🔷 دیدار با امام جمعه شهرستان کوهدشت
♦️ مهندس رضا ملکشاهی سرپرست معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی لرستان روز پنجشنبه به اتفاق تعدادی از مدیران ستادی دانشگاه در دیداری که با امام جمعه شهرستان کوهدشت داشت؛ بر خود اتکایی دانشگاه علوم پزشکی لرستان با استفاده از ظرفیت های علمی، آموزشی و پژوهشی دانشگاه تاکید کرد و گفت: ما در خصوص خود اتکایی، از ظرفیت های خوب دانشگاه استفاده می کنیم و نتیجه آن کسب موفقیت هایی است که جدیدا در حوزه توانمندی ها کسب کرده ایم که باعث ارتقا رتبه و بهبود شاخص های دانشگاه شده است.
🔰 در ادامه حجت الاسلام علی سپهوند امام جمعه شهرستان کوهدشت با تاکید بر مقوله سلامت، فعالیت های حوزه ی سلامت استان و شهرستان را مثبت ارزیابی کرد و گفت: ما در تریبون نماز جمعه و از طریق شبکه ارتباطی که با مجموعه دانشگاهی وجود دارد؛ در کنار شما بوده و از هر کمکی که در راستای خدمت به مردم باشد دریغ نخواهم کرد و دانشگاه علوم پزشکی نیز در حوزه سلامت و در همین راستا نیز به مردم خدمت رسانی می کند.
💠 در این دیدار ملکشاهی گزارشی از عمده ترین فعالیت ها و دستاوردهای دانشگاه در حوزه سلامت استان، بخصوص در بحث پروژه های عمرانی را به سمع و نظر سپهوند امام جمعه محترم شهرستان کوهدشت رساند و از تعامل خوب ایشان با دانشگاه تشکر کرد.
📎 پنجشنبه ۳۱ اردیبهشت ماه ۱۴۰۵
✍ وبدا لرستان
تیم _سلامت_ لرستان
#تا_آخرین_نفس_برای_ایران
#دولت_پای_کار_مردم
#روابط _عمومی_ دانشگاه _علوم_ پزشکی_ لرستان
ما را در ایتا دنبال کنید 👇👇
🆔 👉 https://eitaa.com/webdalorestan
🆔 👉 https://ravabet.lums.ac.ir/
هدایت شده از بسیج جامعه پزشکی لرستان
به مناسبت هفته سلامت کارگاه ازدواج آسان و ترویج فرزندآوری با حضور اقشار مختلف و همچنین به منظور آشنایی با مراکز نفس و جلوگیری از سقط جنین توسط بسیج جامعه پزشکی مجتمع پردیس کمالوند برگزار گردید.
#ایران_مقتدر
#سلامت_برای_وطن
#لرستان
📳@bjp_lurestan
8.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
حضور میدانی معاونین دانشگاه علوم پزشکی لرستان در موکب فرهنگی درمانی خیابان انقلاب؛ تقدیر از روحیه جهادی دانشجویان
سرپرست معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی لرستان به همراه معاون بهداشتی دانشگاه، با حضور در موکب دانشگاه علوم پزشکی لرستان واقع در خیابان انقلاب، از روند فعالیتهای این موکب بازدید کردند.
در این بازدید، معاونین توسعه و بهداشتی دانشگاه ضمن گفتوگو با دانشجویان فعال و نیروهای جهادی حاضر در موکب، از تلاشها و خدمات شبانهروزی آنان قدردانی کرده و با آرزوی سلامتی و موفقیت، به آنان خداقوت گفتند.
سرپرست معاونت توسعه دانشگاه در این بازدید، حضور داوطلبانه و پرشور دانشجویان در عرصه خدمترسانی را جلوهای ارزشمند از مسئولیتپذیری اجتماعی و روحیه ایثار دانست و بر حمایت دانشگاه از فعالیتهای فرهنگی، اجتماعی و جهادی دانشجویان تأکید کرد.
معاون بهداشتی دانشگاه نیز با تقدیر از فضای همدلی و مشارکت دانشجویان، فعالیت این موکب را نمادی از انسجام، انگیزه و فرهنگ خدمت در میان نسل جوان دانشگاه عنوان کرد.
🇮🇷روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی لرستان
@webdalorestan
هدایت شده از کانال رسمی وزارت بهداشت
8.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 یک کشور چطور قدرتمند می شود؟
🔴جوانی جمعیت، یک شعار دولتی نیست بلکه یک نقشه راه است که فردا کشورمان خالی از انرژی نشود و آینده ای درخشان برای ایران ساخته شود.
📱 @webda
#تیم_ملی_سلامت
#تا_آخرین_نفس_برای_ایران
#تو_بمان
#دولت_پای_کار_مردم
گزارش تصویری/ بازدید سرپرست معاونت توسعه و معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی لرستان از موکب فرهنگیـدرمانی دانشگاه در محله گلدشت شرقی
سرپرست معاونت توسعه مدیریت و منابع و معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی لرستان با حضور در موکب فرهنگیـدرمانی دانشگاه علوم پزشکی لرستان در محله گلدشت شرقی، از نزدیک در جریان روند ارائه خدمات به شهروندان قرار گرفتند.
در این بازدید، مسئولان دانشگاه ضمن گفتوگو با نیروهای فعال و جهادی مستقر در موکب، از تلاشها و خدمات ارائه شده در حوزههای فرهنگی، درمانی و سلامتمحور تقدیر کردند.
موکب فرهنگیـدرمانی دانشگاه علوم پزشکی لرستان با هدف ارائه خدمات سلامت، مشاوره، آموزشهای بهداشتی و فعالیتهای فرهنگی در محله گلدشت شرقی برپا شده و با استقبال خوب مردم همراه بوده است.
سرپرست معاونت توسعه و معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی لرستان در حاشیه این بازدید، بر تداوم فعالیتهای مردمی و جهادی در راستای ارتقای سلامت عمومی و خدمترسانی به اقشار مختلف جامعه تأکید کردند.
🇮🇷روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی لرستان
@webdalorestan