فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 10 راهکار افزایش تمرکز :
- مصرف کم مواد قندی
- صبحانه سالم و پروتئینی
- مصرف بعضی مواد غذایی ( مانند شکلات تلخ،
قهوه، ماهی، توت و .. )
- مدیتیشن و یوگا
- حذف حواس پرتی ها
- استراحت منظم
- خط خطی کردن کاغذ
- استفاده کم از فضای مجازی ( دتاکس مدیا )
- داشتن چک لیست روزانه
- ورزش و کنترل وضعیت جسمی.
#سلامتی
@webi_nic
از ساعات ۱۱ تا ۱۵ در معرض نور خورشید قرار نگیرید
مدیر برنامه بهداشت پرتوهای وزارت بهداشت:
🔹سرطان پوست جزو ۵ سرطان اول در کشور است، بیش از ۸۵ درصد علت بروز سرطان پوست مرتبط با پرتوگیری از نور خورشید است.
🔹ویتامین D عمدتا از مواد غذایی دریافت میشود و اینکه برای دریافت این ویتامین مقابل نور خورشید قرار گیریم رفتار پرخطری است.
🔹اگر شاخص پرتوهای ماورابنفش (UVI) عدد ۱۱ را نشان دهد اعلام میشود که افراد نباید از خانه خارج شوند. در کشور ما بویژه در فصل تابستان کل اعداد طیف از یک تا ۱۱ این شاخص مشاهده میشود .
🔹افراد سعی کنند ساعات بین ۱۱ تا ۱۵ تا حد امکان در معرض نور خورشید قرار نگیرند.
#سلامتی
@webi_nic
پژوهش جدید: روزی ۴۰۰۰ قدم #پیادهروی میتواند خطر مرگ را کاهش دهد
🔹 محققانی از دانشگاه پزشکی لودز لهستان، با بررسی دادههای ۲۲۶,۸۸۹ نفر از ۱۷ مطالعه که پیشتر انجام شده بود، متوجه شدند که تحرک روزانه به مقدار حداقل ۳۹۶۷ قدم میتواند با کاهش ریسک مرگ به دلایل مختلف همراه باشد.
🔹 دانشمندان میگویند با هر افزایش ۱۰۰۰تایی تعداد قدمها میتوان کاهش ۱۵ درصدی مرگ به دلایل مختلف و با افزایش ۵۰۰تایی قدمها، کاهش ۷ درصدی مرگ بر اثر بیماریهای قلبی-عروقی را مشاهده کرد. این پژوهش نشان داده است که هرچه بیشتر راه بروید، بهتر است.
🔹 محققان مدعیاند که بیشترین اثر سلامتی در جوانترها زمانی مشاهده میشود که روزانه بین ۷ تا ۱۳ هزار قدم پیادهروی کرده باشند. این تأثیر در سنین ۶۰ به بالا در بازه ۶ تا ۱۰ هزار قدم دیده شده است.
#سلامتی
@webi_nic
محققان: مصرف روزانه یک مشت آجیل میتواند ریسک ابتلا به افسردگی را تا ۱۷ درصد کاهش دهد
🔹 پژوهشگران اسپانیایی با بررسی دادههای مربوط به بیش از ۱۳ هزار نفر در بازه سنی ۳۷ تا ۷۰ سال در پایگاه اطلاعاتی بیوبانک بریتانیا از سالهای ۲۰۰۷ تا ۲۰۲۰، متوجه شدهاند که خوردن آجیل میتواند به افزایش سلامت مغز کمک کرده و ریسک ابتلا به افسردگی را کاهش دهد.
🔹 شرکتکنندگان این تحقیق از طریق پرسشنامه اعلام کرده بودند که چقدر آجیل مصرف کردهاند. در پایان مشخص شد افرادی که روزانه ۳۰ گرم آجیل خورده بودند، ۱۷ درصد کمتر از افرادی که این مغزها را مصرف نمیکردند، در معرض ریسک افسردگی قرار گرفتند.
🔹 اگرچه محققان دقیقاً توضیح ندادهاند که این مواد خوراکی چگونه میتوانند جلوی بروز افسردگی را بگیرند، اما این گمانهزنی را مطرح کردهاند که خواص ضدالتهابی و آنتیاکسیدانی آجیل میتواند در مغز نقش محافظتی ایفا کند.
@webi_nic