eitaa logo
Vipsharp
7.7هزار دنبال‌کننده
9.9هزار عکس
408 ویدیو
11 فایل
✅ پایگاه اطلاع رسانی بازار سرمایه 👑آنالیز و معرفی سهام .مسئولیت خرید وفروش باخودتونه ✔٨٠ درصد حرکت روند سهام متأثر از اخبار مؤثر است. «لطفاً با آگاهی کامل سرمایه گذاری کنید» ارتباط با ما: @Amiri_Sabad100 @Admin168
مشاهده در ایتا
دانلود
ورود مجدد
تک سهم اردیبهشت ماه در راه است اقدام کنید تا فرصت ورود هست
موقعیت مناسب
نپره
ایرانخودرو: متقاضیان میتوانند از فردا خودورهای با تحویل 1403 را با 1402 تغییر بدهند مدیرعامل ایرانخودرو: ▫️متقاضیانی که تحویل خودروشان 1403 می‌باشد میتوانند از فردا 5 اردیبهشت با مراجعه به سامانه یکپارچه، خودروهای دیگری را از بین رانا، تارا ، آریسان و هایما که امکان تحویل در 1402 دارند را انتخاب کنند
واچ لیست فردا سشنبه ۵اردیبهشت
گروه خودرویی نمادهای ک می تونن بازم رشد کنن خچرخش خاذین خپویش خموتور ختراک خپارس خدیزل ختوقا خزر
آغاز بزرگترین عرضه خودرو در کشور 🔹دو خودروساز بزرگ از صبح امروز دوشنبه بزرگترین عرضه هفتگی خود را آغاز می‌کنند و قرار است تا پایان هفته بالغ بر ۵۰ هزار خودرو به مشتریان تحویل داده شود که رکورد جدیدی محسوب می‌شود. 🔸در همین زمینه از صبح امروزدوشنبه ۴ اردیبهشت فرآیند تحویل خودرو به مشتریان توسط ایران‌خودرو و سایپا در شروع می‌شود.
🔴 90صندوق جدید مجوز فعالیت گرفتند ⬅️ رئیس گفت: 🔹 توسعه از طریق صندوق‌های سرمایه‌گذاری یکی از اهداف سازمان بورس بوده و تاکنون ۹۰ مجوز فعالیت صندوق جدید صادر شده که شامل صندوق‌های درآمد ثابت، سهامی، اهرمی، بخشی و تضمین اصل سرمایه است. 🔹 صندوق سرمایه‌گذاری تضمین اصل سرمایه دغدغه ریسک سرمایه‌گذاری افراد ناآشنا به را پوشش می‌دهد؛ این نوع صندوق‌ها در قبال کارمزد جزئی، ضمن حفظ اصل سرمایه افراد، سود به آن‌ها اختصاص می‌دهد که در سال گذشته عملکر خوبی هم داشته‌اند.
۱۰۰۰۰ پرستار امسال جذب می‌شوند معاون پرستاری وزارت بهداشت: 🔹در سال جاری مجوز جذب ۲۵ هزار نفر در وزارت بهداشت صادر شده است. 🔹بیش از ۱۰ هزار نفر از پرستاران می‌توانند در سال جاری در وزارت بهداشت جذب شوند که ۸۸۰۰ نفر به طور مستقیم در بخش پرستاری و مابقی در بخش‌های بهداشت و فوریت پزشکی استخدام می‌شوند
🔶️ دلار به ۷۰ تا ۹۰ هزار تومان می رسد! 🔸️ موسسه توسعه و تحقیقات اقتصادی دانشگاه تهران از نظرات ۴۱۰ صاحب‌نظر اقتصادی گزارشی تهیه کرده که در آن آمده: در سال ۱۴۰۲ در بهترین حالت دلار ۷۰ هزار تومان و در بدترین حالت ۹۰ هزار تومان خواهد بود. 🔸️ مشارکت‌کنندگان در این نظرسنجی معتقدند که نرخ رشد اقتصادی نزولی و حتی برخلاف پیش‌بینی بانک جهانی و یا صندوق بین‌المللی پول منفی هم خواهد بود. 🔸️ نرخ تورم صعودی و در دامنه ۴۸ تا ۵۱ درصد نوسان خواهد کرد، قیمت ارز در خوش‌بینانه‌ترین حالت ۷۰ هزار تومان خواهد شد و در بدترین حالت بیش از ۹۰ هزار خواهد رسید.