🔰تفاهمنامه همکاری میان خانه همافزایی انرژی و آب و بنیاد نخبگان استان خراسان رضوی امضاء شد و این بنیاد به عضویت خانه همافزایی انرژی و آب خراسان رضوی در آمد
🔹تفاهمنامهای با هدف بهرهگیری از توانمندیها و ظرفیتهای علمی، تحقیقاتی، پژوهشی، مشاورهای و فناوری بین خانه همافزایی انرژی و آب با نمایندگی مهندس سعید سالمی(رئیس هیئت مدیره خانه) و بنیاد نخبگان خراسان رضوی با نمایندگی دکتر سجادی(رئیس بنیاد) منعقد گردید.
🔹در این تفاهمنامه به لزوم استفاده از ظرفیتهای نخبگان دانشگاهی و خبرگان صنعتی در راستای «حل مسائل و چالشهای اساسی استان در حوزه آب و انرژی» از طریق ایجاد استارتاپها، تجاریسازی و توسعه کسبوکارهای فناورانه بین بنیاد نخبگان استان و خانه همافزایی تأکید ویژه شده است.
🔹در این جلسه بنیاد نخبگان خراسان رضوی به مدت ۵ سال به عضویت خانه همافزایی در آمد و گواهی عضویت بنیاد در خانه و همچنین کارت عضویت رییس دانشگاه در باشگاه اعضای خانه اهدا گردید.
🔹در ادامه ظرفیتهای همکاری میان بنیاد نخبگان و خانه همافزایی مورد بررسی قرار گرفت و اعضای ستاد خانه همافزایی به ارائه گزارشاتی در خصوص طرحهای در دست اجرای خانه همافزایی و دانشگاه پرداختند.
🔹همچنین مقرر شد بنیاد نخبگان خراسان رضوی ، ۳۵ نفر از نخبگان استان را به منظور حل مسائل و چالشهای اساسی استان در حوزه آب، برق، گاز و فرآوردههای نفتی به خانه همافزایی معرفی کند تا عناوین پروژههای جایگزین خدمت سربازی آنها از سوی خانه تعریف گردد.
🆔https://eitaa.com/wesh_ir
🆔https://t.me/w_e_s_h
💥 سبک مدیریت شما چتری ست یا قیفی؟
در سبک مدیریت چتری مدیر سعی دارد تا تمرکز تیم را در به نتیجه رساندن پروژه بالا ببرد به همین دلیل تیم را در مقابل تغییرات لحظه آخری، مزاحمت ها، تغییر اولویت ها و جلسات زائد محافظت می کند.
در مقابل در سبک مدیریت قیفی مدیر با باز گذاشتن راه ورود هر گونه عامل حواس پرتی، انواع جلسات، مهلت های غیرمنطقی و درخواست های متعدد باعث سردرگمی و گیجی اعضای تیم پروژه می شود.
سبک مدیر شما و سبک خود شما به کدامیک نزدیکتر است؟
🆔https://eitaa.com/wesh_ir
🆔https://chat.whatsapp.com/EAAbb4NSws63m3vWoEBPnq
🆔https://t.me/w_e_s_h
🔍 شناسایی و رصد ۵۳۰ مرکز پرمصرف، اما نه بد مصرف گاز در مشهد
👤حمیدرضا افشون عضو هیات مدیره خانه همافزایی انرژی و آب خراسان رضوی:
🔥 نحوه مصرف ۵۳۰ مرکز پرمصرف، اما نه بد مصرف مثل هتلها، دانشگاهها و بیمارستانها و ... رصد و نکات توصیهای به آنها داده میشود.
🔥 رییس امور پژوهش و فناوری شرکت گاز استان خراسان رضوی گفت: با توجه به ۲ میلیون ۶۰۰ مشترک در خراسان رضوی و طبق دستهبندی که با توجه به سرانه مصرف ماهانه به ازای هر مشترک انجام شده، مشترکین به ۱۲ پله تقسیم شدهاند که مشترکان در پله ۱۰ تا ۱۲ به عنوان مشترک بد مصرف شناسایی میشود و از لحاظ درصدی ۲.۵ درصد را این مشترکین تشکیل میدهند.
#خبر_تکمیلی
🔸کمبود ۳۰ میلیون مترمکعبی گاز در ایام پیک
👤افتخاری، مدیرعامل شرکت گاز خراسان رضوی:
🔹وقتی هوا سرد میشود اشتراکات خانگی دچار یک رشد چشمگیر و غیرعادی میشوند، بهطوریکه میانگین مصرف در دمای منفی ۱۰ درجه در کشور ما بسیار بیشتر از استاندارد جهانی است.
🔹مجموع گازی که از ذخیرهسازی و پالایشگاه برداشت میکنیم روی هم ۵۵ میلیون مترمکعب در زمان پیک بار است، در حالی که مصارف استان در ایام پیک، ۸۵ میلیون متر مکعب است، پس حدود ۳۰ میلیون مترمکعب در روز در خراسان رضوی کمبود گاز داریم./ا
🆔https://eitaa.com/wesh_ir
🆔https://chat.whatsapp.com/EAAbb4NSws63m3vWoEBPnq
🆔https://t.me/w_e_s_h
خانه همافزایی انرژی و آب
🔍 شناسایی و رصد ۵۳۰ مرکز پرمصرف، اما نه بد مصرف گاز در مشهد 👤حمیدرضا افشون عضو هیات مدیره خانه هما
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔥باید نهضت بهینهسازی مصرف انرژی راه بیفتد
🔹هوشنگ فلاحتیان معاون برنامهریزی وزارت نفت گفت: الان ایرانِ ۸۵ میلیون نفری، معادل چینِ یک میلیارد و ۴۰۰ میلیون نفری گاز مصرف میکند!
🆔https://eitaa.com/wesh_ir
🆔https://chat.whatsapp.com/EAAbb4NSws63m3vWoEBPnq
🆔https://t.me/w_e_s_h
خانه همافزایی انرژی و آب
4️⃣ چهارمین جلسه "کارگروه تخصصی HSE" روز دوشنبه مورخ ۱۴۰۱/۱۰/۱۹ ساعت ۸:۳۰ الی ۱۰:۳۰ در محل 🏡 خانه هم
4️⃣ چهارمین جلسه "کارگروه تخصصی HSE" روز دوشنبه مورخ ۱۴۰۱/۱۰/۱۹ در محل 🏡 خانه هم افزایی انرژی و آب (هاب) خراسان رضوی با حضور نمایندگان شرکتهای نفت و نیرو استان برگزار گردید.
🆔https://eitaa.com/wesh_ir
🆔https://chat.whatsapp.com/EAAbb4NSws63m3vWoEBPnq
🆔https://t.me/w_e_s_h
🔺مسئلهای به نام ناترازی حاملهای انرژی
🔹پس از ۴ سال خودکفایی و صادرات بنزین با احداث پالایشگاه ستاره خلیج فارس، در سال ۱۴۰۱ کشور وارد فاز ناترازی تولید و مصرف بنزین شد و میزان این ناترازی از ۵ میلیون لیتر فراتر رفت.
🔹طی یکسال گذشته با اتمام بیماری کرونا مصرف گازوئیل کشور افزایش یافته و مصرف این حامل انرژی با سرعت قابل توجهی به تولید نزدیک میشود، در سال ۱۴۰۰ تولید گازوئیل تنها ۲۵.۷ میلیون لیتر از مصرف بیشتر بوده است.
🔹با توجه به روند افزایش مصرف حاملهای انرژی تا سال ۱۴۲۰ کشور بر سر یک ۳راه راهبردی شامل افزایش ظرفیت پالایشی، واردات سوخت و بهینهسازی مصرف قرار گرفته است.
🆔https://eitaa.com/wesh_ir