَعفِی وَ قِلَّةَ حِیلَتِی وَ أُرزُقنِی مِنْ حَیْثُ لا أَحْتَسِب یا رَبَّ العَالَمِینَ))
🤲 خدا رحمت کنه مرحوم جلال آل احمد در کتاب غربزدگی چه تعبیر دقیقی از سلبریتیهای امروز ارائه کرد،
🔺میگفت:
«آدم غربزده هُرهُری مذهب است،
نان به نرخ روز خور است
خودش باشد و خرش از پل بگذرد، دیگر بود و نبود پل هیچ است
1⃣ نه ایمانی دارد،
2⃣ نه مسلکی،
3⃣ نه مرامی،
4⃣ نه اعتقادی،
❗️هُرهُری است!»
✍ بقول خودمون، حزب باد است...
و نون به نرخ روزخور
شایان
از #رجبعلی_خیاط ﭘﺮﺳﯿﺪﻧﺪ :
ﭼﺮﺍ ﺍﯾﻨﻘﺪﺭ ﺁﺭﺍمي؟
گفت:ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺳﺎﻟﻬﺎ ﻣﻄﺎﻟﻌﻪ ﻭ ﺗﺠﺮﺑﻪ، ﺯﻧﺪگي ﺧﻮﺩ
ﺭﺍ ﺑﺮ ﭘﻨﺞ ﺍﺻﻞ ﺑﻨﺎ ﮐﺮﺩﻡ:
-دانستم ﺭﺯﻕ ﻣﺮﺍ ﺩﯾﮕﺮﯼ نميخورد؛
ﭘﺲ ﺁﺭﺍﻡ ﺷﺪﻡ!
-دانستم ﮐﻪ ﺧﺪﺍ ﻣﺮﺍ ميبيند؛
ﭘﺲ ﺣﯿﺎ ﮐﺮﺩﻡ!
-دانستم ﮐﻪ ﮐﺎﺭ ﻣﺮﺍ ﺩﯾﮕﺮﯼ ﺍﻧﺠﺎﻡ نميدهد ، ﭘﺲ ﺗﻼﺵ ﮐﺮﺩﻡ!
-دانستم ﮐﻪ ﭘﺎﯾﺎﻥ ﮐﺎﺭﻡ ﻣﺮﮒ ﺍﺳﺖ،
ﭘﺲ ﻣﻬﯿﺎ ﺷﺪﻡ!
-دانستم ﮐﻪ نیکي ﻭ ﺑﺪﯼ ﮔﻢ نميشود
ﻭ ﺳﺮﺍﻧﺠﺎﻡ ﺑﻪ ﺳﻮﯼ ﻣﻦ ﺑﺎﺯ ميگردد ،
ﭘﺲ ﺑﺮ ﺧﻮبي ﺍﻓﺰﻭﺩﻡ ﻭ ﺍﺯ ﺑﺪﯼ ﮐﻢ ﮐﺮﺩﻡ!
+ﻭ ﻫﺮ ﺭﻭﺯ ﺍﯾﻦ 5 اصل ﺭﺍ ﺑﻪ ﺧﻮﺩ
ﯾﺎﺩﺁﻭﺭﯼ ميكنم.
#تلنگر🌱#حدیث
@khabarekotahh