زلنسکی: روسیه بیش از ۷۰ موشک، تقریباً نیمی از آنها موشکهای بالستیک، و نزدیک به ۵۰۰ پهپاد شلیک کرد.
۱۳ نفر کشته شدند و بیش از ۹۰ نفر دیگر زخمی شدند.
حمله اصلی به کییف بود
#منطقه_جنگی 🇮🇷
@warnewsy
شاید براتون جالب باشه بدونین که طبق اعلام فیفا دیدار ایران و مصر، پربینندهترین مسابقه جام جهانی با ۱۰۷.۴ میلیون بیننده بوده!
#منطقه_جنگی 🇮🇷
@warnewsy
5.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
▪️ لحظاتی از آمادهسازی خودروی ویژه حمل پیکر رهبر شهید انقلاب اسلامی و شهدای خانواده ایشان در آستانه «بدرقه آقای شهید ایران»
🏴 #باید_برخاست #مشت_گرهکرده
#منطقه_جنگی 🇮🇷
@warnewsy
مراسم وداع با معلم شهید خانم زهرا حداد عادل، عروس رهبر شهید انقلاب و همسر شهید رهبر معظم انقلاب شب گذشته (چهارشنبه ۱۰ تیرماه ۱۴۰۵) با حضور دکتر غلامعلی حدادعادل، خانواده ایشان و جمعی از همکاران و دوستان وی در مدرسه فرهنگ تهران برگزار شد.
🏴 #باید_برخاست
#منطقه_جنگی 🇮🇷
@warnewsy
منابع عبری: بازداشت یک شهروند خارجی از تاجیکستان که دارای گذرنامه روسی است و مظنون به جاسوسی برای ایران میباشد
مستندسازی و انتقال مکانهای اصابت موشکهای ایرانی، ارسال مختصات روی نقشه برای برجهای عزرائیل، تحویل عکسهایی از بندر حیفا و تلاش برای فیلمبرداری از یک تأسیسات امنیتی حساس در شمال.
به طور فعال در جذب افراد دیگر برای مأموریتهای سازمانهای ایرانی کمک کرده است
#منطقه_جنگی 🇮🇷
@warnewsy
#فوری | هشدار فرمانده قرارگاه خاتمالانبیا به آمریکا و رژیم صهیونیستی:
از هرگونه خطای محاسباتی پرهیز کنید
سرلشکر علی عبداللهی، فرمانده قرارگاه مرکزی خاتمالانبیا، در پیامی ضمن دعوت از مردم برای حضور در آیین وداع و تشییع رهبر شهید انقلاب، تأکید کرد که حضور مردم جلوهای از وحدت ملی و وفاداری به مسیر انقلاب خواهد بود.
وی با اشاره به نقش رهبر شهید در تقویت قدرت بازدارندگی، توسعه توان موشکی و پهپادی و تحکیم امنیت ملی، استمرار راه ایشان را بزرگترین ادای دین به آن رهبر شهید دانست.
🔹سرلشکر عبداللهی همچنین به آمریکا، رژیم صهیونیستی و همدستان منطقهای و فرامنطقهای آنان هشدار داد از هرگونه خطای محاسباتی پرهیز کنند و به واکنشهای سخت و پشیمانکننده نیروهای مسلح ایران در برابر هر تهدید و تجاوز بیندیشند.
#منطقه_جنگی 🇮🇷
@warnewsy
لطفالله کاوه افراسیابی، شهروند ایرانی-آمریکایی، به نمایندگی از ۹۱ میلیون ایرانی شکایت یک میلیارد دلاری علیه فیفا، جیانی اینفانتینو و تعدادی از مقامات فیفا ثبت کرد و مدعی شد تصمیم VAR در دیدار ایران و مصر برای حذف تیم ملی، عمدی بوده است
#منطقه_جنگی 🇮🇷
@warnewsy
دکل ارتباطی در سیریک که آمریکا در جریان اتفاقات هفته پیش سه مرتبه بهش حمله کرده بود، امروز دوباره سرپا شد
#منطقه_جنگی 🇮🇷
@warnewsy
قرارگاه حمزه سیدالشهدا تصویر به هلاکت رسانده شده برخی تروریست هارا منتشر کرد
#منطقه_جنگی 🇮🇷
@warnewsy