مداحی_آنلاین_پای_مکتب_ولایت_هستیم_مجتبی_رمضانی.mp3
2.78M
🍃پای مکتب ولایت هستیم
🍃همیشه بودیم سر خوان کرم
🎤 #مجتبی_رمضانی
🔰پایبندی به اسلام سیاسی
📌هیئت ها نمی توانند سکولار باشند هیئت امام حسین(علیه السّلام) سکولار ما نداریم هرکس علاقمند به امام حسین(علیه السّلام) است علاقه مند به اسلام سیاسی است اسلام مجاهد است اسلام مقاتله است اسلام خون دادن است اسلام جان دادن است معنای اعتقاد با امام حسین (علیه السلام) این است.
🗓بیانات مقام معظم رهبری 1392/08/20
❇@velayat_82
‼️پیش افتادن از رکوع امام جماعت
🔷 س ۵۸۱۸: با توجه به اینکه کم و زیاد شدن ارکان، نماز را باطل می کند، اگر مأموم سهوا سر از رکوع بردارد و ببیند که امام هنوز در رکوع است، چه وظیفه ای دارد؟
✅ ج: بايد به ركوع برگردد و در اين صورت زياد شدن ركن، نماز را باطل نمىكند؛ ولى اگر به ركوع برود و پيش از رسيدن به حدّ ركوع، امام سر از ركوع بردارد، نمازش باطل است.
❇@velayat_82
‼️ فروش وسایل مسجد
🔷 س ۵۸۱۹: آیا می توان وسایل مسجد - که دیگر مورد نیاز مسجد نیست - را فروخت و خرج مسجد کرد؟
✅ ج: موارد آن مختلف است؛ اگر منظور وسایلی است که هدیه به مسجد شده و یا برای مسجد خریداری شده ولی وقف نشده است، فروش و تبدیل آن با نظر متولی شرعی مانعی ندارد ولی چنانچه منظور وسایلی است که وقف مسجد شده، اگر موردِ نیاز مسجد نیست، بايد در مسجد ديگری استفاده شود و اگر مساجد دیگر نیاز ندارند، مى توانند آن را بفروشند و پول آن را در همان مسجد ـ و در صورت عدم نیاز ـ در مسجد دیگری درهمان جهت مصرف کنند.
#احکام_وقف #احکام_مسجد
❇@velayat_82
‼️ کفارۀ افطارعمدی
🔷 کفارۀ افطار عمدی روزۀ ماه مبارک رمضان یکی از دو مورد زیر است:
١. گرفتن دو ماه روزه
٢. غذا دادن به شصت فقیر.
🔷کسی که میخواهد دو ماه کفارۀ روزۀ ماه رمضان را بگیرد، باید یک ماه تمام و حداقل یک روز از ماه دوم را پیدرپی روزه بگیرد و اگر بقیۀ ماه دوم پی درپی نباشد، اشکال ندارد.
📕 منبع: رساله نماز و روزه مساله٨٨٧ و ٨٨٨
#احکام_روزه #كفاره_روزه
❇@velayat_82
امروز صدها سایت اصلے و هزاران سایت فرعے در اینترنت وجود دارد ڪـہ هدف عمدہ شان این است ڪـہ تفڪرات اسلامے و بـہ خصوص تفڪرات شیعے را در مورد تهاجم قرار دهند. تهاجم هم تهاجم استدلالے نیست؛از روشهاے تخریبے و از روش هاے روانشناسانـہ و غیرہ استفادہ مے ڪنند. همـہ اینها پاسخ دارد؛پاسخهایش هم مشڪل نیست؛بایستے از این وسایل استفادہ ڪرد. باید از آنچـہ ڪـہ در اختیار داریم. حداڪثر استفادہ را بڪنیم.🌺
🔹امام خامنـہ ای🔹
☫@alaviuon_110