🔰 توصیه مهم امروز رهبر انقلاب خطاب به روسای قوا و مدیران کشور:
👈🏻 هدف دشمن مشغول کردن مسئولان با مسائل روزمره است / همه وقت و تمرکزتان را بر روی کارهای اساسی و پیشرفت کشور بگذارید
🔻مراقب باشید حواستان با این چیزها [حوادثی مثل اغتشاشات اخیر] پرت نشود، از کارهای اصلی نمانید. یکی از این اهداف دشمن همین است که حواس مسئولین و مدیران و موظفین کارهای اساسی را پرت کنند، مشغول کنند به این چیزهای روزمره.
🔹 حواستان پرت نشود. کارهای اساسی را انجام بدهید. مسئولیتهایی که برعهده گرفتید، چه مربوط به داخل کشور، سازندگیهای بزرگ، کارهای بزرگ، قانونگذاریهای کارآمد، کارهای مهم قضائی یا کارهایی که مربوط به خارج از کشور است، سیاستهای خارجی و ترتیباتی که وجود دارد، اینها را مواظب باشید لنگ نشود.
🔺 حواستان به این حوادث جزئی در مقابل چشم منعطف نشود به طوری که از کارهای اصلی باز بمانید. یکی از اهداف دشمن همین است که مسئولین را با این چیزها مشغول، سرشان را گرم کند، مشغول کند، از کار اصلی باز بمانند. انشاءاللّه این جور نخواهد شد. مسئولین به کارهای خودشان خواهند رسید. همهی وقت را بگذارید برای کارهای اساسی کشور و کارهای پیشرفت کشور. ۱۴۰۱/۷/۲۰
🏷 #بسته_خبری
💻 Farsi.Khamenei.ir
12.38M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
صد ها بار باید دید✊✊✊🇮🇷♥️🇮🇷♥️🇮🇷✊✊✊
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 برنامه چالشی مجری بیبیسی جهانی باعث رسوایی #مسیح_علینژاد شد!
🔹 مجری برنامه "هاردتاک" بخش جهانی بیبیسی: #زنان موفق زیادی در #ایران مثل خلبانان، ورزشکاران، هنرمندان و مهندسان هستند!
آیا برایت مهم نیست که ایرانیها بگویند مهره #آمریکا هستی؟
🔹 مسیح علینژاد: برای من مهم نیست که از چه کسی پول میگیرم بلکه میخواهم صدای کسانی باشم که من را میخواهند!
#سرو می ماند ولی طوفان به پایان می رسد...
https://eitaa.com/joinchat/3344760855C17713c4a73
#سواد_رسانه
🚦بسیاری از کاربران محتواهایی را بازنشر میکنند که حتی خودشان هم نخواندهاند!
📍مطالعه جدید محققان دانشگاه تگزاس آستین از معضلی در بین کاربران #شبکههای_اجتماعی خبر میدهد. این تحقیق میگوید کاربران اغلب پستهایی را به اشتراک میگذارند که خودشان هم دانشی در مورد آن ندارند و گاهی اوقات فقط تیتر مطلب را مطالعه کردهاند!
🔸اشتراکگذاری چنین پستهایی در فضای مجازی باعث میشود افراد وانمود کنند اطلاعاتی در مورد برخی موضوعات دارند، ولی در عمل اینطور نیست و آنها حتی ممکن است مطلبی که به اشتراک میگذارند را یک بار هم مطالعه نکرده باشند.
🔹در این مطالعه به این موضوع اشاره شده که گاهی اشتراکگذاری برخی مقالههای علمی باعث میشود فالورها و دوستان فرد در شبکههای اجتماعی تصور کنند وی دانشی در آن زمینه دارد یا مطلب را مطالعه کرده و حالا به اشتراک گذاشته است. اما در عمل نتایج بررسی انجام شده نشان می دهد، تنها 51 درصد افرادی که مطلبی را به اشتراک میگذارند، خودشان آن را خواندهاند. 26 درصد معمولا تنها بخشی از محتوای به اشتراک گذاشته شده را مطالعه کرده و در کمال تاسف 22 درصد نیز تنها تیتر و چند سطر از آن مطلب را عموما مطالعه میکنند ولی ترجیح میدهند محتوایی را که خودشان آن را به صورت کامل نخواندند با دیگران به اشتراک بگذارند.
ادامه مطلب👈
https://dgto.ir/2rbp
🔴یتیم های اینترنتی دهه هشتادی، پدیده های امروز کف خیابان ...
😞سال ۹۶ به این موضوع و چرایی آن اشاره های زیادی کردم
به عنوان نمونه مصاحبه زیر که حاصل چند ماه پژوهش در آن زمان است را بخوانید: 👇
⭕️شیوع پدیده «یتیم اینترنتی»
🔷یک پژوهشگر فضای مجازی با اشاره به شیوع پدیده «یتیم اینترنتی» در فضای مجازی گفت: کودکی خطاب به پدر و مادرش نوشته بود «کاش یک گیگ اینترنت بودم نه یک کودک، کاش من هم یک گیگ اینترنت پر سرعت بودم تا هر از گاهی دستان پرمهر پدر و مادرم را لمس میکردم ...»
🔴این مدرس سواد رسانهای با اشاره به اینکه انتشار بیش از حد اخبار منفی در سطح کشور امنیت روانی مردم را به خطر خواهد انداخت، تصریح کرد: متاسفانه فضای روانی این روزهای کشور متاثر از اخبار منفی و شوک برانگیز فراوان است و همین موضوع جامعه را به سمت بیاعتمادی افراد نسبت به یکدیگر، استرس و اضطراب فراوان سوق میدهد البته طرح این موضوع به معنای عدم انتشار و آگاهیرسانی به مردم نیست.
🔴وی متذکر شد: سر منشا بسیاری از بیماریها، استرس و تنشهای عصبی عنوان میشود و این در حالیست که ما باید برای تزریق روح امیدواری و نگاه امیدوارانه به آینده در سطح جامعه تلاش کنیم و اخبار اجتماعی منفی نظیر قتلها، کودک آزاریها و ... را برای گروه های تخصصی و بهصورت خاص منتشر کنیم تا با فعالیتهای علمی، قضایی و ... تا حد ممکن از تکرار این مشکلات و حوادث جلوگیری کنیم.
🔴آل داود بروز اختلالات مختلف خطرناک روانشناختی را ناشی از این حضور بسیار زیاد در فضای مجازی عنوان کرد و افزود: از نخستین تبعات این حضور بیمارگونه در فضای مجازی اعتیاد اینترنتی است که عواقب بسیار خطرناکی را بخصوص برای نوجوانان و جوانان به دنبال دارد.
🔴این پژوهشگر فضای مجازی از مشکلات جدی این روزهای کشور و مردم معتاد به اینترنت را خشونت پنهان و افسردگی دانست و افزود: در تحقیقات متعدد روانشناسان نشان داده شده که بر خلاف کتابها که انسان پس از مطالعه آنها را کنار میگذارد و روحیه مثبت پیدا میکند، استفاده از فضای مجازی انسان را به شدت پابند خود کرده و محدود میکند به طوری که گذراندن وقت بسیار در فضای مجازی در نهایت منجر به دوری از دوستان حقیقی و خانواده، افسردگی، جذب شدن به افراد با هویت مجهول، خلافکار و شکست عاطفی میشود.
🔴وی ادامه داد: خشونت پنهان در فضای مجازی اغلب خود را به صورت تخلیه احساسات، ناراحتیها و عصبانیتها در کامنتها نشان میدهد و افراد فکر میکنند که با ابراز خشم مجازی خود در شبکههای مجازی برای لحظهای آرام میشوند که متاسفانه این خشم پنهان و ناگهانی امروز به فضای حقیقی هم سرایت کرده و کشور را در جهات گوناگون دچار مشکل کرده است.
@women92
🔴آل داود اختلال روانشناختی امپاتی یا دیگر خودپنداری را از دیگر آثار حضور بیضابطه و بیهدف در فضای مجازی دانست و اظهار داشت: یکی از بحرانهای فردی و اجتماعی دیگر خودپنداری ناشی از تعامل کاربران با فضای مجازی بوده و «امپاتی» در چنین شرایطی همانند یک سندروم اجتماعی، بحرانهای هویتی را دامن میزند و این امر زمینهساز بسیاری از تعارضات اجتماعی، فرهنگی و سیاسی خواهد شد.👇
https://eitaa.com/joinchat/3344760855C17713c4a73
🌐https://paydarymelli.ir/0007oU
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
وقتی پروفسور دینانی در ۲ دقیقه اثبات میکنه
بعضی انسانها مثل حیوان زندگی میکنن
مجری احسان کرمی😉