اصول و روش های مطالعه و یادگیری
#رشد_علمی
.......................
💠 اشراق جنت 💠
https://eitaa.com/m_eshraghjannat
ویتامینی برای کنترل عصبانیت
تاثیر شگفتانگیز ویتامین B روی کنترل عصبانیت
متخصص تغذیه و عضو هیات علمی دانشگاه شهید بهشتی تهران درباره تاثیر ویتامینها روی کیفیت خلق و خو توضیحاتی داد که در ادامه میخوانید.
خدیجه رحمانی» متخصص تغذیه و عضو هیات علمی دانشگاه شهید بهشتی تهران در پاسخ به این سوال که بیشتر کمبود کدام ویتامین در کشور وجود دارد گفت: کمبود ویتامین B۱ در کشور بیشتر دیده میشود. با الگوهای مصرفی که وجود دارد باید آن را در غلات گنجاند. مثلا نانها باید برای دریافت این ویتامین تصفیه نشده باشند، اما متلاسفانه بیشتر نانهای ما تصفیه شده است و برای همین ویتامین B۱ دریافت نمیشود.
رحمانی درباره تاثیر ویتامینها روی کیفیت خلق و خو نیز توضیح داد: ویتامینهای گروه B نقش مهمی در کمک به مغز در تولید سطح کافی مواد شیمیایی مورد نیاز برای مدیریت خلق و خو و سایر عملکردها دارند. بنابراین ویتامینهای گروه ب در خلق و خو به دلیل نقشی که در متابولیسم بدن دارند بسیار تاثیرگذارند. اگر کسی دارای مقادیر کم ویتامین B و به ویژه B۱۲ باشد، احتمال دارد علائم افسردگی را تجربه کند. به ویژه B۱۲ در کاهش خستگی شناخته شده است.
وی افزود: ویتامین B۳ نیز که در تولید سروتونین نقش دارد بسیار اهمیت دارد. در افراد مبتلا به افسردگی، سطح سروتونین آنها پایین است. توزیع ویتامین B۳ در مواد غذایی زیاد است و عمدتا کمبود آن کمتر پیش میآید. مگر کسی مشکلات گوارشی داشته باشد. اما جذب ویتامین B۱ و B۲ از طریق مواد غذایی کمتر است.
B۲ بیشتر در شیر و لبنیات یافت میشود. اگر به این دست لبنیات حرارت زیاد داده نشود و در معرض نورآفتاب قرار نگیرند، چون نور آفتاب آنها را از بین میبرد، ممکن است با این شرایط بیشتر جذب بدن شوند. چون ویتامین گروه B نسبتا ناپایدارند و در مراحل پخت بین ۳۰ تا ۶۰ درصد آنها از بین میرود برای همین کمبود آن بیشتر حس میشود.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 یک عمل اپاندیس + یک روز بستری، حدود ۴۵هزار دلار!
▪️ یعنی اگه یه حقوق متوسط توی لسانجلس (۶-۷ هزار دلار) داشته باشی، باید حقوق ۶-۷ ماه حقوق خودتو فقط برای یه آپاندیس هزینه کنی!
🔴 #نیمه_پنهان_غرب 👇
https://eitaa.com/joinchat/3959554299C7b558c3f51
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥ورزشگاه سلتیک اسکاتلند
به آخرالزمان و بیداری ملت ها و قیام انسان های آزادی خواه سلام کنید....
🌗53 نکته از نامهای برای زندگی
✍️ حجتالاسلام دکتر محسن الویری
🔸امام صادق (ع) در نامهای به پیروان خود (الکافی، ج8، ص ۲ـ۱۴) الگوی رفتاری مسلمان را مشخص کرده است.
🔹حضرت در بخشی از این نامه فرموده: این آداب (پیشنهادی) همان آداب خدایی است، آن را دریابید و فهم کنید و در آن بیاندیشید و پشت سر نیندازید، اگر به این آداب عمل کنید، به آنچه با هدایت یافتگی شما سازگار است دست یافته و به آنچه با هواپرستی سازگار است پشت کرده و آن را وانهادهاید.
🔸مفاد این نامه دربردارنده مطالب بسیار سودمندی است که استخراج و دسته بندی آنها میتواند الگویی برای سبک زندگی مسلمان در همة ابعاد و ادوار تاریخ باشد که چگونه دیندارانه زیستن را در اختیار ما قرار دهد.
🔹اصلیترین و مهمترین نکات این نامه:
۱. عاقبت نیکو و عافیتخواهی از پروردگار، 2. اهتمام زیاد به ذکر لااله الا الله و سبحانالله و تقدیس خداوند و خاکساری در برابر ذات اقدس خداوند، 3. اهتمام زیاد به دعا، 4. رغبت به آنچه خداوند ما را به آن ترغیب کرده، 5. پرهیز از انس به آنچه خداوند حرام کرده، 6. پیروی نکردن از هوا و هوس و برداشتهای شخصی در امر دین و پایبندی به حلال و حرامهای الهی، 7. پیروی از زندگی پیامبر و پیروی نکردن از هوا و هوس و برداشتهای شخصی در فهم و تفسیر زندگی پیامبر، 8. یکبار دست بلند کردن در آغاز نماز، 9. اهتمام به ذکر خدا در ساعات مختلف، 10. کوشش فراوان برای بندگی خدا، 11. اهتمام به حفظ آنچه از رسولخدا و ائمه(ع) باقی مانده است، 12. رضایت داشتن از آنچه خدا ساخته و خواسته است، 13. اهتمام به نمازهای روزانه،14. دوری از بازداشتن حقوق الهی، 15. ولایتپذیری خدا و رسولخدا و مؤمنان و تبری از دشمنان آنها، 16. وفای به عهدی که در برابر خداوند بر عهده دارد، 17. دوری از آنچه خداوند حرام کرده است، 18. توجه به اینکه اسلام یعنی تسلیم در برابر حق، 19. اطاعت از خدا برای احسان به نفس، 20. دوری از معصیت و گردن فرازی در برابر خداوند، 21. توجه به اینکه هیچکس جز خدا بینیاز کننده نیست، 22. کوشش برای برخورداری از شفاعت شفاعت کنندگان با به دست آوردن رضای خدا، 23. ترک نکردن فرمان خدا و فرمان هر کس که به پیروی از خدا فرا میخواند، 24. عاقبت نیکو و عافیت خواستن از خدا، 25. درخواست از خداوند برای جا دادن اسلام در سینة خود و سخن گفتن بر اساس حق، 26. توجه به اینکه شرط محبوب خدا شدن پیروی از فرامین خدا و اولیای اوست، 27. حفظ آرامش و وقار، 28. حفظ حیاء و دوری از آنچه نیکوکاران پیش از ما از آنها دوری جستهاند، 29. خوشرفتاری با مخالفان و دوری از شدت بخشیدن به مخالفت با آنها، 30. برخورد نیک با بدرفتاریها برای جلوگیری از نادیده گرفتن و زیر پا ماندن حق، 31. بازداشتن زبان جز از خیر و پرهیز از بدگویی و تهمت و دشمنیورزی، 32. دوری از آنچه خداوند ما رااز آن برحذر داشته، 33. سکوت جز در آنچه برای آخرت سودمند باشد، 34. شکیبایی در برابر مشکلاتی که دشمنان در برابر پایبندی به حق ایجاد میکنند، 35. خوشرفتاری، 36. پرهیز از دشنام به دشنام دهندگان به خدا و اولیای او، 37. مهرورزی به مستمندان و دوری از خوار شمردن و تکبر ورزیدن به آنها، 38. دوری از فخرفروشی و خودبزرگ بینی، 39. دوری از تجاوز به حقوق دیگران، 40. دوری از حسد، 41. کمک به مسلمانان مظلوم، 42. کمک به همدیگر، 43. دوری در حد توان از بدگویی علیه نیکان نزد پیشوای جامعة اسلامی و در تنگنا قرار دادن امام، 44. دوری از در تنگنا قرار دادن برادران مسلمان، 45. دقت در مرزبندیهای اعتقادی و اجتماعی و دقت در اینکه انسان در شمار اهل باطل قرار نگیرد، 46. پرهیز از قرار دادن خدا و امام و دین در معرض دشمنیهای اهل باطل، 47. قرار دادن حب و بغض بر اساس معیارهای خداپسندانه، 48. عادت دادن نفس به بلا و مصیبت در دنیا و تدبر در مصائب پیامبران که قرآن آنها را ذکر کرده است، 49. پیروی از هدایت و وقار و آرامش و حلم و خشوع و تقوا و راستگویی و وفای به عهد صالحان، 50. حفظ حیاء و دوری از آنچه صالحان پیش از ما از آنها دوری جستهاند، 51. پرواپیشگی و رعایت تقوا، دوری از آنچه خداوند ما رااز آن برحذر داشته است، 52. نیکی به جسم و جان خود، 53. اطاعت از خدا برای احسان به نفس.
ادامه متن در لینک:
🌐 کانال نشریه معارف🔻
https://eitaa.com/maarefmags_ir