eitaa logo
وبینو | آموزش گام به گام طراحی سایت
118 دنبال‌کننده
183 عکس
165 ویدیو
0 فایل
مرضیه اکبری نژاد هستم. با سابقه چندین ساله در طراحی سایت🙂 در این کانال با آموزش گام به گام طراحی سایت بصورت ساده و کاربردی در خدمت شما هستم.😍 تا به کسب درآمد برسید🤩🤑 ارتباط با من 👇 @admin_webynoo
مشاهده در ایتا
دانلود
خب گفتم که ۲۴ اردیبهشت ان شالله میخوام از دوره آموزش مقدماتی php رونمایی کنم.😍 ولی خب اصلا php چیه؟!🤔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
پی‌اچ‌پی (PHP) یک زبان برنامه نویسی شی گرا و برای سمت سرور است که برای طراحی وب توسعه یافته‌ است؛ ولی میشه از آن به عنوان یک زبان عمومی(👇) هم استفاده کرد.
زبان عمومی/همه منظوره زبانی ست که برای نوشتن انواع مختلف برنامه از آن استفاده می شود.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
سلام روزتون بخیر🌹
خب بریم سراغ تاریخچه php😍
تاریخچه این زبان برنامه نویسی به سال ۱۹۹۴ برمی‌گردد.☺️ در آن سال شخصی به نام Rasmus Lerdorf تعدادی اسکریپت برنامه نویسی کرد. استفاده از این اسکریپت‌ها، آمار افرادی را که در حال خواندن رزومه اش بودند محاسبه و ذخیره کرد. او با این کار توجه افراد زیادی را به اسکریپت هایش جلب کرد و از او درخواست کردند تا اسکریپت‌ها را برای آن‌ها هم ارسال کند.👌
بنابراین Lerdorf تصمیم گرفت. که نام اسکریپت‌های خود را PHP گذارد که مخفف عبارت Personal Home Page بود.
به مرور زمان و تشکیل یک تیم برنامه نویسی، اسکریپت‌ها توسعه پیدا کردند و سرانجام زبان php در سال ۱۹۹۵  منتشر شد.
به مرور زمان و تشکیل یک. تیم برنامه نویسی، اسکریپت‌ها توسعه پیدا کردند و سرانجام زبان php در سال ۱۹۹۵ منتشر شد.
⚡️این زبان برنامه نویسی در سال ۱۹۹۷ به نسخه ۳ ارتقا پیدا کرد. Php مخفف عبارت Hypertext Preprocessor  به معنای پیش پردازنده‌های ابرمتن می‌باشد. منظور از ابرمتن همان متن‌های طولانی شامل جداول، تصاویر و… هستند. دلیل نامگذاری Php این است که این زبان ابتدا باید اطلاعات را پردازش کند تا نتایج به صورت html به نمایش درآیند.
در سال 2000 Zeev Suraski به همراه همکارش Andi Gutmans تصمیم به تاسیس شرکتی با نام Zend گرفتند. در آن شرکت هسته اصلی زبان PHP دوباره زیر تیغ جراحی توسعه دهندگان قرار گرفت و بازنویسی شد. در این بازنویسی تغییرات زیادی بر روی PHP اعمال شد که هسته آن را Zend Engine نامیدند و به عنوان نسخه چهارم از این زبان ارائه کردند.
✔️ در سال ۲۰۰۴ نسخه ۵ زبان php منتشر شد که از مهمترین تغییرات آن می‌توان به پشتیبانی از کدنویسی شی گرا و ارتباط بهتر با پایگاه داده اشاره کنیم. که در نتیجه آن نسخه ۵ را میتوان نقطه عطف این زبان در دنیای برنامه نویسی بدانیم.
در سال ۲۰۱۵ نسخه ۷ زبان php عرضه شد. از جمله تغییرات مهم این نسخه می‌توان به بهبود عملکرد، کاهش استفاده از حافظه تا حدود 50% و افزایش چشمگیر سرعت (حدودا دو برابر) اجرای آن اشاره کرد. PHP این افزایش سرعت و بهبود عملکرد را مدیون استفاده از نسخه سوم Zend Engine است. انتشار این زبان ادامه پیدا کرد...
⭐️آخرین نسخه منتشر شده آن عبارت است از php 8.2 که در سال ۲۰۲۲ منتشر شد.⭐️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
همونطور که گفتم php یک زبان برنامه نویسی سمت سرور هست. تاریخچه این زبان جذاب رو هم بیان کردم. و اما میریم سراغ این سوال که کاربردهای php چیه؟!🤔
۱- طراحی سایت زبان php به عنوان زبان برنامه‌نویسی سمت سرور می‌تواند با استفاده از HTML، CSS و JavaScript به‌راحتی صفحات وب پویا و جذابی ایجاد کند.
۲- ساخت نرم افزارهای دسکتاپ زبان php به دلیل قدرتمند بودن و سرعت بالا گزینه خوب برای ساخت نرم‌افزارهای دسکتاپ است. مزایای استفاده از PHP در توسعه برنامه‌های دسکتاپ شامل سرعت بالا، پشتیبانی از بیشتر سیستم‌عامل‌ها، مستقل بودن از زبان برنامه‌نویسی‌های دیگر و سادگی دسترسی به PHP است.
3- ساخت ربات تلگرام با استفاده از PHP و API تلگرام، می‌توان ربات‌های این پلتفرم را با سرعت‌بالا ایجاد کرد.
4- ساخت قالب و افزونه وردپرس برنامه‌نویسان با استفاده از PHP API و توابع وردپرس، توانایی ساخت افزونه‌های وردپرس مناسب با رابط کاربری زیبا و ویژگی‌های برنامه‌نویسی شده را خواهند داشت.
۵ طراحی گرافیک زبان php یکی از ابزارهای اصلی برای ساخت و طراحی گرافیک در وب‌سایت‌ها است. این زبان برای ایجاد تصاویر و پردازش اطلاعات، با استفاده از بسته‌های گرافیکی و امکانات دیگری فراهم‌شده در زبان، کمک می‌کند تا گرافیک وب‌سایت به بهترین شکل ممکن طراحی شود.