فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
جرالد شودر استاد سابق دانشگاه MIT امریکا در مورد رابطه اصول اولیه فیزیک و رابطه آن با وجود خداوند توضیحات جالبی ارائه میکند.
شودر وجود خداوند را در ورای بیگ بنگ به خوبی توضیح میدهد.
مشاهده این کلیپ مفید رو از دست ندید.👌
#اندیشه 1
#وجود خداوند
#علم
#فیزیک
#انفجار بزرگ(بیگ بنگ)
🆔: @Newandishe
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔹 پیچیدگی باورنکردنی برای پیدایش اولین سلول!
- احتمال ایجاد تصادفیِ فقط یک پروتئین چقدر است؟
- چرا احتمال پیدایش ساده ترین شکل حیات به صورت طبیعی بسیار نزدیک به صفر هست؟ برای پاسخ این سوال حتما این کلیپ را با شرح جذاب «دکتر استوارت واکویچز» استاد ریاضیات دانشگاه آلبرتای کانادا ببینید.
📽 با تشکر از تیم پژوهشیِ نقد الحاد و آتئیسم بابت ترجمه و زیرنویس
#اندیشه 1
#پیدایش حیات(سلول اولیه)
#پیچیدگی خلقت
#وجود خداوند
#نقد آتئیسم
🆔: @Newandishe
✳️ حقیقت بهشت در داستان آدم و حوا
📜 آن بهشتی که حضرت آدم و حوا در آن بودند، همان بهشت موعود نبود، بلکه باغی بود از باغ های دنیوی که خداوند برای حضرت آدم حوا در نظر گرفته است ; در بهشت شیطان راه ندارد و وسوسه ایی نیز نیست و کسی بیرون رانده نمی شود.
در قران نیز کلمه جنت لزوما به معنای بهشت اخروی نیامده است و بارها به معنی باغ زمینی آمده است.
از امام جعفر صادق علیه السّلام راجع به بهشت حضرت آدم جویا شدند: آیا از بهشتهاى دنیا یا از بهشتهاى آخرت بوده، فرمود: از بهشتهاى دنیا بود که خورشید و ماه در آن طلوع می کرد. اگر از بهشت هاى آخرت بود، هیچ گاه حضرت آدم از آن خارج نمی شد.
📚 تفسير القمي نویسنده : علي بن إبراهيم القمي جلد : 1 صفحه : 43
#اندیشه1
#آدم و حوا
#اخراج از بهشت
#خلقت انسان
🆔 @Newandishe
.
پاسخ به یکی از اساسیترین و بحث برانگیزترین مسائل حال حاضر در رابطه با داروینیسم و خلقت انسان:
1: آیا انسانها همانگونه که در کتب مقدس آمده است از خاک ایجاد شدهاند و یا طبق گفتهی بخشی از دانشمندان به مرور و از طریق فرگشت ایجاد شدهاند؟ آیا فرگشت با از خاک به وجود آمدن حضرت آدم و حوا در تناقض است یا تناقضی ندارد؟
2: آیا انسانها و شامپانزهها جد مشترک دارند؟ آیا انسانها از تکامل حیوانات پستتر ایجاد شدهاند و یا همهی انسانها از نسل حضرت آدم و حوا هستند؟ آیا از نسل شامپانزه بودن با از نسل حضرت آدم و حوا بودن در تناقض است یا تناقضی ندارد؟
3: آیا همانگونه که ریچارد داوکینز و آتئیستها ادعا میکنند، شواهد فرگشت نشاندهندهی جهانی بدون طراح است؟ آیا طبق ادعای آتئیستها انتخاب طبیعی فرآیندی ناآگاه و کور است و از این رو فرگشت بیهدف است؟ یا بر خلاف ادعای آتئیستها حتی فرگشت و انتخاب طبیعی نیز نشاندهندهی وجود هدف در جهان است؟
تذکر: هدف این متن تایید و یا رد داروینیسم(فرگشت) نیست، بلکه این متن با استفاده از معتبرترین منابع علمی دنیا نشان میدهد که حتی با پذیرش داروینیسم باز هم انسانها از خاک ایجاد شدهاند و میتوانند از نسل حضرت آدم و حوا باشند و فرگشت لزوما به معنای تناقض با قرآن نیست و آتئیستها در فرگشت نیز جایگاهی ندارند.
در این متن مقالهای را ارائه میکنیم که به تازگی(2017) در انجمن فرگشت و اکولوژی ژورنال نیچر(معتبرترین منبع علمی دنیا) منتشر شده و در آن ادعای آتئیستها مبنی بر اینکه غیرممکن است در دورهای از تاریخ فقط و فقط دو انسان(یک مرد و زن) روی زمین وجود داشته باشد را رد کرده و اعلام میکند که این امکان وجود دارد که در دورهای از تاریخ فقط و فقط یک مرد و یک زن(آدم و حوا) روی زمین وجود داشته باشند که از طریق فرگشت ایجاد شدهاند و نشان میدهیم که با وجود پذیرش فرگشت باز هم انسانها دقیقا از خاک ایجاد شدهاند. همچنین مقالهی دیگری را ارائه میکنیم که به تازگی(2017) در ژورنال و سایتهای علمی مختلف منتشر شده و در آن ادعای ریچارد داوکینز مبنی بر بیهدف بودن فرگشت و انتخاب طبیعی رد شده است و اعلام میشود که حتی فرگشت و انتخاب طبیعی نیز نشاندهندهی وجود هدفمندی در جهان و پیدایش موجودات است.
به مخاطبان عزیز توصیه میشود مقالهی کوتاه زیر را دانلود کرده و تا انتها مطالعه کنند تا دیگر آتئیستها نتوانند از تحول انواع علیه کتب آسمانی استفاده کنند.
با تشکر از تیم نقد الحاد و آتئیسم
#اندیشه1
#آدم و حوا
#خلقت از خاک
#تحول انواع
#داروینیسم
#نقد آتئیسم
🆔 @newandishe
پیوست مقاله👇👇👇
جامعترین پاسخ در مورد فرگشت.pdf
237.9K
ترجمه مقاله بسیار مفید در ارتباط با داروینیسم و خلقت انسان و نقش خداوند در آن
⏪شگفتیهای جهان هستی و اذعان بزرگترین فیزیکدانان و ستاره شناسان به وجود طراح و خالق برای عالم هستی
❇️سایت کیهان شناسی کازموس تاکید میکند که جهان آنچنان با دقت و ظرافت طراحی شده که دانشمندان نمیتوانند هیچ توجیه مادی برای این تنظیمات ارائه کنند.
https://cosmosmagazine.com/physics/a-universe-made-for-me-physics-fine-tuning-and-life
❇️پل دیویس فیزیکدان نظری و استاد دانشگاه آریزونا:
برای من شواهد قدرتمندی وجود دارد که چیزی پشت قوانین جهان است. بنظر میرسد کسی قوانین طبیعت را برای ساختن جهان تنظیم کرده است.
http://hyperphysics.phy-astr.gsu.edu/Nave-html/Faithpathh/Davies.html
❇️آلان سندیج ستاره شناس مشهور امریکایی:
من این موضوع که نظم موجود در جهان حاصل بی نظمی و هرج و مرج است کاملا غیر ممکن میدانم. خدا برای من یک رمز و راز است. اما خدا توضیح خوبی برای معجزه ی موجودیت جهان و پاسخ به این سوال است که چرا به جای آنکه چیزی نباشد، چیزی هست؟
http://hyperphysics.phy-astr.gsu.edu/Nave-html/Faithpathh/Sandage.html
❇️ جان اوکیف ستاره شناس ارشد ناسا:
اگر جهان با بالاترین دقت ساخته نمیشد ما هرگز نمی توانستیم وجود داشته باشیم. من شخصا باور دارم که جهان برای سکونت انسان ها آفریده شده است.
https://www.crossway.org/tracts/evidence-of-god-3048/
❇️راجر پنروز فیزیکدان و استاد دانشگاه آکسفورد: من می گویم جهان هدفی دارد. جهان نمیتواند محصول شانس و تصادف باشد.
http://www.azquotes.com/quote/716915
❇️ادوارد هریسون فیزیکدان و ستاره شناس بریتانیایی: اکتشافات کیهانی وجود خدا را اثبات میکند تنظیمات ظریف جهان مهمترین شواهد وجود طراح کیهانی است.
http://www.azquotes.com/quote/587248
❇️ادوارد آرتور میلن اختر فیزیکدان بریتانیایی: تصویر ما از جهان بدون خداوند ناقص است.
https://www.sas.upenn.edu/~jtigay/sci.htm
✅ثابت ها و مقادیر بنیادین جهان با این دقت تنظیم شده اند تا انفحار بزرگی رخ دهد که اکنون ما وجود داشته باشیم
👈🏻نسبت الکترون به پروتون =1در 10 به توان 37
👈🏻نسبت الکترومغناطیس به گرانش=1 در 10 به توان 40
👈🏻نرخ انبساط جهان= 1 در 10 به توان 55
👈🏻تراکم جرم= 1در 10 به توان 59
👈🏻ثابت کیهانی =1در 10 به توان 120
#اندیشه 1
#خلقت جهان هستی
#بیگ بنگ
#تنظیم شدگی جهان
#وجود خداوند
🆔 @newandishe
👇👇
https://cosmosmagazine.com/physics/a-universe-made-for-me-physics-fine-tuning-and-life
🔸نظر پروفسور پل دیویس درباره خلقت جهان هستی و خداوند.
🔹ایشان استاد فیزیک دانشگاه آریزونا و مدیر "مرکز مفاهیم بنیادی علم" و دارای سه جایزه تمپلون، مدال کلوین و فارادای پرایز نیز هستند.
#اندیشه1
#فیزیک و خداوند
#خلقت جهان هستی
#پل دیویس
🆔 @newandishe
📝 رسوایی جدید آتئیستها ( منکران خدا) به نقل از خبرگزاری Foxnews آمریکا سال 2018
⚠️کل ترجمه به اصل متن وفادار است.(با تشکر از تیم نقد الحاد و آتئیسم)
ترجمه بخشهایی از مقاله:👇👇
🔰هیچ راهی مودبانه برای گفتن آن وجود ندارد. آتئیست ها، امروزه متکبر ترین، نادان ترین و خطرناک ترین افراد روی زمین هستند. بله، این آتئیست ها پر سر و صدا، تند و زننده، بی ادب و گستاخ هستند. هرچند تكبرشان آزاردهندست اما در مقایسه با جهلشان هیچ است !!!
🔰آنچه که آنها به نظر نمی رسند یا اعتراف نمی کنند که می دانند این است که بزرگترین سهم ها در پیشرفت تمدن، نه توسط بیخدایان، بلکه توسط باورمندان ارائه شده است.
🔰ارسطو، فرانسیس بیکن، لئوناردو داوینچی و اسحاق نیوتون همه به خدا اعتقاد داشتند. برنده جایزه نوبل ویلهلم رانتگن، کاشف اشعه ایکس؛ آنتوان لاووازیه، پدرشیمی مدرن؛ ویلیام کین، پیشگام جراحی مغز؛ دانشمند موشک ورنهر وان براون و ارنست والتون، اولین فردی كه اتم را ب طور مصنوعی شکافت، همه به خدا اعتقاد داشتند.
🔰و هنگام صحبت از پیشگامان علم، فکر می کنید اصطلاح "دانشمند" را اولین بار چه کسی ابداع کرده است؟ ویلیام هیوئل، یک کشیش و الهیات دان انگلیکان! او همچنین مخترع واژگانی چون فیزیکدان، کاتد، آند و بسیاری دیگر از اصطلاحات علمی رایج است. اساسا، زبان بسیار مورد استفاده دانشمندان امروزه تا حد زیادی از مغز یک باورمند بر آمده است.
🔰حتی خود تئوری بیگ بنگ - که آتئیست ها به اشتباه فکر می کنند تکیه گاه استدلال های آن ها علیه خداوند است - توسط جورج لومتر، اخترشناس بلژیکی و کشیش کاتولیک رومی پیشنهاد شده است! پدر ژنتیک، که پایه ای برای کل تئوری تکامل فراهم می کند، گرگور مندل، راهبان آگوستینی بود! بله، آتئیست های جدید، جهلی تاریخی دارند که در مرز جنون قرار گرفته است.
📬خبرگزاری فاکس نیوز
🌐https://www.foxnews.com/opinion/2018/03/20/todays-atheists-are-bullies-and-are-doing-their-best-to-intimidate-rest-us-into-silence.amp.html
#اندیشه 1
#حقیقت آتئیسم
#خداباوران
#پیشرفت علوم
#فاکس نیوز
🆔 @newandishe
سر ایزاک نیوتون ، دانشمندی که اولا کشف علم را کشف هر چه بیشتر رموز خلقت میدانست ، ثانیا برای کتاب مقدس شرح مینوشت و همین طور آنقدر فکور بود که حتی به تثلیث هم باور نداشت.
@newandishe
🔴 با وجود چنین نظمی در کیهان که ذهن محدود من می تواند آن را تشخیص دهد هنوز افرادی وجود دارند که می گویند هیچ خدایی وجود ندارد.
اما آنچه که مرا واقعا عصبانی می کند این است که آنها برای تایید چنین دیدگاهی از من نقل قول می کنند.
(آلبرت انیشتین)
#علم و باور به خدا
#انیشتین
🆔 @newandishe
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
تبریک جشن پوریم و تفسیر جدیدی از آن توسط ولیعهد شاهنشاهی آریایی ایران!
#اندیشه2
#عید پوریم
#آریایی
#وطن دوستی
@newandishe
کتاب پاکسازی قومی فلسطین ( The Ethnic Cleansing of Palestine) نوشته «ایلان پاپه» مورخ اسراییلی است که به مسئله پاکسازی قومی دولت اسراییل علیه مردم فلسطین در جریان جنگ ۱۹۴۸ میپردازد. نویسنده تاکید دارد که از میان ۹۰۰ هزار فلسطینی ساکن در مناطق تحت کنترل صهیونیستها حدود ۷۰۰ هزار نفر آنان برای همیشه ناچار به مهاجرت و ترک خانه های خود شدند.
#اندیشه2
#فلسطین
#اسرائیل
#اشغالگری
#مهاجرت اجباری
@newandishe
آیا اسرائیلی ها زمینهای فلسطینیان را خریداری کرده بودند؟
پاسخ آبرهام گرنوت در کتاب اصلاحات ارضی و سابقه اسرائیل در این باره خواندنی است.
مطابق اسناد موجود در سال 1947 تنها 6% از سرزمین فلسطین در اختیار یهودیان بوده است که سازمان ملل در اقدامی نامعقول این میزان را به یکباره تبدیل به 55% میکند و اسرائیل را به عنوانی کشوری مستقل به رسمیت میشناسد.
#اندیشه2
#اسرائیل
#فلسطین
#اشغالگری
@newandishe
رابطه علم و آتئیسم
سایت تلگراف انگلیس:👇
لیدی گرینفیلد استاد دانشگاه لینکلن آکسفورد و رئیس سابق انجمن سلطنتی میگوید:
بسیار ننگین و شرمآور است اگر جوانان فکر کنند که برای دانشمند بودن لازم است آتئیست باشید!
فیزیکدان هایی مانند استیون هاوکینک که ادعا میکنند خدا در آفرینش جهان نقشی ندارد، مانند گروهک طالبان رفتار میکنند!
#اندیشه1
#خداوند
#علم و خدا
#آتئیسم
#هاوکینگ
منبع:
🇬🇧Telegraph
https://goo.gl/rHcQNz
@newandishe
ماکس پلانک و رابطه علم و خداوند👆
ماکس کارل ارنست لودویگ پلانک (زاده ۲۳ آوریل ۱۸۵۸ - درگذشته ۴ اکتبر ۱۹۴۷) یکی از مهمترین فیزیکدانان آلمان در سده ۱۹ میلادی و اوایل سده ۲۰ بود. او را پدر نظریهٔ کوانتوم میشناسند.
جوایز:
جایزه فیزیک نوبل(۱۹۱۸)
مدال فرانکلین (۱۹۲۷)
مدال کاپلی (۱۹۲۹)
جایزه ادبی گوته (۱۹۴۵)
#اندیشه1
#خداباوران
#حقیقت
#علم و خداوند
#نقد آتئیسم
@newandishe
💎 ماکس پلانک پدر نظریه ی کوانتوم و برنده ی جایزه ی نوبل :
🌼 علم و دین هردو نیاز به باور به خــدا را تداعی میکنند، برای مومنان خدا در آغاز هست و برای فیزیک دانان او در پــایان تمــام احتمالات، بــرای گذشتـه او بنیاد است و برای امروز تــاج سر جهــان بینی های جهان...
Both religion and science require a belief in God. For believers, God is in the beginning, and for physicists He is at the end of all considerations… To the former He is the foundation, to the latter, the crown of the edifice of every generalized world view.
📚Reference: Scientific Autobiography and Other Papers as translated by F. Gaynor (1949) p. 184
#اندیشه1
#خداباوران
#ماکس پلانک
#علم و خدا
🆔 @newandishe
الکساندر فلمینگ کاشف پنی سیلین:
▪️بزرگترین کشف من این بود که من به خداوند نیاز دارم و من بدون او هیچ بودم . او عاشق من بود و او این عشق را با فرستادن عیسی مسیح برای نجات من نشان داد .
الکساندر فلمینگ کاشف پنی سیلین.
http://www.nndb.com/people/696/000091423/
#اندیشه1
#خداباوران
#علم
#فلمینگ
@newandishe
تحلیلی از کتاب «نگاه انتقادی به دانشگاه هاروارد»
✅ دانشگاه چه کاری انجام نمیدهد؟
🔹دانشگاه هاروارد در آمریکا( تأسیس 1636 میلادی) سالیان سال است که در صدر فهرست برترین دانشگاههای دنیا قرار دارد. هاروارد در کنار چند دانشگاه دیگر به نوعی نماد دانشگاههای برتر در جهان نیز هست. هری لویس (Harry Lewis - 1947) متخصص ریاضیات و علوم کامپیوتر که در فاصله 1995 تا 2003 رئیس کالج هاروارد بوده در کتابی با عنوان انگلیسی «نخبگی بدون روح» که توسط «مرتضی مردیها» به فارسی با عنوان «نگاهی انتقادی به دانشگاه هاروارد» (1395) منتشر شده است، به شیوهای متفاوت به دانشگاه و وظایف آن مینگرد. کتاب درباره دانشگاه هاروارد است اما بخش مهمی از آن درباره هر نظام دانشگاهی و بالاخص دانشگاه در ایران نیز صادق است.
🔹ایده اصلی لوییس این است که دانشگاهها نقش تربیتی خود را در قبال دانشجویان کارشناسی فراموش کردهاند. دانشگاهها به دانشجویان کمک نمیکنند تا هدفهای بزرگتری برای زندگیشان تعریف کنند و هنگامی که کالج را ترک میکنند انسانهای بهتری شده باشند. او مینویسد «وقتی سخنرانیهای مدیران دانشگاهی را مطالعه میکنید ... به ندرت چیزی درباره قدرت شخصی، یکپارچگی شخصیتی، مهربانی، همکاری، و اینکه چطور جهان بهتری بسازیم پیدا میکنید.»
🔹لوییس عبارتی از یورگه دومینگوئز را درباره آموزش ذکر میکند که بسیار تأملبرانگیز است: «آموزش لیبرال چیزی است که پس از فراموش کردن چیزهای اولیهای که به شما آموخته بودهاند، همچنان در ذهن شما باقی مانده است. با چنین معیاری، فارغالتحصیلان کالجهای امروزی چه چیزی را با خود از دانشگاه یادگار میبرند؟» و خودش درباره دانشگاه میگوید «... به جای آنکه استخوانبندی اخلاقی دانشجویان را محکم کنیم آنها را با آبنبات خوشحال و راضی میکنیم.»
🔹لوییس علاوه بر اینکه نشان میدهد حتی هاروارد نیز فهمی سطحی و ضعیف از هدف آموزشی خود در دوره کارشناسی دارد، به مصائب رقابت علمی در بین اساتید برای کسب ارتقا و جایگاه شغلی بهتر نیز میپردازد. او نشان میدهد که رقابت برای نوشتن مقالات هر چه بیشتر استادان تازهکار را وادار میکند چیزهایی بنویسند که زودتر در مجلات پذیرفته میشوند و در نهایت نتیجه میگیرد اساتید در طی فرایندهای آکادمیک به کسانی تبدیل میشوند که به قلب و روح دانشجویان توجهی ندارند و صرفاً بر ذهن ایشان متمرکز میشوند. «هیچ فشار رقابتیای بر اساتید اعمال نمیشود تا آنها را وادار کند از دانشجویان انسانهای بهتری بسازند.»
🔹لوییس معتقد است هاروارد به دانشجویان درس میدهد اما آنها را خردمند بار نمیآورد. دانشگاه دیگر دانشجویان را برای مسئولیتپذیری در برابر جامعه - جامعهای که به آنها اجازه و امکانات داده تا در بهترین دانشگاه تحصیل کنند – تربیت نمیکند. دانشگاه حتی دانشجویان را برای طرح سؤالات بنیادین در زندگی سیاسی و اجتماعی هم آماده نمیکند.
🔹آنچه لوییس میگوید درباره هاروارد – برترین دانشگاه دنیا – است که حداقل از نگاه اول، سهمی بزرگ در تخصصها و تحقیقات در جهان دارد؛ ولی وظیفه تربیتی و اجتماعیاش را درست انجام نمیدهد. خوانندگان کتاب که خود تجربه دانشگاه ایرانی را – بالاخص در یک دهه گذشته داشته باشند – در تطبیق دادن بسیاری از ایدههای کتاب «نگاه انتقادی به دانشگاه هاروارد» با شرایط دانشگاه ایرانی مشکلی نخواهند داشت. استاد و دانشجو با خواندن این کتاب با نگاه دیگری به وظیفه و مسئولیت دانشگاه آشنا خواهند شد.
#دانشگاه مطلوب
#تخصص
#تعهد
#دروس اختصاصی
#دروس عمومی
@newandishe
پیشنهاد مطالعه:
کتاب «نگاهی انتقادی به دانشگاه هاروارد» حاوی نکات تامل برانگیزی در مورد ماهیت یک دانشگاه مطلوب است که مطالعه آن درک بهتری از رابطه آموزش توامان تخصص و تعهد در دانشگاه را ارائه میکند.
نکته ای که متاسفانه در کشور ما شدیدا نادیده گرفته میشود و اساتید و دانشجویان گمان میکنند دانشگاه تنها محلی برای کسب تخصص است حال اینکه در حقیقت دانشگاه در گام نخست محلی برای انسانی بهتر شدن است و بعد متخصص شدن...
شاید یکی از دلایل بی توجهی به دروس عمومی در دانشگاه نیز رسوخ این ایده اشتباه فکری در میان قشر دانشگاهی ما میباشد...
با ما با ادامه تحلیل کتاب همراه باشید👇👇👇
@newandishe
Lewis,_Harry_R_Excellence_without.pdf
1.34M
نسخه اصلی کتاب نگاه انتقادی به هاروارد با عنوان Exellence Without A Soul «نخبگی بدون روح»
با تشکر از دانشجوی گرامی فرنوش عبداللهی که این فایل رو ارسال کردن.