🔻با حضور مدیرکل دفتر امور روستایی و شوراها انجام شد.
🔸نشست مشورتی دهیاران و بازدید از روستاهای بخش قهستان
🔸مدیرکل دفتر امور روستایی و شوراها در ابتدا با حضور در گلزار مطهر شهدای قهستان، با ذکر فاتحه ای به مقام شهدای این بخش ادای احترام نمود.
🔹در ادامه مدیرکل دفتر امور روستایی و شوراها با همراهی فرماندار شهرستان درمیان، مدیر صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر و بخشدار قهستان درنشست مشورتی دهیاران بخش قهستان حضور یافت.
🔹هاشمی در این نشست با اشاره به اجرای طرح تکام، بر همکاری و پیگیری بخشداران و دهیاران جهت اجرای طرح مذکور تاکید نمود.
وی با اشاره به ظرفیت های موجود در منطقه، خواستار پیگیری دهیاران جهت اجرای طرح های اشتغالزایی و درآمدزا در روستاها شد.
🔹در حاشیه این نشست از تعدادی از دهیاران این بخش تقدیر بعمل آمد.
🔸در پایان برنامه ها نیز مدیرکل دفتر امور روستایی و شوراها، ضمن حضور در مناطق روستایی، وضعیت زیرساخت روستاها و پروژه های عمرانی در دست اجرا را مورد بررسی قرار داد.
🔰دفتر امور روستایی و شوراهای استانداری خراسان جنوبی
⭕️ پویش ملی شنبه های آموزشی ⭕️
ویژه دهیاران و شوراهای اسلامی روستا
دفتر امور روستایی و شوراهای استانداری خراسان جنوبی
💥💥اطلاعیه 💥💥
با سلام و خداقوت
به اطلاع دهیاران و اعضای شورا اسلامی خانم می رساند؛
✅ دوره آموزشی کارآفرینی و اقتصاد روستایی ویژه بانوان دهیار و شورا
سه شنبه 12 دیماه از ساعت ۸ صبح لغایت11 در محل "سالن مرکز علمی کاربردی شهرداری بیرجند "
🟩ضمنا ثبت نام در دوره فوق از طریق سامانه یکپارچه منابع انسانی کارکنان شهرداریها و دهیاری های استان با ورود به آدرس
http://dpnb.ir
بخش ثبت نام در دوره های آموزشی امکانپذیر می باشد.
نام کاربری کد ملی و رمز عبور a1234
دفتر امور روستایی و شوراهای استانداری خراسان جنوبی
🔻با حضور معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری خراسان جنوبی رقم خورد؛
🔸بررسی مفاد تفاهم نامه پیشنهادی به بنیاد علوی برای اجرا در زیرکوه
🔹مفاد تفاهم نامه پیشنهادی به بنیاد علوی برای اجرا در شهرستان زیرکوه با حضور معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری خراسان جنوبی بررسی شد.
🔹 مفاد تفاهم نامه پیشنهادی که قرار است به شکل مشارکتی با بهره گیری از اعتبارات استانی و بنیاد علوی در شهرستان زیرکوه طی سه سال اجرایی شود؛ با حضور مدیرکل دفتر امور روستایی و شوراها، فرماندار شهرستان زیرکوه، نماینده بنیاد علوی در استان و مدیرعامل شرکت اسکان ایران در استان، بررسی شد.
🔹بر اساس مفاد تفاهم نامه پیشنهادی که قرار است برای اجرا به تأیید بنیاد علوی کشور برسد، در بخش های 19 گانه، اقدامات مختلفی چون احیا و مرمت قنوات، احداث مرکز فرهنگی و خانه عالم، احداث و تعمیر و تجهیز کتابخانه، تهیه لوازم مورد نیاز افراد کم برخوردار تحت پوشش بهزیستی و امداد ، احداث دو سردخانه هزار تنی و احداث واحد فرآوری زرشک و زعفران و... با استفاده از اعتبارات استانی و بنیاد علوی کشور انجام خواهد شد.
🔰دفتر امور روستایی و شوراهای استانداری خراسان جنوبی
🔻معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار خراسان جنوبی:
🔸مصادیق پشتیبانی دستگاه های اجرایی از گروه های جهادی مشخص شود
🔹معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار خراسان جنوبی گفت: دستگاه های اجرایی استان باید مصادیق حمایت و پشتیبانی از گروه های جهادی را مشخص کنند.
🔹علیرضا عباس زاده در کارگروه ایجاد هماهنگی ، پشتیبانی و نظارت بر اجرای طرح های بسیج سازندگی بیان داشت: برپایی اردوهای جهادی از یادگارهای سردار سلیمانی است که با حضور وی در سیل خوزستان فرهنگ سازی در این خصوص انجام شد.
🔹وی با اشاره به اینکه با سازمان بسیج سازندگی در استان در سه حوزه همکاری داریم، افزود: علاوه بر اجرای بعضی از پروژه ها از محل اعتبارات تملک دارایی، در قالب قرارگاه امام حسن مجتبی(ع) و پشتیبانی از گروه های جهادی با این سازمان در استان همکاری می کنیم.
🔹به گفته وی؛ اجرای پروژه ها در قالب قرارگاه امام حسن مجتبی (ع) از امسال در استان شروع شده و حجم پروژه ها و اعتبارات مورد نظر برای انجام آنها قابل توجه است.
🔹معاون استاندار خاطرنشان کرد: باید تلاش کنیم سهم خراسان جنوبی از اعتبارات محرومیت زدایی افزایش یابد تا عقب ماندگی های گذشته جبران شود.
🔹عباس زاده تأکید کرد: تقویت، حمایت و پشتیبانی از گروه های جهادی یکی از موارد مهمی است که به طور جدی باید توسط دستگاه های اجرایی مورد توجه قرار گیرد تا با بهره گیری از روحیه جهادی و فرهنگ سازی در این زمینه، کارهای مورد نظر انجام شود.
🔹وی با بیان اینکه در انجام کارها توسط گروه های جهادی باید ضوابط و مقررات اداری رعایت شوند، تصریح کرد: حل بسیاری از مشکلات موجود در حوزه های مختلف، با حمایت و پشتیبانی از گروه های جهادی امکانپذیر است.
🔹به گفته وی؛ سازمان بسیج سازندگی متولی برگزاری اردوهای جهادی است و مصادیق حمایت و پشتیبانی دستگاه های اجرایی از گروه های جهادی هر چه زودتر باید مشخص شوند تا با تصویب آنها در این کارگروه ، از ظرفیت های مردمی برای اجرای پروژه ها در حوزه های مختلف بهره گرفته شود.
🔹معاون استاندار تأکید کرد: دولت ما را مکلف به پشتیبانی از گروه های جهادی کرده لذا ساختار مناسبی در این خصوص باید مشخص شود.
🔹عباس زاده متذکر شد: در جلسه آینده این کارگروه باید مصادیق پشتیبانی دستگاه ها از گروه های جهادی ارائه شود و آخرین گزارش از اقدامات قرارگاه امام حسن مجتبی(ع) و پشتیبانی از گروه های جهادی نیز در دستور کار همه جلسات این کارگروه قرار گیرد.
🔰دفتر امور روستایی و شوراهای استانداری خراسان جنوبی
🔻مدیرکل دفتر امور روستایی و شوراهای استانداری خراسان جنوبی:
🔸گروه های جهادی طرح هادی 300 روستای خراسان جنوبی را اجرا می کنند
🔹مدیرکل دفتر امور روستایی و شوراهای استانداری خراسان جنوبی از اجرای طرح هادی در 300 روستای استان توسط گروه های جهادی خبر داد.
🔹حسین هاشمی در کارگروه ایجاد هماهنگی ، پشتیبانی و نظارت بر اجرای طرح های بسیج سازندگی گفت: طرح هادی 300 روستای استان با هماهنگی بنیاد مسکن انقلاب اسلامی توسط گروه های جهادی انجام می شود.
🔹وی افزود: گروه های جهادی درون و برون استانی باید با تأیید سازمان بسیج سازندگی خراسان جنوبی در روستاها حضور پیدا کنند.
🔹مدیرکل دفتر امور روستایی و شوراهای استانداری خاطر نشان کرد: سازمان بسیج سازندگی استان، بانک اطلاعاتی گروه های جهادی را تهیه کرده است.
🔹هاشمی ادامه داد:دستگاه های اجرایی باید پروژه های خود را بر اساس تخصصی که هر یک از گروه های جهادی دارند، به آنها واگذار کنند.
🔹به گفته وی؛ مشکلات ویژه ای که در بعضی از روستاها وجود دارد، در سفرهای استاندار به بخش ها باید مطرح گردد تا برای حل آنها تصمیم گیری شود.
🔹وی از تکلیف استان برای برگزاری یک نمایشگاه ملی و یک نمایشگاه استانی هم خبر داد.
🔰دفتر امور روستایی و شوراهای استانداری خراسان جنوبی