وب دا مرکزی
💢 نشست رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک با اعضای هیئت رئیسه دانشکده علوم پزشکی خمین
🔸 نشست رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک با اعضای هیئت رئیسه دانشکده علوم پزشکی خمین با محوریت هماهنگی و برنامه ریزی در راستای راه اندازی و افتتاح بیمارستان فاطمه زهرا (س) خمین برگزار شد.
به گزارش وب دا مرکزی؛ در این نشست که با حضور دکتر امانی رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک، دکتر رحیمی رئیس دانشکده علوم پزشکی خمین و معاونین و مدیران مربوطه برگزار شد، دکتر امانی گفت: با توجه به اینکه بیمارستان جدید فاطمه زهرا(س) در مرحله نقل و انتقالات تجهیزات قرار دارد؛ لازم است برای انجام هرچه بهتر این فرایند، اقدامات لازم در دستور کار معاونت های دانشکده قرار گیرد و دانشگاه علوم پزشکی اراک نیز در این مسیر همراه و پشتیبان خواهد بود.
وی با اشاره به اینکه دولت سیزدهم وظیفه سنگینی را در تکمیل پروژه های ناتمام دارد، افزود: جا به جایی و راه اندازی بیمارستان جدیدالاحداث خمین امری بسیار مهم و حساس است و در شرایط فعلی به یکباره بیمارستان را تعطیل کردن و جا به جا شدن کار خطرناکی است، بنابراین لازم است با مدارا و حساسیت ویژه در این مسیر گام بردارید و تامین سلامت بیماران را در همه جهات در اولویت قرار دهید.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک در پایان بر لزوم تهیه دستگاه CT برای بیمارستان خمین تاکید کرد.
رئیس دانشکده علوم پزشکی خمین نیز با اشاره به اینکه توسعه و افزایش جذب در رشته پزشکی در جهت رفع نیازهای استان ضروری است و آینده استان مرکزی به افزایش این جذب نیاز دارد، خواستار تاییدات لازم از سوی دانشگاه استان در جهت راه اندازی و جذب رشته پزشکی در دانشکده علوم پزشکی خمین شد.
در ادامه این نشست با هدف تعامل و آسیبشناسی مسائل و مشکلات آموزشی، پژوهشی و اجرایی و بررسی راههای ارتقاء دانشکده علوم پزشکی خمین در زمینه جذب رشته پزشکی و همچنین چالش های موجود در راه اندازی و افتتاح بیمارستان فاطمه زهرا (س) خمین بحث و تبادل نظر شد.
🗓 سه شنبه ۱۰ بهمن ماه ۱۴۰۲
〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️
http://webda.arakmu.ac.ir
@webdaarak
💢 برگزاری ششمین کارگروه استانی بیماران صعب العلاج استان مرکزی در سالجاری
🗓 سه شنبه ۱۰ بهمن ماه ۱۴۰۲
〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️
http://webda.arakmu.ac.ir
@webdaarak
وب دا مرکزی
💢 ششمین کارگروه استانی بیماران صعب العلاج استان مرکزی در سالجاری برگزار شد
🔸 ششمین جلسه کارگروه استانی صندوق بیماری های خاص و صعب العلاج در سال ۱۴۰۲ و یازدهمین جلسه از ابتدای طرح، با حضور رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک و سایر مسئولین مربوطه با محوریت ارائه مصوبات کمیته بیماران صعب العلاج و همچنین پیگیری مصوبات قبلی کارگروه، برگزار شد.
به گزارش وب دا مرکزی؛ دکتر امانی در این نشست ضمن قدردانی از سازمان های بیمه گر که همیشه در کنار دانشگاه بوده اند، گفت: هدف اصلی از تشکیل این کارگروه ها، کاهش نگرانی مردم از پرداخت هزینه های بالای دارویی و درمانی است تا علاوه بر بیماریشان نگرانی دیگری نداشته باشند و باری از دوش مردمی که درگیر این بیماری ها هستند، برداشته شود.
وی با اشاره به اینکه یکی از اقدامات درخشان دولت سیزدهم راه اندازی صندوق حمایت از بیماران خاص و صعب العلاج بوده است، افزود: با توجه به شرایط خاص استان مرکزی، مسئولیت سنگینی بر دوش دانشگاه و سازمان های بیمه گر است، لذا باید در این زمینه تمام تلاش خود را در جهت کمک به بیماران خاص و صعب العلاج به کار بندیم.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک ادامه داد: براساس آمار از سال گذشته تاکنون ۶۵۳ نفر از مراجعه کنندگان به این صندوق بیماران سرطانی هستند که معادل ۶۰ درصد از جمعیت صندوق حمایت از بیماران خاص و صعب العلاج استان مرکزی را تشکیل می دهند و بیشترین پرداختی ها مربوط به این گروه از بیماران است.
در ادامه این کارگروه به پرداختی های ۱۰ بیماری پر هزینه توسط بیمه سلامت اشاره شد که به ترتیب عبارتند از : سرطان ۶ میلیارد تومان، اهدای کلیه بالغ بر ۸۰۰ میلیون تومان، اوتیسم بالغ بر ۴۰۰ میلیون تومان، ام اس ۲۰۰ میلیون، بیماری های قلبی و عروقی ۲۰۰ میلیون و فلج مغزی(cp) بالغ بر ۱۰۰ میلیون تومان هزینه شده است؛ همچنین در سازمان تامین اجتماعی نیز از مرداد ماه سالجاری ۸۴۰ بیمار پذیرش شده اند که هزینه ای بالغ بر ۸ میلیارد تومان پرداخت شده است.
گفتنی است در این کارگروه اعضا حاضر در خصوص اقدامات انجام شده مطالبی را ارائه و سپس برای اجرای هرچه بهتر این طرح و فرآیند پرداختی های صندوق بحث و تبادل نظر شد.
🗓 سه شنبه ۱۰ بهمن ماه ۱۴۰۲
〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️
http://webda.arakmu.ac.ir
@webdaarak