🚨🚨پاسخ قاطعانه و شنیدنی "نورالدین شیرین" مدیر شبکه تلویزیونی "قدس" کشور ترکیه به فردی که ایران را متهم به عدم حمایت از مسلمانان میکند :
♦️از جان ایران چه میخواهید؟! از بوسنی تا فلسطین، از قفقاز تا عراق، هر جا که به مسلمانان ظلم شده، ایران به فریاد آنان رسیده و با ظالمان مبارزه میکند.
♦️شما به جایی حمله میکنید که آمریکا و اسرائیل به آنجا حمله میکنند؛ چرا با زبان آنها صحبت می کنید؟! از خدا بترسید!
ویدیوچکـ / @videocheck_media
💢 رسانه ای متفاوت برای شما☝️
روحانی میگوید آدم باید عقل داشته باشد، وقتی زلزله میآید زیر سقف نماند؛
میگوید باید عقل داشته باشد، وقتی سیل میآید فرار کند!
یک سوال؛
آقای روحانی این پرستاران، عقل ندارند که جای ماندن کنار خانواده در بیمارستان ماندهاند؟!
زخممان را مرحم نمیگذارید لااقل به آن نمک نپاشید...
✍️علیرضا گرائی
ویدیوچکـ / @videocheck_media
💢 رسانه ای متفاوت برای شما☝️
🔴 شکار یک #نکته در مناظره معاونان ترامپ و بایدن
🔻 پنس، معاون ترامپ:
🔹رئیسجمهور ترامپ وقتی قاسم سلیمانی داشت برای صدمه زدن به آمریکاییها به بغداد سفر میکرد او را حذف کرد. آمریکا اکنون امنتر است و متحدانمان هم امنترند.
🔻هریس، معاون بایدن:
🔹 بعد از حمله به [سردار] سلیمانی، حمله متقابلی از سوی ایران به نظامیان ما در عراق انجام شد و آنها به ضربه مغزی مبتلا شدند. میدانید دونالد ترامپ این مسئله را چطور رفع و رجوع کرد؟ گفت آنها سردرد گرفتهاند!
🖌 #نکته:
🔻آرون میت، روزنامه نگار آمریکایی:
🔹 پنس درباره [سردار] قاسم سلیمانی دروغگویی می کند اما کاملا هریس او را به چالش نمی کشد؛ فقط به خاطر این که دموکرات ها نمی خواهند در "امنیت ملی" یا همان هژمونی بین المللی آمریکا ضعیف به نظر برسند!
ویدیوچکـ / @videocheck_media
💢 رسانه ای متفاوت برای شما☝️
🔺جلوهای از آزادی اندیشه در غرب...
ویدیوچکـ / @videocheck_media
💢 رسانه ای متفاوت برای شما☝️
📝آقای روحانی، به زندگی عادی برگردید!
🔻لغو جلسه سران سه قوه از سوی رئیسجمهور سبب یک جنجال خبری در رسانهها و شبکههای اجتماعی مجازی شد. موج اعتراضات به روحانی پس از آن شروع شد که دلیل لغو جلسه را حضور محمدباقر قالیباف، رئیس قوه مقننه در بیمارستان امام خمینی و دیدار و گفتگو با کادر درمان و بیماران بخش کرونای این مرکز درمانی اعلام کردند. مسئولان دولت اعلام کردند که برگزاری جلسه با فردی که در مواجهه با بیماران کرونایی بوده، خلاف پروتکلهاست.
🔻هشتم تیرماه سال جاری بود که حسن روحانی در سخنانی تأکید کرد: «بنده از هفته اولیه شیوع کرونا گفتم باید با این ویروس مدت مدیدی زندگی کرده و سازگاری داشته باشیم؛ بعضیها آن زمان فکر کرده بودند اگر ۱۰، ۱۵ روز برویم خانه و از خانه خارج نشویم تمام میشود؛ معلوم بود که با ۱۰، ۱۵ روز در خانه ماندن تمام نمیشود.» یک ماه پیش از آن، در هشتم خرداد ماه هم روحانی گفته بود: «باید تلاش کنیم با پروتکلهای بهداشتی تعریف شده نه تنها محدودیتها به تدریج برداشته شود، بلکه گشایشها به گونهای باشد که به مسیر طبیعی زندگی برگردیم. ما باید در آینده مردم را برای زندگی عادی همراه و همزمان با مقابله با کرونا آماده کنیم.»
🔻بر مبنای چنین سیاستی بود که امور مربوط به کسب و کار مردم به روال قبل کرونا بازگشت. تفریحات مردم از سر گرفته شد. مسافرتها هم که از ابتدا لغو نشده بود و با شدت ادامه داشت. حتی رستورانها، هتلها، استخرها، اماکن ورزشی و آرایشگاهها فعالیت خود را از سر گرفتند. روحانی حتی در مقام رئیس جمهور تصمیم بازگشایی و از سرگیری فعالیتهای حضوری مراکز آموزشی اعم از دانشگاه و مدرسه را هم اعلام کرد. با این حال، حسن روحانی که خود برای بازگشت مردم و حتی کودکان دبستانی به زندگی عادی تصمیم گرفته بود، هیچ گاه به زندگی عادی یک رئیس جمهور برنگشت. او در هشت ماه گذشته، جز در نهاد ریاست جمهوری و منزلش، حاضر نشد. بازدیدها و سفرهای او لغو شده و برخلاف برخی رؤسای جمهور خارجی هیچ بازدید حضوری از مراکز درمانی کشور که درگیر مهار کرونا هستند، نداشته است.
🔻او در روز معرفی وزیر پیشنهادی برای وزارت صمت نیز به دلیل شیوع کرونا در صحن علنی مجلس حضور نیافت و این پرسش را در اذهان عمومی به وجود آورد که آیا پروتکلهای در نظر گرفته شده برای روحانی با پروتکلهای همه ملت ایران و حتی پروتکلهای مسئولان و سران قوای دیگر متفاوت است؟ چه آنکه محمدباقر قالیباف و سید ابراهیم رئیسی، سران دو قوه دیگر در این ایام، برنامههای عادی خود را ضمن رعایت پروتکلهای بهداشتی انجام میدهند و حتی سفرهای استانی و بازدیدهای حضوری آنان برقرار است. روحانی پیش از این هم، به دلیل رفتارهایی همچون دیدار با کارگران در روز کارگر از داخل ماشین و یا پیاده نشدن از خودروی خود در اولین دیدار خود از مناطق زلزله زده کرمانشاه، مورد انتقاد بود.
🔻برخی معتقد هستند که لغو جلسه سران سه قوه، نه از روی مصلحت که در چارچوب یک لجبازی سیاسی با کسی است که زمانی رقیب انتخاباتی روحانی بوده و برخی اطرافیان و مشاوران روحانی همچنان او را رقیب میبینند. این گمانه به دو دلیل قوت گرفت؛ اول آنکه حسن روحانی طی ماههای اخیر بارها در جلساتی با حضور مسئولان بهداشت و درمان کشور حضور داشته و آنان در مراکز درمانی کرونایی حضور داشتهاند و چطور این سختگیری دیدار با قالیباف، در دیدار با آنان لحاظ نشده است و یا همان پروتکلها در دیدار با قالیباف برقرار نشد؛ و دلیل دوم که این گمانه را قوت بخشید، این بود که اطرافیان روحانی حتی قبل از حضور قالیباف در یکی از بخشهای کرونایی بیمارستان امام خمینی نیز علیه فعالیتهای میدانی رئیس مجلس و سفرهای استانی او موضع گرفته بودند. از جمله، حسام الدین آشنا، مشاور روحانی هفته گذشته در توئیتی پر کنایه نوشته بود که «سفرها را چند ماه زود شروع نکردهاید؟! این سفرها برای دیدن است یا دیده شدن؟ این سفرها نظارتی است، زیارتی است، نمایشی است یا انتخاباتی؟»
🔻مسئولیت رئیس جمهور به عنوان رئیس قوه مجریه و مسئول اجرایی کشور، قابل قیاس با مردم عادی که هیچ، قابل قیاس با هیچ مسئولی نیست و حضور فعالتر میدانی او را – البته با رعایت پروتکلهای بهداشتی - میطلبد. مسئولیت بزرگ، تعهد و فداکاری بزرگ هم میطلبد. خانهنشینی و قرنطینه کردن خود (آن هم نه ۱۰ یا ۱۵ روز، بلکه هشت ماه) و لغو جلسات مهمی که امکان رعایت صد در صدی پروتکلها در آن وجود دارد، در شأن مقام ریاست جمهوری نیست و با سخنان خود روحانی هم در تضاد است. به گفته خود رئیس جمهور، ممکن است کرونا سالها طول بکشد، آیا قرار است روحانی تا آخر دولت پا از محل کار بیرون نگذارد؟! درخواست زیادی نیست؛ رئیس جمهور هم به زندگی عادی و طبیعی یک رئیس جمهور همراه و همزمان با مقابله با کرونا برگردد.
روزنامهی جوان
۱۶ مهر ۹۹
کبری آسوپار
ویدیوچکـ
✳️ اعتراف پس از مرگ سهراب
۱) ظريف در گفتگو با روزنامه «كار و كارگر»:
مردم امیدی به "برجام" ندارند و نسبت به آينده آن بدبين و نااميدند و از این بابت شرمنده مردم ايران هستم.
۲) حسين موسويان مذاكره كننده هستهای در دولت خاتمی و مشاور روحانی: تجربه برجام ايرانيان را متقاعد كرد که غرب نامطمئن، اتكاناپذير و غيرقابل اعتماد است.
دکتر #کوشکی
ویدیوچکـ / @videocheck_media
💢 رسانه ای متفاوت برای شما☝️
🔴 میگویند : چرا صدا و سیما آثار استاد شجریان پخش نمیکرد؟
🔻 با فوت استاد شجریان برخی خزه های سیاسی بر روی دیوار جهل مخاطبین محترم در حال رشد هستند و در حالی که شخصاً استاد شجریان در سال ۷۴ در دولت هاشمی رفسنجانی و در سال ۸۸ طی نامه ای (نامه فوق) درخواست عدم پخش آوازش از صدواسیما را داد، عده ای بعد از فوت وی با تحریف این واقعیت میخواهند به گونه ای وانمود و القاء نمایند که صدا وسیما مانع پخش آثار استاد آواز ایران شده است!
🔹 آیا در منطق دوستان محترم خود کرده را تدبیر هست یا نیست؟!! آیا اگر پخش میشد صدای همین آقایان بلند نمیشد که چرا بر خلاف نظر استاد پخش کردید؟
🔹 اگر واقعا دوستدار استاد هستید بس کنید این بازی های کودکانه و کثیف سیاسی را... ؛ مردم استاد را با آواز و حنجره ی طلایی اش میخواستند و میشناسند و بس...
خداوند بیامرزدش
ویدیوچکـ / @videocheck_media
💢 رسانه ای متفاوت برای شما☝️
▪️پایگاه خبری اصلاحطلب انتخاب عکس واقعی رو کراپ کرده و با این عنوان به خورد مخاطب میده
برا این جماعت "خسرو" و "پرویز" و "رستم" وسیله ان برا رسیدن به هدف
💬۱۰۰ دام تکریتی
ویدیوچکـ / @videocheck_media
💢 رسانه ای متفاوت برای شما☝️
🔴عجیب ترین حکومت دنیا !!!
کشوری دچار آشوب و بلوای شدید شده و خیابان های پایتختش شاهد اغتشاش و هرج و مرج و اعتراضات شدید بخشی از مردم به حکومت است.
در این شرایط یک خواننده معروف ، با صراحت تمام علیه حکومت موضع می گیرد ، روبه دوربین "مرگ بر دیکتاتور" می گوید و حتی یک سرود به شدت تند در تهییج معترضین علیه حکومت می خواند و بر آتش اغتشاشات و اختلافات می دمد!
و در اقدامی دیگر در خارج از کشور و طی مصاحبه با رسانه های دشمن رسماً اعلام می کند که مخالف پخش کارهایش از رادیو و تلوزیون کشورش می باشد!
در هرجای دنیا این اتفاق بیفتد رفتار حکومت با این خواننده چگونه است؟
اما عجیب ترین حکومت دنیا با سعه صدر تمام نه تنها کوچکترین برخوردی با این خواننده نمی کند بلکه حتی مانع ورود وی به کشور هم نمی شود!
چند سال بعد که آن خواننده در سن ۸۰ سالگی در یکی از بیمارستان های کشورش فوت می کند ، تلوزیون آن حکومت نه تنها از کم لطفی او انتقام نمی گیرد که درگذشت وی را یک ضایعه اعلام می کند!!
و حتی رئیس جمهور و اعضای دولت همان حکومت به طور رسمی درگذشت او را تسلیت می گویند!!
جالب تر و عجیب تر آنکه با همه این تفاسیر باز هم به این حکومت اتهام دیکتاتوری زده می شود!!!
بله ؛ شما با عجیب ترین و مظلوم ترین حکومت دنیا یعنی جمهوری اسلامی روبه رو هستید !!! ...
✍ #قاسم_اکبری
ویدیوچکـ / @videocheck_media
💢 رسانه ای متفاوت برای شما☝️
🔻تحلیل یا بادبزن جگر
"تحلیل جدید چی داری جگرم حال بیاد؟" بامزه است. ولی خیلی ها لابه لای نقد و تحلیل ها دنبال بادبزن جگرند. آسیب مهم این پدیده توسعه کاسبان لایک وشومن های پوپولیست رسانه ای است.
می گویم دناپلاس و واکسن آنفلوآنزا در مجلس اشتباه بود. می گوید: "اشتباه نه؛ بگو فساد. مجلس انقلابی از دست رفت. این هم سرنوشت وحدت" می گویم: :" مجلس وحدت یعنی مجلس عصمت؟"
می گوید رئیس جمهور باید استیضاح شود. می گویم ثمره اش چیست؟ اصلاح وضع موجود؟ می شود؟ اصلا زمان برای آمد و شد آدم ها وجود دارد؟ می گوید مهم نیست. روحانی باید بی حیثیت شود.
فرمود قطعنامه 598 تدبیر بود. می گویم تدبیر یعنی مناسب با شرایط وقت اقتصادی و جنگی بهترین تصمیم گرفته شد. می گوید نه؛ نشد. بگو خیانت. هاشمی و روحانی و رضایی طی نقشه ای خائنانه امام را دوره کردند.
می گویم الحمدلله حکم دادگاه طبری هم آمد. می گوید چه فایده. کم گذاشتند. باید وسط میدان بهارستان لخت شود وشلاق بخورد.
می گویم منم با تصویب قیر رایگان مخالفم اما...میگوید اما ندارد. موافقان این تصمیم فساد را مدد دادند.
وقتی "حال کردن سیاسی" جای " عقلانیت سیاسی" را میگیرد نتیجه اش می شود رونق کاسبی لایک حرام.
آقای محترمی که تا دیروز معتقد بود زن حتا محجبه اش حق ندارد به خیابان بیاید و بخاطر انتخاب یک وزیر زن فریاد واسلاما سر می داد، امروز از بی حجابی دفاع می کند.
دیگری می بیند در مسابقه با ضدانقلاب ها در حرف های شاذ و گل درشت عقب مانده و کمتر سوت و کف شنیده است، می نویسد: چه خوب که رهبری توصیه پزشکان را درباره کرونا گوش دادند اما کاش بقیه حرف های کارشناسی را هم بگوش بگیرند.
آن یکی که از نوک پا تا فرق سر خشونت فکری و ظاهری دارد، از کاریکاتور اسلام رحمانی می گوید.
دیگری که تمام حیثیت خود و اذناب سیاسی اش را خرج آمدن دولت روحانی کرده است امروز منتقد شده و سفره اش را جدا کرده است و اعتراض می کند که چرا به این دولت می گویید اصلاح طلب.
عارضه لایک و ریشیر هیجانی همین کاسبی هاو سوداگری های رسانه ای و سیاسی است.
ساده سازی مسائل در عصر پیچیدگی عارضه مهم زندگی در مجاز است. تلاش شود به ارتقای عقلانیت کمک کنیم واگرنه اصحاب خرد خانه نشین شده و خاک می خورند و شومن ها سیاسی تکثیر می شوند.
🔻و اما نگرانی اصلی اینجاست...
در جامعه ای که خواصش کاسبان هیجان اند و رونق در تحلیل های حدی و صفر و یکی است، همه چیز حیثیتی می شود و آدم ها جرئت اظهار نظر نخواهند داشت و نتیجه این می شود که عده ای از ترس پوپولیسم در حاکمیت از طرح شفافیت فرار می کنند.
در این باره بیشتر باید نوشت.
ویدیوچکـ / @videocheck_media
💢 رسانه ای متفاوت برای شما☝️
تهمت دیکتاتوری زد و زدید ؛
حالا جمهوری اسلامی از روی متانت و بزرگی که داره ایشون رو پذیرفت ، شما که رفتی تشییع جنازه نمیخوای پروتکل رعایت کنی؟! فاصله اجتماعی؟! ستاد کرونا منع اجتماعات نکرده؟
اون از همخوانی و تجمع جلو در بیمارستان که انگار نه انگار مریض اونجا هست، اینم از عدم فاصله و پروتکل
شجریان میگفت موسیقی میخونم که دیگران رو به تفکر بندازه، آیا شما تفکر نمیکنی؟ یا موسیقی ایشون شما رو به تفکر ننداخته؟
#شجریان
📝ویدیوچکـ / @videocheck_media
💢 رسانه ای متفاوت برای شما☝️