فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺تکنوکراتها کار گروههای جهادی را به اردویی تفریحی برای رنگ کردن مسجد و ساختن دستشویی تقلیل دادهاند!
مهمان برنامه #فردوس میگوید: یکی از بزرگترین اشتباهات دولت این است که از نیروهای جهادی کار نمیخواهد در حالیکه نگاه امام و رهبری، تامین استقلال و خودکفایی کشور توسط جهادگران بود.
او عقیده دارد کار گروههای جهادی در حال حاضر به یک اردوی تفریحی و نهایتا رنگ کردن مسجد و ساختن سرویس بهداشتی تقلیل پیدا کرده است.
🆔 @women92
🔴سیاست #تحدید_نسل، خطری بزرگتر از جنگ و تحریم
✍ #محمدعبداللهی
🔰جمعیت از مولفههای قدرت هر کشوری محسوب میشود. بسیاری از دولتها با نظر داشتن به اهمیت این موضوع #سیاستهای_جمعیتی خود را براساس حفظ این نقطهقوت تنظیم میکنند. در کشور ما اما سالها این عامل نادیدهانگاری شد و سیاستهای کاهش جمعیت از آغاز دهه 70 بهشکل عجیبی بهسمت #عقیمسازی جمعیت پیش رفت. مقاممعظمرهبری با سیاست تعدیل و تحدید نسل مخالف بودند و چند سال بعد از اجرای این سیاست بارها مخالفت خود را ابراز کردند که با بیتوجهی دولتها مواجه میشد. ایشان یکجا فرمودند: «از سال 71 به این طرف، باید سیاست را تغییر میدادیم؛ #خطا کردیم، تغییر ندادیم.»
🔰در30 اردیبهشت 93 ایشان #سیاستهای_کلی_جمعیت را درجهت #جبران کاهش نرخ رشد جمعیت و نرخ باروری در سالهای قبل به روسای قوای سهگانه و رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام ابلاغ فرمودند.
🔺سابقه سیاستهای کاهش جمعیت
🔰بین سال های ۶۵ تا ۶۸، بهناگاه گوشزد کردن #خطر_انفجار جمعیت بر اثر رشد 3.7 تا 6.2درصدی، زمزمه ضرورت کنترل جمعیت و نزدیک شدن نرخ رشد جمعیت به متوسط جهانی را آغاز کرد و خیلیزود با همراهی همه ظرفیت جامعه از دولت و مجلس تا علما و مبلغان به عمل تبدیل شد. سیاست کاهش جمعیت پشت شعار «دو بچه کافی است» خیلیزود نگاهها را به جمعیت عوض کرد؛ بهطوریکه در انتهای سال 1371 میزان باروری به رقم2.1 كاهش پیدا كرد.
🔰قاعدتا پس از رسیدن به این نرخ باید این سیاست متوقف و سیاستهای معتدلتر برقرار میشد. اما تازه در سال 72 بود که سروکله وامهای رنگ و وارنگ #مجامع_جهانی برای اجرای سیاستهای کاهش جمعیت با اسمهای خوشآبورنگ پیدا شد.
🔻وام 150 میلیون دلاری #صندوق_جمعیت_ملل_متحد برای تنظیم خانواده در ایران؛
🔻توافقنامه وام 141 میلیون دلاری بین #بانک_جهانی و وزارت بهداشت کشورمان بهمنظور اجرای یک برنامه مشترک کنترل جمعیت در 16 استان ایران بهمدت 10 سال تحت یک برنامه دقیق و ذیل نظر این نهاد بینالمللی با هدف افزایش استفاده از وسایل پیشگیری و تنوع در روشهای پیشگیری از بارداری براساس شاخصهای برنامه بانک جهانی؛ جالب است که یکی از راهبردهای محوری این بانک در این برنامه رسیدن ایران به #خودکفایی در تولید وسایل پیشگیری بود!
🔻وام 1.8میلیون دلاری #یونیسف به ایران نیز در همین جهت بود.
🔰خوب است درباره صندوق جمعیت سازمان ملل متحد بدانیم که این صندوق با هدف کنترل شاخصهای جمعیتی کشورهای کمتر توسعهیافته در پوشش #بهداشت_باروری و توجه به سلامت مادران تعاریف خود را به جوامع القا میکند. مثلا سن بارداری بانوان را بین 20 تا 35 و با فواصل معین تعریف میکند و کشورهای دریافتکننده وام موظف به اجرای آن هستند و عملا با این تعریف فرصت به دنیا آوردن بیش از دو فرزند وجود ندارد. با اینکه کشورهای #آمریکا، #آلمان، #ژاپن، #فرانسه و #انگلستان تامینکننده مالی و پشتیبان فنی، پزشکی، تجهیزاتی این صندوق را برعهده دارند، این تعاریف در نظام سلامت این کشورها جایی ندارد. صندوق جمعیت سازمان ملل هرسال به هر کشوری که در کاهش جمعیتش بیشترین موفقیت را دارد، جایزه میدهد!
🔰با این تمهیدات کاهش جمعیت در ایران طی سالهای دولت سازندگی و اصلاحات بهقدری سرعت گرفت که تعجب و تعریف و تمجید غربیها را برانگیخت.
🔰نشریه استرالیایی گیزمودو در تمجید سیاستهای دولت #سازندگی و #اصلاحات در کاهش جمعیت میافزاید: «نمیدانیم در آینده چه اتفاقی میافتد، اما ما شواهدی داریم که در یک نسل، کشوری بزرگ و مذهبی مانند ایران قادر شد نرخ رشد جمعیت را پایین بیاورد. برنامه با شعار «یک فرزند خوب است، دو فرزند کافی است» آغاز شد. #وعاظ در مساجد درباره آن سخن گفتند.»
🔺پشت این همه کمکهای جهانی چه سیاستی نهفته است؟
🔰در دهه 70 میلادی، دولت #آمریکا بررسیهایی درباره چشماندازهای جمعیتی در جهان انجام داد و به این نتیجه رسید که هرچه جمعیت کشورهای دیگر در آینده کمتر باشد، به نفع آمریکا خواهد بود؛ یک #استراتژی_بلندمدت برای حفظ برتری.
🔰در اسناد بهجامانده از این بررسیها که بعدها فاش شد، افزایش جمعیت کشورهای درحال توسعه عاملی بود که دسترسی آمریکا به #منابع_معدنی و زیرزمینی آن کشورها را در آینده کاهش میداد یا حتی ناممکن میساخت. آمریکاییها از همان موقع شروع کردند به تبلیغات جهانی برای کاهش جمعیت؛ بهانه هم این بود که در کشورهای #فقیر و #درحالتوسعه، زیادی جمعیت و افزایش آن در آینده یک مشکل بزرگ برای مردم آن کشورها خواهد بود و از نظر معیشت و رفاه یک بحران جدی ایجاد خواهد کرد. بهتدریج دولتمردان و مردم کشورهای فقیر و درحال توسعه متقاعد شدند که کاهش جمعیت یک راهحل ضروری است؛ به همین سادگی.
ادامه دارد
🇮🇷 کانال اساتید انقلابی
@women92
🔴سیاست #تحدید_نسل، خطری بزرگتر از جنگ و تحریم /قسمت دوم
✍ #محمد_عبداللهی
🔺به این نکات توجه کنید :
1⃣برژینسکی، استراتژیست آمریکایی به صراحت میگوید: «برای نابودی ایران لازم نیست به تاسیسات هستهای ایران حمله کنید، چراکه #تغییرات_جمعیتی ایران علیه حکومت است و با کمی صبر خود مشکلات را حل میکند.»
2⃣ساموئل هانتینگتون نظریهپرداز غربی درباره جمعیت کشورهای اسلامی میگوید: «یکی از مشکلات ما درمقابل #کشورهای_مسلمان، زادوولد زیاد در این کشورهاست؛ جنبشهای اجتماعی را آنها به وجود میآورند. بنابراین تا چند سال دیگر که ما کشورهای غربی #افت_جمعیتی خواهیم داشت، این برای ما یک تهدید بزرگ است.» این سخنان نشاندهنده هراس فوقالعاده تحلیلگران غربی از جمعیت جوان کشورهای اسلامی و بهویژه ایران است.
3⃣هنری کیسینجر، وزیرخارجه اسبق آمریکا در سال 1978 (پنج سال بعد از دریافت جایزه صلح نوبل) میگوید: «سیاست آمریکا درقبال کشورهای جهان سوم، باید سیاست #جمعیتزدایی باشد.» در زمان وی پروژه مطالعاتی درباره تاثیر روند رشد جمعیت جهانی بر امنیت ملی آمریکا انجام شد.
4⃣شرکتهای صهیونیستی راکفلر و #گیتز که در سالهای اخیر نقش پیشتازی را در تسریع این سیاستها برعهده گرفتهاند، درتلاش هستند در پوشش انجام فعالیتهای خیرخواهانه در پوشش دارو و #واکسیناسیون در روند کاهش رشد جوامع تاثیرات جبرانناپذیری را بگذارند.
5⃣ #راکفلر که یکی از افراد کلیدی در زمینه سیاستهای جهانیسازی و تشکیل «دولت واحد جهانی» است، در کتاب خاطرات خود مینویسد: «برخی میگویند من در سراسر دنیا توطئه کردهام تا ساختار سیاسی دنیا را یکپارچه کنم و بهعبارتی یک «دنیای واحد» بسازم. اگر اتهام من این است، اعتراف میکنم که این اتهام صحت دارد و من به آن افتخار میکنم.»
6⃣ اولین قرارداد پژوهشی بین ارتش آمریکا و دانشگاه هاپکینز در سال 1948 منجر به تاسیس یک رشته دانشگاهی با عنوان (ارتباطات سلامت عمومی) با هدف اجرای یک برنامه مدون برای کنترل و کاهش جمعیت کشورهای کمتر توسعهیافته بهخصوص #کشورهای_اسلامی شد.
7⃣طبق اسناد منتشرشده از سوی #پنتاگون برنامههایی که کلیه آژانسهای سازمان ملل (UN) در سطح جهان در کشورهای دیگر اجرا میکنند، بهعنوان عملیات دفاعی و نظامی ارتش آمریکاست و سازمانها و مراکز مهم بینالمللی و آژانسهای سازمان ملل ازجمله صندوق جمعیت سازمان ملل و سازمان بهداشت جهانی از دکترین #امنیت_ملی_آمریکا تبعیت میکنند، زیرا رشد جمعیت جهان برخلاف امنیت ملی آمریکا تعریف شده است!
🔰رهبر معظم انقلاب مانند دیدبانی تیزبین این دشمنیها را میبینند و فریاد برمیآورند و #خطر را گوشزد میکنند. سالها به مسئولان تذکر میدهند و بعد از مشاهده بیعملی، تذکرات و هشدارها را علنی میکنند. سیاستهای کلی جمعیت را ابلاغ میکنند. اما در عمل اتفاقی نمیافتد.
🔰از طرحی که مجلس درراستای این سیاست آماده کرده بود (طرح جامع «جمعیت و تعالی خانواده») هیچ خبری نیست و به بهانه عدم تامین #بار_مالی در کمیسیونهای مجلس خاک میخورد.
🔰در اقدامات دولت هم کمتر راهکاری برای کاهش #سن_ازدواج و جلوگیری از وقوع #طلاقهای_زودرس در میان زوجهای جوان ارائه میشود و هم کمتر خبری از مشوقهای فرزندآوری وجود دارد. گاهی هم کاملا برخلاف سیاستهای جمعیتی نظام، در طرحهایی مثل اعطای #یارانه_بنزین هم رسما یارانه خانوادههای سهفرزندی را کاهش میدهد.
🔰با تاسف بسیار این دغدغه رهبری هم سال ششم ابلاغ قانونی خود را به پایان رساند و جمعیت ایران با سرعت بهسمت #سالمندی پیش میرود.
🔰درحالحاضر براساس آمار سرشماری سال 95 سهم میانسالان از کل جمعیت به 44.8 درصد رسیده و نمود این واقعیت است که حدود 51درصد از کل جمعیت کشور را میانسالان و سالمندان تشکیل میدهند. ایران با نرخ رشد جمعیت فعلی که حدود 24/1درصد است در سال 1460 جمعیتی 46 میلیون نفری خواهد داشت که بیش از نیمی از آن سالمند است! در سال 1480 هم جمعیت به 31 میلیون خواهد رسید، بازهم با نیمی سالمند. درواقع فقط وقتی بلندمدت و استراتژیک نگاه میکنیم که بحران کاهش جمعیت خودش را نشان میدهد.
🔰باید دولت و مجلس به خود بیایند و از نابودی #سرمایه_انسانی کشور جلوگیری کنند. مجلس فشل دهم که به پایان رسید، توقع داریم #مجلس_جدید طرح جمعیت را از کمیسیونها بیرون بکشد و به قانون تبدیل کند. اما درباره دولت بعید است این دولت بعد از هفت سال بیتوجهی در سال آخر به فکر اجرای آن بیفتد. تنها یک #دولت_جوان_و_مومن است که دغدغه اجرای چنین طرح سرنوشتسازی برای نجات آینده میهن را خواهد داشت. انتخاب یک دولت قوی در #۱۴۰۰ مقدمه نجات ایران خواهد بود.
آدرس متن کامل این مقاله👇
http://farhikhtegandaily.com/newspaper/
🇮🇷 کانال اساتید انقلابی
@women92
💝 مجموعه طرح | «الگوی سوم زن»
5️⃣ طرح پنجم: راهحل مشکلات
🤲 انشاءالله که انس ما با قرآن کریم پس از ماه مبارک رمضان نیز ادامه داشته باشد.
حضرت آیتالله خامنهای:
📗 اگر زن ها با قرآن مأنوس بشوند، بسیاری از مشکلات جامعه حل خواهد شد؛ انشاءالله به برکت حرکت عظیم [تربیت بانوان قرآنپژوه]، فردای جامعهی ما بهمراتب از امروز قرآنیتر باشد. ۱۳۸۸/۰۷/۲۸
📥 دریافت با کیفیت بالا: http://farsi.khamenei.ir/photo-album?id=44850
❣️ @khamenei_reyhaneh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام.
تقدیم به مادران جهادگر🌹
ازدیاد نور امیرالمومنین علیه السلام با تکثیر طینت پاک ولایی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴🎥 یک سوال عجیب از خانمهای متاهل و پاسخهای جالب خانمها به سوال!
🔹️اگر همسرتون همکار خانم داشته باشه، ترجیح میدید محجبه باشه یا بی حجاب!
#تصویری
🌸
❖✨ ﷽ ✨❖
💔😭 #نوکر_نالایق ...
••●❥🍂✦🍂❥●••
زاهد غرور طاعت و...
ما خجلتــ😔ــ گناه
آورده ایم تا تــو پسنـدی کـدام را
#خداحافظ_ای_ماه_خوب_خدا 😭
📝ضرورت دقت صدا و سیما نبست به پیامهای فمینیستی سریالهای رمضان ۹۹
♀️تینا و یلدا: مقتدر، مدبر، عاقل، مسئول
♂️تینوش و یحیی: ضعیف، دنبالهرو، بیمسئولیت
🔸️سریال سرباز به نویسندگی هادی مقدم دوست و حمید نعمتالله دارای پیامهای مناسبی مثل اهمیت خدمت سربازی، ویزیت رایگان افراد مستمند، احترام به مادر توسط یحیی و... میباشد اما پیام اصلی این سریال، وجهه فمینیستی یلدا را پررنگ کرده که او از هر نظر توانمند و مسئول و تصمیمگیر و خودکفا است اما در کنارش، شخصیت یحیی به عنوان یک فرد بیتوجه و بیخیال که حتی رانندگی هم بلد نیست و معلوم نیست با خودش چند چنده! معرفی شده است.
🔸️در سریال بچه مهندس به نویسندگی حسن وارسته نیز پیامهای مثبتی مثل تعهد و رفاقت، اهمیت خدمت به کشور، حمایت از نخبگان، ایثارگری، نماز، حجاب، احترام به سالمندان و... وجود دارد اما شخصیت تینا به عنوان فرد مدیر و عاقل و دلسوز در کنار شخصیت دمدمیمزاج و خوشگذران و ناتوان و بیمسئولیت تینوش معرفی شده است.
🔸️یعنی از این دو سریال که کلیت مثبت دارند و خوشساخت هستند، به صورت نرم، پیامهای فمینیستی به مخاطب القا میشود. حال اینکه آیا این موضوع تصادفی است یا سفارشهای بیرونی و پنهان به دست اندرکاران این سریالها شده است، از عهده این مطلب خارج است و مدیران صدا و سیما باید بررسی کنند اما به هر حال، القائات فمینیستی در این دو سریال دیده میشود.
🔸️این موضوع، رضایت فمینیستها را در برداشته و یلدا را به عنوان الگوی دختران ایرانی معرفی میکنند!!
🔸️به هر حال چقدر حیف و غصهآور است که این همه هزینه در صدا و سیما میشود و این همه زحمت و تلاش برای تولید برنامهها صورت میگیرد اما خواسته یا ناخواسته، برخی از پیامهای خروجی، بر خلاف ارزشها و هنجارهای اسلامی جامعه است. در حالیکه هدف فمینیسم در ایران نابودی نهاد خانواده با ایجاد تقابل و دشمنی بین زنان و مردان و ترویج بی حجابی و بی حیایی و در نهایت اندلسی کردنِ ایران است.
🔸️انشاءالله خروجی صدا و سیمای ما در تراز انقلاب اسلامی و معرفی فرهنگ ناب اسلامی و ترویج حقگرایی و باطلستیزی در تمامی عرصههای زندگی و معرفی کرامت و ارزش و مقام زن از نگاه اسلام باشد.
🔸️پیشنهاد میشود مدیران تصمیمگیر و تحلیلگر صدا و سیما، بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی را روزی یک مرتبه مطالعه نموده و برنامهریزی کنند تا مفاد آن بیانیه را در صدا و سیما بومیسازی کرده و به دام نحلههای فکری غربی نیفتند.
#صدا_و_سیما
#سریال_سرباز
#سریال_بچه_مهندس۳
#القائات_فمینیستی
@women92
بسم الله الرحمن الرحیم
«سیاستهای کلی جمعیّت»
توسط رهبر حکیم و فرزانه انقلاب
سال ۹۳
۱- ارتقاء پویایی، بالندگی و جوانی جمعیّت با افزایش نرخ باروری به بیش از سطح جانشینی.
۲- رفع موانع ازدواج، تسهیل و ترویج تشکیل خانواده و افزایش فرزند، کاهش سن ازدواج و حمایت از زوجهای جوان و توانمندسازی آنان در تأمین هزینههای زندگی و تربیت نسل صالح و کارآمد.
۳- اختصاص تسهیلات مناسب برای مادران بویژه در دوره بارداری و شیردهی و پوشش بیمهای هزینههای زایمان و درمان ناباروری مردان و زنان و تقویت نهادها و مؤسسات حمایتی ذیربط.
۴- تحکیم بنیان و پایداری خانواده با اصلاح و تکمیل آموزشهای عمومی درباره اصالت کانون خانواده و فرزند پروری و با تأکید بر آموزش مهارتهای زندگی و ارتباطی و ارائه خدمات مشاورهای بر مبنای فرهنگ و ارزشهای اسلامی- ایرانی و توسعه و تقویت نظام تأمین اجتماعی، خدمات بهداشتی و درمانی و مراقبتهای پزشکی در جهت سلامت باروری و فرزندآوری.
۵- ترویج و نهادینهسازی سبک زندگی اسلامی- ایرانی و مقابله با ابعاد نامطلوب سبک زندگی غربی.
۶- ارتقاء امید به زندگی، تأمین سلامت و تغذیه سالم جمعیّت و پیشگیری از آسیبهای اجتماعی، بویژه اعتیاد، سوانح، آلودگیهای زیست محیطی و بیماریها.
۷- فرهنگ سازی برای احترام و تکریم سالمندان و ایجاد شرایط لازم برای تأمین سلامت و نگهداری آنان در خانواده و پیشبینی ساز و کار لازم برای بهرهمندی از تجارب و توانمندیهای سالمندان در عرصههای مناسب.
۸- توانمندسازی جمعیّت در سن کار با فرهنگ سازی و اصلاح، تقویت و سازگار کردن نظامات تربیتی و آموزشهای عمومی، کارآفرینی، فنی ـ حرفهای و تخصصی با نیازهای جامعه و استعدادها و علایق آنان در جهت ایجاد اشتغال مؤثر و مولّد.
۹- باز توزیع فضایی و جغرافیایی جمعیّت، متناسب با ظرفیت زیستی با تأکید بر تأمین آب با هدف توزیع متعادل و کاهش فشار جمعیّتی.
۱۰- حفظ و جذب جمعیّت در روستاها و مناطق مرزی و کم تراکم و ایجاد مراکز جدید جمعیّتی بویژه در جزایر و سواحل خلیج فارس و دریای عمان از طریق توسعه شبکههای زیربنایی، حمایت و تشویق سرمایهگذاری و ایجاد فضای کسب و کار با درآمد کافی.
۱۱- مدیریت مهاجرت به داخل و خارج هماهنگ با سیاستهای کلی جمعیّت با تدوین و اجرای ساز و کارهای مناسب.
۱۲- تشویق ایرانیان خارج از کشور برای حضور و سرمایه گذاری، و بهرهگیری از ظرفیتها و تواناییهای آنان.
۱۳- تقویت مؤلفههای هویتبخش ملی (ایرانی، اسلامی، انقلابی) و ارتقاء وفاق و همگرایی اجتماعی در پهنه سرزمینی بویژه در میان مرزنشینان؛ و ایرانیان خارج از کشور.
۱۴- رصد مستمر سیاستهای جمعیّتی در ابعاد کمّی و کیفی با ایجاد ساز و کار مناسب و تدوین شاخصهای بومی توسعه انسانی و انجام پژوهشهای جمعیّتی و توسعه انسانی.۱۳۹۳/۰۲/۳۰
ابلاغ سیاستهای کلی «جمعیت»
اما......🤔😒
@women92
⚠️ تحدید موالید
🔸 امروزه، علاوه بر اینکه خانواده یک اجتماعی بسیار کوچکی است و مرکب از زن و شوهر، که معمولاً کودک یا کودکان آن دو نیز فقط تا زمانی که رشد کافی نکرده و از مادر و پدر بینیاز نشدهاند از اعضای آن هستند، تعداد اعضای خانوادهها هم در حال کاهش مدام و تدریجی است.
🔸 تمدن صنعتی جدید هر روز بیش از پیش زنان و شوهران را به تحدید موالید سوق می دهد. همچنین خانواده های جدید بیش از خانواده های قدیم دستخوش ناپایداری و گسستگی است، زیرا زندگی در جامعههای صنعتی بنیان خانوادهها را سست کرده است.
🔸 از سویی هر چه جامعه صنعتیتر شود از تعداد زنان خانهدار کاسته میشود و چون زن در خانه نمی ماند، بلکه در خارج از خانه بهکاری مشغول است، طبعا نابسامانیها و نارساییهایی در محیط خانه پدید میآید که زمینهساز بسیاری از کشمکش ها و نزاعهای خانگی خواهد بود.
🖊آیت الله مصباح یزدی
@women92
❤در آخرین روز از آخرین ماه رمضان قرن حاضر هستیم.
❣ دیگر هیچ ماه رمضانی با هزار و سیصد شروع نمیشود شاید در قرن بعد خداوند دنیایی متفاوت رقم بزند، شاید نشود توفیقاتی که ماه های رمضان گذشته داشتید نصیب شود،این آخرین ماه رمضان قرن را دریابیم و برای هم دعای خیر کنیم.
زمان به همین سادگی میگذرد و فرصت ها میسوزند.
قدر یکدیگر را بدانیم روز و روزگار بر عزیزان به تندرستی وخوشی باد.
🌷التماس دعا و آرزوی قبولی عبادات و طاعات شما
عزيزان🙏
مولامن میدانم گوش هایم عادت کرده اند به شنیدنِ گناه میدانم گناه کارم ولی نا امیدی هم گناه بزرگی است
شما وعده خدا هستید
امید دارم در یکی از همین روزها نداری الا یا اهل عالم اناالامام القائم را با گوش هایِ خودم بشنوم.
چه شور و شعفی دارد شنیدنِ صدایِ مهدیِ فاطمه"س"
چه تماشایی میشود ظهورتان از کنارِ کعبه
مولایِ من مهدی جان هر روز
وعده ی امدنت را در گوشِ روز هایِ هفته نجوا میکنم
سپرده ام حواسشان باشد صدای قدمهای امدنت
که در زمانِ پیچید خبرم کنند
آنها هم چشم دوخته اند به عقربه های ساعتی که به سوی جمعه در حرکتند
یا مولا اباصالح
جلوه کُن تازنگِ غم از سینه ها زائل شود
با ظُهورت معنی "اکمالِ دین" کامل شود
در افقِ آرزوهایم تنها
أللَّھُمَ عَـجِّلْ لِوَلیِڪْ ألْفَرَج را میبینم.
اَللّٰهُمَّ عَجِّلْ فیٖ فَرَجِ مَولاٰناٰ صاٰحِبَ العَصرِ وَ الزَّماٰن"عج"
@women92
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سال گذشته عید فطر آن لبخند معروف سردار سلیمانی را یادتان هست...؟
کاش زمان به عقب برگردد😔
@women92
✅ آیت الله مکارم شیرازی ، آیت الله وحید خراسانی و آیت الله علوی گرگانی هم امروز رو عید فطر اعلام کردند.
عید همه عزیزان مبارک.....
┅═┄⊰༻💜༺⊱┄═┅
eitaa.com/women92
خود را با گذشته ات نشناس
آن فقط یک درس بود،
نه تمام زندگی ات...
@women92
سلام💢 موردفوری💢 عزیزان و سروران گرامی مهربونای عزیزگروه شماره کارت جهت واریزفطریه👇👇👇🌸🌸🌸🌸
5892101240745246
بنام پوررمضانی ممنونم🌹
🚫🚫🚫🚫🚫عزیزان چندمورد بیمارداریم ک اصلااوضاع خوبی ندارن خواهش میکنم فطریه هاتونوب شماره کارت بالابفرستیدتاباکمک شماعزیزان این بیماران درمان بشن و یادرمانشون تابهبودی کامل ادامه پیدا کنه ب خواست خداوند انشاءالله ک دعاشون همیشه پشت سرتون هست 🌹درموردبیماران مدارکی یاهرچ نیازبود ب پیوی بنده مراجعه کنیدزیادهست نمیتونم داخل گروه بفرستم 🙏🙏🙏
۱_بیماراقاسرطان پوست و بادفتق
۲بیماراقا مشکل کیست موو جراحی
۳_دختر۷ساله بیماری مادرزادی
۴_تهیه موادغذایی مختص مناطق محروم و دورافتاده استان قم ☺️
اجرتون بااقاامیرالمومنین انشالله🙏
اسعد الله ایامکم
عید فطر مبارک
خبری آمد ک
حضرت آقا
محکومینی را عفو فرمودند...
داشتم فکر میکردم
کاش امام زمان هم
ب عنوان ولی ما
ما راعفو میفرمودند....
@women92
شاید باور نکنید که در قلب اروپا شهری هست، که مردمانش خودشون رو ایرانی تبار میدونند !
اهالی شهر «یاسبرین» در «مجارستان» که بعنوان نماد تیز هوشی شناخته میشن و به اینکه اجدادشون ایرانی و از شهر یزد بودند افتخار میکنن، اهالی این شهر، حدود 800 سال پیش به دلیل حمله مغولها، از ایران به مجارستان کنونی مهاجرت کردند !
@women92
با لیوان و حوله به ایران کمک کنیم.
(محمد فاضلی – عضو هیئت علمی دانشگاه شهید بهشتی)
✅ استفاده از آبسردکنهای محل کار من – و هر جای دیگری – روزانه صدها لیوان پلاستیکی یکبار مصرف را راهی طبیعت میکنند. لیوانهای پلاستیکی یکبار مصرف در اتاقهای متعدد محل کارم هم وجود دارند (اگرچه روز اول همه را برچیدم و به جایشان دو لیوان شیشهای قرار گرفت).
دستمال کاعذی بسیاری در سرویسهای بهداشتی محل کار من مصرف میشود. سطل زباله را که باز میکنید، فقط دستمال کاغذیهای مچالهشده را میبینید که برای خشک کردن دست و صورت کارکنان استفاده شدهاند.
✅ تولید لیوانهای پلاستیکی و دستمال کاغذی، آب بسیار نیاز دارد و دور ریختن آنها نیز آلودهکننده محیطزیست است. تصور میکنم میشود برای مقابله با این آلودگی و مصرف آب کارهای زیادی کرد از جمله اکنون که به روزهای آغاز سال نو نزدیک میشویم و بازار عیدی دادن مردم به یکدیگر و مدیران به کارکنان داغ است، میشود کارهایی کرد.
✅ مدیران میتوانند به کارکنان دستگاهها یک بسته هدیه محیطزیستی بدهند شامل یک عدد لیوان سرامیکی زیبا (ترجیحاً ساخت سفالسازیهای خودمان در لالجین و بقیه سفالسازیهای کشور) و یک عدد حوله کوچک برای خشک کردن دست و صورت (آن هم ترجیحاً تولید نساجیهای خودمان یا حتی حولههای بافت صنایع دستی)؛ بعد هم لیوانهای پلاستیکی را از دستگاههای آبسردکن جمع کنند.
✅ این بسته محیطزیستگرا را میتوان در همایشها نیز به حضار داد، بچههای مدرسهای هم میتوانند یک بسته آنرا دریافت کنند، و در کنار سررسیدهای مخصوص سال نو یا به جای آن، به دوستان هدیه داد. کارکنان میتوانند با لیوانهای سفالی خودشان در جلسات حاضر شوند و آب را در آنها بنوشند و سازمانها لیوانهای یکبار مصرف را از سر میز جلسات اداری بردارند.
✅ میپرسید پس میهمانان سازمان چه کنند؟ تعداد محدودی لیوانهای کاغذی چندبار مصرف که در دنیا نیز استفاده میشود و برای استفاده مکرر قابلیت تا شدن دارند، قابل جایگزینی هستند.
✅ شاید پیش خود فکر کنید نشدنی است. اما من همکاری دارم که میگوید سی سال است از همین حولههای کوچک به جای دستمال کاغذیها و از لیوان سفالیاش به جای لیوانهای پلاستیکی استفاده کرده است. باور کنیم شدنی است: هر کارمند یک حوله کوچک، هر کارمند یک لیوان سفالی و هر دو ساخت ایران. این بیگمان موفقیتی کوچک را خواهد ساخت، اما ما میتوانیم ملت موفقیتهای کوچک کوچکی باشیم که روی هم بزرگ میشوند و ما را بزرگ میکنند. اگر توانستیم با یک لیوان و حوله ساده به ایران کمک کنیم، کارهای بزرگتر را هم انجام خواهیم داد.
@women92
امام علی (ع) : هرگاه آن زمان فرا رسد (زمان ظهور) گاهی هلال های ماه بزرگ به چشم می آیند، تا آنجا که ماه شب نو، دو شبه دیده شود. و گاهی پنهان میشود تا جایی که ماه رمضان در آغاز خود افطار (روزه نگیرند) و عید فطر در پایان آن روزه گرفته شود...
بیشتربرای تعجیل درفرج آقا بایددعاکنیم...
@women92
#پرسش_پاسخ
#تحقیر_حجاب
❓علت تحقیر افراد با حجاب چیست؟
☑️یکی از شایع ترین علت ها می تواند این باشد که فرد موقعیت انجام آن کار را ندارد اما دوست دارد که انجام دهد مثلا خودش دوست دارد که باحجاب شود اما اگر این کار را بکند فکر می کند که محدودیت هایی به دنبال دارد یا اینکه خانواده اجازه نمی دهد و...
خود فرد مورد تمسخر یا آزار دیگران قرار گرفته و با این کارش می خواهد خودش را سبک کند
❌تربیت خانوادگی هم موثر می باشد در خانواده ای که هم دیگر را دست می اندازند فرزند خانواده هم در اجتماع همین کار را با دیگران انجام می دهد
〽️خودش می داند که کار غلطی انجام می دهد و با بی حجابی انگشت نما می شود و با تمسخر سعی در این دارد که دیگران را شبیه به خودش کند تا تنها نباشد
💯شاید خیلی ها خیلی حرف ها بزنند اما ما به راهی که خدا پسند می کند ادامه می دهیم😊
وَ لِلّهِ الْعِزَّه وَ لِرَسُولِهِ وَ لِلْمُؤمِنینَ...(۱)
عزّت و سرفرازی تنها از آن خدا و پیامبر و مؤمنان است...”
و به همین جهت در سوره حجرات آیه «لا یسْخَرْ قَوْمٌ مِنْ قَوْمٍ...»(۲) فرمود هر کس مؤمنان را مسخره کند یا با القاب زشت از آنها یاد کند در زمره ستم کاران محسوب می شود.
📚(۱)سوره منافقون آیه ۸
(۲)سوره حجرات آیه ۱۱
@women92
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥از کجا به کجا رسیده ایم....؟
رزمنده ای که خواهر خود را زنده به گور کرد !
-واقعیتی که تبدیل به فیلم شد...
-فیلم "روز سوم " برگرفته از خاطرات هم رزم منصور راشدی، مهمان برنامه دعوت.
امروز اما به برکت خون شهدای انقلاب اسلامی هندسه قدرت در دنیا تغییر کرده است و رزمندگان ایرانی سایه امنیت را بر سر ناموس دیگر ملتهای مظلوم گسترانده اند.....
🌹 @women92
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺حفاظ آغوش برای رفع دلتنگی دو ماه قرنطینه
🔹پس از چند ماه قرنطینه به دلیل شیوع ویروس کرونا و جدایی افراد از خانوادهها و آشنایانشان، هنوز شرایط برای کنار گذاشتن الزامات احتیاطی نظیر فاصلهگذاری اجتماعی مهیا نیست
🔹بسیاری از فرزندان برای حفاظت از پدرها و مادرهای خود از نزدیک شدن به آنها و دیدارشان خودداری کردهاند زیرا ابتلا به بیماری کووید ۱۹ برای سالخوردگان خطر بیشتری دارد
🔹این زن کانادایی که دو ماه مادرش را ندیده بود برای روز مادر این «حفاظ آغوش» را با پرده و آستینهای پلاستیکی درست کرد تا بتوانند بدون تماس مستقیم یکدیگر را بغل کنند
@women92