8.38M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💢 ۷ نکته تکاندهنده درباره «زندان زنان» در ایران و آمریکا
@women92
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
از خانما پرسیدیم به کمپین نه به کلاه ایمنی اجباری میپیوندید؟
جوابا غافلگیرکننده بود...😉
#نه_به_قانون_اجباری
@women92
❌ مجله فرانسوی "L'Echo dela Mode " با انتشار عکس هایی، تحلیلی درباره آرایش و ظاهر دختران ایرانی انجام داده که جای تامل دارد
❌ صورت #زنان و #دختران_ایرانی دیگر اصلا دلنشین و خواستی نیست ! آنها سادگی و زیبایی واقعی را پشت نقاب سنگینی از مواد آرایشی و عمل زیبایی مخفی می کنند.
❗️جای تعجب دارد که زنان این کشور علیرغم آموزه های دینیشان خود را شبیه ستاره های فیلم های #پورن آمریکایی آرایش می کنند . اینجور صورت ها فقط در فیلم های غیر اخلاقی دیده می شود .ما در خیابان های اروپا به ندرت با چنین مواردی روبه رو می شویم!
بیش از 100هزار زن ایرانی سالانه عمل زیبایی انجام میدهند. درایران صورت زنان، بیش از آنکه حس خوبی القا کند، حس شهوت را برانگیخته میکند! خرید و فروش کتاب در مقابل لوازم آرایش، بسیار ناچیز است
🌐منبع:
tnews.ir/site/9290135694256.html
@women92
با سلام و احترام
فراخوان جذب #خادميار_علمي (پرسشگر) جهت پايش جمعيت و نگرشسنجی زائران مراسم پيادهروی اربعين
"دبيرخانه دائمي همايش اربعين؛ طريق الحسين" مستقر در دانشگاه امام صادق (ع) (معين ستاد اجراي پيمايش) با همكاري معاونت فرهنگي مركز مديريت قم در راستای برگزاری پيمايشی ميداني از آيين پيادهروي اربعين، به جهت تكميل كادر پرسشگران اقدام به جذب افراد مستعد و علاقهمند میکند.
شرايط داوطلبین:
✔️
تسلط به زبان عربي
✔️
آشنايي با علوم اجتماعي و ارتباطات
✔️
آشنايي با حوزه مطالعاتي مناسك و زيارتپژوهي
✔️
آشنايي با فعاليتهاي آماري و افكارسنجي
حضور ۱۲ روزه پرسشگران و فعالیت آنها در محل مورد نظر الزامیست.
محل استقرار و انجام فعاليت شهر كربلاي معلي و مسير پيادهروي اربعین (نجف تا کربلا) ميباشد.
هزينه اياب و ذهاب عزيزان از جمله بليط رفت و برگشت توسط ستاد پرداخت خواهد شد.
هم چنين محل اسكان و تامین غذا بر عهده ستاد خواهد بود.
متقاضيان جهت ثبتنام ميتوانند مشخصات کامل خود شامل نام و نام خانوادگی، سن،شماره تماس،رشته تحصيلي، میزان تحصیلات و میزان تسلط بر زبان عربی را به آيدي @amiryas72 (پيامرسان بله) ارسال نمايند.
🔴
با توجه به محدويت ظرفيت، متقاضيان گزينش علمي خواهند شد و اولويت با كساني خواهد بود كه امتياز بالاتري احراز كنند.
خاطر نشان مي گردد پس از گزينش و انتخاب، براي داوطلبین عزیز كلاس آموزشي و توجيهي برگزار خواهد شد كه اطلاعات آن متعاقبا اعلام میگردد.
اطلاعيه طرح پرسشگري از زائران اربعين
ناظر به انجام هماهنگي هاي لازم، حضور بانوان محترم در اين طرح قطعي شده است.
به اطلاع مي رساند كه جلسه توجيهي و آشنايي با طرح پرسشگري به همراه مصاحبه و گزينش خواهران روز دوشنبه مورخ 98/7/1 از ساعت 14-18 در دانشگاه امام صادق(ع) سالن شهيد مطهري برگزار خواهد شد.
عدم حضور شما به منزله انصراف از دوره مي باشد فلذا مستدعي است كه حتما حضور داشته باشيد.
✔️
لازم بذكر است معاونين محترم ازاين طريق مي توانند اطلاع رساني نموده و اسامي طلاب شركت كننده در اين طرح را به آيدي ذيل ارسال نمايند :
@zaheremirjafari
🔴طرحی برای کاهش ۲۰ درصدی ازدواج در ایران!
✍🏻 #حامد_جلالی_کاشانی
🔻 طرح افزایش سن ازدواج موسوم به «کودک همسری» بیش از دو سال است در فضای رسانه ای کشور مطرح شده است. این طرح که مهر ماه ۹۷ یک فوریت آن در صحن علنی مجلس تصویب شد خواهان افزایش حداقل سن قانونی ازدواج برای دختران ۱۶ و برای پسران ۱۸ سال شده است.
🔻 طراحان و موافقان این طرح طی یک سال گذشته اظهارات متناقضی در موارد مختلف، بویژه در مورد سن قانونی ازدواج داشتهاند. به طور مثال به تعدادی از آنها اشاره میکنیم:
🎙 #فاطمه_ذوالقدر | نائب رئیس فراکسیون زنان: نمایندگان در تلاشند سن ۱۸ سالگی به عنوان سن قانونی ازدواج اعلام شود | ۸ مرداد ۱۳۹۶
🎙 #لعیا_جنیدی | معاون حقوقی رئیس جمهور: باید مجلس را برای تعیین حداقل ۱۸ سال سن ازدواج، برای دختران همسوکرد | ۸ دی ۱۳۹۶
🎙#پروانه_سلحشوری | رئیس فراکسیون زنان: این فراکسیون طرح یک فوریتی را در پایان سال گذشته به مجلس ارائه کرد که بر اساس آن حداقل سن ازدواج برای دختران ۱۶ و برای پسران ۱۸ سال تعیین شده است | ۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۷
🎙 #طیبه_سیاوشی | عضو فراکسیون زنان: هدف ما بازگشت به مصوب ۱۳۱۳ {دختران ۱۵ سال و پسران ۱۸ سال} است | ۱ بهمن ۱۳۹۷
🎙 #معصومه_ابتکار | معاون زنان و خانواده رئیس جمهور: درخواست ما ممنوعیت کامل ازدواج دختران زیر ۱۳ سال است و لایحه آن به زودی به دولت تقدیم میشود. معاونت امور زنان و خانواده | ۹ بهمن ۱۳۹۷
🎙 #طیبه_سیاوشی | عضو فراکسیون زنان: افرادی که با جامعه زنان ضدیت دارند مطرح کردند که طرح ما به دنبال ممنوعیت زیر ۱۸ سال است | ۱۲ تیر ۱۳۹۸
🎙 #پروانه_سلحشوری | عضو فراکسیون زنان: هیچ وقت سن ۱۸ سالگی را برای حداقل سن ازدواج مطرح نکردهایم | ۱۳ شهریور ۱۳۹۸
🔻 برای فهم بهتر اظهارات متناقض مسئولان در مورد یک بحث علمی و پژوهشی که قاعدتا باید با دقت تمام بررسی شده باشد، باید به اظهارات کامیل احمدی نویسنده کتاب «طنین سکوت» رجوع کنیم، کتابی که به گفته طیبه سیاوشی به عنوان پیوست علمی طرح کودک همسری به مجلس ارائه شده است. احمدی در تیرماه ۹۷ در برنامه اینترنتی «لیبیدو» اعلام میکند: « هدف ما ممنوعیت ازدواج زیر ۱۸ سال است، تا هر جایی بتوانیم پیش میرویم.»
🔻 ممنوعیت ازدواج زیر ۱۸ سال در حالی مطرح می شود که ۲۰ درصد از ازدواج های فعلی کشور یعنی بیش از ۱۰۰ هزار ازدواج سالیانه در زیر سن ۱۸ سال رخ میدهد. بررسی ها نشان می دهد نسبت طلاق به ازدواج در این ازدواج ها ۱ به ۱۰ بوده که نسبت به رده های سنی بالاتر پایینترین میزان طلاق را به خود اختصاص داده است، همچنین رضایتمندی جنسی زوجین که در این رده سنی ازدواج کرده اند بین ۶۶ تا ۸۹ درصد می باشد. این آمار نشان دهنده ثبت پایدارترین و باکیفیت ترین ازدواج های کشور در زیر سن ۱۸ سال است.در رده سنی ۱۰ الی ۱۴ سال نیز سالانه ۴۰ هزار ازدواج صورت می پذیرد که نسبت طلاق به ازدواج در این رده سنی ۱ به ۴۰ است.
🔻معصومه ابتکار در هفتمین کنفرانس تخصصی حقوق کودک در اصفهان در ۹ شهریور ماه اعلام کرد: «آمار کودک همسری در ایران کم است و معضل کشور نیست»، این اظهارات نشان میدهد علت اصرار بر افزایش سن ازدواج، و تاکید بر سن ۱۸ سال برای حداقل سن ازدواج نه بر اساس یک معضل داخلی، بلکه دستور دیکته شده از سازمان ملل متحد در هدف پنجم سند توسعه پایدار است.
💢سیاست گذاران و مسئولان حوزه زنان و خانواده باید پاسخگو باشند که چرا علی رغم تاکید سیاست های کلی خانواده، مبنی بر «ایجاد نهضت فراگیر ملی برای ترویج و تسهیل ازدواج موفق در سنین مناسب و نفی تجرد در جامعه»، دولت و مجلس در مسابقه ای عجیب تلاش دارند تعداد ازدواج های کشور را، سالیانه ۱۰۰ هزار مورد کاهش دهند؟
@women92
قسمت ۷۸ - 360 درجه - 29 شهریور 1398
https://www.telewebion.com/episode/2113410
@women92 ....... مطالبات واقعی زنان
✅ همه استانها باید سند ارتقا وضعیت زنان و خانواده داشته باشند
✳️ معصومه ابتکار در جلسه شورای برنامهریزی و توسعه یزد که با دستور کار تصویب «سند ارتقا وضعیت زنان و خانواده استانهای کشور» برگزار شد، اظهار کرد: استان یزد، چهاردهمین استانی است که این سند راهبردی و ملی در آن تصویب و اجرایی میشود.
✳️ ابتکار افزود: 12.4 درصد مدیران استان یزد، زنان هستند که رتبه این استان را در سطح ملی به جایگاه هشتم ارتقا داده است.
✳️ وی استفاده از توان اجرایی و علمی زنان را برای توسعه بیش از پیش کشور ضروری دانست و گفت: ساماندهی امور اجرایی زنان در سیاستگذاری کلان، اقدامی هوشمندانه در مدیریت راهبردی کشور است
✅ @women92
https://eitaa.com/joinchat/3344760855C17713c4a73
وقت آن رسيده به زنان بگوییم
خودتان را نیرومند کنید با افکار والاتر و اهداف قدرتمند تر و اجازه ندهید تا کمپانی های تجاری شما را از آنچه هستید دور سازند تا خودشان را به آنچه می خواهند نزدیک تر کنند ، قدر خودتان را دریابید و اصل های بزرگ را فدای فرع های کوچک نکنید ، زنان چون داری انرژی زایش هستند ، از این قدرت برخوردارند تا صلح را سریعتر و آسان تر از مردان در دنیا گسترش دهند...آنجا که صلحی نیست آنها می توانند صلحی بیافرینند....
روز جهانی صلح بر تمام صلح طلبان و صلح دوستان مبارک
🌱✨🕊
@women92
هدایت شده از حوزه های علمیه خواهران کشور
🔻 «فرهنگنامه فاطمی» منتشر شد
🔸 «فرهنگنامه فاطمی»، نخستین فرهنگنامه موضوعی الفبایی فاطمه الزهراء(س) از سوی مرکز نشر هاجر وابسته به مرکز مدیریت حوزه های علمیه خواهران در ۹ جلد به چاپ رسیده است.
🔸این کتاب با بهرهگیری از ۱۵۰۰ منبع فریقین، همه ابعاد زندگی حضرت فاطمه(س) را در دو بخش منظومه زندگی و رفتار فاطمی شامل سیره عبادی و قرآنی، علمی، فرهنگی و هنری، اجتماعی، سیاسی، اقتصادی و ... و همچنین مجموعه گفتار و سخنان شامل تحلیل محتوا و شرحِ خطبهها، دعاها، وصایا، زیارات، تعقیبات، اشعار و .... بررسی کرده است. همچنین در این اثر شخصیت ایشان از منظر علما و اندیشمندان اهل سنت، خواص، مستشرقان و اندیشمندان غربی پی گرفته شده است.
➕ متن کامل:
http://kowsarnews.ir/news/view/81374
@kowsarnews