با توجه به اینکه رئیسجمهور محترم گفته اند «فساد و رانت با بگیر و ببند و دادگاه از بین نمی رود!» بدین وسیله روش صحیح برخورد با مفسدین به شرح زیر اعلام می گردد:
باسمه تعالی
رانت خوار گرامی
با عرض سلام و درود و آرزوی موفقیت در جمیع اختلاس های پیش رو و عرض پوزش بابت تصدیع اوقات پر پول جنابعالی
خواهشمند است در صورت صلاحدید، وجوه اختلاس شده از بیت المال را خرد خرد و یک جوری که فشار به زندگی تان نیاید به آنجا بازگردانده و در ثواب این امر خیر شریک باشید.
مرامی بیارید بدید دیگه. با شمام مفسد عزیز! اسم می برم ها! ضایع مون نکنید.
خیر ببینید. ان شاء الله توی شادی هاتون جبران می کنیم.
حسن روحانی - رییس جمهور
✏محمد کوره پز
ویدیوچکـ / @videocheck_media
💢 رسانه ای متفاوت برای شما☝️
یه سلامی هم عرض بکنیم خدمت اون دوست عزیزی که الان داره حساب می کنه با پول قیمه نذری چندتا فقیر رو میشه سیر کرد
سلام ساکن کمپ تیرانا😂 😎
خداقوت پیرمرد🖐
✏رضا عیوضی
ویدیوچکـ / @videocheck_media
💢 رسانه ای متفاوت برای شما☝️
🔳 #آقازاده_ها و #صبر_سخت_تر
🔻رهبرمعظم انقلاب:
🔹صبر امام حسین(ع) فقط این نبود که بر تشنگی صبر کند، بر کشته شدن یاران صبر کند؛ اینها #صبرِ_آسان است
🔸 #صبرِ_سخت_تر این است که دیگران، افراد صاحب نفوذ، افراد آگاه، افراد محترم هی بگویند آقا نکنید، این کار غلط است، این کار خطرناک است. هی ایجاد تردید کنند. چه کسانی؟ افرادی مثل #عبدالله_جعفر، #عبدالله_زبیر، #عبدالله_عباس؛ این شخصیت های برجستهی بزرگ آن روز دنیا، #آقازاده_های مهم اسلام، اینها هی بگویند نکن این کار را. هر که باشد، اگر چنانچه آن عزم و آن اراده و آن ثبات در او نباشد، با خودش فکر میکند که من دیگر تکلیفی ندارم، اینها که دارند اینجوری میگویند، دنیا هم که دارد آنجوری حرکت میکند، بگوئیم و بگذریم.
ویدیوچکـ / @videocheck_media
💢 رسانه ای متفاوت برای شما☝️
💠 جبهه حق ممزوج با باطل و جبهه باطل ممزوج با حق است
🔹در هر فتنهای یک طرف حق است که کمی هم باطل درون خود دارد و طرف مقابل نیز باطل است که کمی هم دارای حق است؛ بر همین اساس نباید تاریخ را یکطرفه بخوانیم. مثال واضح در این مورد داستان حضرت موسی(ع) و فرعون است؛ حضرت موسی(ع) دارای نقاط به ظاهر منفی نیز بوده است؛ ایشان در کاخ فرعون پرورش پیدا کرده و در زمان حضور در آنجا مرتکب قتل شده؛ ایشان حتی بیان روشن و فصیحی نداشتند؛ همانطور که قرآن کریم در مورد آن میفرماید: «وَ لا یَکادُ یُبینُ» (زخرف: 52)؛ حضرت موسی(ع) با این شرایط به سوی فرعون و قوم بنیاسرائیل میرود و ادعای پیامبری میکند. در طرف مقابل فرعون نیز تماماً منفی نیست و دارای ویژگیهای مثبتی مثل سخاوت و بخشش کمنظیر است که سبب شده مردم او را بپرستند! در چنین شرایطی تشخیص حق از باطل سخت خواهد بود.
🔸 در ماجرای مردم کوفه و امام حسین(ع) نیز همین گونه است؛ در واقع نباید مردم کوفه را 100 درصد سیاه و سپاه امام حسین(ع) را 100 درصد سفید و عاری از هرگونه عیبی بدانیم؛ مثل جناب زهیر و یا جناب حر بن یزید ریاحی که اگر راه را بر امام حسین(ع) نمیبست هیچ کدام از وقایع شهادت و اسارت امام حسین(ع)، یاران و خانواده ایشان اتفاق نمیافتاد.
بر این اساس، مردم کوفه نیز دارای ویژگیهای مثبتی بودند، در غیر این صورت امام حسین(ع) دعوت آنها را اجابت نمیکردند و مسلم بن عقیل(ع) نیز بر اساس تعهد آنها امام حسین(ع) را به کوفه فرا نمیخواند. مردم کوفه قصد کشتن امام حسین(ع) را نداشتند و براساس تجربه تاریخی خود تصور کردند همانطور که یکبار به امیرالمؤمنین(ع) و امام حسن(ع) فشار آورده و آنها را وادار به سکوت و صلح کردند، امام حسین(ع) نیز به همین طریق و بدون جنگ و خونریزی تسلیم خواهد شد.
🔹 نخستین نکتهای که میتوان در ویژگیهای مثبت مردم کوفه به آن اشاره کرد، محبت آنها به اهلبیت(ع) است؛ این شهر پایگاه سیاسی اهلبیت(ع) به شمار میرفت و بسیاری از خواص و یاران امیرالمؤمنین(ع) در کوفه زندگی میکردند؛ با همه فعالیتهایی که معاویه برای شیعهزدایی از کوفه انجام داد، باز هم این شهر پایگاه اهلبیت(ع) بوده و اکثریت قاطع جمعیت، شیعه بودند.
نکتهای که در جریان دعوت کوفیان از امام حسین(ع) باید مد نظر قرار داد آن است که آنها پس از شهادت امام حسن(ع) در سال 50 هجری تا سال 60، سه مرتبه از امام حسین(ع) دعوت کردند تا به کوفه آمده و تشکیل حکومت دهد.
🔸 نخستین مرتبه در سال 50 هجری و پس از شهادت امام حسن مجتبی(ع) است که خواص کوفه، از جمله جعدة بن هبیره، پسر عمه امام، نامهای با این مضامین به ایشان میفرستند: «أمَّا بَعدُ؛ فإن مَن قِبَلَنا مِن شیعَتِکَ مُتَطَلِّعَةٌ أَنفُسُهُم إلَیکَ، لا یَعْدِلونَ بِکَ أحَداً، وَ قَد کانوا عَرَفوا رأیَ الحَسَنِ أَخیکَ فی دَفعِ الحَربِ، وَ عَرَفوکَ باللِّینِ لأَولِیائِکَ، وَ الغِلْظَةِ عَلی أَعدائِکَ، و الشِّدَّةِ فی أمرِ اللَّهِ، فَإنْ کُنتَ تُحِبُّ أنْ تَطلُبَ هذا الأمرَ فَأقدِم علَینا، فَقَد وطَّنا أَنفُسَنا عَلی المَوتِ مَعَکَ» و از آمادگی اهل کوفه برای جنگ و شهادت در رکاب امام(ع) میگوید و ایشان را به کوفه دعوت میکند، اما حضرت خواسته آنها را نمیپذیرند و آنها را تا زمانی که معاویه زنده است، به تقیه و کادرسازی و تربیت نیرو برای آینده دعوت میکنند: «وَ أمَّا أنَا، فَلَیسَ رأیی الیومَ ذلِکَ، فالصَقوا رَحِمَکُم اللَّهُ بالأَرضِ، واکمَنوا فِی البُیوتِ، وَاحتَرِسوا مِنَ الظِّنَّةِ ما دامَ مُعاوِیَةُ حَیَّاً، فَإن یُحدِثِ اللَّهُ بهِ حَدَثاً وأنَا حَیٌّ، کَتَبتُ إِلَیکُم برأیی، وَالسَّلام».
دومین نامهای که کوفیان برای دعوت از امام حسین(ع) نوشتند زمانی بود که معاویه، یزید را به ولیعهدی خود منصوب کرد که موجب نقض مفاد قطعنامه امام حسن(ع) نیز بود، اما امام حسین(ع) بار دیگر درخواست آنها را رد کردند.
دفعه سوم، پس از مرگ معاویه بود؛ 150 طومار که هر کدام حاوی امضای سران اهل کوفه بود برای امام فرستاده شد و ایشان دعوت آنها را که سبب اتمام حجت بر امام(ع) بود، لبیک گفته و به سوی کوفه حرکت کردند.
http://qudsonline.ir/news/668969
✏امینی خواه
ویدیوچکـ / @videocheck_media
💢 رسانه ای متفاوت برای شما☝️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢ظاهرا شام سادهی #رئیسی به مذاق رئیس ۲ قوه دیگر خوش نیامد.
تکه پرانی آنها و پاسخ رئیس قضا را ببینید تا متوجه همه چیز شوید
ویدیوچکـ / @videocheck_media
💢 رسانه ای متفاوت برای شما☝️
ویدیو چک
🔴 شام پرحاشیه و و چهار نکته‼️
🔻حاشیه نشست سران قوا:
🔹لاریجانی: امشب اطعام مساکین هم کردند
🔺روحانی: نمیدانیم شام را از هیئتهای بغل گرفته بودند یا خودشان درست کرده بودند.
🔹لاریجانی: مخلوط بود.
🔸رئیسی: هیئتی هم باشد تبرک است.
🔹با مختصاتی که اقای لاریجانی و روحانی از شام قوهقضاییه دارند میتوان نتیجه گرفت روال معمول تشریفات از نظر کمیت رعایت نشده است یعنی نه اینکه بیحرمتی شده باشد بلکه محتوای پذیرایی مطلوب این دو نفر نبوده است و لب به گلایه گشودند. بر این اساس باید اینطور تحلیل کرد:
1️⃣ این نمایشی از واقعیتی مترادف با اشرافیت تکنوکرات و لیبرال است که برخی حتی ظرفیت یک شام احتمالا ساده را ندارند تا به اندازه چند دقیقه هم که شده جلوی دوربین تحمل کنند.
2️⃣ این نمایشی واقعی از عزم دستگاه قضا برای تغییر رویه عملی در حوزه مدیریت بیتالمال در کنار مبارزه با فساد است... قبلا رسانهها از تغییر صندلی، تشریفات و سفرهای رئیسی گفته بودند اما اقرار رقیب باورکردنیتر است. خصوصا اینکه از یک حرکت بدون برنامهریزی رسانهای صحبت کردند.
3️⃣ این نمایشی از سناریوی گلایهمندان ار مبارزه با دانهدرشتها و ترویج اتاقهای شیشهای مدیریت دولتی است با این پیام که قطعا از فرصتهای کوچک برای ابراز گله و مقابله با این جریان امیدبخش نهایت استفاده را میبرند... از هر تریبون و هر جلسهای که فکرش را بکنید!
4️⃣ شاید رئیسی ماهها وقت نیاز داشت تا اعتماد مردم را در حوزه حفظ بیتالمال و عزم واقعی برای مبارزه با فساد در هر سطحی جلب کند اما همانهایی که فریادشان از رسیدگی برخی پروندهها بلند شد و از بگیر و ببندها گله کردند حالا مسیر طی کردن ره صد ساله را یک شبه برای رئیسی فراهم کردند... .
💢برای قضاوت درباره عملکرد رئیس جدید قوه قضاییه زود است و البته آزمونهای سختی در پیش خواهد بود. آرزوی توفیق داریم و البته نشانههای تحول را دریافت کردهایم...
🖌 صالحی
ویدیوچکـ / @videocheck_media
💢 رسانه ای متفاوت برای شما☝️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢افشاگری استاد پناهیان در دانشگاه امام صادق(ع)
♦️وام بگیر، موشک بساز،دشمن و ساقط کن اخرشم برو زندان، زیبا نیست؟
ویدیوچکـ / @videocheck_media
💢 رسانه ای متفاوت برای شما☝️
🔳 #موضوع: وقتی خواص بی خاصیت میشوند!
♠️ #رهبر_معظم_انقلاب
◾️وقتی خواصِ طرفدارِ حق، یا اکثریت قاطعشان، در یک جامعه، چنان تغییر ماهیت میدهند که فقط دنیای خودشان برایشان اهمیت پیدا میکند؛ وقتی از ترس جان، از ترس تحلیل و تقلیل مال، از ترس حذف مقام و پست، از ترس منفور شدن و از ترس تنها ماندن، حاضر میشوند حاکمیت باطل را قبول کنند و در مقابل باطل نمی ایستند و از حق طرفداری نمیکنند و جانشان را به خطر نمیاندازند؛ آن گاه در جهان اسلام فاجعه با شهادت حسینبنعلی علیهالسّلام - با آن وضع - آغاز میشود.
ویدیوچکـ / @videocheck_media
💢 رسانه ای متفاوت برای شما☝️
🔴چرا از #شیعه هراس دارن؟
به این تصویر دقت کنید:
1. پروفسور کریستین بونو از فرانسه
2. پروفسور خوان فرانسیسکو از اسپانیا که جزء ده دانشمند برتر جهان در زمینه هوش مصنوعیه
3. دکتر تاراس اقتصاددان از روسیه
4. دکتر روبرتو آرکادی فیلسوف و مسلط به چند زبان از ایتالیا
هر 4 تا شیعه شدن!
تصویر مربوط به سال قبل، در روز شهادت امام رضا علیه السلام در مشهد گرفته شده.
ویدیوچکـ / @videocheck_media
💢 رسانه ای متفاوت برای شما☝️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 توصیهای از آیتالله بهجت به زائران کربلا
🔹مرحوم آیت الله بهجت خطاب به زائران کربلا میفرمایند: در حرم امام حسین (ع) ۱۰ ذکر مصیبت حضرت علی اصغر (ع) به صورت مختصر هم شده به جا بیاورید.
ویدیوچکـ / @videocheck_media
💢 رسانه ای متفاوت برای شما☝️
#آیت_الله_کشمیری #بصیرت #امام_حسین
🔻خدا رحمت كند مرحوم آیت الله كشميري مي فرمودند: چشم بصيرتي انسان بر اثر چند عمل باز مي شود.
يكي از آن ها گريه بر حضرت سيدالشهداء عليه السلام است.
🔸انسان اشك زياد براي حضرت سيدالشهداء علیه السلام بريزد چشم باطنش را باز مي كند و قواي بصيرتي باز مي شود و حقائق ملك و ملكوت را مي تواند ببيند و درك كند.
اين گریه خيلي زود چشم را رقيق مي كند. گريه زياد كلا خوب است چه از خوف خدا باشد يا موارد اين طوري مخصوصاً بر حضرت سيدالشهداءعليه السلام.
🔹آیت الله کشمیری می فرمودند من با مرحوم حاج هادي ابهري بودم خيلي ديدش وسيع بود و بصيرت زيادي داشت و خيلي از امور دور را با قوه بصيرتي درك مي كرد. اين عنايتي كه به او شده بود مربوط بود به گريه هاي زيادي كه بر حضرت سيدالشهداء عليه السلام مي كرد.
┈┄┅═✾•••✾═┅┄┈
✏حاج شیخ جعفر ناصری
ویدیوچکـ / @videocheck_media
💢 رسانه ای متفاوت برای شما☝️
⭕️ بازخوانی #عاشورای_۸۸؛ اوج هتاکی فتنهگران/ لکه ننگی که عاشورائیان هرگز فراموش نخواهند کرد
https://eitaa.com/basiratafzayi/2483
🏴 یادمان نمی رود بی حرمتی #فتنه_گران در عاشورای88 به عزای سید و سالار شهیدان را
و هذا یوم فَرِحَت به آلُزیاد و آلُمروان
در ظهر عزا حرمت ارباب شکستند
علمدار کجایی...
ویدیوچکـ / @videocheck_media
💢 رسانه ای متفاوت برای شما☝️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 سیدحسن نصرالله دبیرکل حزبالله لبنان در سخنرانی شب عاشورا:
امروز آمریکا و اسرائیل میخواهند خیمه ما را محاصره کنند، عمود این خیمه امام!! خامنهای و مرکز آن جمهوری اسلامی ایران است!! که مانند خیمه امام حسین تحت محاصره قرار گرفته است!! این خیمه ما، امام ما و حسین ماست!! در این نزاع بیطرفی معنا ندارد یا باید با حسین باشی!! یا با یزید!! ما تصمیم گرفتهایم که حسینی!! باشیم. امشب و فردا به ترامپ و نتانیاهو اثبات میکنیم که تحت هر شرایط در کنار حسین میمانیم و اگر حسین زمان ما بگوید بیعت را از شما برداشتم، ما در میدان میمانیم و میگوییم: ای فرزند امام حسین!! تو را تنها نمیگذاریم.
ویدیوچکـ / @videocheck_media
💢 رسانه ای متفاوت برای شما☝️
🔴📸ویرایش چراغ خاموش خبری که جنجالی شد
🔹کانال خبرآنلاین که خبر کذب حبس سحر خدایاری را منتشر کرده بود، خبر اصلی را ویرایش داده و حکم حبس را حذف کرد!
⏪ببينيد چگونه بعد از ضريب دادن به يك #دروغ و التهاب آفريني و ایجاد هزینه برای نظام نهايتاً يك ویرایش ميكند و تمام!!
تكليف اين همه هزينهاي كه اين رسانه پرحاشيه براي كشور ايجاد كرد، چه ميشود؟
تكليف بازي با افكار و روان مردم با بيان دروغ ٦ ماه حبس براي #سحر_خداياري چه؟ دادستان تهران حواسش هست؟!
اين #خبرآنلاين است!
💬 بهزاد مهرکش
ویدیوچکـ / @videocheck_media
💢 رسانه ای متفاوت برای شما☝️
🔴وقت شکار یک لاشخور است
۱- خبرآنلاین رسانه ای است که شروع کننده خیلی از موضوعات بوده از ایجاد اختلاف بین ایران و عراق ، تا انتشار اخبار کذب.
روزی خبرآنلاین در خبری اعلام کرد که دلار های عراقی موجب گرانی آجیل میشود ، آیا زمانی که مردم در فشار اقتصادی هستند این تیپ اخبار به نفع کشور بود؟
۲-این رسانه از این تیپ کارها بسیار انجام داده اما امروز (روز عاشورا) خبر کذبی در مورد دختری منتشر میکند که پایه و اساس این خبر،دروغ بود و فردی که فوت کرده فرد دیگریه
پشت سر خبرآنلاین کانالها و خبرگزاری های بیگانه نیز به این خبر استناد کردن و همین خبر رو منتشر کردن
۳- اما مطالبه از قوه قضاییه!
تا کی میخواهید در برابر این خط دهی های دروغینِ رسانه هایی مثل خبرآنلاین سکوت کنید؟
هرچه به انتخابات نزدیک بشیم اخبار کذب یکی پس از دیگری منتشر میشود و امروز زمانی است که با این منشأ دروغ باید مقابله کنید
#دروغ_دختر_آبی
*امین اسدی*
ویدیوچکـ / @videocheck_media
💢 رسانه ای متفاوت برای شما☝️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 مهم| پشت پرده خودکشی #دختر_آبی چه بود؟
🔺نقش سلبریتی ها در این ماجرا چه بود؟
چرا حسن عباسی و حسین قدیانی و میلادگودرزی و....بخاطر چندانتقاد یا روشنگری علیه شبکه نفوذ و فساد باید به زندان بروند اما سلبریتی ها برای گفتن هر دروغی و تشویش اذهان عمومی علیه نظام و کشور آزادند؟
ویدیوچکـ / @videocheck_media
💢 رسانه ای متفاوت برای شما☝️
ویدیو چک
یکی از آفتهایی که میتواند هر جامعهای را تهدید کند این است که مسائل مبتلابه آن جامعه، بهجای قرار گرفتن در مسیر کارشناسی، تبدیل به ابرازهایی برای مناقشات سیاسی و کشمکشهای رسانهای شود. چنین حالتی، علاوه بر اثرات مخرّبی که بر افکار عمومی دارد، به لاینحل ماندن آن مسائل منجر میشود.
حضور زنان در استادیومهای ورزشی از جمله مسائلی است که جامعه ایرانی بهخاطر ارزشهای حاکم بر آن، از جمله اهمیت حفظ کرامت بانوان، همواره در حال دستوپنجه نرم کردن با آن است.
در این میان متأسفانه بخشی از رسانهها و جریانهای سیاسی، بهجای تلاش برای قرار گرفتن این موضوع در مجرای صحیح و کارشناسی، همواره آن را در راستای مقاصد سیاسی خود بهکار گرفتهاند.
مروری بر رسانههای جریان اصلاحات نشان میدهد که آنها در دهههای ۸۰ و ۹۰، دو سیاست کاملاً متفاوت را نسبت به حضور بانوان در استادیوم، اتخاذ کردهاند.
اوایل روی کار آمدن دولت نهم، وقتی رئیسجمهور به رئیس سازمان تربیت بدنی دستور داد تا زمینههای ورود زنان به استادیومهای فوتبال را فراهم کند، برخی رسانههای اصلاحطلب و چهرههای این جریان سیاسی، ساز مخالف کوک کردند.
روزنامه آفتاب یزد در صفحه نخست خود در تاریخ ۷ اردیبهشت ۹۴؛ یعنی چند روز پس از دستور احمدینژاد، تیتر یک خود را به مخالفت با این موضوع اختصاص میدهد و در سرمقاله خود مینویسد: «... بعضی ایرادهای شکلی بر این دستور میبینیم که احتمالا در ذهن عدهای از مخاطبان روزنامه نیز وجود دارد، یکی از این ایرادها، میزان اولویت این دستور میباشد... بدون اغراق میتوان گفت کماهمیتترین خواسته اصلاحطلبان نیز در مقایسه با دستور اخیر رئیسجمهور، از اولویت بیشتری برخوردار بود».
آفتاب یزد در ادامه، دومین اشکال بر دستور رئیسجمهور وقت را «بیتوجهی به دیدگاه کارشناسان مستقل اجتماعی، مذهبی و سیاسی» میداند و اینطور نتیجهگیری میکند: «میتوان به قاطعیت ادعا کرد که دستور اخیر حتی دغدغه یک درصد جمعیت کشور نبوده است و از این جهت سرگرم ساختن جامعه به آن و مشغولسازی سیاستمداران و شخصیتهای ذینفوذ به آن به هیچوجه مصلحت نیست».
این روزنامه، چند روز بعد، با تیتر «دستور غیر شرعی احمدینژاد، شعری که در قافیه آن ماندهاند» خواستار برخورد تندتر مراجع تقلید با دستور احمدینژاد میشود.
روزنامه شرق نیز در یادداشتی با عنوان «وقتی کسی گرسنه است به او چیپس تعارف کنید»، با اشاره به دستور احمدینژاد مینویسد: «یقیناً ایشان میدانند که ورزشگاه رفتن از جنس تفریح و سرگرمی است و وقتی در کشوری زندگی میکنیم که برای تفریح و سرگرمی چند هزار دختر نوجوان، شجاعانه به میدان میآیند و دستورالعمل صادر میکنند، انتظار غیرواقعی نخواهد بود اگر توقع داشته باشیم برای مسائل حیاتی زنان و حقوق مسلّمی که به سرنوشت، حیات و ممات میلیونها زن مربوط میشود و شکستنش نیاز به جسارتهایی از این دست دارد نیز چشم انتظار دستورالعملی دیگر باشیم. وقتی کسی گرسنه است، نباید به او چیپس تعارف کرد».
جمعه ۲۲ شهریور ۱۳۹۸ - ۱۸:۴۶
سیاسی / احزاب و تشکل ها
۱۶:۴۱ - ۱۳۹۸/۶/۲۱
۳۸
اصلاحطلبان چه مواقعی موافق و چه برهههایی مخالف «ورود زنان به استادیوم» میشوند؟
مروری بر رسانههای جریان اصلاحات نشان میدهد آنها در دهههای ۸۰ و ۹۰، دو سیاست کاملاً متفاوت را نسبت به حضور بانوان در استادیوم، اتخاذ کردهاند.
گروه سیاسی خبرگزاری فارس ــ یکی از آفتهایی که میتواند هر جامعهای را تهدید کند این است که مسائل مبتلابه آن جامعه، بهجای قرار گرفتن در مسیر کارشناسی، تبدیل به ابرازهایی برای مناقشات سیاسی و کشمکشهای رسانهای شود. چنین حالتی، علاوه بر اثرات مخرّبی که بر افکار عمومی دارد، به لاینحل ماندن آن مسائل منجر میشود.
حضور زنان در استادیومهای ورزشی از جمله مسائلی است که جامعه ایرانی بهخاطر ارزشهای حاکم بر آن، از جمله اهمیت حفظ کرامت بانوان، همواره در حال دستوپنجه نرم کردن با آن است.
در این میان متأسفانه بخشی از رسانهها و جریانهای سیاسی، بهجای تلاش برای قرار گرفتن این موضوع در مجرای صحیح و کارشناسی، همواره آن را در راستای مقاصد سیاسی خود بهکار گرفتهاند.
مروری بر رسانههای جریان اصلاحات نشان میدهد که آنها در دهههای ۸۰ و ۹۰، دو سیاست کاملاً متفاوت را نسبت به حضور بانوان در استادیوم، اتخاذ کردهاند.
اوایل روی کار آمدن دولت نهم، وقتی رئیسجمهور به رئیس سازمان تربیت بدنی دستور داد تا زمینههای ورود زنان به استادیومهای فوتبال را فراهم کند، برخی رسانههای اصلاحطلب و چهرههای این جریان سیاسی، ساز مخالف کوک کردند.
روزنامه آفتاب یزد در صفحه نخست خود در تاریخ ۷ اردیبهشت ۹۴؛ یعنی چند روز پس از دستور احمدینژاد، تیتر یک خود را به مخالفت با این موضوع اختصاص میدهد و در سرمقاله خود مینویسد:
ادامه👇
@videocheck_media
«... بعضی ایرادهای شکلی بر این دستور میبینیم که احتمالا در ذهن عدهای از مخاطبان روزنامه نیز وجود دارد، یکی از این ایرادها، میزان اولویت این دستور میباشد... بدون اغراق میتوان گفت کماهمیتترین خواسته اصلاحطلبان نیز در مقایسه با دستور اخیر رئیسجمهور، از اولویت بیشتری برخوردار بود».
آفتاب یزد در ادامه، دومین اشکال بر دستور رئیسجمهور وقت را «بیتوجهی به دیدگاه کارشناسان مستقل اجتماعی، مذهبی و سیاسی» میداند و اینطور نتیجهگیری میکند: «میتوان به قاطعیت ادعا کرد که دستور اخیر حتی دغدغه یک درصد جمعیت کشور نبوده است و از این جهت سرگرم ساختن جامعه به آن و مشغولسازی سیاستمداران و شخصیتهای ذینفوذ به آن به هیچوجه مصلحت نیست».
این روزنامه، چند روز بعد، با تیتر «دستور غیر شرعی احمدینژاد، شعری که در قافیه آن ماندهاند» خواستار برخورد تندتر مراجع تقلید با دستور احمدینژاد میشود.
روزنامه شرق نیز در یادداشتی با عنوان «وقتی کسی گرسنه است به او چیپس تعارف کنید»، با اشاره به دستور احمدینژاد مینویسد: «یقیناً ایشان میدانند که ورزشگاه رفتن از جنس تفریح و سرگرمی است و وقتی در کشوری زندگی میکنیم که برای تفریح و سرگرمی چند هزار دختر نوجوان، شجاعانه به میدان میآیند و دستورالعمل صادر میکنند، انتظار غیرواقعی نخواهد بود اگر توقع داشته باشیم برای مسائل حیاتی زنان و حقوق مسلّمی که به سرنوشت، حیات و ممات میلیونها زن مربوط میشود و شکستنش نیاز به جسارتهایی از این دست دارد نیز چشم انتظار دستورالعملی دیگر باشیم. وقتی کسی گرسنه است، نباید به او چیپس تعارف کرد».
جمیله کدیور: ورود زنان به استادیوم اولویت نداشت
جمیله کدیور، فعّال سیاسی اصلاحطلب در مصاحبهای با ایسنا در تاریخ ۱۵ اردیبهشت ۱۳۸۵ میگوید: «این موضوع نیز هرچند توسط سخنگوی دولت و سایر دستاندرکاران اصلاح و تصحیح شد، آخر هم معلوم نشد منظور از طرح این موضوع در این مقطع زمانی که اولاً مملکت در عرصه داخلی و بینالمللی با مشکلات عدیده مواجه است و ثانیاً اگر قرار بر اولویت بخشی به خواستهای زنان بود و توجه به حقوق تضییع شده آنان، اصولاً این مسأله در ردههای پایین جدول خواستههای آنان قرار میگرفت، چه بوده است».
ویدیوچکـ / @videocheck_media
💢 رسانه ای متفاوت برای شما☝️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢 لطفا غرب زده باشید
🔹 این فیلم ازمجلس کاناداست که تلویزیون مستقیم پخش میکنه و آراء نمایندهها رو رییس مجلس یکی یکی میخونه.
🔸 نماینده های ما که تمام مصوبه و زندگیشون تقلیدی از غربیهاست، حداقل تو این زمینه هم غرب زده باشند و به طرح #شفافیت_آراء_نمایندگان رای مثبت بدن.
🔹 چرا فقط هرچی به نفعشونه از غربیها یاد میگیرن؟
ویدیوچکـ / @videocheck_media
💢 رسانه ای متفاوت برای شما☝️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این روزها تصاویری با مضامین فکاهی مانند کشتی گرفتن و حرکات آکروباتیک شمر، الاغ سواری و دوچرخه سواری تعزیه خوانان، مچ انداختن، آواز شاد خواندن و امثالهم از مراسم تعزیه خوانی در فضای مجازی دست به دست می شود و تعجب و تمسخر بسیاری را برمی انگیزد.
اما واقعیت ماجرا چیز دیگریست و این نوع تعزیه که با نام "خروج مختار" اجرا می شود ربطی به تعزیه و مقتل خوانی روز عاشورا ندارد.
این تعزیه به شکل فکاهی و شاد و عموما در اوایل ربیع الاول برگزار می شود در واقع برای تمسخر عبیدالله و شمر و خولی و... و داستان دربه دردی و کشته شدن آنها به دست مختار است.
ویدیوچکـ / @videocheck_media
💢 رسانه ای متفاوت برای شما☝️
سوتی معصومه ابتکار در توییتر
انتشار ویدیوی عقد موقت مرد ۳۰ ساله (که پس از بررسی ۲۲ ساله اعلام شد) با دختر ۹ ساله در تاریخ دوشنبه ۱۱ شهریور جنجال بزرگی در فضای مجازی به پا کرد. اتفاقی که البته با واکنش سریع مقامات ذیربط رو به رو و این عقد باطل اعلام شد. اما در این بین، اتفاقی علیالظاهر ساده اما مشکوکی و حیرتانگیزی نیز رخ داد که کمتر به آن پرداخته شد؛ سوتی عجیب معصومه ابتکار در توییتر…!
تولد یک اکانت فیک
انتشار ویدیوی عقد موقت یک دختر بچه در استان کهگیلویه و بویراحمد در توتییر سر و صدای زیادی به پا کرد. جایی که کاربران این شبکه اجتماعی واکنشهای مختلفی از خود نشان دادند. اما در این بین، اتفاق مشکوکی در اکانت توییتری کاربری به نام «من محمد ۳۰ سال دارم» – که پیش از این با نام کاربری «من محمد ۲۹ سال دارم» فعالیت میکرد – رخ داد. روز سه شنبه ۱۲ شهریور، این کاربر برای چند ساعت به طور تعجب برانگیزی اقدام به تغییر نام، عکس پروفایل و مشخصات خود، به اکانت آقای «حسن نگین تاجی» رئیس کل دادگستری کهگیلویه و بویراحمد کرد.
توییت دردسرساز
این اکانت عجیب همین جا متوقف نشد. این کاربر با ارسال توییتی درباره مسئله کودک همسری و در واکنش به خبر ویدیوی منتشر شده از عقد موقت پسر ۲۲ ساله با دختر ۹ ساله نوشت:
«دیروز صبح با تماس تلفنی سرکار خانم ابتکار از عقد دو نوجوان کم سن مطلع شدم و بدون فوت وقت با دستور قضایی عقد ایشان را باطل اعلام کردم از اینکه شما هموطنان عزیز با هوشیاری در فضای مجازی فعال هستید متشکرم و امید میرود دیگر شاهد چنین اتفاقاتی نباشیم.»
روایت یک سوتی عجیب
اما قسمت حیرتانگیز ماجرا وقتی رخ داد که در کمال تعجب، خانم معصومه ابتکار – معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده – به این توییت پاسخ داد و از این اقدام آقای نگین تاجی تقدیر و تشکر کرد و نوشت:
«جناب اقای نگین تاج ریاست محترم دادگستری کهگیلویه و بویر احمد ممنون از اقدام به موقع شما. این قاطعیت در عمل مردم را نسبت به اجرای عدالت امیدوار میکند.
این اتفاق در حالی روی داد که خانم ابتکار به سادگی و با صرفاً اندکی دقت در سایر توییت های این کاربر میتوانست متوجه فیک بودن هویت این صفحه شود! با اینحال اندکی بعد از این ماجرا، این کاربر نام کاربری خود را مجددا به «منم محمد ۳۰ سال دارم» تغییر داد و مشخص شد کل ماجرا یک شوخی بوده است و خانم ابتکار در دام این یک بازی ساده افتاده و مرتکب یک اشتباه و سوتی بد شده است
…!جمعبندی: تفکر انتقادی نیاز مبرم مسئولین
این ماجرای ساده، یک درس بزرگ را مجددا گوشزد کرد؛ اینکه یکی از ساده ترین و ابتدایی ترین روش های صحت سنجی خبر و شناسایی محتوای فیک در سطح وب، بررسی فرستنده پیام است. امری که در بسیاری از موارد مشخص میکند چقدر روی صحت محتوا حساب باز کنیم؛ آیا اصلا نیاز هست به آن واکنش نشان دهیم یا نیاز است تحقیق بیشتری درباره درستی آن صورت گیرد؟
سوتی معصومه ابتکار اشتباهی است که برای هر کسی احتمال رخ دادن دارد اما چنین سهل انگاری ای برای یک مسئول بلند پایه قابل قبول نیست. کاش مسئولین پیش از هر اقدامی، به عواقب رفتارهای ولو ساده خود در فضای مجازی بیشتر بیاندیشند و به فکر ارتقای سواد رسانه ای و تقویت تفکر انتقادی خود در مواجهه با پیامهای رسانهای باشند… چرا که تجربه نشان داده هیچ کس در برابر محتوای فیک مصون نیست!
ویدیوچکـ / @videocheck_media
💢 رسانه ای متفاوت برای شما☝️