💢 برگزاری نشست هم اندیشی دکتر امانی رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک با اعضای هیئت علمی دانشکده دندانپزشکی
🗓 سه شنبه ۳ بهمن ماه ۱۴۰۲
〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️
http://webda.arakmu.ac.ir
@webdaarak
وب دا مرکزی
💢 نشست هم اندیشی رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک با اعضای هیئت علمی دانشکده دندانپزشکی
🔸 رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک به اتفاق معاونین درمان، آموزش و سایر مسئولین مربوطه در راستای ملاقات با اعضای هیئت علمی و با هدف هم فکری و بررسی چالش های و مسائل موجود در دانشکده، با اعضای هیئت علمی دانشکده دندانپزشکی دیدار و گفتگو کرد.
به گزارش وب دا مرکزی؛ رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک در این نشست ضمن تجلیل از زحمات و تلاش های اساتید و کارکنان دانشکده، گفت: اعضای هیئت علمی بازوان توانمند دانشگاه در پیشبرد امور حوزه سلامت هستند و توانمندی ها و موفقیت های موجود در این دانشکده مایه افتخار و حاصل زحمات همکاران و اعضای هیئت علمی دانشکده است.
وی هدف از نشست های این چنینی را ارتباط نزدیک با اعضاء هیئت علمی عنوان کرد؛ چراکه باعث آشنایی بیشتر و طرح مسائل و مشکلات از سوی اعضاء هیئت علمی می شود تا با در نظر گرفتن توان دانشگاه و مقررات و ظرفیت های موجود، اقدامات لازم صورت گیرد.
دکتر امانی، دانشکده دندانپزشکی را با توجه به جابجایی های صورت گرفته در یک مکان مستقل، دانشکده نوپایی دانست که به رغم تمام مشکلات موجود، با تلاش همه جانبه در مدت زمان کوتاهی به موفقیتهای چشمگیری دست یافته است.
وی در پایان با تاکید بر اینکه هر مجموعهای ممکن است در ابتدای مسیر رشد و پویایی با مشکلاتی مواجه باشد، خواستار حفظ انگیزه با هدف پیشرفت و خدمترسانی صادقانه شد.
در ادامه دکتر خزایی رئیس دانشکده دندانپزشکی به تاریخچه این دانشکده اشاره کرد و گفت: این دانشکده با ۲۵ نفر عضو هیئت علمی در رشته های مختلف جراحی دهان، فک و صورت، ارتودنسی، کودکان، ترمیمی و زیبایی و… به ۲۵۵ دانشجو در حال حاضر آموزش می دهند.
وی خاطرنشان کرد: تعداد ۷۰ متخصص در استان ارائه خدمت می کنند و در ۵ دوره ۱۲۵ دانشجو از این دانشکده فارغ التحصیل شده اند.
دکتر خزایی به آمار ارائه شده توسط این دانشکده در سال ۱۴۰۱ اشاره کرد که در بخش ویزیت با رقمی حدود ۳ هزار و در بخش رادیولوژی با رقم بالغ بر ۴ هزار خدمت، بیشترین خدمات توسط این دانشکده ارائه شده است.
در ادامه این نشست، اعضای هیئت علمی به بیان چالش ها و مشکلات پرداخته و خواستار رفع مسائل در چهارچوب قوانین و مقررات و ظرفیت های موجود در دانشگاه شدند.
در پایان دکتر امانی رییس دانشگاه و معاونین و مدیران از دانشکده دندانپزشکی بازدید کردند.
🗓 سه شنبه ۳ بهمن ماه ۱۴۰۲
〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️
http://webda.arakmu.ac.ir
@webdaarak
💢 امروز با اعضای هیئت علمی بازنشسته دانشگاه علوم پزشکی اراک دیدار و گفتگو داشتم.
از تجربیات و راهنمایی های ارزشمند این عزیزان برای توسعه و پیشرفت دانشگاه استفاده خواهیم کرد.
#دانشگاه_علوم_پزشکی_اراک
#اساتید_بازنشسته
https://virasty.com/Dralirezaamani/1706034979309259026
🗓 سه شنبه ۳ بهمن ماه ۱۴۰۲
〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️
http://webda.arakmu.ac.ir
@webdaarak
11.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💢 دانشگاه علوم پزشکی اراک برگزار می کند:
✔️ دومین المپیاد ورزشی یادبود سردار سلیمانی و گرامیداشت شهدای حادثه کرمان و دهه مبارک فجر
🔹 آیین افتتاحیه: چهارشنبه ۱۱ بهمن ماه ساعت ۹ تا ۱۲، سالن ورزشی شهید هادیان
🗓 چهارشنبه ۴ بهمن ماه ۱۴۰۲
〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️
http://webda.arakmu.ac.ir
@webdaarak
💢 تقدیر از ریشه های ماندگار/ دیدار رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک با استاد تمام های دانشگاه
🔸 رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک با هدف تجلیل از زحمات و تکریم و پاسداشت مقام شامخ اساتید، با استاد تمام های دانشگاه دیدار و گفتگو کرد.
به گزارش وب دا مرکزی؛ دکتر امانی در این نشست ضمن تقدیر از تلاش های بی شائبه و زحمات خالصانه اساتید دانشگاه، گفت: اعضای هیئت علمی؛ اصل ماندگار و شالوده اساسی دانشگاه هستند که نقش بی بدیلشان در آگاهی، بصیرت و تربیت نسل جدید بر کسی پوشیده نیست.
وی افزود: حجم کارهای توسعه ای نیمه تمام دانشگاه بسیار زیاد بود و سرمایه گذاری مناسبی نیز در دانشگاه انجام نشده بود که در یکسال و نیم اخیر سعی کرده ایم با کمک همکاران و شما اساتید بزرگوار در جهت رفع مشکلات بیش از پیش گام برداریم.
وی خاطرنشان کرد: در گزارشات ارسالی، پرداختی های دانشگاه علوم پزشکی اراک به نسبت دانشگاه های دیگر به روزتر است و تمام تلاشمان بر این است تا اعضای هیئت علمی دغدغه ای جز پیشرفت علمی، آموزشی و فعالیت های پژوهشی نداشته باشند.
دکتر امانی در پایان گفت: امیدواریم با کمک یکدیگر بتوانیم دانشگاه را به قله پیشرفت و تعالی، نزدیکتر کنیم.
در پایان هر یک از اساتید در خصوص مسائل و مشکلات مد نظر خود مطالبی را بیان کردند.
🗓 چهارشنبه ۴ بهمن ماه ۱۴۰۲
〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️
http://webda.arakmu.ac.ir
@webdaarak