13.79M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#میکیماوس_و_نوروز😳
#قسمت۱
شرکت دیزنی با انیمیشنی از شخصیت کارتونی معروفش «میکی ماوس»، به معرفی نوروز پرداخت و این ایام را به عنوان جشن ملی ایرانیان تبریک گفت.
میکی ماوس آیینهای مربوط به چهارشنبه سوری و نوروز را در این ویدیو برای مخاطبان کودک و نوجوان توضیح داد.
#جنگ_نرم
💠سردار رادان: مسافران نوروزی باید «حجاب و عفاف» را بیش از پیش رعایت کنند/ مردم «بیحجابی» را برنمیتابند
🔹سردار احمدرضا رادان، فرمانده انتظامی کل کشور با بیان اینکه در محلات گشتهای ویژه راهاندازی میشود در پاسخ به سئوال در زمینه اقدامات در حوزه حجاب و عفاف بیان کرد: در حوزه حجاب و عفاف جلسات متعددی در وزارت کشور در حال برگزاری است و مردم قطعا «بیحجابی» را برنمیتابند و مسافران باید در استان مازندران «حجاب و عفاف» را بیش از پیش رعایت کنند.
🔹رادان خواستار رعایت حجاب و عفاف در حوزه اصناف نیز شد و ادامه داد: مردم در استان مازندران باید موارد متعددی را در زمینه رعایت حجاب و عفاف لحاظ کنند و امیدواریم با وضع قوانین بازدارنده بتوانیم در این حوزه کنترل مناسبی داشته باشیم.
#رعایت_حجاب_مسافران
Haj-Mehdi-Samavati-www.Ziaossalehin.ir-Monajat.shabaneieh-128.mp3
22.27M
برای امام زمانم چه کنم؟
🔶 صوت مناجات شعبانیه با صدای حاج مهدی سماواتی
#ماه_شعبان
#امام_زمان
#لبیک_یا_خامنه_ای
11.75M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مرد ایرانی، سه سال نرفت مشهد تا حرمت بذاره به نظر متخصصان امر پزشکی
امسال اما
سال نو رو با پابوسی امام رئوف علیه السلام شروع میکنه
خوش بحال همه زائرای مشهد
خوش بحال مرد ایرانی
خوش بحال ایران
سایهات مستدام ایرانیترین مرد ایران اسلامی
🗣أخٌفيالله🇮🇷
https://eitaa.com/women92
🔰 پوستر روز زن در کشور هلند
🔹آنچه در پوستر امسال بیش از هر چیزی توجه را جلب می کرد اضافه شدن تصویر یک زن محجبه به تصاویر روز جهانی زن در هلند است.
https://eitaa.com/women92
تأملّی در نقش های اجتماعی روانشناسان (بخش اوّل)
معمولا هنگام صحبت از نقش روانشناسی در زندگی افراد، تأکيد ویژهای بر نقش این دانش در سلامت روان افراد میشود و بررسی نقش های اجتماعی این رشته کمتر مورد بررسی قرار میگیرد.
آیا روانشناسان صرفا با افراد سر و کار دارند یا در تغییر نگرش های اجتماعی نسبت به مسائل یا پدیده ها هم نقش دارند؟
برای نمونه، آیا ما روانشناسان صرفا باید منتظر باشیم تا فردی با یک مشکل (افسردگی، اضطراب و ...) به سراغمان بیاید تا برای مداخله چاره جویی کنیم یا خودمان هم در ایجاد برخی مسائل کلان اجتماعی سهیم هستیم؟!
به مطلب زیر توجّه کنید👇
سایت رسمی انجمن روانشناسی امریکا، در مطلبی، به نقش روانشناسی در پذیراندن همجنسگرایی به جامعه پرداخته است.
در این مطلب، چنین آمده که: 《به طور خلاصه، پذیرش افراد همجنسگرا همچنان در حال پیشرفت است و کار روانشناسان کمک قابل توجهی به این پذیرش کرده است. روانشناسان نشان داده اند که همجنس گرایی با بیماری روانی یا جنایت مرتبط نیست، تا حد زیادی توسط وراثت تعیین می شود، و مخالفت با همجنس گرایی به تعصبات دیگر مرتبط است》.
https://www.apa.org/ed/precollege/ptn/2018/05/society-accept-homosexuality
در اینجا پرسشهای چندی مطرح میشود:
۱. آیا تغییر نگاه برخی افراد و جوامع نسبت به مواردی چون همجنسگرایی، بدون در نظر داشتن نقش اجتماعی جامعه روانشناسان، و صرفا به عنوان تغییراتی در سطح نگرشی افراد قابل بحث است یا باید نقش این دانش در جهت دهی فکری جوامع را به صورت دقیق تری مورد کنکاش قرار داد؟
۲. آیا روانشناسی، به تنهایی و بدون در نظر داشتن مبانی پشت صحنه آن، قادر است از جُرم زدایی برخی رفتارها سخن بگوید؟
۳. آیا روانشناسان برای موارد مشابه دیگر هم چنین رویه ای را دنبال خواهند کرد؟ مثلا آیا ممکن است روانشناسان درباره ذاتی بودن بچه بازی و ... هم چنین اقداماتی ترتیب دهند تا جوامع آنها را هم بهتر بپذیرند؟!
۴. آیا تغییر درصد افرادی که خود را دگرباش جنسی میدانند، از حدود ۷۰ سال به قبل تا امروز، تحت تأثیر اقدامات روانشناسان نبوده است؟ و آیا تغییر درخواستهای مُراجعان از مشاوران و روانشناسان، دست کم در پارهای موارد، به خود روانشناسان بازنمیگردد؟! (مثلا ۵۰ سال قبل فرد همجنسگرا در امریکا برای درمان همجنسگرایی نزد روانشناس میرفته و امروز برای حل مشکلات ارتباطی اش با همجنس خود؟!)
@women92
و ۵. آیا برخی روانشناسان ایرانی همچنان باید نقش انفعالی خود در برابر معضلات اجتماعی را حفظ کنند و با هر نگرشی خود را همراه و سازگار نمایند یا لازم است طرحی نو دراندازند و نقش اجتماعی خود در جامعه خود و سایر جوامع را باور کنند و از انفعال خارج شوند؟
دکتر محسن عزیزی ابرقوئی
@women92