فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آیا رأی ندادن باعث ناامنی کشور میشه؟
آیا نمونهای داریم در کشورهای دیگه که رأی ندادن باعث ناامنی شدن در کشورشون شده باشه؟
بخشی از همایش "یک صندوق شبهه "
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
من رأی نمیدم آقا، چون رأی دادن من هیچ تغییری ایجاد نمیکنه!
#پاسخ_به_شبهات
🔴 #شبهات_انتخاباتی
☝️ پاسخ #حجت_الاسلام_راجی را بشنوید...
پ.ن: استدلالی برای ترغیب دیگران به مشارکت در انتخابات
مهمترین جملات تبیینی در رابطه با انتخابات
⭕️ آقای ظریف تا دیر نشده پوزش بخواهید!(نکته)
۱- دیروز آقای ظریف، وزیر سابق امور خارجه در یک نشست دانشجویی که با عنوان «نظم جدید در دنیا» برگزار شده بود، گفت: «موشک مهم است به ابالفضل مهم است، به خدا مهم است. اما مردم مهمتر هستند»! این بخش از سخنان ایشان بهگونهای است که انگار تلاش متخصصان نظامی ایران برای ساخت موشک، به معنای کماهمیت! دانستن مردم است! و در این میان، ساخت و تولید موشک، بااهمیتتر از مردم تلقی و تصور شده است! باید از ایشان پرسید؛ آقای ظریف چه کسی گفته است موشک مهمتر از مردم است که جنابعالی احساس تکلیف کردهاید این تلقی را به زعم خود اصلاح کنید؟! مگر «موشک» و «مردم» در دو نقطه مقابل و متضاد با یکدیگر قرار دارند که توجه به یکی از آن دو به معنای کماهمیت دانستن دیگری باشد؟! موشک برای حفظ جان مردم است. مگر برای شما، جان و مال و نوامیس مردم اهمیتی ندارد؟! اگر اینگونه نیست، چرا توان موشکی را که برای حفظ جان مردم است، از اهمیت دادن به مردم تفکیک میکنید؟!. آنهم در دنیایی که قدرتهای وحشی نظیر آمریکا و انگلیس و رژیم صهیونیستی بارها نشان دادهاند که به خون مردم ایران تشنهاند و اگر از توانمندی و اقتدار جمهوری اسلامی ایران که برخورداری از موشکهای دوربرد و مدرن از جمله آنهاست، بیم نداشتند تاکنون بارها خاک میهن اسلامی را شخم زده و مردم این مرز و بوم را به خاک و خون کشیده و از میان برداشته بودند. آیا غیر از این است؟! آیا آنچه امروزه در غزه شاهد آنیم برای آقای ظریف درسآموز نیست؟! رژیم صهیونیستی با حمایت آشکار و بیپرده مالی، سیاسی و تسلیحاتی آمریکا و اروپا و برخی کشورهای بیغیرت و دستنشانده منطقه، نزدیک به ۳۰ هزار انسان مظلوم و بیپناه را در غزه به خاک و خون کشیده است و این جنایت وحشیانه و هولناک همچنان با حمایت قدرتهای یاد شده و بیتوجه به اعتراضهای گسترده مردمی در سراسر جهان ادامه دارد.
۲- آقای ظریف! آیا قدرتهای یاد شده، ایران اسلامی را اصلیترین دشمن خود نمیدانند؟! و آیا طی ۴۵ سالی که از عمر نظام مقدس جمهوری اسلامی میگذرد، کمترین فرصتی را برای مقابله با ایران از دست دادهاند؟! و آیا اگر از توان نظامی ایران وحشت نداشتند تاکنون دهها بار به میهن اسلامی حمله نکرده بودند؟! جنابعالی از کدام منطق عقلی و سیاسی پیروی میکنید که برخورداری ایران از توان موشکی را نشانه کماهمیتتر دانستن مردم در مقایسه با آن معرفی فرمودهاید؟! آیا دشمنان ما به هیچیک از مبانی اخلاقی و قوانین بینالمللی پایبند هستند؟! آیا هنوز هم تصور میفرمائيد که حرف جان کری سند است؟! دیدید که نبود! جناب ظریف آیا جان و مال و نوامیس مردم ایران برای جنابعالی اهمیتی ندارد که ساخت موشک را کماهمیت دادن به مردم میدانید؟! قیاس جنابعالی مصداق این بیت از ملای رومی است که «از قیاسش خنده آمد خلق را ... کو، چو خود پنداشت صاحب دلق را»!
۳- آقای ظریف! جنابعالی در آذرماه ۱۳۹۲ نیز در دانشکده فنی دانشگاه تهران فرموده بودید «آیا شما فکر کردهاید آمریکا که با یک بمبش میتواند تمام سیستمهای نظامی ما را از کار بیندازد، از سیستم نظامی ما میترسد»؟ معنای این سخن چه بود؟! غیر از این بود که تقویت سیستم نظامی کشور را بیفایده - و یا حداقل، کماثر- میدانستید. چرا؟! بعدها گفتید که سخنان شما تحریف شده است! در صورتی که تحریف نشده بود. ولی توضیح بعدی جنابعالی «عذر بدتر از گناه»! بود. فرمودید: «من گفتم قدرت ما، مردم است، نه توان دفاعی؟! امروز هم میگویم، باز هم خواهم گفت، چون حرف امام(ره) است که مردم پایه قدرت ما هستند. بد گفتم»؟! جناب ظریف! منظورتان چیست؟ منظورتان مردم با دست خالی است؟! اگر اینگونه نیست، چرا توان دفاعی را با اهمیت دادن به مردم در تضاد میدیدید و میبینید؟!
۴- آقای ظریف! این پرسش -با عرض پوزش- از جنابعالی در میان است که دیدگاه حضرتعالی با خواست و اهداف دشمنان جمهوری اسلامی ایران که بارها به صراحت اعلام کردهاند چه تفاوتی دارد؟! آیا دست کشیدن ایران از توان موشکی، خواسته و آرزوی آمریکا و همپیمانان غربی و عبری و عربی آن نیست؟! ممکن است بفرمائید که جنابعالی موشک را هم مهم میدانید! خُب موشک را برای چه مهم میدانید؟ برای فشفشهبازی شب چهارشنبه سوری؟! یا برای حفاظت از جان و مال مردم؟ اگر گزاره دوم مورد نظرتان است، چرا توان موشکی را جدای از اهمیت دادن به مردم تلقی میکنید؟!
و بالاخره، برادرانه پیشنهاد میکنیم هرچه زودتر از مردم شریف ایران به خاطر اظهارات بیجا و دشمنپسند خود پوزش بخواهید.
حسین شریعتمداری
🟥 عملیات شناختی یعنی
زمانی گاز نداشتیم، شاه خوش پوش داشتیم، با امریکا رفیق بودیم اما درصف نفت می ایستادیم و لبخند می زدیم
حالا ۲۵ میلیون خانواده گاز شهری داریم، در خانه با لباس تابستان می خوابیم، خودرو گازسوز را با ۶ هزار تومان شارژ می کنیم؛
🔻اما حس بدبختی داریم!
#صفرمرزی
✅ لینک مشاهده عملکرد نماینده ها🔻
✍ فقط کافیه اسم نماینده شهر خودتون رو وارد کنید و عملکرد ایشان در مجلس را ببینید
https://shafanama.ir/نمایندگان-مجلس
ترامپ در ۲۰۱۶ در حالی رئیس جمهور آمریکا شد که مجموعا حدود ۳ میلیون رای کمتر از هیلاری کلینتون بدست آورد اما طبق سیستم انتخاباتی آمریکا، درنهایت کسی رئیس جمهور میشود که رای الکترال بیشتری آورده باشد نه لزوما رای مستقیم مردم و مجموع آرای بیشتر مردمی. البته این مسبوق به سابقه هم هست و قبل از ترامپ ۴ رئیس جمهور دیگر به همین روش عجیب و غیر عادلانه الکترال، توانستند رئیس جمهور شود. این یعنی محوریت رای مردم جهت انتخاب یک رئیس جمهور کشک و سرنوشت مردم نه به دست خودشان بلکه در اختیار الکترال هاست. این را مقایسه کنید با نظام انتخابات در ایران که هر رای مردم کاملا سرنوشت ساز است. نشان به این نشان که در انتخابات سال ۹۲ ، حسن روحانی تنها با اختلاف ۲۵۰ هزار رای نسبت به رقیب خود توانست رئیس جمهور شود. ۲۵۰ هزار رای یعنی خیلی کمتر از یک درصد کل شرکت کنندگان. حالا کشوری با چنین سیستم انتخاباتی تقلب زا و بی سرو صاحب تمام تمرکزش روی عدم سلامت انتخابات در ایران است.
❌دفعه قبل رای دادیم، عدالت چی شد؟!
شفافیت چی شد؟ درمان چی شد؟ مبارزه با فساد چی شد؟ حقوق معلمها چی شد؟ تورم چی شد؟
❗️اصلا دفعههای قبل رای دادیم چی تغییر کرد؟
⁉️رای دادن ما چه فایدهای داره؟
💠بستهی تبیینی انتخاباتی
با ارسال این بسته برای دیگران، میتونی خیلی از ابهامات و سوالاتشون رو حل کنی.
❌ نتیجه رای دادن در زمینه تولید، درمان، عدالت، شفافیت و اقتصاد چی شد؟
🔺 ۱۸/۳ درصد کاهش تورم
🔺 احیای ۷ هزار واحد صنعتی و احیای ۱۴۵ هزار شغل
🔺 بیمه رایگان سه دهک و رایگان شدن درمان بیماری لاعلاج.
🔺 کاهش نرخ بیکاری از ۱۱/۵ درصد به ۷ درصد...
#انتخابات
🌍 #انتشار_حداکثری_با_شما