💢 بازدید معاونین غذا و دارو، توسعه و درمان دانشگاه علوم پزشکی اراک از مراکز درمانی و داروخانه ها و پروژه های شهرستان محلات
🔸 در حاشیه برگزاری جلسه هئیت رییسه دانشگاه علوم پزشکی اراک در شهرستان محلات، دکتر علیمرادیان معاون غذا و دارو اراک، دکتر ملاطائفه معاون توسعه و دکتر رنجبران معاون درمان از پروژه های عمرانی از جمله توسعه اورژانس بیمارستان، بخش آی سی یو، زمین بیمارستان جدید و همچنین از بخش های مختلف و داروخانه بیمارستان بازدید کردند.
🗓 دوشنبه ۴ دیماه ۱۴۰۲
〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️
http://webda.arakmu.ac.ir
@webdaarak
💢 مراسم تشییع پیکر شهید گمنام و شبی با شهید در اراک
🔸 مراسم تشییع و خاکسپاری پیکر مطهر شهید گمنام در روز چهارشنبه ۶ دیماه جاری بعد از نماز ظهر و عصر در مصلی بیت المقدس اراک از مسیر مصلی، پل شهرصنعتی، بلوار ۱۵ خرداد و بلوار کارگر به سمت شرکت هپکو به صورت خودرویی برگزار می شود.
همچنین مراسم شبی با شهید پس از نماز مغرب و عشا روز سه شنبه ۵ دیماه جاری در مصلی برگزار خواهد شد.
#خوش_آمدی_قهرمان
🗓 یکشنبه ۳ دیماه ۱۴۰۲
〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️
http://webda.arakmu.ac.ir
@webdaarak
41.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎞 ببینید:
💢 آلودگی هوا چهارمین علت مرگ در جهان است، آلودگی فشار زیادی را بر نظام سلامت وارد میکند؛ خیلی از اثرات آلودگی سالهای بعد حتی در نسل های بعد عیان می شود، ماجرای نامه وزیر بهداشت درباره آلودگی هوای اراک چه بود؟
🔸 حضور دکتر امانی رییس دانشگاه علوم پزشکی اراک در «برنامه تلویزیونی رو در رو» و پاسخگویی در خصوص مطالبات مردمی درباره آلودگی هوای شهر اراک
〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️
http://webda.arakmu.ac.ir
@webdaarak
42M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎞 ببینید:
💢 آیا سلامت مردم با پول قابل مقایسه است؟ غفلت از سلامت مردم در مقابل منافع مادی چه آسیب هایی را به جامعه تحمیل خواهد کرد؟
🔸 حضور دکتر امانی رییس دانشگاه علوم پزشکی اراک در «برنامه تلویزیونی رو در رو» و پاسخگویی در خصوص مطالبات مردمی درباره آلودگی هوای شهر اراک
〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️
http://webda.arakmu.ac.ir
@webdaarak
💢 هفته ملی ایمنی در برابر زلزله و کاهش اثرات بلایای طبیعی
🔸 روز پنجم دی ماه مصادف با واقعه زلزله بم در تقویم رسمی کشور، "روز ملی ایمنی در برابر زلزله" نامگذاری شدهاست.
ویژگیهای خاص جغرافیایی، اقلیمی و زیست محیطی و همچنین زلزله خیز بودن کشور ایران، باعث نامگذاری روز ۵ دی ماه به نام روز ملی ایمنی در برابر زلزله شده است و این روز فرصتی است تا با مروری بر ظرفیتهای موجود و چالشهای پیش رو در این عرصه، دانش و اطلاعات را در این خصوص ارتقا داده و با تدوین اصول و قوانین و نظارت دقیق بر اجرای آنها، زمینه های آسیب پذیری و افزایش ایمنی در بافتهای شهری کشور را فراهم آوریم.
دوم لغایت هشتم دی ماه سال ۱۴۰۲ با شعار "دولت و ملت، همدل و همزبان؛ ایمنی ایران اسلامی" هفته ملی ایمنی در برابر زلزله و کاهش اثرات بلایای طبیعی است و هر روز با یک شعار خاص در جهت کاهش آسیب پذیری های ناشی از بلایای طبیعی نامگذاری شده است.
🗓 دوشنبه ۴ دیماه ۱۴۰۲
〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️
http://webda.arakmu.ac.ir
@webdaarak
#پوستر
📚 رونمایی از کتب "ره نامه"
🔸 آیین رونمایی از مجموعه ۴۰ جلدی
ره نامه (مجموعه بیانات مقام معظم رهبری در عناوین مختلف با دسته بندی موضوعی) 🔎📚
🗓 سه شنبه ۵ دی ماه
🕙 ساعت ۱۰ صبح
🏢 دانشگاه علوم پزشکی اراک
ساختمان معاونت فرهنگی و دانشجویی؛ سالن امام جواد(ع)
〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️
http://webda.arakmu.ac.ir
@webdaarak