eitaa logo
وصال یار❤️
556 دنبال‌کننده
8.5هزار عکس
5.8هزار ویدیو
152 فایل
بنام خدا https://eitaa.com/wesaleyar لینک کانال وصال یار☝️ ارتباط بامدیر👈 @montazerYar313 http://eitaa.com/Delneveshtemahdavi313 لینک کانال دلنوشته مهدوی☝ ✅نشرمطالب باذکرصلوات به نیت فرج آقا
مشاهده در ایتا
دانلود
آیت الله مجتهدی: 👈اگر دنیا وآخرت می خواهید 👈اگر رزق و روزی می خواهید 👈و در یک کلام اگر همه چیز می خواهید 🕋 می خوانید👌 🔴به کانال وصال یار بپیوندید👇 https://eitaa.com/joinchat/604766423C3696f7958b 📡حداقل برای☝️نفر ارسال کنید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
8.85M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💠 تأثیر شگفت آور خیرات برای اموات 🎙 سخنان گوهر بار استاد آیت الله مجتهدی رضوان الله تعالی علیه 🔴به کانال وصال یار بپیوندید👇 https://eitaa.com/joinchat/604766423C3696f7958b 📡حداقل برای☝️نفر ارسال کنید.
مادر که نباشد خانه بهم می ریزد : علی(ع) درنجف،حسن(ع) دربقیع ،حسین(ع) درکربلا و زینب(س)در دمشق :) 🔴به کانال وصال یار بپیوندید👇 https://eitaa.com/joinchat/604766423C3696f7958b 📡حداقل برای☝️نفر ارسال کنید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🌱امروز به ره توشه ی فردا صلوات یا ذکر خدا زمزمه کن یا صلوات... 🌱ما زنده ز خون شهدائیم، خوش است تا یاد کنیم از شهدا با صلوات... 🍃 پنجشنبه و‌‌ یاد‌شهدا با ذکر صلوات🍃 🔴به کانال وصال یار بپیوندید👇 https://eitaa.com/joinchat/604766423C3696f7958b 📡حداقل برای☝️نفر ارسال کنید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌌 🌱زندگی زیباست اما شهادت از آن زیباتر است.(شهید آوینی) هرگز نروی از یاد💔 🔴به کانال وصال یار بپیوندید👇 https://eitaa.com/joinchat/604766423C3696f7958b 📡حداقل برای☝️نفر ارسال کنید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یاعلی میگوید و پهلو به پهلو می شود 😭🥀 🔴به کانال وصال یار بپیوندید👇 https://eitaa.com/joinchat/604766423C3696f7958b 📡حداقل برای☝️نفر ارسال کنید.
💠نماز سیف القاطع برای حاجات مهم😍 ♨️نماز همانطور که از اسمش پیداست برای حاجت همانند شمشیر برنده عمل میکند و بسیار بسیار مجرب است💯 شب جمعه یا همان پنجشنبه شب دو رکعت در یک مکان به نیت قضای حاجت به این ترتیب خوانده می شود↙️ 1⃣در رکعت اول بعد از سوره حمد ٬ «سوره انعام» را از اول تا اخر بخوانید و دوباره از اول سوره تا آیه ۹۳بخوانید و سپس به رکوع بروید🌿 2⃣ در رکعت دوم بعد از حمد ایندفعه از آیه ۹۴ تا اخر سوره انعام را بخوانید 3⃣ بعداز اتمام نماز هزار بار صلوات فرستاده و حاجت خود را ازخدا طلب کنید🌿 منابع: از کتاب مجربات باقر. ❌نکته: عزیزان هرکسی توانایی خوندن نداره ما بجای شما نایب میشیم و میخونیم ⭕️جهت سفارش به آیدی پیام دهید👇 @montazerYar313 🔴به کانال وصال یار بپیوندید👇 https://eitaa.com/joinchat/604766423C3696f7958b 📡حداقل برای☝️نفر ارسال کنید.
🌟در شب جمعه این سوره ها را بخواند که از براى هر یک فواید و ثواب بسیار روایت شده است : ❤️از حضرت صادق علیه السّلام روایت شده که : هرکه درهرشب جمعه، 👈بنى اسرائیل (اسراء):را بخواند، نمیرد تا به خدمت حضرت قائم علیه السّلام برسد و از اصحاب آن حضرت باشد. 👈کهف: در هر شب جمعه بخواند، نمیرد مگر شهید و حقّ تعالى او را در روز قیامت با شهداء محشور گرداند و با ایشان بدارد.این سوره را در هر شب جمعه بخواند، کفّاره ی ما بین این جمعه تا جمعه ی دیگر خواهد بود 👈 سه طسین(شعرا،نمل وقصص):را در شب جمعه بخواند، از دوستان خدا باشد و در امان و حمایت حقّ تعالى باشد و فقر و تنگدستى در دنیا به او نرسد و در آخرت خدا از بهشت آن قدر به او عطا کند که او راضى گردد و زیاده از رضا به او کرامت فرماید و صد زن از حوریان بهشت به او تزویج نماید. 👈 الم سجده (سجده):را در هر شب جمعه بخواند، حقّ تعالى در قیامت نامه ی او را به دست راست او دهد و او را بر اعمال او حساب نکند و از رفقاء محمّد و آل او علیهم السّلام باشد. 👈ص:را در شب جمعه بخواند، از خیر دنیا و عُقبى آن قدر به او عطا کنند که نداده باشند مگر به پیغمبر مرسلى یا ملک مقرّبى و او را داخل بهشت گردانند با هر که خواهد از اهل خانه ی او حتّى خادمى که او را خدمت کرده است اگر چه داخل عیال او نباشد و در حدّ شفاعت کردن او نباشد. 👈 اَحقاف: هر که در شب جمعه یا روز جمعه سوره احقاف را بخواند، در دنیا به او ترس و بیمى نرسد و در آخرت از فَزَع و ترس روز قیامت ایمن باشد. 👈 واقعه:را بخواند خدا او را دوست دارد و او را محبوب گرداند و در دنیا بدحالى و تنگدستى نبیند و هیچ آفت از آفات دنیا به او نرسد و از رفقای حضرت امیرالمؤمنین علیه السّلام باشد و این سوره مخصوص امیرالمؤمنین (علیه السّلام) است. 👈 جمعه:را در هر شب جمعه بخواند، کفّاره ی ما بین این جمعه تا جمعه ی دیگر خواهد بود و اگر فرصت ندارد اختیار کند «سوره واقعه و سوره هاى قبل آن را»؛ 🔴به کانال وصال یار بپیوندید👇 https://eitaa.com/joinchat/604766423C3696f7958b 📡حداقل برای☝️نفر ارسال کنید.
☘️🍃صـلــواتـــ شـــبـــ جـمـعـہ✨ 🍃☘️مرحوم مجلسی دوم ( پسر ) گفته اند ؛ شب جمعه ای مشغول مطالعه بودم‌ که به این دعا رسیدم - 🕊 اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحمَّــــــــدٍ وآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم ، اَلْحَمْدُ لله مِنْ اَوَّلِ الدُّنْیا اِلی فَنائِها وَ مِنَ الآخِرَةِ اِلی بَقائِها اَلْحَمْدُ للهِ عَلی کُلِّ نِعْمَةٍ ، اَسْتَغْفِرُالله مِنْ کُلِّ ذَنْبٍ وَ اَتُوبُ اِلَیْه 🕊 👆 بعد یک هفته مجدد خواستم آنرا بخوانم که در حالت مکاشفه ندایی شنیدم از ملائکه " که ما هنوز از نوشتن ثواب قرائت قبلی فارغ نشده ایم ...! 🔴به کانال وصال یار بپیوندید👇 https://eitaa.com/joinchat/604766423C3696f7958b 📡حداقل برای☝️نفر ارسال کنید.