💢 پرداخت مجموعهای از مطالبات کارکنان دانشگاه علوم پزشکی اراک همراه با حقوق آبانماه
🔸 وب دا مرکزی | مدیر امور مالی و حسابداری دانشگاه علوم پزشکی اراک، از پرداخت مجموعهای از مطالبات کارکنان همزمان با واریز حقوق آبانماه خبر داد.
به گفته رضا جعفری، اضافه کار شهریور، حق مسکن کارکنان، تماموقتی مردادماه، ماموریت سهماهه اول، حق فنی، معاضدت قضایی و مهدکودک سهماهه دوم سال ۱۴۰۴ همراه با حقوق این ماه پرداخت میشود.
وی همچنین اعلام کرد: حق سرویس مرکز بهداشت شهرستان اراک تا پایان سال ۱۴۰۳ نیز بهطور کامل پرداخت خواهد شد.
جعفری افزود: حقوق دستیاران و اینترنها نیز همزمان با پرداختهای فوق واریز میگردد.
🗓 چهارشنبه ۲۸ آبان ماه ۱۴۰۴
@webdaarak
💢 برگزاری چهاردهمین کمیته دانشگاهی پیشگیری و کنترل بیماریهای غیرواگیر
🔸 وب دا مرکزی | چهاردهمین نشست کمیته دانشگاهی پیشگیری و کنترل بیماریهای غیرواگیر و عوامل خطر مرتبط، در سالن جلسات زنده یاد دکتر کاظمی آشتیانی دانشگاه علوم پزشکی اراک برگزار شد.
در آغاز جلسه، دکتر جواد جواهری معاون بهداشت دانشگاه، به تشریح اهداف ارزیابی، اقدامات انجامشده و ضرورت هماهنگی بیشتر برای تحقق اهداف سند دانشگاهی در حوزه بیماریهای غیرواگیر پرداخت.
همچنین عملکرد و میزان پیشرفت مصوبات جلسه پیشین بررسی شد و گزارش جامعی از اقدامات اجرایی مرتبط با سند بیماریهای غیرواگیر و فعالیتهای جاری معاونت بهداشت ارائه و مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.
🗓 چهارشنبه ۲۸ آبان ماه ۱۴۰۴
@webdaarak
💢 بازدید رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک از بخشهای مختلف مجتمع بیمارستانی امیرالمؤمنین(ع)
🔸 وب دا مرکزی | دکتر جواد نظری، رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک، به همراه تیم مدیریتی مجتمع بیمارستانی امیرالمومنین(ع)، از بخشهای مختلف مجتمع بازدید کرد و روند ارائه خدمات، زیرساختها و نیازهای توسعهای این مرکز درمانی را مورد ارزیابی قرار داد.
در جریان این بازدید، بخشهای خدماتی، آشپزخانه، ساختمان دیالیز حضرت فاطمه زهرا(س) و فرآیند بازگردانی و استفاده مجدد از پساب تصفیهشده دستگاه اسمز معکوس (RO) ویژه دیالیز برای آبیاری فضای سبز مجتمع بررسی شد؛ همچنین وضعیت زیرساختها و اولویتهای ارتقای کیفیت خدمات بهویژه در حوزه پشتیبانی و آشپزخانه مورد گفتوگو قرار گرفت.
در حاشیه این بازدید، پارکینگ ساختمان خیرساز دیالیز حضرت فاطمه زهرا(س) با ظرفیت ۲۴ خودرو نیز افتتاح شد؛ فضایی که با هدف ساماندهی تردد و بهبود دسترسی بیماران و کارکنان در محدوده این ساختمان احداث شده است.
دکتر نظری با تقدیر از تلاش خیرین و کارکنان بیمارستان، بر ضرورت بهرهبرداری بهینه از زیرساختهای موجود و برنامهریزی برای ارتقای مستمر کیفیت خدمات درمانی در مجتمع بیمارستانی امیرالمؤمنین(ع) تأکید کرد.
🗓 چهارشنبه ۲۸ آبان ماه ۱۴۰۴
@webdaarak