1.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♦️روابط عمومی ارتش:
🔹 ساعاتی پیش و در مرحله سیزدهم عملیات صاعقه، سامانه موشکی نیروی دریایی ارتش، با موشک کروز ساحل به دریا، شناور متخاصم دشمن متجاوز را در شمال اقیانوس هند، هدف قرار داد.
🔹شلیک موشک کروز توسط نیروی دریایی ارتش موجب ایجاد رعب و وحشت دشمن و دور شدن شناور متخاصم از تیررس رزمندگان دلیر این نیرو شده است.
#منطقه_جنگی 🇮🇷
@warnewsy
#فوری
♦️گزارش ورود سوخت رسان دشمن به آسمان عراق و خاموش کردن ترانسپوندر
#فوری
♦️ صدای جنگنده در کردستان عراق
#منطقه_جنگی 🇮🇷
@warnewsy
✍-برخلاف شب گذشته امشب سکوت عجیبی در جنوب ایران حکم فرماست
#منطقه_جنگی 🇮🇷
@warnewsy
♦️حجم ترور نظامیان و سیاسیون از رهبری تا لاریجانی و باقری و موسوی رو دیدیم ولی اقای علیمی میخواد همچنان عوام و زرد و ظریف گونه صحبت کنه
به شهدا ظلم نکن که عقوبت داره
انشاءالله امام حسین نجاتش بده
#منطقه_جنگی 🇮🇷
@warnewsy
♦️اطلاعیه جدید سنتکام: فرماندهی مرکزی امروز ساعت 15 به وقت شرقی، برای هفتمین شب متوالی، دور جدیدی از حملات را علیه ایران آغاز کرد. این حملات با هدف تضعیف توانمندیهای نظامی ایران، به دستور فرمانده کل نیروها، انجام میشوند.
#منطقه_جنگی 🇮🇷
@warnewsy
♦️علی قلهکی: «قطر»، یک دلار هم برای ایران آزاد نکرد!
🔹«قطر» قرار بود ۶میلیارد دلاری که از کره وارد این کشور گردید را به علاوهی ۶میلیارد دلارِ دیگر _جمعا ۱۲میلیارد دلار_ در گام اولِ تفاهمنامه برای ایران آزاد کند؛ اولی را اوفک (دفتر کنترل داراییِ خارجیِ وزارت خزانهداری آمریکا) مستقیما جلویش را گرفت و دومی را نیز خود قطر همراهی نکرد!
#منطقه_جنگی 🇮🇷
@warnewsy