پیام دوستانه سازمان ملل
از پیوستن ترکیه به سازمان ملل خوشحالیم و حضور این کشور را گامی مهم در جهت همکاری و دوستی میان اعضا میدانیم.
روابط ایران با کره شمالی نیز بر پایه دوستی و همکاری متقابل ادامه خواهد داشت و امیدواریم این روابط روزبهروز قویتر شود.
همچنین فرانسه را دوست و همپیمان خود میدانیم و برای ادامه روابط دوستانه و همکاریهای مشترک میان دو کشور اهمیت زیادی قائل هستیم.
در خصوص آلمان، امیدواریم روابط دوستانه حفظ شود؛ اما دخالت در امور دوستان و متحدان ما قابل قبول نیست. در صورت تهدید کشورهای دوست ما، ایران در کنار آنان خواهد ایستاد.
سازمان ملل برای همکاری، حفظ توازن و صلح میان کشورها شکل گرفته است و ایران از همه اعضا میخواهد در این مسیر متحد و مسئولانه حرکت کنند.
جمهوری اسلامی ایران
#بیانیه_رسمی_ارتش_آلمان
ما هیچ جنگ و یا بحثی را با کشور هایی از جمله کره شما نداشتیم اما با توجه به بی احرامی و توهین علیه ما و متحدان ما از همین لحظه کره شمالی تحرکی انجام بدهد ما و متحدان خود با تمام توان برای نابودی آن حمله خواهیم کرد
#بیانیه_رسمی_دولت_آلمان
نبود ما در اتحاد آمریکا(سرخ) دلیل نمیشه تا نتوانیم با ایالات متحده صلح کنیم و متحد بشویم .
هم اکنون به دولت آمریکا اعلام می کنم ما را نیز متحد خود بدانید و در مواقع حمله دشمن روی ما نیز حساب کنید .
#بیانیهروسیه
طبق صحبت هایی که با ایران داشتیم ، سران این کشور ما را متقاعد کردند از اتحاد آمریکا درآمده و به اتحاد آنها بپیوندیم ولی درخواست داریم که اجازه بدهند گردان های ما در کشور انها مستقر شود
ما هزینه ۲۰ میلیارد از کل پول خود را برای تولید انبوه از جنگنده ی F35 بی لایتینگ (F-35 Lightning ll)استفاده میکنیم.
ما و متخصص های خود تلاش میکنیم که جنگنده های خوبی بسازیم و تلاش میکنیم قدرت رادار گریزی را افزایش دهیم و سعی میکنیم . حمل سلاح را در این جنگنده را افزایش دهیم .
و البته این جنگنده در کارخانه های دور از ساحل ساخته شود.