✅درس-گفتگوی «اسلام و حقوق زنان» و مساله حجاب
دکتر #علی_غلامی
دکتر #صدیقه_وسمقی
مساله حجاب
دکتر #حسین_سوزنچی
دکتر #سروش_دباغ
مناظره را به صورت آنلاین تماشا کنید.
👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/3344760855C17713c4a73
http://AzadFekriSchool.ir
@women92
@women92
کرونا وسبک زندگی
https://www.instagram.com/p/B_R8vAdpXGo/?igshid=98y4kpdptryd
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
" عابدی را گفتند "
خداوند را چگونه میبینی...؟!
پاسخ داد:
اینگونه که همیشه میتواند مچم را بگیرد ...!
اما همیشه دستم را میگیرد...
@women92
🔴 #تقویت_رابطه_عاشقانه
💠 مردها بدانند #کمک به همسر در امور خانه و نگهداری از #بچهها باعث میشود که زن #فرصت و #حوصله کافی برای روابط عاشقانه و محبتآمیز با شما را داشته باشد.
💠 کارهای #سنگین و زیاد در خانه زن را از لحاظ روحی و جسمی #خسته میکند و ناخودآگاه #نشاط و توان ایجاد رابطه #عاطفی قویتر و مستمر با همسر را از دست میدهد.
💠 برای زن خیلی #شیرین است که گاهی شوهرش، متواضعانه در خانه خدمت کند. اینکار لذت رابطهی شما در #خلوت را نیز زیاد میکند.
🆔 @women92
کرونا و شاید این آخرین کار زندگیات باشد
محمد فاضلی - عضو هیئت علمی دانشگاه شهید بهشتی
✅ فیلم #غیرممکن، داستان واقعی خانوادهای اسپانیایی است که برای تعطیلات راهی تایلند میشوند. سونامی، یک روز بعد از استقرارشان در هتل ساحلی زیبا، همه چیز را ویران میکند و تعطیلات به فاجعه بدل میشود.
✅ مادر و پسر بزرگ خانواده، در میان دریای آب کشنده سونامی در ساحل، زنده مانده و یکدیگر را مییابند. مادر به شدت زخمی شده و خونریزی دارد. این دو در حالی که میکوشند خود را نجات دهند، صدای کودکی را میشنوند که پدرش را صدا میکند.
✅ مادر بر یافتن و نجات کودک اصرار میکند و پسر اصرار دارد که خودشان را از میان فاجعه نجات دهند. مادر در نهایت چیزی شبیه به این جمله را به پسرک میگوید: شاید این آخرین کار زندگیات باشد.
✅ فیلم جذابی است، سکانس آخر فیلم به همین جمله بازمیگردد. اگر دیدید، این نوشته را به یاد بیاورید.
✅ هر کاری ممکن است آخرین کار زندگی ما باشد. مرگ خبر نمیکند. آدم گاه از سونامی فاجعهبار جان سالم به در میبرد و گاه مثل فیلم رضا میرکریمی، #یک_حبه_قند در گلویش میجهد و خفهاش میکند. اگر هر کاری آخرین کار زندگی تلقی شود، آن گاه معنای دیگری مییابد.
✅ کرونا هم عین سونامی برای شخصیتهای فیلم #غیرممکن است. میشود فکر کرد شاید این آخرین کار زندگیات باشد، آخرین تصمیم، آخرین فرصت اصلاح، آخرین زمان برای عذرخواهی، آخرین فرصت برای گفتن و آخرین فرصت جبران.
@women92
ﻧﺎﻧﻮﺍ ﺧﻤﯿﺮ ﻧﺎﻥ ﺳﻨﮕﮏ ﺭﺍ که ﭘﻬﻦ ﻣﯽ ﮐﻨﺪ ﻭ به ﺗﻨﻮﺭ ﻣﯽ زند ﺭﺍ ﺩﻳﺪی؟
ﺧﻤﯿﺮ ﺑﻪ ﺳﻨﮕﻬﺎ ﻣﯽ ﭼﺴﺒﺪ ﺍﻣﺎ ﻧﺎﻥ ﻫﺮﭼﻪ ﭘﺨﺘﻪ ﺗﺮ ﻣﯽ ﺷﻮﺩ، ﺍﺯ ﺳﻨﮕﻬﺎ ﺟﺪﺍ ﻣﯽﺷﻮﺩ
ﺣﮑﺎﯾﺖ ﺁﺩﻡ ﻫﺎ ﻫﻤﯿﻦ ﺍﺳﺖ
ﺳﺨﺘﯿﻬﺎﯼ ﺍﯾﻦ ﺩﻧﯿﺎ،ﺣﺮﺍﺭﺕ ﺗﻨﻮﺭ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﯾﻦ ﺳﺨﺘﯽ ﻫﺎﺳﺖ ﮐﻪ ﺍﻧﺴﺎﻥ ﺭﺍ ﭘﺨﺘﻪ ﺗﺮ ﻣﯽ ﮐﻨﻨﺪ ﻭﻫﺮ ﭼﻪ ﺍﻧﺴﺎﻥ ﭘﺨﺘﻪ ﺗﺮ ﻣﯽ ﺷﻮﺩ ﺳﻨﮓ ﮐﻤﺘﺮﯼ ﺑﺨﻮﺩ ﻣﯿﮕﯿﺮﺩ.
ﺳﻨﮕﻬﺎ ﺗﻌﻠﻘﺎﺕ ﺩﻧﯿﺎﯾﯽ ﻫﺴﺘﻨﺪ
ﻣﺎﺷﯿﻦ ﻣﻦ، ﺧﺎﻧﻪ ی ﻣﻦ ...ﻣﻦ ... ﻣﻦ .... ﺁﻧﻮﻗﺖ ﮐﻪ ﻗﺮﺍﺭ ﺍﺳﺖ ﻧﺎﻥ ﺭﺍ ﺍﺯ ﺗﻨﻮﺭ ﺧﺎﺭﺝ ﮐﻨﻨﺪ
ﺳﻨﮕﻬﺎ ﺭﺍ ﺍﺯ ﺁﻥ ﻣﯽ ﮔﯿﺮﻧﺪ
ﺧﻮﺷﺎ ﺑﻪ ﺣﺎﻝ ﺁﻧﮑﻪ ﺩﺭ ﺗﻨﻮﺭ ﺩﻧﯿﺎ ﺁﻧﻘﺪﺭ ﭘﺨﺘﻪ ﻣﯿﺸﻮﺩ ﮐﻪ ﺑﻪ ﻫﯿﭻ ﺳﻨﮕﯽ ﻧﻤﯽ ﭼﺴﺒﺪ
ﺳﻨﮓ ﻭﺟﻮﺩ ﻣﺎ که ﺩﺭ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﺑﻪ آن ﭼﺴﺒﯿﺪﻩ ﺍﯾﻢ ﮐﺪﺍﻡ ﺍﺳﺖ!؟
@women92
والذين جاهدوا فينا لنهدينهم سبلنا وان الله لمع المحسنين
مراسم چهلمین روز ارتحال بانوی عالمه فاضله مرحومه فریده داودی معاون فقید آموزش حوزههای علمیه خواهران به صورت مجازی برگزار می شود
پنجشنبه 4 اردیبهشت از ساعت 18:30 الی 20
از درگاه اینترنتی Live.whc.ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 طعم نزدیک شدن
🔻وقتی خدا میخواهد ما را درآغوش بگیرد .
@women92
🔴 این هم بماند برای ثبت در تاریخ
معلم شرافتمندی که در بیمارستان درس انسانیت میدهد
@women92
#رزمایش_همدلی
16.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✳️ روایتی شنیدنی از دلیل تغییر دین خانم ایزابل پرل، از فعالان مدنی بلژیک.
❓آیا دین ریشه تبعیض جنسیتی در اجتماع است؟
#رهیافتگان #مسیحیت
📽 تهیه و تدوین: انجمن بین المللی ترنم صلح
@women92
پانزده نوع #ثروت_واقعی
که داشتن آنها ما را ثروتمند ميکند:
1-نگرش مثبت
2-ارتباط موثر
3-ادب
4-يادگيري مادام العمر
5-انضباط شخصي
6-تندرستي واقعي
7-آرامش خاطر
8-خلاقيت
9-عشق ورزيدن به کار
10-داشتن برنامه و هدف
11-داشتن قلب و زبان شاکر
12-درک ديگران
13-استفاده موثر از زمان
14-بخشندگي
15-اعتماد به نفس
ثروتمند شدن سخت نیست.
🍃@women92
📚📚📚📚📚📚📚📚📚📚
✔ ارائه فایل صوتی کتاب های مختلف
✔ کتاب های مورد علاقه خود را پیشنهاد دهید تا بخشی از آن را صوتی کنیم .
https://eitaa.com/khatteketab
روز 23 آوریل به عنوان روز جهانی کتاب و حق مؤلف اولین بار در کاتالونیا نشأت گرفت. آنجا در این روز، به ازای هر کتاب که فروخته میشود یک شاخه گل رز، به خریدار کتاب هدیه داده میشود. موفقیت روز جهانی کتاب براستی بیش از هر چیز، به پشتیبانی از همه گروههای نویسندگان، ناشران، معلمان، کتابداران، مؤسسات خصوصی و دولتی، سازمانهای غیردولتی بشردوستانه و رسانههای عمومی بستگی دارد. دور هم جمعکردن گروههای ذینفع در هر کشور، از مسئولیتهای کمیسیونهای ملی یونسکو، کلوپهای یونسکو، مراکز و انجمنها، کتابخانهها و مدارس مرتبط با یونسکو و تمام کسانی است که می خواهند ر این روز جهانی بزرگداشت کتابها و نویسندهها، با هم و در کنار هم باشند.
@women92
😳 در #شبکه_خانگی چـخبره؟
❗️وزارت ارشاد،صداوسیما ودستگاههای فرهنگی!همگی مقصر تغییر ذائقه و فرهنگ جامعه اند!
@women92
همسر شهید سلامت دکتر «حمیدرضا مهینی» گفت: شهادت رزقی است که خداوند نصیب بندگان خاص خود می کند. من دویدم و دکتر رسید؛ به دویدن نیست باید رزقت باشد.
شهادت رزق دکتر «حمیدرضا مهینی» بود/ میزبانی حضرت زهرا (س) در مراسم تشییع شهید
شهید دکتر «حمیدرضا مهینی»، از شهدای سلامت و از بندگان خاصی بود که خداوند شهادت را رزق ایشان کرد. پزشک متعهدی که برای محافظت از حریم سلامت هم وطنان خود، با توسل به حضرت زهرا (س) در خط مقدم مبارزه با ویروس کرونا تا پای جان ایستاد و هفتم فروردین ماه به شهادت رسید. در روزهایی که خانواده شهید در خلوت خود و غریبانه به سوگ عزیزشان نشسته اند، دکتر «مهشید صحابی»، همسر شهید مهینی در گفت و گو با خبرنگار نوید شاهد، صبورانه و سربلند از همسرش سخن گفت. دکتر صحابی، متخصص قلب و عروق و عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی است و در بیمارستان «بوعلی» به بیماران خدمت می کند. ماحصل این مصاحبه را که روایت همسر شهید از 25 سال زندگی مشترک با شهید دکتر «حمیدرضا مهینی» است را در ادامه می خوانید:
خانم دکتر در ابتدای گفت و گو بیوگرافی از شهید دکتر «حمیدرضا مهینی» بفرمایید.
شهید «حمیدرضا مهینی»، متولد دهم تیرماه 1344 در تهران بود که در خانواده ای فرهنگی و مذهبی به دنیا آمد. مادر ایشان بسیار عاشق قرآن و اهل بیت (علیهم السلام) بود و ابتدای کودکی، ایشان را با قرآن آشنا می کرد. شهید تعریف می کرد: «زمانی که به مدرسه رفتم، چندین سوره قرآن را حفظ بودم و این موضوع باعث تعجب معلمان و هم کلاسی هایم شده بود.» مادر شهید خانه دار و دیپلم داشت. پدرشان نیز تحصیل کرده، کارمند دادگستری و به زبان فرانسوی مسلط بود. ایشان کلاس پنجم دبستان در امتحان ورودی مدرسه راهنمایی علامه حلی (تیزهوشان سابق) پذیرفته می شود و دبیرستان را هم در آنجا می گذراند. در کنکور ابتدا در رشته مهندسی «برق و الکترونیک» دانشگاه علم و صنعت پذیرفته می شود اما به دلیل علاقه مادر به پزشکی، به دانشکده مهندسی نمی رود و سال بعد در رشته پزشکی دانشگاه شهید بهشتی قبول می شود. می گفت: «همیشه دوست داشتم مهندس شوم اما به خاطر مادرم وارد رشته پزشکی شدم.» تمام کارهای الکتریکی خانه را انجام می داد و کم پیش می آمد تعمیرکاری به خانه مان بیاید.
ایشان سال 1363 وارد دانشگاه شهید بهشتی می شود و پزشک عمومی را به پایان می رساند. برای گذراندن طرح پزشکان عمومی به منطقه «لارستان» استان فارس می رود و در روستای «بنارویه» خدمت می کند. در همان دوران به فاصله یک ماه پدر و مادرش را از دست می دهد و زمانی که به خواستگاری بنده آمد، حدود هشت ماه از فوت مادرشان گذشته بود. از مادرشان همیشه به نیکی یاد می کرد و می گفت: «من بیشترین تاثیرات زندگی ام را از مادرم گرفتم.»
شهادت رزق دکتر «حمیدرضا مهینی» بود/ میزبانی حضرت زهرا (س) در مراسم تشییع شهید
با شهید مهینی چگونه آشنا شدید؟
آشنایی ما به شکل سنتی بود. خواهر ایشان معلم و همکار مادرم بود به این صورت موضوع خواستگاری مطرح شد. هنگامی که به خواستگاریم آمدند و متوجه شدم خانواده ایشان هم مانند خانواده ما فرهنگی و مذهبی هستند، بیشتر جذب منش، رفتار و اخلاق ایشان شدم. آن زمان دانشجوی پزشکی دانشگاه شهید بهشتی بودم اما او را ندیده بودم و نمی شناختم. یکی از سوال هایی که از ایشان پرسیدم این بود که «شما اهل نماز هستید؟» و جواب دادند: «یک نماز قضا هم ندارم.» خیلی خوشحال شدم. شرط دومم این بود که «دوست ندارم همسرم اهل حلال و حرام باشد» و ایشان گفت: «به این مسائل پایبند هستم.»
بعد از ازدواج، همراه ایشان به لارستان رفتم و من هم طرحم را آنجا گذراندم. بعد از پایان دوره طرحم که حدود 14 ماه طول کشید، برگشتیم و ابتدا ساکن کرج شدیم و بنده تخصص قلب و عروق قبول شدم. همیشه من را تشویق به درس خواندن می کرد و تاکید داشت که ادامه تحصیل بدهم. ایشان ادامه تحصیل نداد و می گفت: «من به شما برای امور زندگی کمک می کنم اما شما درس بخوان.» شهید مهینی مشوق اصلی ام برای درس خواندن بود به گونه ای که هم امور مالی و هم امور منزل را برعهده گرفت و کمک حالم بود. زمانی که رزیدنتی قبول شدم، باردارم هم بودم و پسر اولم سال 1377 به دنیا آمد. ایشان در نگهداری فرزندمان هم خیلی کمکم می کرد.
از خودگذشتگی که هرکسی انجام نمی دهد...
بله، از خودگذشتگی یکی از خصوصیات بارز شهید بود. ایشان همچنین بسیار خوش اخلاق، مهربان، خوش قلب و اهل نماز اول وقت بود. بعد از نماز هم همیشه به خصوص شب ها قرآن می خواند و بعد از نماز هم به سجده های طولانی می رفت. اهل ریا به هیچ عنوان نبود. ایشان بسیار به حق الناس اهمیت می داد و اگر کسی با دفترچه دیگری برای ویزیت نزدشان می آمد، قبول نمی کرد و معتقد بود کسی که حق بیمه می دهد باید از دفترچه اش استفاده کند. البته در مطبشان خیلی ها را رایگان ویزیت می کرد.....
@women92
Islamic women studies
کانال مطالعات اسلامی زنان
بررسی مسائل اجتماعی، زنان و خانواده
https://eitaa.com/women92
✨حاج محمد اسماعیل دولابے :
🔹وقتے حاجاتت رو بہ تاخیر مے اندازد
دارد چیز بزرگترے بہ تو میدهد!
🔸منتها تو حواست بہ خواستہ ے خودت هست و متوجہ نمیشوے
👌تو نان میخواهے او بہ تو
جان میدهدِ..
@women92
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📱چک کردن گوشی موبایل همسر درسته یا غلطه❓
🤨شما هم تا حالا این کار رو کردید❓
#اعتماد_سازی
#روابط_همسران
#استاد_فروهر
@women92
#زن_مربی_انسان
#امام_دلها
خداوند شما را با کرامت خلق کرده است،آزاد خلق کرده است.خداوند همان طوری که قوانینی برای محدودیت مردها در حدود اینکه فساد بر آنها راه نیابد دارد،در زنها هم دارد.همه برای صلاح شماست.همه قوانین اسلامی برای صلاح جامعه است.آنها که زنها را میخواهند ملعبه جوانهای فاسد قرار بدهند خیانتکارند.زنها نباید گول بخورند؛زنها گمان نکنند که این مقام زن است که باید بزک کرده بیرون برود با سرِ باز و لخت!این مقام زن نیست؛این عروسک بازی است نه زن.
زن باید #شجاع باشد؛
زن باید در #مقدرات_اساسی مملکت دخالت بکند.
زن #آدم_ساز است؛
زن مربی انسان است.
@women92
📚 صحیفه امام خمینی(ره)،ج ۶،ص ۳۰۱