⭕️ خبرنگار ارشد سیبیاس آمریکا: چین، روسیه، کره شمالی، ایران و پاکستان در حال تحقیق و توسعه مجموعهای از سیستمهای پرتاب موشک جدید، پیشرفته یا سنتی با کلاهک هستهای و متعارف هستند!
#منطقه_جنگی 🇮🇷
@warnewsy
منطقه جنگی
در منطقه قلایی شهر الشتر استان لرستان #منطقه_جنگی 🇮🇷 @warnewsy
#تکمیلی
اخبار درگیری در شهرستان الشتر لرستان تکذیب شد
گویا درگیری بین چند نفر بوده ایرانی بودن
به دشمن ربطی نداره😐😐
#منطقه_جنگی 🇮🇷
@warnewsy
⭕️ دور جدیدی از حملات هوایی اسرائیل به بیروت
▪️به نظر می رسد نتانیاهو بر از بین بردن امکان آتش بس اصرار دارد
🔻 آمریکاییها مدعی هستند که ما در آتش بس گفتیم آتش بس بین ایران و متحدین منطقه آمریکا... لبنان شامل این مورد نبوده.....
#منطقه_جنگی 🇮🇷
@warnewsy
نمونه دیگری از دبه کردن آمریکا....
🔸سخنگوی وزارت امور خارجه با انتشار تصویر توییت شهباز شریف نخستوزیر پاکستان که صراحتا توقف جنگ و تجاوز نظامی رژیم صهیونیستی در لبنان را بهعنوان بخشی از تفاهم آتشبس ایران-آمریکا ذکر کرده است، نوشت:
🔸اگر این [ادعای سخنگوی کاخ سفید مبنی بر اینکه لبنان بخشی از اتشبس نیست] نمونه دیگری از دبه زودهنگام آمریکا نیست، پس چیست؟!
#منطقه_جنگی 🇮🇷
@warnewsy
#فوری
🚨 سقوط پهپاد اسرائیلی در شوشتر؛ یک کودک شهید شد
به گزارش کانال خبرفوری حیاتی معاون امنیتی و انتظامی استانداری خوزستان از ساقط شدن یک فروند پهپاد دشمن صهیونیستی در ساعت ۲۱ شامگاه چهارشنبه ۱۹ فروردین خبر داد.
این پهپاد در محدوده روستای غلام، بخش میانآب شهرستان شوشتر، توسط پدافند هوایی نیروهای مسلح هدف قرار گرفت و منهدم شد.
در پی سقوط این پهپاد، ۶ نفر از اعضای یک خانواده مجروح شدند.
همچنین یک دختر بچه ۷ ساله در این حادثه به شهادت رسید.
#منطقه_جنگی 🇮🇷
@warnewsy
⭕️ یک درس مهم برای شورای عالی امنیت ملی!
تاکتیک مذاکراتی غرب با ایران تغییر کرده است.
در دههی ۸۰، اروپا «پلیس خوب» و آمریکا «پلیس بد» را اعمال کردند، و در دههی ۹۰ در برجام، «هویج و چماق» اعمال شد.
اما به گفتهی «مرتس» صدراعظم آلمان، اکنون غرب علیه ایران از دوگانهی عملیات کثیف و عملیات تمیز بهره میبرد: اسرائیل مجری «عملیات کثیف» [ اقدامات غیر قانونی ] و آمریکا مجری «عملیات تمییز » و مثلاً پاسخگو .
در آتشبس اخیر، رژیم یهود با حمله به لبنان عملیات کثیف را اجرا کرد و در طول مذاکرات اسلامآباد هم همین روند استمرار مییابد.
باید با نفی مدل مذاکراتی برجامیها که مدعی جداسازی آمریکا از رژیم یهود هستند، تقسیم کار دشمن در تفکیک عملیات به «کثیف» و «تمیز» را خنثی کرد و هر عملیات کثیف یهودیان را به پای پاسخگویان کاخ سفید نوشت.
#منطقه_جنگی 🇮🇷
@warnewsy