#اخبار_تحلیلی
1️⃣ذخیرهسازی راهحلی برای رفع ناترازی گاز در فصل سرما
🔹متوسط ناترازی سالیانه گاز کشور حدود ۱۲۰ میلیون مترمکعب در روز و حداکثر میزان ناترازی در فصل سرد معادل ۳۱۵ میلیون مترمکعب در روز است که یکی از راههای عبور از ناترازی گاز، استفاده از ظرفیت ذخیره سازی است.
🔹میزان شدت مصرف انرژی در ایران دو برابر متوسط دنیا بوده که نشان از هدررفت و مصرف غیربهینه انرژی در زنجیره تولید تا مصرف انرژی دارد. ایران حدود یک درصد از جمعیت جهان را تشکیل داده، اما حدود ۶ درصد گاز طبیعی دنیا را مصرف میکند. این شدت مصرف، پدیده ناترازی گاز را رقم زده که آسیبهای اقتصادی، اجتماعی، سیاسی و زیستمحیطی بسیاری را برای کشور ایجاد کرده است.
◾️ خانه همافزایی انرژی و آب
📡 @wesh_ir
خانه همافزایی انرژی و آب
#اخبار_تحلیلی 1️⃣ذخیرهسازی راهحلی برای رفع ناترازی گاز در فصل سرما 🔹متوسط ناترازی سالیانه گاز کشو
2️⃣ناترازی انرژی، چالش اصلی دولت چهاردهم
🔹اصلیترین راهکار رفع ناترازی گاز اصلاح قیمت انرژی است که با شرایط اقتصادی موجود عملاً امکانپذیر نیست و دولت سیزدهم هم تلاش کرد با راهکارهای غیرقیمتی ناترازی گاز را کنترل کند.
🔹عرفان افاضلی، دبیرکل فدراسیون صنعت نفت بهتازگی در خصوص موضوع ناترازی انرژی و اولویت دولت چهاردهم برای رفع آن بیان کرده است: «برای کاهش شیب رشد بسیار شدید ناترازی انرژی کشور بخصوص ناترازی گاز قاعدتاً اولویت دولت باید به دو حوزه تولید و مصرف معطوف شود، دولت جدید در حوزه تولید باید به دنبال جذب سرمایهگذاری برای مشارکت در طرح فشارافزایی در پارس جنوبی باشد که ۷۰ درصد گاز کشور را تامین میکند، در این حوزه باید به دنبال سرمایهگذاری برای اکتشاف میادین گازی جدید و توسعه و خصوصاً میادین گازی کشف شده در شمال شرق کشور باشیم.»
◾️ خانه همافزایی انرژی و آب
📡 @wesh_ir
خانه همافزایی انرژی و آب
2️⃣ناترازی انرژی، چالش اصلی دولت چهاردهم 🔹اصلیترین راهکار رفع ناترازی گاز اصلاح قیمت انرژی است که
3️⃣ذخیرهسازی، یک راهحل اساسی
🔹متوسط نسبت ذخیرهسازی گاز به کل مصرف در دنیا ۱۱ درصد بوده و در آمریکا، روسیه و اروپا این شاخص، حدود ۲۰ درصد است؛ اما ایران، با وجود برخورداری از دومین ذخایر گاز جهان، دارای ظرفیت ذخیرهسازی ۱/۴ درصدی است که لازم است این عدد به حداقل ۱۰ درصد افزایش پیدا کند.
🔹در حال حاضر راهی جز سرمایهگذاری روی توسعه میادین و ذخیرهسازی، برای حل این مهم وجود ندارد. دبیرکل فدراسیون صنعت نفت، ذخیرهسازی گاز را امر مهمی دانست که دولت چهاردهم باید به آن توجه ویژهای داشته باشد و در این خصوص بیان کرد: «باید ظرفیت ذخیرهسازی گاز طبیعی را بالا ببریم؛ چراکه در حال حاضر ظرفیت ذخیرهسازی گاز طبیعی در کشور ما نسبت به میانگین جهانی بسیار کم است و این موضوع با توجه به اینکه ناترازی تولید و مصرف در کشور ما فصلی بوده؛ حائز اهمیت است.»
🔹لازم است وزارت نفت دولت چهاردهم، از طریق شرکتهای تابعه ذیربط و با استفاده از منابع داخلی خود نسبت به ایجاد و توسعه زیرساختهای لازم برای ذخیرهسازی گاز طبیعی با اولویت مخازن زیرزمینی به نحوی اقدام کند که ظرفیت ذخیرهسازی گاز طبیعی در پایان رنامه، به معادل حداقل ۱۰ درصد مصرف سالیانه گاز طبیعی کشور افزایش یابد؛ این مسئله در برنامه هفتم توسعه نیز مدنظر قرار گرفته است./ایسنا
◾️ خانه همافزایی انرژی و آب
📡 @wesh_ir
⚫️درخواست رئیس جمهور از مردم برای حداکثر صرفهجویی در مصرف برق
🔹جلسه هیئت دولت به ریاست مسعود پزشکیان و با دستور کار بررسی راهکارهای مدیریت مصرف انرژی در پی بروز گرمای بیسابقه در کشور برگزار شد.
🔹در این جلسه مسعود پزشکیان ناظر به گزارش وزیر نیرو درباره میزان تولید و مصرف برق، با تاکید بر اهمیت مدیریت مصرف برای عبور از چالش افزایش بیسابقه دمای هوای کشور در روزهای پیشرو، بر به کارگیری تمام ظرفیتهایی نیروگاهی کشور برای تولید و تأمین پایدار برق تاکید کرد.
🔹رئیس جمهور همچنین ضمن دستور به همه وزارتخانهها و ادارات برای کاهش مصرف انرژی و همچنین اطلاعرسانی دقیق و به موقع، از مردم خواست در مصرف برق حداکثر صرفهجویی را داشته باشند.
◾️ خانه همافزایی انرژی و آب
📡 @wesh_ir
⚫️کاهش ساعت کاری مراکز دولتی در خراسان رضوی و ۱۴ استان دیگر کشور
👤دبیرخانه شورای اطلاع رسانی دولت:
🔹با تصمیم دولت فعالیت مراکز دولتی در ۱۵ استان کشور در روز سهشنبه ۱۶ مرداد از ساعت ۶ تا ۱۰ صبح است.
🔹درپی افزایش شدید دمای هوا و تداوم گرما و به منظور حفظ سلامتی هموطنان و مدیریت مصرف انرژی، فعالیت همه مراکز دولتی و بانکها در ۱۵ استان کشور (به جز مراکز خدمات امدادی و اورژانسی) در تاریخ سهشنبه ۱۶ مرداد از ساعت ۶ تا ۱۰ صبح خواهد بود.
◾️ خانه همافزایی انرژی و آب
📡 @wesh_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 لحظۀ انفجار مهیب یکی از مخازن سوخت در مرز دوغارون | آتش مهار شد
👤محمدرضا رضایی، معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی فرمانداری تایباد:
🔹براثر برخورد ۴ تانکر که ۲ تانکر ایرانی و ۲ تانکر افغانستانی بودند، حادثه آتش سوزی در منطقه مرزی دوغارون رخ داد.
🔹طبق گزارش های اولیه، ۴ نفر دچار مصدومیت سطحی شده بودند که با انتقال به مراکز درمانی مشکل آن ها رفع شد.
🔹در حال حاضر حریق منطقه مرزی دوغارون به طور کامل مهار شده است.
◾️ خانه همافزایی انرژی و آب
📡 @wesh_ir
خانه همافزایی انرژی و آب
1️⃣نخستین نشست تخصصی «کاهــش مصــرف آب کشاورزی از طریق کشت فراسرزمینی» ذیل کمیته آب و محیطزیست 🗓روز
1️⃣نخستین نشست تخصصی «کاهش مصرف آب کشاورزی از طریق کشت فراسرزمینی» ذیل کمیته آب و محیطزیست
🗓روز دوشنبه ۱۴۰۳/۰۵/۱۵
در محل 🏡خانه همافزایی انرژی و آب برگزار شد.
📡 @wesh_ir
خانه همافزایی انرژی و آب
6⃣4️⃣چهل و ششمین جلسه "کمیته فنی، خودکفایی و ساخت داخل" روز چهارشنبه مورخ ۱۴۰۳/۰۲/۲۶ ساعت ۱۲:۰۰ الی۱
7⃣4️⃣چهل و هفتمین جلسه "کمیته فنی، خودکفایی و ساخت داخل" روز چهارشنبه مورخ ۱۴۰۳/۰۵/۱۷ ساعت ۱۱:۰۰ الی۱۳:۰۰ در محل 🏡 خانه همافزایی انرژی و آب خراسان رضوی با حضور نمایندگان شرکتهای نفت و نیرو استان برگزار میشود.
🤝 از اعضای کمیته دعوت میشود در این جلسه حضور به هم رسانند.
🔹در صورت تغییر در ساعت برگزاری جلسه متعاقبا اطلاعرسانی صورت خواهد گرفت.
📡 @wesh_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 رکورد مصرف شبانه برق کشور شکسته شد
👤مدیرعامل شرکت تولید، انتقال و توزیع نیروی برق ایران:
🔹میزان تقاضای مصرف برق کشور در زمان اوج مصرف شبانه هم شکست و از آخرین رکورد تقاضای مصرف روزانه ثبت شده در نیمه مرداد سال گذشته هم فراتر رفت.
🔹این میزان تقاضای مصرف در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته که ۶۹۴۶۷ مگاوات بود، ۵۵۰۰ مگاوات افزایشیافته که رشد حدود ۷ درصدی را در میزان تقاضای مصرف شبانه کشور نشان میدهد.
◾️ خانه همافزایی انرژی و آب
📡 @wesh_ir
⚫️چهارشنبه فعالیت کلیه ادارات در خراسان رضوی از ساعت ۶ الی۱۰خواهد بود
🔹بر اساس اطلاعیه ستاد مدیریت بحران خراسان رضوی، به منظور حفظ سلامت عمومی و همچنین مدیریت بهینه مصرف انرژی، فعالیت کلیه ادارات و دستگاههای اجرایی استان به جز مراکز درمانی و امدادی در روز «چهارشنبه ۱۷ مرداد» از ساعت ۶ الی ۱۰ خواهد بود.
🔹ضمنا فعالیت کلیه مراکز آموزشی، دانشگاهها و نیز فعالیتهای ورزشی در محیطهای روباز در این روز تعطیل است.
◾️ خانه همافزایی انرژی و آب
📡 @wesh_ir
خانه همافزایی انرژی و آب
7⃣4️⃣چهل و هفتمین جلسه "کمیته فنی، خودکفایی و ساخت داخل" روز چهارشنبه مورخ ۱۴۰۳/۰۵/۱۷ ساعت ۱۱:۰۰ الی
🛑چهل و هفتمین جلسه "کمیته فنی، خودکفایی و ساخت داخل"
❌با توجه به اعلام استانداری لغو شد.
🔹زمان برگزاری جلسه متعاقبا اطلاعرسانی خواهد شد.
📡 @wesh_ir
🛑پنجشنبه کلیه ادارات در خراسانرضوی تعطیل خواهد بود
🔹کلیه ادارات، بانکها، دستگاههای اجرایی، مراکز آموزشی، دانشگاهها و نیز فعالیتهای ورزشی در محیطهای روباز استان (به جز مراکز درمانی و امدادی) در روز پنجشنبه تعطیل خواهد بود.
◾️ خانه همافزایی انرژی و آب
📡 @wesh_ir
خانه همافزایی انرژی و آب
3️⃣4️⃣ چهل و سومین جلسه "کمیته بهرهوری و تحول سازمانی" روز چهارشنبه مورخ ۱۴۰۳/۰۵/۰۳ در محل 🏡 خانه ه
#اینفوگرافی
📥دریافت نسخه باکیفیت تصویر
3⃣4️⃣ چهل و سومین جلسه کمیته بهرهوری و تحول سازمانی
🗓چهارشنبه ۱۴۰۳/۰۵/۰۳
📣 خانه همافزایی انرژی و آب
📡 @wesh_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥قطعی برق روزانه هزار میلیارد تومان به اقتصاد استان صدمه میزند
👤فیروز ابراهیمی، رئیس خانه صنعت و معدن خراسانرضوی:
🔹سال گذشته قطعی برق در بخش صنعت ۱۲ ساعت بود، اما امسال این قطعی در هفته به ۳۶ ساعت رسیده است و این عملاً یعنی ۳۰ درصد تولید استان را کاهش میدهد.
🔹تولیدات صنعتی استان سالانه بالغ بر ۳۵۰ هزار میلیارد تومان است؛ یعنی هر یک روز تعطیلی، هزار میلیارد تومان به اقتصاد استان زیان و صدمه وارد میکند. بنابراین با تدبیر، سرمایهگذاری، مشارکت مردم و تقسیم عادلانه این ناترازی، میتوان بار را که برخلاف قانون مصوبه مجلس شورای اسلامی است، از روی دوش حوزه تولید برداریم.
◾️ خانه همافزایی انرژی و آب
📡 @wesh_ir
🔰تامین پایدار آب شرب ۸۵ میلیون جمعیت کار بزرگ و خطیری است
🔷معاون نظارت و بازرسی امور اقتصادی سازمان بازرسی کشور گفت: تامین پایدار آب شرب ۸۵ میلیون جمعیت در شهرها و روستاهای اقصا نقاط کشور، کار بزرگ و خطیری است.
🔷ستار شیرعالی، معاون نظارت و بازرسی امور اقتصادی سازمان بازرسی کشور در دیدار با مدیرعامل آبفای کشور، اظهار داشت: مطالبهگری در چارچوب قانون از دستگاههای متولی برای جذب اعتبارات و حمایتهای لازم این صنعت یکی از مواردی است که باید پیگیری شود.
🔷وی افزود: شرکتهای آب و فاضلاب سراسر کشور در فصل تابستان برای آبرسانی به مردم عزیز کشورمان کارهای عظیم و راهبردی را انجام میدهند و باید قدردان این زحمات بود.
◾️ خانه همافزایی انرژی و آب
📡 @wesh_ir
🔰آیا گواهی صرفهجویی گاز، بهینهسازی را از بن بست خارج میکند؟
🔷گواهی صرفهجویی گاز، ابتکار شرکت ملی گاز در استفاده از بازارهای جدید برای بهینهسازی است. سالهاست که بهینهسازی به دلیل عدم صرفه اقتصادی، از سبد سرمایهگذاران خارج شده است، بر این اساس کارشناسان معتقدند گواهی صرفهجویی گاز میتواند بهینهسازی را بنبست خارج کند.
🔷چالش رو به گسترش ناترازی انرژی، یکی از مهمترین معضلات حوزه انرژی کشور در سالهای اخیر بوده است. اگرچه افزایش ظرفیت تولید و مدیریت و بهینهسازی مصرف انرژی دو راهکار پیش روی ما برای حل این معضل به شمار میروند، اما دلایل محکمی وجود دارد که نشان میدهد رویکرد بهینهسازی باید نسبت به رویکرد افزایش تولید در اولویت قرار بگیرد.
◾️ خانه همافزایی انرژی و آب
📡 @wesh_ir
خانه همافزایی انرژی و آب
🔰آیا گواهی صرفهجویی گاز، بهینهسازی را از بن بست خارج میکند؟ 🔷گواهی صرفهجویی گاز، ابتکار شرکت م
🔷گزارش مرکز پژوهشهای مجلس این دلایل را چنین ذکر کرده است: بین نسلی بودن منابع انرژی، نیاز طرحهای بهینهسازی به سرمایهگذاری کمتر، پایدار بودن انرژی حاصل از بهینهسازی و محدودبودن منابع انرژی و مالی در دسترس.
⭕️کمبود انگیزه اقتصادی، چالش اصلی قانون بهینهسازی
🔷بازار بهینهسازی انرژی و محیط زیست، به عنوان راهکاری قانونی برای بهبود وضعیت وخیم ناترازی از طریق تقویت بهینهسازی، براساس ماده ۳ آیین نامه اجرایی ماده ۱۲ قانون رفع موانع تولید رقابت پذیر در سال ۱۳۹۶ ایجاد شد. با اینحال بر اساس گزارش مرکز پژوهشهای مجلس شورای اسلامی ایران، بررسی عملکرد بازار نشان میدهد که با گذشت ۶ سال از تصویب این قانون، تاکنون هیچ گواهی صرفهجویی صادر نشده است.
🔷دلایل متعددی برای عملکرد نامناسب این قانون ذکر میشود که از مهمترین آنها میتوان به نبود انگیزه اقتصادی به دلیل نوسانات ارزی و عدم تضمین در صدور و خرید گواهی صرفهجویی و ابهام در تحویل حامل انرژی معادل گواهی به دلیل نبود ظرفیت و ایراداتی در فرآیند ارائه تا تصویب طرحها اشاره کرد.
◾️ خانه همافزایی انرژی و آب
📡 @wesh_ir
خانه همافزایی انرژی و آب
🔷گزارش مرکز پژوهشهای مجلس این دلایل را چنین ذکر کرده است: بین نسلی بودن منابع انرژی، نیاز طرحهای
🔷اما به نظر میرسد پیش از آنکه به ایرادات پیش روی اجرای قانون بهینهسازی بپردازیم، باید به عامل مهم دیگری اشاره کنیم که پیش از هر چیز باعث عدم استقبال از سازوکارهای قانون بهینه سازی بوده است. این عامل چیزی نیست جز اولویت پر رنگی که راهکار افزایش تولید همواره در سیاستگذاریها و رویههای جاری داشته است. اما به نظر میرسد که تداوم این رویه که در دهههای گذشته دست بالا را داشته است، در سالهای آتی به دلیل محدودبودن منابع انرژی و مالی دیگر امکانپذیر نباشد.
🔷افزایش عمق ناترازی که اختلاف عرضه و تقاضا در اوج مصرف دو حامل گاز و برق را به ترتیب بیش از ۳۰۰ میلیون متر مکعب در روز و ۱۲ هزار مگاوات در روز رسانده، یکی از نتایج این سیاست نادرست است. اکنون اهمیت اولویت یافتن راهکار بهینهسازی در برابر راهکار افزایش تولید، بیش از همیشه آشکار شده و حتی می توان گفت که رفتهرفته به انتخابی ناگزیر بدل خواهد شد.
⭕️خلاءهای قانونی در اجرای قانون بهینهسازی
🔷در اینجا صرفا به برخی از معضلات و خلاهای و سوءعملکردها در حوزهی قانونی اشاره خواهیم کرد. گفتنی است که اجرای قانون بهینهسازی از تاریخ تصویب آن تا امروز در وضع کاملا نامطلوبی قرار دارد. در حوزه برق، مجموع کل طرحهای کاهش مصرف ارائهشده به دبیرخانه مربوطه تا پایان اردیبهشت ماه ۱۴۰۲ برابر با ۳۲ طرح بوده که از این میان فقط یک طرح در مرحله اجرایی قرار گرفته است. در حوزه گاز نیز در مجموع ۲۱ طرح به دبیرخانه مربوط ارسال شده که باز هم تنها یک طرح در مرحله عقد قرارداد قرار دارد. در مجموع این وضعیت بدین معناست که تاکنون هیچ گواهی صرفهجویی صادر نشده است و در عمل بازار بهینه سازی ۶ سال پس از ایجاد فاقد هرگونه عملکردی بوده است.
◾️ خانه همافزایی انرژی و آب
📡 @wesh_ir
خانه همافزایی انرژی و آب
🔷اما به نظر میرسد پیش از آنکه به ایرادات پیش روی اجرای قانون بهینهسازی بپردازیم، باید به عامل مهم
🔷اگرچه آیین نامه بازار بهینهسازی در سال ۱۳۹۶ به تصویب رسید اما در این آیین نامه تنها به مبنای کلی شکلگیری بازار انرژی اشاره شده بود و سازوکار و دستورالعملها و جزییات اجرایی را به کمیسیون و نهادهای تخصصی در زمان مقرر واگذار کرده بود. در این آییننامه کمیسیون صرفهجویی انرژی ذیل شورای عالی انرژی تشکیل شد. دو وظیفه مهم کمیسیون یکی تدوین مقررات اجرایی بازار بهینهسازی و دیگری تصویب نظام ثبت و راستی آزمایی صرفهجویی انرژی براساس معیارها و استانداردهای کاهش الگوی مصرف بوده است. با اینکه کمیسیون انرژی موظف بوده ظرف مدت سه ماه مقررات را تدوین کند اما ۴ سال تأخیر داشته است. البته که عملکرد نامطلوب شورای عالی انرژی هم قابل بحث است اما این وضعیت، با توجه به پتانسیل بالایی که در کشور در حوزه بهینهسازی وجود دارد، این تأخیر عملا سبب تشدید خاموشیهای برق در تابستان و کسری گاز در فصل زمستان بوده و علاوه بر هدررفت انرژی، آسیبهای فراوانی هم در حوزه محیط زیست به بار آورده است. چالشهای بسیاری نیز در مسیر اجرا وجود داشته است.
⭕️تعدد متولیان از جمله مشکلات بهینهسازی است
🔷«علی نقوی» مدیرعامل بورس انرژی بیان کرده است: « گواهی صرفه جویی برای هر نوع کاری قابل استفاده است اما چند ایراد دارد؛ یکی از ایرادها این است که سوخت یا دارایی صرفه جویی شده برای بازار داخلی طراحی شده است. اگر بخواهیم انگیزه کافی ایجاد کنیم باید این دارایی در رینگ صادراتی مورد استفاده باشد. باید روی این نکته کار کنیم. این نکته به نظر میرسد که مستلزم تغییر نگرش کلانی از سوی قانونگذاران باشد که جا دارد در آینده به آن توجه شود، به ویژه که بالا رفتن تعداد طرحهای صرفه جویی و عملیاتی شدن آنها هرچه بیشتر اهمیت آن را گوشزد خواهد کرد.»
🔷نقوی همچنین به بوروکراسی معیوب حاکم بر صرفه جویی اشاره کرده و گفته است: «بوروکراسی حاکم بر صرفهجویی مانند شرکت های M&V طراحی شده است. این کار مسیر را دشوار می کند.»
🔷یکی دیگر از مشکلات مسأله تعدد متولیان است، به طوری که سازمان انرژیهای تجدیدپذیر متولی بهینه سازی حوزه برق و شرکت بهینه سازی مصرف سوخت، متولی بهینه سازی گاز است اما ناشر گواهی صرفهجویی، شرکتهای توانیر و شرکت ملی گاز هستند، به دلیل اینکه متولی انتقال و توزیع گاز و برق هستند.
◾️ خانه همافزایی انرژی و آب
📡 @wesh_ir
خانه همافزایی انرژی و آب
1️⃣نخستین نشست تخصصی «ارائه ساختار واحد برای شناسنامه فنی قطعات» ذیل کمیته فنی، خودکفایی و ساخت داخل
🔰نشست تخصصی فوقالعاده «ارائه ساختار واحد برای شناسنامه فنی قطعات» ذیل کمیته فنی، خودکفایی و ساخت داخل
🗓روز چهارشنبه مورخ ۱۴۰۳/۰۵/۱۷
🏡در محل خانه همافزایی انرژی و آب برگزار شد.
📡 @wesh_ir
محمدرضا فلفلانی مدیرعامل خانه همافزایی انرژی و آب:
🔰ناترازی انرژی، عارضه اصلی تولید و بورس است
🔷علاج بلندمدت بازار سرمایه فقط با محدود کردن دامنه نوسان امکانپذیر نیست که با هر تنشی در فضای اقتصادی و سیاسی کشور از این شیوه استفاده کنیم، چراکه محدود کردن دامنه نوسان صرفاً و به طور مقطعی، هیجان برخی سهامداران را کنترل میکند.
🔷حمایت دولت برای خروج بازار سرمایه از شرایط بحرانی فعلی میتواند در دو بخش باشد. بخش اول و مهمتر اینکه به شرکتها کمک کند سودآوریشان را حفظ کنند و با انواع و اقسام دستورالعملها و قوانین، حاشیه سود شرکتها را کاهش ندهد. متأسفانه بیشتر سرمایهگذاران باور دارند دولت به دنبال این است که هر جا شرکت یا صنعتی، سود بیشتری میسازد، با اهرمهایی از جنس قوانین و مقررات، سود را از آن خود کند و به هر نحوی سود شرکتها را کاهش دهد. ممکن است دولت چنین نیتی نداشته باشد، بلکه به دنبال تأمین منابع مالی برای برخی زیرساختهای کشور باشد، اما در عمل آسیب جدی به بخش خصوصی وارد میکند که به هیچوجه مطلوب بازار سرمایه نیست، چراکه فرار سرمایهگذاران را در پی دارد.
🔷دولت با بهرهگیری از متخصصان، بازار سهام را با نگاه عارضهیابی تحلیل و علل ریشهای این عارضهها را حذف کند که یکی از این علل ریشهای، ناترازی در حوزه انرژی کشور است که به نحو جدی بهای تمامشده، تعطیلی خطوط تولید در روزهایی از هفته، کاهش تولید و سودآوری شرکتها را در پی داشته در حالی که برخی هزینههای ثابت در هر صورت کم نمیشوند و درنهایت بهای تمامشده برای شرکتها بالاست.
◾️ خانه همافزایی انرژی و آب
📡 @wesh_ir
⚫️ بنزین وارداتی لیتری ۳۸ هزار تومان است/ اگر آب معدنی در باک خودروها بریزیم گرانتر است
🔹ناصر عاشوری، دبیر کل انجمن صنفی کارفرمایی صنعت پالایش: متوسط مصرف روزانه بنزین در کشور در سال جاری به ۱۱۲ میلیون لیتر رسیده، درحالی که تولید بنزین روزانه بین ۹۸ تا ۱۰۴ میلیون لیتر است.
🔹 اگر آب معدنی در باک خودروها بریزیم، بهمراتب گرانتر از بنزین است. دولت و مجلس باید شجاعانه به موضوع اصلاح قیمت بنزین ورود کنند و پس از آن باید به افزایش پلکانی سالانه قیمت بنزین و حاملهای انرژی بازگردیم. قیمت هر لیتر بنزینی که به کشور وارد می شود، ۳۸ هزار تومان برای ایران تمام میشود.
◾️ خانه همافزایی انرژی و آب
📡 @wesh_ir
بیست و دوم مردادماه روز تشکلها و مشارکت اجتماعی گرامی باد.
◾️ خانه همافزایی انرژی و آب
📡 @wesh_ir
خانه همافزایی انرژی و آب
1️⃣نخستین نشست تخصصی «کاهش مصرف آب کشاورزی از طریق کشت فراسرزمینی» ذیل کمیته آب و محیطزیست 🗓روز دوش
#اینفوگرافی
📥دریافت نسخه باکیفیت تصویر
1️⃣ نخستین نشست تخصصی «کاهش مصرف آب برق در کشاورزی از طریق کشت فراسرزمینی»
🗓دوشنبه ۱۴۰۳/۰۵/۱۵
◾️ خانه همافزایی انرژی و آب
📡 @wesh_ir