💢 دادگاه حسین هدایتی
نماینده دادستان:
🔹تبانی هدایتی با مدیران بانکها محرز است.
🔹۱۰ میلیارد برای خرید شرکتهای صوری پرداخت شده است.
🔹هدایتی ۱۵۰۰ میلیارد بدهی دارد و مصداق اخلال در نظام اقتصادی است.
🔹هدایتی متهم به خیانت در امانت است.
🔹پولشویی یکی از اقدامات هدایتی است.
🔸هدایتی: اتهاماتم را قبول ندارم؛شرکتها مال من نیست!من مسلمانم و رشوه بده نیستم.
🆔 @vitaminsiyasi
ویتامین سیاسی
📸نتیجه استانی شدن انتخابات مجلس، باخت 10 بر یک 🆔 @vitaminsiyasi
💢 هشدار نماینده دادستان به کسانی که از هدایتی پول گرفتند: زودتر پولها را برگردانید
🔹نماینده دادستان تهران در پرونده حسن هدایتی: فهرست بلند بالایی داریم از کسانی که از هدایتی پول گرفتهاند؛ این افراد بدانند که پول هدایتی مشکل دارد و باید برگردانند. قبل از اینکه احضار شوند خودشان پول ها را برگردانند و بدانند که این پولها برای مردم است.
🆔 @vitaminsiyasi
🔰دعوای علی مطهری با نمایندگان شمالی
🔹علی مطهری که امروز ریاست جلسه علنی مجلس را هنگام بررسی بودجه بر عهده داشت، اجازه طرح پیشنهاد ممنوعیت انتقال آب از دریای خزر به فلات مرکزی را به نماینده قائمشهر نداد چون از نظر او این پیشنهاد ماهیت بودجه ای نداشته که مطرح شود.
🔹اقدام مطهری واکنش نمایندگان مازندرانی را در پی داشت و به دنبال آن نمایندگان شمالی قصد ترک صحن را داشتند و جمعی از آنها هم برای رایزنی با هیات رئیسه در جایگاه حاضر شدند که درنهایت منجر به درگیری فیزیکی جزئی شد.
🔹مطهری در این باره گفت: در جنجالی که دوستان شمالی ایجاد کردند ممکن است اساعه ادبی به آقای دامادی نماینده ساری شده باشد که من عذرخواهی میکنم ولی شما نیز گاهی مانند دیوار دور ما را میگیرید.
🔹نماینده قائمشهر در جلسه بعدازظهر خطاب به لاریجانی گفت: رئیس جلسهای که دست به سینه نماینده میزند و به ملت و نمایندگان توهین کند و واژه ناصواب آشوبگر را بیان کند، متخلف است.
🔹لاریجانی در جواب و در دفاع از مطهری گفت: قصد مطهری آرام کردن فضای جلسه بوده و ایشان قصد توهین نداشتند.
🆔 @vitaminsiyasi
🔴ضربه وزارت اطلاعات به باند فساد اقتصادی در گمرک
♦️سربازان گمنام امام زمان (عج) با همکاری کارکنان پاکدست گمرک با شناسایی باند فساد اقتصادی، تعدادی از کارمندان متخلف، مرتبطان و دلالان این پرونده از جمله یکی از مدیران کل گمرک را دستگیر کردند.
♦️دریافت رشوه برای نقض تشریفات قانونی گمرکی، اظهار غیر واقعی در تعیین ارزش کالاها و تضییع حقوق وعوراض گمرکی از جمله اقدامات این باند است.
♦️سربازان گمنام امام زمان (عج) همچنین مأموران قلابی که با جعل عنوان وزارت اطلاعات از این باند اخاذی مینمودند را نیز بازداشت کردند.
🆔 @vitaminsiyasi
6.84M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔹 دو دقیقه با #مقاومت از ۱۳۸۹ تا ۱۳۹۷
🔶مقاومت جواب میدهد
🆔 @vitaminsiyasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
صادق زیباکلام گروگان گرفته شد!
صادق زیبا کلام در مهر ماه سال ۵۸ به عنوان نماینده نخست وزیر به کردستان سفر کرده بود که توسط فرقه دموکرات کردستان از محل فرمانداری ربوده شد و وی را به نقطه نامعلومی بردند
چه زیبا گفت امام خمینی که ملاک حال فعلی افراد است...
🆔 @vitaminsiyasi
الان مینویسم شبی که ظریف استعفا داد:
پراید ۵۰ میلیون تومن،
گوشت ۱۲۰هزار تومن،
و دلار ۱۵هزار تومن
تا دو سال بعد شرق و اعتماد ننویسند:
بعد از رفتن معمار برجام، رونق و ارزانی از مملکت رخت بربست!
🆔 @vitaminsiyasi
این سرگیجه را در اپوزیسیون، رسانه های غرب و بخشی از اصلاح طلبان تعقیب کنید
از یک طرف ظریف و حتی دولت را در سیاست خارجی هیچ کاره می دانند و از یک طرف عزا گرفته اند که استعفای وی ضربه ای را جبران ناپذیر به سیاست خارجی و در حد نابودی دیپلماسی در ایران و بهم خوردن روابط خارجی می دانند
🆔 @vitaminsiyasi
5.64M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴کارخانه نورد لوله اهواز، فقط یک قلم از اموال حسین هدایتی است
کارخانهای که در سال ۹۳ به وی واگذار شده و از همان زمان دچار مشکل تولید شده است و حقوق کارگرانش بارها، به تعویق افتاده
این ویدئو یک مورد از اعتراضات کارگران همین کارخانه در سال ۹۵ است...
🔸نماینده دادستان به #حسین_هدایتی:
💬 شما دستور دادید که یک پول کلان ازکارخانه نبرد لوله اهواز برای جشن قهرمانی یک تیم ورزشی هزینه شود در حالی که #کارگران این کارخانه ۴ ماه بودحقوق نگرفته بودند/ کارخانه نورد لوله اهواز را به مرز نابودی کشاندهاید.
🆔 @vitaminsiyasi