#فوری | تحرکات تروریست های تجزیه طلب در غرب کشور
#فوری | ۲ شهید از یگان امداد و یگان ویژه پلیس و ۳ مجروح از سربازان انتظامی و پلیس پیشگیری در پی درگیری مسلحانه در ایست بازرسی مسیر بانه بە سقز
#منطقه_جنگی 🇮🇷
@warnewsy
منان رئیسی، نماینده قم در مجلس شورای اسلامی:
شما خبر ندارید، من خبر دارم؛ که یک بزرگواری در جلسه فرماندهان نظامی را تهدید کرد اگر اینی که من میگم نشود اگر فلان نشود اگر موافقت نشه من دیگه نیستم! من ول میکنم میرم، فرماندهان نظامی سر دوراهی گیر کردند، اگر مخالفت میکردند با نظر آن بزرگوار ول میکرد میرفت و کشور دچار خلأ سیاسی میشد، و آخر بین بد و بدتر گزینه بد را انتخاب کردند
#منطقه_جنگی 🇮🇷
@warnewsy
منطقه جنگی
دیشب #فوری | در پی اعتراضات خیابانی در بیروت معترضان خود را به کاخ نخست وزیری لبنان رساندند. #منطقه
در پی توافق ننگین دولت آمریکایی لبنان با اسراییل که حق اشغال جنوب را به دشمن متجاوز داد:
جوانان لبنانی به خیابانها ریخته اند.
1️⃣ این توافق خطرناک، که دولت لبنان آن را بازگشت حاکمیت کشور مینامد در واقع واگذار کردن بخشی از کشور به دشمن است.بخشی که از سال ۲۰۲۳ ده هزار شهید داده و این، دشمنی با آنها و خانواده هایشان است.
2️⃣ نمایندگان حزبالله در پارلمان و شخصیتهای حامی مقاومت بشدت علیه این #ننگ_نامه اعتراض کردهاند و به رئیس جمهور آمریکایی لبنان گفتند کشور مزرعه پدرت نیست که آن را به دشمن ببخشی.
3️⃣ دولت لبنان با این توافق، عملا مقاومت را از لبنان دور می کند ، همانطور که سوریه سقوط کرد و از دست مقاومت خارج شد.حالا مثل سوریه هر روز رژیم اسراییل جلوتر میآید و مردم را از خانههایشان میدزدد.
4️⃣دستاورد دولت لبنان فقط به نفع رژیم اسراییل است و آمریکا هم با رشوه ۳۰ میلیون دلاری، برای تجهیز ارتش، آنها را به مقابله با مقاومت مردمی میکشاند.
5️⃣ حکومت لبنان به ارتش کشور اجازه نداد در مقابل دشمن #متجاوز اسراییلی بایستد اما آن را میفرستد تا در جنگ با مقاومت دستور می دهد.
6️⃣ احتمالا در صورت درگیری بین مقاومت و ارتش لبنان، تکفیری های سوریه و ارتش دست نشانده جولانی که مهره های شیطانبزرگ در شام هستند وارد عمل خواهند شد.
#منطقه_جنگی 🇮🇷
@warnewsy
در ۲۴ ساعت گذشته، ۴۰ تردد در مجموع ردیاب روشن و خاموش در تنگه هرمز ثبت شده است. ۲۷ تردد یعنی ۷۰ درصد کل ترددها مربوط به کریدور جنوبی عمان بوده که ۱۷ نفتکش موفق شدند در شبانه روز گذشته از آن خارج شوند.
🔹تثبیت کریدور عمانی-آمریکایی به معنای تثبیت اشغال اسرائیل در جنوب لبنان و انحلال حزبالله لبنان در بلندمدت است.
🔹تنها در این شات ماهوارهای امروز از کریدور جنوبی، شش نفتکش در حال خروج از تنگه هرمز هستند. نفتکشی که امروز پس از هشدار سپاه پاسداران از مسیر خود بازگشته بود، مجدد پس از چند ساعت تردد خود از این کریدور را ادامه داد.
#منطقه_جنگی 🇮🇷
@warnewsy
منطقه جنگی
پایان نیمه اول ⚽️ مصر ۱ - ۱ ایران #منطقه_جنگی 🇮🇷 @warnewsy
وضعیت جدول تیم های سوم تا این لحظه
#منطقه_جنگی 🇮🇷
@warnewsy
3.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تصاویری از حملات به سواحل ایران که تا این لحظه بدون جواب مانده
#منطقه_جنگی 🇮🇷
@warnewsy
منطقه جنگی
#فوری | گروهک تروریستی پژاک؛ حمله به ایست بازرسی سقز را بر عهده گرفت #منطقه_جنگی 🇮🇷 @warnewsy
جزئیات جدید از حملۀ مسلحانه به ایستبازرسی بانه
🔹ساعت حدود ۲۳ جمعهشب افرادی مسلح به محل ایستبازرسی خروجی بانه به سمت سقز حمله کردند و با نیروهای انتظامی درگیر شدند.
🔹در جریان این درگیری گروهبانیکم محمد حسنبیگی و سرباز وظیفه مارتین احدی به درجۀ رفیع شهادت نائل آمدند.
🔹دو نفر دیگر از کارکنان انتظامی و یک دختربچۀ ۳ ساله نیز بر اثر اصابت گلوله، مجروح و به مراکز درمانی منتقل شدند.
#منطقه_جنگی 🇮🇷
@warnewsy
منطقه جنگی
پایان نیمه اول ⚽️ مصر ۱ - ۱ ایران #منطقه_جنگی 🇮🇷 @warnewsy
یکی از گلها را جبران کردند
نیوزلند ۱ - ۳ بلژیک
#منطقه_جنگی 🇮🇷
@warnewsy
گل چهارم برای بلژیک
⚽️لوکاکو در دقیقهٔ ۸۶
بلژیک ۴ - ۱ نیوزلند
#منطقه_جنگی 🇮🇷
@warnewsy