مطالعات اسلامی زنان
🔹️ این فیلم را برای همه #مادران باردار بفرستید.. 🔹️ ۲۰ هزار جنین در سال به خاطر غربالگری کشته میشو
#خیانت_آشکار
ازتجربیات غربالگری شما (۳)
سلام پسرم متولد پنجم اسفند هزاروسیصدونودع سه هست تو ازمایش غربالگری بهم گفتن کع احتمال سندروم دوان جنینت فکر کنم یک در سیوشش هست منو فرستادن سونو گرافی بهترین سونو گرافی رفتم گفت جنین اصلا هیچ مشکلی نداره ولی طیق ازمایش ها باید امنیو سنتز انجام بدی من وشوعرم رفتیم تهران دوبار از کیسه ابم باامپولهای خیلی بزرگاب دور جنین گرفتن اگه الان بود هیچ وقت همچین کاری نمیکردم بخدا من فقط یک ماه ونیم حتی بیشتر فقط وفقط گریه میکردم میگم گریه یه چیز میگم یک چیز میشنوید الان میگم همع اینها الکی هست من پسر بزرگم اون موقع نه سالش بود وسالم ماکه مشکل نداشتیم الکی ازما ازمایش گرفتن باور کنید جاری دیگه من که بچه اش از پسرم سه ماه کوچکتر هست هم امنیو سنتز کرده ویع جاری دیگر هم بچه اش دوسال از پرم ک وچکتر است هم ازمایش امنیو سنتز انجام داده ولی هر سه تا فرزند ما صحیح وسالم به دنیا اومدن این ازمایشها دروغ هست فکر کنم ازمایشگاه دکتر وامنیو سنتز انجام میدن دستشون تو یه کاسه هست چقدر برامون شش سال پیش هزینه شد چقدر گریه کردم به جنین خودم استرس وارد کردم بماند میخوام به اونهایی که دکتر بهشون گفت که این ازمایش انجام بدن زیاد جدی نگیرن احتمال زیاد داره کیسه اب پاره بشه توکل بخدا کنید دکترها خدا که نیستند این همه بچه میکشند چقد دور برمون باردار شدن اون هم ود قلو گفتن بچه سقط کنید جنین قلب نداره بخدا باهزار درد سر سقط کردن چون اصلا انگار سالم بود ونمیخواست سقط بشه .ممنونم از کانال خوبتون.
https://eitaa.com/joinchat/3344760855C17713c4a73
#تلنگر
#بصیرت_افزایی
💬 #رسانه بدون شما هیچ است؛ خودتان را جدی بگیرید
✍️معصومه نصیری ـ مدرس سواد رسانه ای
این روزها و در فضای غلبه رسانه ها، دو مساله فراموش شده است؛
نخست اینکه براساس استدلال، مطالعه و نتیجه گیری خودمان تحلیل کنیم و در واقع صاحب #تحلیل باشیم و نکته دیگر اینکه #کار_درست را انجام دهیم حتی اگر غالب جامعه یا براساس تعارف یا برای ترس از تنها ماندن و ... راه دیگری را بروند.
نکته دیگر اینکه رسانه ها قدرت زيادي دارند تا آنجاكه مي توانند شما را جادو كنند و سررشته افكارتان را در دست بگيرند. اما اگر به آنها علاقه نداشته باشيد، اگر نتوانند شما را جادو كنند و اگر نتوانند در عقايدتان تغييري ايجاد كنند، بازهم مي توانند دست و پايتان را ببندند و به سكوت وادارتان كنند.
نظريه #مارپيچ_سكوت چنين ادعايي دارد و مي گويد حاكمان رسانه ها با حذف تدريجي مخالفان خود، مي توانند هر روز تعداد بيشتري را به #خاموشان جامعه اضافه كنند.
خاموشانی که به دلایلی مثل طرد شدن، تنهایی، غلبه اکثریت و .... عطای #«خودبودن» را بر لقایش می بخشند.
در این سیطره رسانه ای، فرهنگ ها تغییر می کنند، ارزش ها به ضد ارزش تبدیل می شوند و برعکس و درنهایت و در اکثر مواقع جامعه ای تهی از صداقت و دانش و سرشار از آنچه رسانه ها تزریق کردند، باقی خواهد ماند.
اگر برخی محتواهای رسانه ای به ما می گوید ایرانی ها عصبانی ترین مردم دنیا هستند یا خودکشی در ایران در بالاترین رقم جهانی است و... همه متاثر از آن، باور می کنند اما به ما نمی گوید مثلا در صد روز گذشته چند نفر در لندن با چاقو به قتل رسیدند یا میزان خشونت و افسردگی در ایالات متحده چه میزان است، برای این است که ما خودمان را عصبی ترین مردم دنیا بدانیم و خارج همیشه برای ما خارج باشد!
این سطرها را نوشتم تا بگویم اول اینکه رسانه ها با #تکرار و #تداعی_معانی و #کلیشه_سازی و #بزرگنمایی و جدیدا با #محونمایی، فرصت تامل روی مسائل را از ما می گیرند.
در واقع ما در معرض بمباران خبری و اطلاعاتی هستیم و اساسا فرصتی برای #تفکر درباره آنچه رخ می دهد، نداریم.
حواسمان باشد نکند ⭕️موج رسانه ما را با خود ببرد.⭕️ نکند در مارپیچ #سکوت صدایمان #خاموش شود. 🔻نکند #تسلیم سرعت اخبار🔻 شویم و #فکر کردن به زوایای مختلف آن را #فراموش کنیم. نکند به مخاطبانی که هر چه گفتند را #باور می کنند، تبدیل شویم.
قصد رسانه هراسی نیست؛ هدف تاکید بر مهمترین ویژگی انسان یعنی 🌹«تفکر»🌹 است.
از رسانه #نترسید چون ترس ممکن است باعث تسلیم شود، در برابر رسانه #قوی ظاهر شوید. اگر او برای مدیریت کردن شما برنامه ریزی می کند، شما هم #دروازه_بانی خوبی در برابر محتواها داشته باشید. 🌺رسانه بدون شما #هیچ است.🌺 پس #قدرت خودتان را دو دستی تقدیم آن نکنید. ،🌹 #قدرت شما « #تفکر » شماست🌹.
https://eitaa.com/joinchat/3344760855C17713c4a73
#خیانت_آشکار
علیرغم افزایش وام ازدواج
تعداد ازدواج کاهش یافته است
https://eitaa.com/joinchat/3344760855C17713c4a73
#خیانت_آشکار
چند نکته:
آنچه بسیاری از زنان در مورد غربالگری بارداری نمی دانند غربالگری بارداری عبارت از انجام یک آزمایش خون و سونوگرافی است که برای تشخیص سه بیماری ژنتیکی در هفته ۱۱ تا ۱۳ بارداری انجام میشود. بیش از ۹۰ درصد زنان باردار به توصیه اکید مراقبین سلامت بارداری پزشک، ماما يا بهورز) این آزمایش را انجام می دهند. ولی اکثر این مادران چیز زیادی از این غربالگری نمی
دانند.
1⃣بسیاری از مادران نمی دانند که غربالگری کمکی به سلامت خود یا جنینشان نمی کند و تنها برای شناسایی بیماری جنین و سقط اوست.
2⃣بسیاری از مادران نمی دانند که از بین سه بیماری که برای تشخیصشان غربالگری می شوند، تنها سندرم داون (مونگولیسم) امکان حیات دارد و در بیماری دیگر که به شدت نادر هستند، اکثرا خود به خود سقط می شوند یا پس از تولد از دنیا می روند.
3⃣بسیاری از مادران نمی دانند که احتمال سندرم داون داشتن فرزندشان تا قبل از سی سالگی یک به ۱۵۰۰ است. یعنی از بین ۱۵۰۰مادر زیر ۳۰ سال ۱۴۹۹ نفر نوزاد سالم خواهند داشت. (۹۹٫۹۳٪ فرزندشان سالم است)
4⃣بسیاری از مادران نمی دانند که احتمال سندرم داون داشتن فرزندشان تا قبل از سی و پنج سالگی یک به ۱۰۰۰ است. یعنی از بین ۱۰۰۰مادر زیر ۳۵ سال ۹۹۹ نفر نوزاد سالم خواهند داشت. (۹۹٫۹۰٪ فرزندشان سالم است)
5⃣بسیاری از مادران نمی دانند که حتی بالای ۴۰ سالگی هم ۹۹٪ فرزندشان سالم است و تنها یک درصد ممکن است فرزندشان سندرم داون داشته باشد.
6⃣بسیاری از مادران نمی دانند که در کشورهای توسعه یافته بین ۳۰ تا ۳۵ درصد زنان (آنهایی که سنشان بالای ۳۵ تا ۴۰ سال است یا سابقه فرزند مبتلای قبلی دارند) غربالگری می شوند و بقیه زنان غربالگری نمی شوند.
7⃣بسیاری از مادران نمی دانند که اگر جواب غربالگری آنها مثبت یا پرخطر باشد به این معنا نیست که فرزندشان به احتمال زیاد سندرم داون دارد، بلکه به این معناست که تنها ۱ تا ۲٪ ممکن است فرزندشان مبتلا باشد و ۹۸ تا ۹۹٪ فرزندشان سالم است.
8⃣ بسیاری از مادران این موضوع را نمی دانند و از ترس بیماری فرزندشان بدون انجام آزمایش تکمیلی به صورت غیر قانونی سقط می کنند... (این مادران بیش از ۲۰ مادر در هر ۱۰۰۰ بارداری هستند). بسیاری از مادران هم موضوع بالا را نمی دانند و بدون انجام آزمایش تکمیلی تا آخر بارداری را در ترس و اضطراب سپری می کنند.
9⃣ بسیاری از مادران نمی دانند که اگر برای نمونه گیری از مایع دور جنین بروند ممکن است فرزندشان سقط شود. در حالیکه بالای ۹۸ درصد این فرزند سالم است و قربانی شده است.
🔟بسیاری از مادران نمی دانند که سالانه نوزادهایی با سندرم داون به دنیا می آیند که غربالگی آنها منفی بوده است
1⃣1⃣بسیاری از مادران نمی دانند که غربالگری عمومی بین زنان زیر ۳۵ سال که احتمال بروز سندرم داون بسیار کم بوده و تنها دستاوردش هزینه مالی و روانی ست، در اکثر کشورها هرگز توصیه نمی شود.
2⃣1⃣ بسیاری از مادران هیچ یک از موارد بالا را نمی دانند و به آنها توصیه می شود وارد این روند غربالگری شوند و اگر نخواستند باید امضا بدهند که قبول دارند فرزندشان بیماری ژنتیکی داشته باشد و با این حال ادعا میشود که غربالگری بارداری «اختیاری» است!!
3⃣1⃣بسیاری از مادران نمی دانند پزشکان از ترس عواقب تولد فرزند سندروم داون و دادگاهی و محکوم شدن ناچارند همه زنان باردار را به غربالگری توصیه کنند و در صورت عدم انجام از آنها تعهد کتبی بگیرند و باز هم ادعا می شود که غربالگری اختیاری است.
4⃣1⃣اکثر خانواده ها هیچ یک از موارد بالا را نمی دانند و این را هم نمی دانند که روند فوق سالانه برای گروهی محدود ۱۰۰۰ میلیارد تومان گردش مالی ایجاد می کند......
https://eitaa.com/joinchat/3344760855C17713c4a73
انتشار باذکر لینک
سلام ای که ادب دارد از شما عنوان
فهیمه ، عالمه ،ای با وقار و با ایمان
نه سنگ قبری و نه زائری کنارت هست
ز دیده میچکد از غربت شما باران
فقط ز روی ادب بوده است این کارت
که مثل فاطمه باشد مزار تو ویران
#یاام_البنین_س🍂💔
#وفات_حضرت_ام_البنین(س)🏴
#تسلیٺ_باد🥀
https://eitaa.com/joinchat/3344760855C17713c4a73
#حضرت_ام_البنین سلام الله علیها
#مادر_ادب
♦️ام البنین
مکتبی است که انعکاس اندیشه هایش در عمق جان مادرانی به بار نشست که
دست شستن از جگر گوشه هایشان را
از همان ابتداء آموختند
و امروز به مدد همان مادرها ،
دنیا به حیاتی ترین روزهای خود نزدیک می شود...
https://eitaa.com/joinchat/3344760855C17713c4a73
▪️▫️▪️▫️▪️▫️▪️▫️▪️
السَّلامُ عَلَیکَ یَا بنَ سَادَةِ البَشَر✨
🍃سـلامـــ بر تــو اے ؛
فرزنـد ســروران بشـریـتـــــ
@women92
سلام بر ام البنین ، ام الشهداء..
بسم الله الرحمن الرحیم
قسمت اول؛
رحلت بانوی با عظمت مادر قمر بنی هاشم حضرت ابوالفضل العباس (علیه السلام)،
فاطمه مشهور به اُمّالبَنین(سلام الله علیها) مادر چهار شهيد، را به همه آزادگان، مسلمانان، بویژه شیعیان، پیروان، محبان آن حضرت تسلیت عرض می کنم،
نام؛ فاطمه،
لقب؛ ام البنین
نام پدر؛ حِزام بن خالد یا حرام بن خالد از قبیله بنی کلاب،
نام مادر؛ لیلی یا ثمامه دختر سهل بن عامر بن مالک،
ولادت؛ دقیق روشن نیست، ولی ۵ سال بعد از هجرت گفته شده است،
محل زندگی؛ مدينه،
رحلت؛ ۱۳ یا ۱۸ جمادیالثانی سال ۶۴ قمری،
محل دفن؛ مدينه فبرستان بقیع؛
همسر؛ امام علی(علیه السلام)،
ازدواج با حضرت علی(علیه السلام)؛
پس از شهادت حضرت فاطمه(سلام الله علیها)، امام علی(علیه السلام)، با برادرش عقیل که در نسبشناسی عرب خبره بود، درباره انتخاب همسری اصیل ، که فرزندانی دلیر، شجاع، حق طلب، فداکار، بیاورد، مشورت کرد،
عقیل، فاطمه بنت حزام را پیشنهاد کرد،
خاندان حضرت ام البنین(سلام الله علیها)ویژگی های اخلاقی فراوانی داشتند که به چند ویژگی مهم، که همگی در وجود فرزندان او بویژه حضرت عباس(علیه السلام) به ظهور رسید، اشاره میشود؛
الف: شجاعت، حق طلبی، ظلم ستیزی، ایثارگری، فداکاری، دلاوری که در کربلا به زیباترین وجه چهره خویش را نمایاند،
ب: ادب، متانت، عزت نفس، احترام به دیگران، که در زندگانی فرزندان بویژه حضرت ابوالفضل العباس بن علی (علیهم السلام) به وضوح دیده میشد،
ج: هنر و ادبیات که ام البنین از «دایی» خویش لبید شاعر به ارث برده بود و فرزند عزیزش عباس(علیه السلام) از مادرش ارث برده بود،
د: عشق به همه فضایل الهی، اخلاقی، انسانی، و خوبیها، که نمود آن در عشق به ولایت و امامت پدر و برادران معصوم (صلوات الله علیهم اجمعین) متجلی بود،
ه: وفا و پایبندی به همه تعهد ها و پیمانها تا مرز شهادت که در روز عاشورا نمایان گردید،
از این روی امام علی(علیه السلام) با فاطمه از این خانواده ازدواج فرمود،
ان شاءالله خداوند متعال توفیق معرفت، محبت، اطاعت بیشتر به همه ما عنایت فرماید.
قسمت دوم
#امالبنین (س)، در تمام دوران زندگیاش وفادار به امیر مؤمنان بود و پسرانش را به خدمتگزاری فرزندان علی تشویق میکرد و خود نیز چون پروانه گرد آنان میگشت.
ا#م البنین (س)، تلاش می کرد جای خالی مادر را در زندگی فرزندان حضرت زهرا (س) به ویژه دو سبط پیامبر اکرم (ص)، امام حسن و امام حسین (ع) پر کند.
فرزندان رسول خدا (ص) نیز با وجود این بانوی پارسا، رنج فقدان مادر را کم تر احساس می کردند.
به دلیل صبر و شکیبایی این بانوی گرانقدر، سالروز وفاتش «روز تکریم مادران و همسران شهدا» نام گرفته است؛ چرا که ایشان در شهادت امیرالمومنین (ع) و نیز چهار فرزند رشید خود در واقعه عاشورا، صبوری و متانت را ترجمه عینی کردند.
یا حضرت ام البنین ...
«ام الادب» ، «ام الوفا» ، «ام الاباالفضل»
بعد از تو دیگر هیچکس «ام البنین»(مادرپسران نمو نه )نیست!
🌹🌷❤️
https://eitaa.com/joinchat/3344760855C17713c4a73
20.55M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
حقایق غربالگری!
شیوه های غربالگری در ایران مطابق با کدام استاندارد های جهانی است؟
@women92
https://eitaa.com/joinchat/3344760855C17713c4a73
انتشار باذکر لینک