eitaa logo
وبدا دانشگاه علوم پزشکی لرستان
3.6هزار دنبال‌کننده
6.8هزار عکس
898 ویدیو
38 فایل
کانال عمومی اخبار وبدا دانشگاه علوم پزشکی لرستان
مشاهده در ایتا
دانلود
💢  با مشارکت استانداری لرستان و سازمان اورژانس کشور : ۲۰ دستگاه آمبولانس جدید و یک خودروی فرماندهی به ناوگان اورژانس لرستان افزوده خواهد شد. ‌🔴 استاندار لرستان در نشست مشترک با رییس سازمان اورژانس کشور، از آغاز برنامه توسعه ناوگان و زیرساخت‌های اورژانس استان خبر داد و افزود: در این نشست با تأمین ۲۰ دستگاه آمبولانس، یک خودروی فرماندهی و احداث پایگاه جدید اورژانس موافقت شد که این امر گام مهمی در ارتقای خدمات فوریت‌های پزشکی لرستان خواهد بود. ‌ به گزارش روابط عمومی سازمان اورژانس کشور، نشست مشترک توسعه ناوگان و زیرساخت‌های اورژانس استان لرستان با حضور مهندس سید سعید شاهرخی استاندار لرستان، دکتر میعادفر رئیس سازمان اورژانس کشور، دکتر امیدی شاه‌آباد معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری و جمعی از خیرین حوزه سلامت در محل سازمان اورژانس کشور برگزار شد. ‌ در این نشست، آخرین وضعیت ناوگان اورژانس استان، نیازهای زیرساختی و راهکارهای توسعه خدمات فوریت‌های پزشکی مورد بررسی قرار گرفت و تامین ۲۰ دستگاه آمبولانس و یک دستگاه خودرو فرماندهی با مشارکت استانداری لرستان، سازمان اورژانس کشور و خیرین سلامت در دستور کار قرار گرفت و با احداث یک پایگاه جدید اورژانس در استان نیز موافقت شد. _عمومی_ دانشگاه _علوم_ پزشکی_ لرستان ما را در ایتا دنبال کنید 👇👇 🆔 👉 https://eitaa.com/webdalorestan 🆔 👉 https://ravabet.lums.ac.ir.         
برگزاری آزمون صلاحیت حرفه‌ای پرستاری در دانشگاه علوم پزشکی لرستان آزمون صلاحیت حرفه‌ای پرستاری با حضور داوطلبان سه رشته پرستاری، هوشبری و اتاق عمل در دانشگاه علوم پزشکی لرستان برگزار شد. در این آزمون، ۵۸۰ داوطلب ثبت‌نام کرده بودند که از این تعداد، ۵۰۲ نفر در جلسه آزمون حضور یافتند و ۷۸ نفر نیز غایب بودند. آزمون صلاحیت حرفه‌ای یکی از مراحل مهم ارزیابی دانش و شایستگی حرفه‌ای دانش‌آموختگان رشته‌های علوم پزشکی به شمار می‌رود و با هدف سنجش آمادگی علمی و حرفه‌ای داوطلبان برای ورود به عرصه ارائه خدمات سلامت برگزار می‌شود. فرآیند برگزاری این آزمون در دانشگاه علوم پزشکی لرستان با رعایت ضوابط و استانداردهای تعیین‌شده و در فضایی منظم و آرام انجام شد. خبر و عکس: مصطفی باقری 🇮🇷روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی لرستان @webdalorestan
🟢نبض مهربانی در خرم‌آباد ؛ 🔘ویزیت رایگان ۲۰۰ بیمار صرع توسط مجمع خیرین سلامت لرستان 🔴مجمع خیرین سلامت لرستان با همراهی متخصصان مجرب مغز و اعصاب از دانشگاه های علوم پزشکی تهران، شهید بهشتی و ایران، ۲۰۰ بیمار مبتلا به صرع را در خرم‌آباد به‌طور رایگان ویزیت و خدمات پاراکلینیکی مورد نیاز آنها را تأمین کرد. 🔺صبح روز پنج‌شنبه، ۲۵ تیرماه سال جاری درمانگاه صدیق خرم‌آباد میزبان بیماران مبتلا به صرع از اقصی نقاط استان بود؛ بیمارانی که این بار بدون دغدغه هزینه‌های سرسام‌آور درمانی، زیر نظر شش متخصص و فوق‌تخصص مغز و اعصاب بزرگسالان و کودکان معاینه شدند. به گزارش خبرنگار وبدا لرستان:در این برنامه که با هدف کاهش آلام بیماران طراحی شده بود، علاوه بر ویزیت تخصصی، خدمات پاراکلینیکی ضروری نظیر نوار مغزی (EEG) و تصویربرداری MRI نیز بنا بر تشخیص پزشکان، کاملاً رایگان برای مراجعان انجام پذیرفت. 🔺محمدکاظم مرادی‌فرد، رئیس هیئت‌مدیره مجمع خیرین سلامت لرستان، در حاشیه این رویداد، خدمت‌رسانی بی‌چشم‌داشت را رسالت اصلی این مجمع دانست و گفت: «تلاش ما همواره بر این بوده که در کنار بیماران نیازمند باشیم و باری از دوش آنان برداریم. اجرای چنین برنامه‌هایی، گامی هرچند کوچک اما مؤثر در جهت محو محرومیت از چهره سلامت استان است. 🔺این اقدام خداپسندانه با هم‌افزایی دانشگاه علوم پزشکی لرستان، انجمن صرع ایران و نیز حمایت‌های شرکت‌های داروسازی کوبل دارو و دکتر عبیدی به سرانجام رسید. مجمع خیرین سلامت لرستان در پایان ضمن قدردانی از تمامی دست‌اندرکاران، اطمینان خاطر داد که مسیر خدمت‌رسانی تخصصی و رایگان به بیماران کم‌برخوردار با قدرت بیشتری ادامه خواهد یافت. پزشکی_ لرستان ما را در ایتا دنبال کنید 👇👇 🆔 👉 https://eitaa.com/webdalorestan 🆔 👉 https://ravabet.lums.ac.ir.