رهبر انقلاب:انقلاب، ریشهدار و آیندهدار است به شرط «صبر» و «تقوا»
حضرت آیتالله خامنهای صبح امروز در دانشگاه افسری و تربیت پاسداری امام حسین(ع):
«صبر» و «تقوا» موجب میشود دشمنان عنود با همهی کیدی که آماده کردهاند، در برابر شما هیچ غلطی نتوانند بکنند.
🔹این برای همهی ملت است بهخصوص برای مسئولان و مدیران جامعهی اسلامی.
🔹صبر یعنی در میدان باقی ماندن، از میدان بیرون نرفتن؛ یعنی چشم به هدفهای دور دوختن.
🔹اگر شما ایستادید، نسلهای آینده به قله دست خواهند یافت؛ آنها به قله میرسند اما ایستادگی و افتخار مال شماست. انقلاب، ریشهدار و آیندهدار است به شرط «صبر» و «تقوا».
🔹اگر آن صبر و این تقوا را شما جوانان عزیز و مسئولان نظام و آحاد مردم به کار ببندند، دشمن هیچ آزاری نمیتواند به شما برساند. ۹۷/۴
@a_malard
💠💠💠﷽💠💠💠
🔴 یکی از باورهای غلط درباره آیه "لااِکراهَ فی الدّینِ" (اجباری در دین نیست) میباشد که توجیهی برای ترک امربهمعروف و نهیازمنکر و حتی مجوز انجام برخی گناهان شده است!
💠 #جواب_اول: شان نزول آیه این است که یکی از اصحاب پیامبر صلیاللهعلیهوآله میخواست فردی را به اجبار به دین اسلام دعوت کند که خداوند با نزول این آیه خواست این نکته را متذکر شود که نباید در #اصل_پذیرش اسلام اجبار و اکراهی در کار باشد یعنی باید هر فرد غیر مسلمان، با اختیار و علاقه و آزادی اندیشه، دین اسلام را بپذیرد و مسلمان شود. ولی پس از پذیرفتن اسلام مسلما قوانینی در چاچوب اسلام وجود دارد که عقل میگوید الزاما رعایت گردد.
لذا مثلا یک فوتبالیست اگر وارد زمین بازی شد عقل میگوید نمیتواند نسبت به الزام رعایت قوانین بازی فوتبال اعتراض کند که چرا مرا اجبار به رعایت قوانین میکنید؟ جوابی که میشنود این است تا قبل از ورود به زمین فوتبال اجبار نداشتی اما پس از انتخاب خودت و ورود داوطلبانه خود به زمین بازی باید اجبارا قوانین آن را رعایت کنی وگرنه سنگ روی سنگ بند نمیشود!
💠 #جواب_دوم: اگر بخواهیم در حوزه اعتقادات، فرد را مجبور کنیم که مثلا معتقد به #ولایتفقیه باش یا معتقد به #حجاب باش #ممنوع است. اما نکته این است اگر فردی قلبا معتقد به حجاب یا هر قانونی از قوانین اسلام نیست اسلام به او اجازه نمیدهد که در #رفتار، مخالفت خود را اظهار کند. چرا که این مخالفت #ظاهری در رفتار، عامل #ناهنجاری و بینظمی اجتماعی و عامل #انحراف دیگران است. لذا حتی اگر فردی به فرض معتقد به حرمت #شراب نیست ما نمیتوانیم با زور و اجبار او را معتقد به حرام بودن شراب کنیم اما طبق قوانین اسلام حق ندارد علنی و جلوی چشم دیگران تظاهر به خورن شراب کند. اینجا اسلام نسبت به رفتار هنجارشکن او، اجبار و الزام را پیاده میکند. درست مثل یک بازیکن #فوتبال که ممکن است در قلبش معتقد به #داور میدان نباشد اما با رفتار هنجارشکن و انجام یک خطا ممکن است از زمین بازی اخراج شود.
@a_malard