#شهید_سیداحمد_حسینی
#مهندسِعاشق
#روستایابراهیمآباد
🌱شهدا را با ذکر صلوات یاد کنیم.
📌گاهی رنج و زحمت زنده نگهداشتن خون شهید، از خود شهادت کمتر نیست.
مقام معظم رهبری
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پایان_تاریخ!
📌جنگ واقعی اینجاست!
اکنون غزه و تنگه باب المندب نماد رویارویی تمدنی است که از سویی با تمام قوا آمده و در سویی میان خیانت سران عرب و مسلمان، در اوج ضعف ظاهری با اتکال به قدرت ایمان و مقاومت است.
و اما کشتی!، که یادآور سلطه امپریالیستی بر جهان است و هربار که اینگونه مورد اصابت قرار میگیرد، هر ضربه مهلکی که مقاومت بر او میزند و هر صحنه ای که اینگونه بر قعر دریا کشیده می شود را نمادی از وعده الهی پیروزی مستضعفین بر مستکبرین و فروپاشی تمدنی می بینم که بر پایه استعمار و نژادپرستی و تحمیل نابرابری و اعمال ظلم بر تمام ملل جهان شکل گرفته است.
اگر از این منظر بنگرید، در خواهید یافت که چرا لیبرالیسم سرمایه داری، از پوشش لطیفی که برای خود از حقوق بشر و جهان وطنی ساخته بیرون آمده و هیبت اهریمنیاش را نمایان کرده است. آری اینجا #پایان_تاریخ است و این دست و پا زدنها، برای ماندن در جاده ای است که در پیچ تند تعیین سرنوشت جهان بین خیر و شر، قرار دارد.
✍ محمود باقری
@Mahmoudbagheri1
🔴آمریکا قطعنامه شورای امنیت را که الجزایر پیشنهاد کرده و خواستار آتش بس فوری در غزه است وتو کرد، ۱۳ کشور به این قطعنامه رای مثبت دادند، انگلیس رای ممتنع و آمریکا رای منفی داد.
✍ وتوی قطعنامه الجزایر توسط آمریکا پرده از تزویر حقوق بشر جبهه استکبار را برای کشتار مسلمانان غزه برداشت
🔹لیبرالیسم غرب مثل غرق شدن کشتی حمل آمونیاک انگلیسی در دریای سرخ در حال غرق شدن است...
🔺و باذن الهی مردم کشورهای غربی بر خلاف مسئولان خود، از تمدن اسلامی استقبال کردهاند .
شایان
به نام خدا و برای خدا
🔹حسین مرعشی دبیرکل حزب کارگزاران با غلطک از روی اصلاح طلبان عبور و ضمن افشای پروژه دروغ آنان در سال ۱۳۹۸ گفت :
«در انتخابات مجلس یازدهم (سال ۱۳۹۸)، لیستی که برای تهران آماده شد، از لیستی که برای مجلس دهم آماده شده بود، قویتر بود؛ اما تصمیم گرفته شد به دروغ به مردم بگوییم که کاندیدا نداریم!»
✍ذات شخره خبثهی اصلاحطلبان بدخیم را بر اساس دروغ بنیان نهادهاند...
🔺ولذا ارتباط ارگانیک اصلاح طلبان بدخیم، آنقدر با صهیونیستها زیاد است...
❗️که نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی، اصلاح طلبان را #سرمایههای_اسرائیل در ایران میداند!!؟
🔹آیا هنگام ورود مدعیالعموم به موضوع دروغگویی سران اصلاحات، مبنی بر نداشتن کاندیدای انتخابات مجلس یازدهم و دوازدهم، که تضعیف امنیت کشور و جلوگیری از حضور حداکثری مردم در انتخابات را بدنبال دارد، نرسیده است؟!
شایان
۲ اسفند ۱۴۰۲
👇عضویت در کانال وزنه سیاسی
https://eitaa.com/vaznesiyasi
🌸✨سلام صبحتون بخیـــــر
🎊✨عیـــــدتون مبـــــارک
🌸✨خــــدایـــــا ؛
🎊✨بــه یــمــن ایــن روز مــبــارکـــ
🌸✨میلاد باسعادت حضرت علےاکبر
🎊✨از تو مےخواهم بهترین ها را
🌸✨نصیب هـــمـــہ بـــگـــردانـــے
🎊✨خــــدایـــــا ؛
🌸✨جوانان ما را سلامت و هر آنچه
🎊✨آرزو دارند و صلاحشان هست
🌸✨بــرایــشــان مــقــدر بــفــرمــا
🎊✨بــــارالــــهـــا ؛
🌸✨تـو رو بـه حـرمـت جـوان کـربـلا🕌
🎊✨جـــوانـــان را در پـــنـــاه
🌸✨خودت حفظ و عاقبت بخیرشان کن۔۔
🎊✨تــقــدیــم بــه شــمــا خــوبــان
🌸✨روز جـــــوان مــــبــــارکــــــ