*City of Knowledge Family Connections*
_Are you constantly juggling responsibilities & feeling lost in these unprecedented times? It’s time to talk about it!_
You are invited to bring your questions & learn how experts suggest coping with stress. ALL age groups are welcome!
*Sunday, June 21 @5 PM CST* for a conversation on:
_How to Deal with Stress and Anxiety During the Pandemic_
*_Panelists:_*
*Shaykh Mahdi Rastani* Resident Scholar- City of Knowledge
*Sr. Abida Minhas* Licensed Professional Counselor
Richland Oaks Counseling Center
*Moderators:*
Sr. Farheen Raza
Br. Nader Nanjiani
•Zoom Meeting ID: 89728405446
•https://www.ckdfw.org/live
•https://www.facebook.com/ckdfw/
@women92
🔰پست جدید اینستاگرام زینب خانم سلیمانی؛
مشتی گرهخورده رو به آسمان و دست بر روی دست که محکم کند پیمان خیالمان را؛ چه احساس زیبایی میان ما حکمفرما شد که هنوز دست سه نفرهمان عشقی میان شما و مادرم و من....
چه احساس زیبایی که هنوز هوش و حواسم را میبرد تا سرا پردهی خیال بودنتان گرمیه دستانتان که امروز از من دریغ شد.
در همین لحظه دستم را به دستانتان دخیل کردم که تبرکیاش تسبیحتان بود.
کاش دستم هیچوقت از دستتان جدا نمیشد که در آن نیمهشب به وقت سفر طولانیتان، محکم دستتان را میفشردم.
آنروز مثل این عکس که شما دست من و مادر را بهم فشردید؛ امروز من دست مادر را همین گونه میفشارم و هر روز که میگذرد گرمای دستانتان را بر روی دستانمان بیشتر حس میکنم.
زینب سلیمانی
@women92
9.58M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴🎥 #جهان_مدیا| صحبت های یک سیاه پوست آمریکایی در راهپیمایی اربعین
🔺وقتی به راهپیمایی اربعین می آیم، صلح، عشق و نظمی را میبینم که توسط مردم ایجاد شده... هنگامی که به آمریکا باز گردم با من همانند یک سگ برخورد خواهد شد ❗️😭😡
@women92
🔴 #غرقِ در شکوه #دیگران
✍ #دکتر_فردین_علیخواه(جامعه شناس )
🔹فرض کنید که فردی در جستجوی خانهای برای خرید یا اجاره است. موردی را میبیند و در نگاه نخست میپسندد. از کارمند آژانس مسکن خواهش میکند تا درباره آن«مورد اکازیون» بیشتر بگوید. کارمند آژانس با افتخار و به شکل تحسینآمیزی میگوید«رضا عطاران اینجا میشینه، میشناسین دیگه؟» و دیگر به ویژگی خاصی اشاره نمیکند. آن فرد پس از سکونت در آن ساختمان به همه قوم و خویش خود اطلاع میدهد که به ساختمان جدیدی نقل مکان کرده که رضا عطاران هم ساکن آن است. باز فرض کنید که فردی دنبالکننده(فالوور) صفحه یک اینفلوئنسر یا ستاره اینستاگرام است. وقتی آن اینفلوئنسر موفقیتی کسب میکند این فرد با شوروشوقی وصفناپذیر خبر موفقیت او را در بین خانواده و دوستانش جار میزند. او مدام خودش را به آن اینفلوئنسر میچسباند و به شکل کسالتباری در این خصوص مانور میدهد. حال موفقیت آن اینفلوئنسر هم گرفتن عکسی با یک اینفلوئنسر بسیار مشهورتر از خودش است. در واقع اینفلوئنسر نخست هم عکس گرفتن با اینفلوئنسر مشهورتر از خود را در صفحهاش جار میزند و آشکار یا پنهان با اتصال خود به او پُز میدهد.
🔹رابرت سیالدینی در سال 1976 به مطالعه آنچه در سطرهای قبل توصیف شد پرداخت. او طی آزمایشهایی مشاهده کرد که دانش آموزان با به تن کردن لباسهای ورزشی تیمهای موفق و برنده، موفقیت آنها را در واقع موفقیت خودشان قلمداد میکنند و به این شکل تلاش می کنند تا مقام و موقعیت فردی خودشان را برتر جلوه دهند و این در حالی بود که آنها هیچ نقشی در موفقیت تیمهای مورد نظر نداشتند. رابرت سیالدینی طی این تحقیقات از پدیده «غرقِ شکوه انعکاسیافته»(1) یا با حروف اختصاری«بی.آی.آر.جینگ» گفت. به بیانی، شکوه و افتخاری که بازتاب یافته و فرد خود را غرق آن کرده است. از آن زمان تاکنون تحقیقات درباره این رفتار اجتماعی همچنان ادامه داشته است. در این خصوص گفته میشود که افراد بنا به دلایلی همچون ارتقاء اعتمادبه نفس، تأثیر بیشتر بر دیگران، کسب هویت اجتماعی، کسب تمایز و تفاخر، و جلب توجه اطرافیان، «غرق در شکوهِ انعکاسیافته» می شوند.
🔹بدون تردید همه ما گاهی در زندگی روزمرهمان شاید غرق که نه، ولی جستهگریخته به شکوه انعکاسیافته متوسل میشویم. به دلایل مختلف، گاهی سعی میکنیم خودمان را به چیزی متصل کنیم تا منزلت اجتماعی به دست آوردیم یا در زندگیمان- حتی برای مدت زمان کوتاهی- احساس افتخار داشته باشیم و در مقابل، گاهی خودمان را از آنچه موجب تنزّل منزلت اجتماعیمان میشود دور میکنیم. ما گاهی نیاز داریم تا خودمان را عضو گروهی بدانیم و به این امر مباهات کنیم. ولی آنچه در پدیده «غرق در شکوه انعکاسیافته» موجب نگرانی و شاید سرزنش باشد رضایت به موفقیت دیگران و اکتفای فرد به آن است. به عبارت دیگر، شاهد وضعیتی باشیم که در آن فرد شکوهِ خود(2) را به کل از یاد برده و تنها راضی به شکوه انعکاس یافته دیگران شده است.
🔹با گسترش شبکههای اجتماعی و به ویژه اینستاگرام و استقبال درخور تأمل ایرانیان از آن، توجه به پدیده «غرق در شکوه انعکاس یافته» میتواند از جهات گوناگون مضر باشد. در صفحات مختلف ستارههای اینستاگرام و اینفلوئنسرهای ایرانی شاهد انبوه جمعیت دنبالکنندگانی هستیم که به انتظار موفقیتهای بعدی و بعدی و باز بعدی آنها نشستهاند تا آنرا با اشتیاق برای اطرافیان خود تعریف نمایند. نگاهی به قسمت نظرات این صفحات هر محققی را به تأمل درباره حسرتها، ناکامیها، و غبطههای دنبالکنندگان وامیدارد. با مرور این نظرات میتوان دریافت که تعداد زیادی از این دنبالکنندگان به معنای واقعی کلمه« غرق در شکوه انعکاس یافته» اینفلوئنسرها گشتهاند. آنان برای ارتقاء اعتمادبنفس خود یا کسب افتخار و غرور مدام به موفقیتهای اینفلوئنسر موردِ ستایش خود متوسل میشوند و دقیقه به دقیقه، و اینجا و آنجا موفقیتهای آنان را نقل میکنند.
شکوه خود، این آن چیزی است که باید جدی گرفت.
@women92
🔸 طرح کنترل جمعیت نتیجه تبعیت از الگوی توسعه غربی و سرمایهسالاری بود
🔻آیت الله #میرباقری:
🔹 کنترل جمعیت نتیجه تبعیت از الگوی توسعه غربی و الگوی سرمایهسالاری بود. آنها که در دوران جنگ تحمیلی به ما «نخ بخیه» هم نمیدادند، بخش زیادی از هزینههای کنترل جمعیت را به عهده گرفتند.
🔹من با تحصیل مخالف نیستم اما نه در حوزه سرمایهداری. حالا زنان تا سن 25 سالگی و آقایان هم تا سن 30 سالگی درس خواندند، سن ازدواج 10 سال بالا رفت، بعد چه میشود؟ غریزهشان را چطور کنترل میکنند؟ خیلی راحت میگویند دوستیابی.
https://eitaa.com/joinchat/3344760855C17713c4a73
🌐 rasanews.ir/002kRJ
@women92
15.69M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کلیپ 🎬
تکانهای عجیب این روزهای زمین ،
بهمریختگیهای نقطه نقطهی دنیا ،
و آشفتگیهایی که رو به افزایشند ،
🌎 تکانهایِ بیداری زمین است!
زمین بسرعت بسمت بیداری به پیش میرود ...
و تا لحظهی رسیدن به ❌حقّ نهاییاش❌ آرام نخواهد گرفت.
#ThePromisedSaviour
💽 نسخه انگلیسی با زیرنویس فارسی
تولید واحد #بینالملل منتظران منجی
@women92