خانه همافزایی انرژی و آب
7⃣4️⃣چهل و هفتمین جلسه "کمیته فنی، خودکفایی و ساخت داخل" روز چهارشنبه مورخ ۱۴۰۳/۰۵/۱۷ ساعت ۱۱:۰۰ الی
7️⃣4️⃣چهل و هفتمین جلسه "کمیته فنی، خودکفایی و ساخت داخل" روز شنبه مورخ ۱۴۰۳/۰۵/۲۷ ساعت ۰۸:۰۰ الی۱۰:۰۰ در محل 🏡 خانه همافزایی انرژی و آب خراسان رضوی با حضور نمایندگان شرکتهای نفت و نیرو استان در محل شرکت بهرهبرداری نفت و گاز شرق واقع در خیابان ارشاد، نبش مهندس ۶ برگزار میشود.
🤝 از اعضای کمیته دعوت میشود در این جلسه حضور به هم رسانند.
📡 @wesh_ir
10 میلیارد دلار سرمایهگذاری راهکار خودکفایی در تولید بنزین؛
🔰بنزین در برنامه هفتم توسعه
🔷متوسط مصرف روزانه بنزین در سال 1403 تا امروز به 121 میلیون لیتر رسیده که رقم بالایی است، این در حالی است که در اواخر سال گذشته و اوایل سالجاری رکورد مصرف بنزین در کشورمان حدنصاب جدیدی را به ثبت رساند.
🔷فصل نهم از برنامه هفتم پیشرفت به موضوع انرژی اختصاص دارد که ماده 46 آن مربوط به مدیریت و نحوه مصرف بنزین، نفت گاز(گازوئیل) و سایر حاملهای انرژی شبکه حمل و نقل کشور است. همچنین در تمام این فصل و بندهای زیرمجموعه آن هیچ حکمی درباره تعیین یا اجرای سیاست قیمتی درباره بنزین دیده نمیشود. در عوض مجموعه احکامی درباره تنوع در سبد سوختی کشور و سازکارهایی برای مدیریت و بهینهسازی مصرف و جلوگیری از قاچاق سوخت بیان شده است.
◾️ خانه همافزایی انرژی و آب
📡 @wesh_ir
خانه همافزایی انرژی و آب
10 میلیارد دلار سرمایهگذاری راهکار خودکفایی در تولید بنزین؛ 🔰بنزین در برنامه هفتم توسعه 🔷متوسط مصر
🔷در بند ب ماده 46 تأکید شده است که «بهمنظور رفع ناترازی بنزین، ایجاد تنوع در سبد سوختی کشور و اجرای تکالیف پدافند غیرعامل و قانون هوای پاک، سازمان برنامه و بودجه مکلف است با همکاری وزارتخانههای نفت، کشور و صنعت، معدن و تجارت، سازمان حفاظت محیط زیست و سازمان ملی استاندارد ایران، برنامه جامع تأمین و تخصیص حاملهای انرژی شبکه حملونقل کشور را شامل بنزین، نفتگاز، گازمایع، برق و گازطبیعی فشرده حداکثر ظرف 6 ماه از لازمالاجرا شدن این قانون تهیه کرده و به تصویب هیأت وزیران برساند.
🔷حکم قانونی فوق گرچه فاقد سیاست مصرح قیمتی درباره سوخت است اما منع قانونی نیز برای آن مطرح نکرده و به جای آن دولت را مکلف کرده است برنامه جامعی برای تأمین و تخصیص حاملهای انرژی شبکه حمل و نقل کشور از جمله بنزین تهیه کند که البته امکان در نظر گرفتن سیاست قیمتی در این برنامه جامع نیز در صورت هماهنگی دولت و مجلس وجود دارد.
🔷 نکته دیگر هدف کمی تولید روزانه 129 میلیون لیتر بنزین در انتهای برنامه است که در جداول برنامه هفتم در این حوزه بیان شده و به نظر میرسد در حال حاضر تولید بنزین در کشور فاصله زیادی با آن ندارد.
🔷 این موضوع نشان میدهد تمرکز دولت میبایست متوجه توسعه سایر سوختها و نیز کنترل مصرف بنزین باشد. در برنامه هفتم همچنین حکم مهم دیگری مبنی بر ایجاد سازمان راهبردی در زیرمجموعه دولت برای موضوع انرژی مطرح است. همچنین هدف از تشکیل این سازمان، ایجاد هماهنگی فرابخشی و مدیریت کلان و متمرکز در حوزه بهینهسازی مصرف انرژی، مدیریت بهینه ناترازی انرژی در بخشهای مختلف با رعایت ملاحظات کاهش شدت انرژی و پیگیری اجرای طرحهای بهینهسازی انرژی و تعیین میزان و نحوه تخصیص تمامی یارانههای انرژی در هر بخش است.
◾️ خانه همافزایی انرژی و آب
📡 @wesh_ir
🔰خانه همافزایی همگام با مجلس در انتخاب وزرا
🔹با توجه به معرفیشدن کابینه پشنهادی دولت چهاردهم و همراه با اوجگیری جلسات بررسی و تبادل نظر پیرامون افراد معرفی شده، خانه هم افزایی در تلاش است با ارائه نظرات تخصصی و بررسیهای کارشناسی، ملاک و سنجههای مناسبی جهت ارزیابی کابینه به نمایندگان محترم مجلس ارائه نماید و تا کنون گزارشات ویژهای در این زمینه تدوین و به سمع و نظر نمایندگان رسیده است.
🔹در ادامه این ارتباطات مدیرعامل خانه همافزایی با حضور در نشست هماندیشی نخبگان و تشکلهای مردمی با حضور دکتر میثم ظهوریان، نماینده محترم مشهد و کلات به ارائه اهم این موارد پرداخت.
◾️ خانه همافزایی انرژی و آب
📡 @wesh_ir
⚫️ فرصت طلایی کولرهای آبی رفع ناترازی برق و آب/ ۳۸ درصد ناترازی برق کم میشود؟
🔹موسسه SolutiEn نوشت: مصرف برق وسایل سرمایشی در روزهای گرم تابستان حدود ۴۰ گیگاوات است که ۹ گیگاوات آن صرف کولرهای آبی در بخش خانگی میشود.
🔹اگر موتور همه کولرهای آبی در بخش خانگی با موتورهای BLDC (آهنربا دائم) و موتورهای خازندار از نوع IE4 جایگزین شود، به ترتیب ۴.۸ و ۳.۶ گیگاوات از توان مصرفی آنها آزاد میشود.
🔹کاهش مصرف با بکارگیری موتورهای آهنربا دائم، معادل کاهش ۳۸ درصد از ناترازی برق در سال ۱۴۰۲ است.
🔹در صورت استفاده از ترموستات در کولر آبی، ۱۵ میلیون متر مکعب کاهش مصرف آب برآورد میشود که معادل مصرف آب بیش از ۴ روز تهران در تیرماه است.
◾️ خانه همافزایی انرژی و آب
📡 @wesh_ir
خانه همافزایی انرژی و آب
7️⃣4️⃣چهل و هفتمین جلسه "کمیته فنی، خودکفایی و ساخت داخل" روز شنبه مورخ ۱۴۰۳/۰۵/۲۷ ساعت ۰۸:۰۰ الی۱۰:
7⃣4️⃣چهل و هفتمین جلسه "کمیته فنی، خودکفایی و ساخت داخل"
🗓روز شنبه ۱۴۰۳/۰۵/۲۷
📌در محل شرکت بهرهبرداری نفت و گاز شرق
👥با حضور نمایندگان شرکتهای تابعه وزارتهای نفت و نیرو و سازمانهای صنعت، معدن، تجارت و بازرسی کل استان برگزار شد.
📡 @wesh_ir
سلسله کارگاههای روزآمد با فناوری؛
📌آشنایی با علم دادهکاوی و کاربردهای آن در صنعت آب و فاضلاب
👤ارائهدهنده:دکتر امید سلیمانی فرد، عضو هیئت علمی گروه ریاضی دانشگاه فردوسی مشهد
📅تاریخ: سهشنبه، 30 مردادماه 1403/ ساعت 10 الی 13
⭕️لینک ثبتنام: https://b2n.ir/w52895
◾️ خانه همافزایی انرژی و آب
📡 @wesh_ir
🔰مزارع تاب بیبرقی ندارند
1⃣در این روزهای گرم تابستانی قطعی برق ۵ تا ۶ ساعته چاههای کشاورزی نفس تولید را در این حوزه به شماره انداخته است. باغات تشنه که مدار آبیاری آنها طولانی شده، گرمای هوا را تاب نمیآورند و گاه به کلی خشک شده و از پا در میآیند. در چنین شرایطی متولیان بخش کشاورزی طرح نصب نیروگاههای خورشیدی را تنها راهحل اساسی برای رهایی کشاورزان از خاموشی میدانند. این طرح اما هنوز در مرحله اولیه بوده و به دلایل مختلف که مهمترین آن مشکل تأمین نقدینگی برای تجهیز مزارع کشاورزی به زیر ساختهای انرژی خورشیدی است، از سطح پوشش خیلی محدود فراتر نرفته است.
2⃣به نظر میرسد در شرایط حاضر تنها گزینه موجود برای جایگزینی سوخت برقی چاههای کشاورزی، توزیع گازوئیل برای دارندگان چاههای کشاورزی باشد؛ طرحی که اجرای آن نیز با حواشی مختلف از جمله امکان #قاچاق_سوخت، مشکلات #توزیع، افزایش #هزینه_تولید محصول، #آلایندگی_محیطزیستی و... مواجه است.
◾️ خانه همافزایی انرژی و آب
📡 @wesh_ir
خانه همافزایی انرژی و آب
🔰مزارع تاب بیبرقی ندارند 1⃣در این روزهای گرم تابستانی قطعی برق ۵ تا ۶ ساعته چاههای کشاورزی نفس تو
3⃣مشکل تأمین برق در شرایط پایداری طولانی مدت هوای گرم در سراسر کشور فقط منحصر به چاههای کشاورزی نیست و #صنایع و بخش خدمات و #مصارف_خانگی را در بر گرفته است. در این شرایط با توجه به اولویتبندی مصارف؛ چاههای کشاورزی به نسبت مصارف بخش خدمات، خانگی و صنایع چندان در اولویت نیست.
4⃣با این حال نمایندگان صنفی بخش کشاورزی بر تأمین برق چاههای کشاورزی تأکید دارند. قاسم پیشهور، رئیس اتاق اصناف کشاورزی در این رابطه میگوید: طی ۱۰ تا ۱۲ سال گذشته در مجلس موضوع برقی کردن چاههای کشاورزی مصوب شده و براین اساس کشاورزان مکلف بهبرقی کردن چاههای جدید و قدیم خود با استفاده از تسهیلات بانکی بدون نرخ بهره شدند.
5⃣به گفته وی، براساس مصوبه مجلس در خصوص برقی کردن چاههای کشاورزی، وزارت نیرو مکلف بهتأمین ۲۴ ساعته برق کشاورزان شد که متأسفانه دولت بهبهانه کمبود تولید برق، آن را اعمال نکرد. از طرفی وزارت نیرو برای جبران این خسارت اقدام بهرایگان کردن ۱۹ ساعته مابقی برق کشاورزان کرده است. البته این اقدامات جبرانکننده نیست، چراکه با قطعی برق کشاورزان حداقل یک میلیون تومان دچار خسارت میشوند درحالی که ممکن است پول کل برقی مصرفی ۱۹ ساعت حدود ۱۰۰ هزار تومان باشد.
6⃣پیشهور با بیان اینکه قطعی چندساعته برق کشاورزی آسیب جدی به تولید میزند، میافزاید: قطعی برق ۵ تا ۶ ساعته منجر به کاهش ۲۵ تا ۳۰ درصدی تولید میشود که این خلاف شعار سال است.
◾️ خانه همافزایی انرژی و آب
📡 @wesh_ir
خانه همافزایی انرژی و آب
5️⃣3️⃣ سی و پنجمین جلسه "کمیته رفع موانع و اجرای بهینه پروژهها" روز چهارشنبه مورخ ۱۴۰۳/۰۵/۱۰ در مح
#اینفوگرافی
📥دریافت نسخه باکیفیت تصویر
5⃣3⃣ سی و پنجمین جلسه کمیته رفع موانع و اجرای بهینه پروژهها
🗓چهارشنبه ۱۴۰۳/۰۵/۱۰
📣 خانه همافزایی انرژی و آب
📡 @wesh_ir
نماینده مردم مشهد و عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی در گفتگو با #خانه_همافزایی_انرژی_و_آب:
🔰 سازمانهای مردمنهاد رُکن اساسیِ ادارهکننده جامعه هستند
👤حجت الاسلام دکتر حسن اخلاقی امیری نماینده محترم مردم مشهد و عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی:
🔷 از نکات مهم مدیریت موفق در دنیا، مشارکت مردم در عرصههای مدیریتی است. مردم در دیدگاه مردمسالاری دینی پشتوانه و بدنه اصلی ادارهکننده جامعه هستند؛ با این دیدگاه سازمانهای مردمنهاد رکن اساسی ادارهکننده جامعه و بهعنوان پشتوانه و حلقه وصل دولتها و مردم هستند.
#کلام_خبرگان
#گفتمان_همافزایی
📌 ادامه این گفتگو در سایت خانه همافزایی انرژی و آب
📡 @wesh_ir
⚫️افزایش ۴۲ میلیمتری بارشها در کشور
رئیس مرکز ملی اقلیم سازمان هواشناسی:
🔹میزان بارشهای کشور در فاصله ۳۰ روز مانده به پایان سال زراعی به ۲۳۰ میلیمتر رسید.
🔹این وضعیت نشان می دهد که شرایط بارش کشور نرمال است و نسبت به ۱۱ ماه نخست سال گذشته ۴۲ میلیمتر بارش بیشتری دریافت شده است.
🔹با وجود اینکه میانگین پهنه ای بارش کشور نرمال است اما حدود نیمی از استان ها با کم بارشی مواجه هستند که بیشترین کم بارشی با میزان ۱۰۶ میلی متر مربوط به استان چهارمحال و بختیاری است.
◾️ خانه همافزایی انرژی و آب
📡 @wesh_ir
⚫️ حجم آب سدهای مشهد؛ فقط ۱۷ درصد!
👤حسن اسماعیلیان، مدیرعامل شرکت آبوفاضلاب مشهد:
🔹 در پیک گرما مصرف آب نسبت به شرایط عادی ۲۳ درصد افزایش یافت و اکنون با توجه به کاهش دما، نسبت به روزهای گرم تابستان، مصرف ۱۵ درصد کاهش یافته است و اکنون حجم سدهای مشهد به ۱۷ درصد رسیده است.
🔹شهریور ماه با توجه به اینکه آخرین ماه تعطیلات است و مسافرتها افزایشی است به طور طبیعی مصرف آب نیز بیشتر میشود، طی یکی دوسال گذشته که تابستان مصادف شده با ایام پایانی ماه صفر قطعا در مصرف آب تاثیرگذار است لذا با با مدیریت در مخارن و منابع تلاش میکنیم که به بهترین نحو نیاز زائران آقا امام رضا (ع) را تامین کنیم.
◾️ خانه همافزایی انرژی و آب
📡 @wesh_ir
خانه همافزایی انرژی و آب
3️⃣4️⃣ چهل و سومین جلسه "کمیته توسعه تکنولوژی و مدیریت مصرف" روز چهارشنبه مورخ ۱۴۰۳/۰۵/۲۴ در محل 🏡 خ
#اینفوگرافی
📥دریافت نسخه باکیفیت تصویر
3️⃣4️⃣ چهل و سومین جلسه کمیته توسعه تکنولوژی و مدیریت مصرف انرژی
🗓چهارشنبه ۱۴۰۳/۰۵/۲۴
📣 خانه همافزایی انرژی و آب
📡 @wesh_ir
⚫️فرصت ها و الزامات هم گرایی جهش تولید و ارتقای کیفیت محیط زیست کشور
🔹با توجه به تأکیدات مکرر رهبر معظم انقلاب طی سالیان اخیر بر حرکت بهسوی اقتصاد تولیدمحور بهعنوان یکی از ارکان گام دوم انقلاب و تعیین جهش تولید با مشارکت مردم در سال جاری، واکاوی نسبت جهش تولید با وضعیت محیطزیست کشور امری اجتنابناپذیر است.
🔶از منظر جهانی دو نگاه کلی در اینخصوص وجود دارد:
1️⃣از یک طرف برخی از طرفداران محیطزیست معتقد هستند که برای بهبود وضعیت محیطزیست باید روند رشد اقتصادی کُند شود
2️⃣در مقابل طرفداران رشد اقتصادی نیز بر این باورند که رشد اقتصادی با تغییر رویکرد تولید از فعالیتهای با آلودگی بیشتر بهسمت فعالیتهای با آلودگی کمتر میتواند باعث کاهش آلودگی و افزایش کیفیت محیطزیست شود.
🔹تلفیق این دو نگاه که با لحاظ اثر مقیاس و اثر توسعه فناوری طی سالیان اخیر مورد توجه بیشتری قرار گرفته، در منحنی محیطزیست کوزنتس بروز یافتهاست.
🔹در حقیقت تئوری منحنی محیطزیست کوزنتس ادعا میکند...
ادامه در وبسایت خانه همافزایی انرژی و آب
◾️ خانه همافزایی انرژی و آب
📡 @wesh_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⚫️علیآبادی: ناترازی برق بیش از ۱۸ هزار مگاوات است
وزیر پیشنهادی نیرو:
🔹 ناترازی در حوزه برق در سال جاری به بیش از ۱۸ هزار مگاوات رسیده. این ناترازی ریشه در اقتصاد ناکارآمد برق دارد.
🔹 بودجه وزارت نیرو در سال های گذشته کفاف یارانه برق را نداده و باعث بدهی بزرگی به شرکتهای خصوصی در حوزه برق شده است.
◾️ خانه همافزایی انرژی و آب
📡 @wesh_ir
خانه همافزایی انرژی و آب
3️⃣4️⃣ چهل و سومین جلسه "کمیته آب و محیط زیست" روز چهارشنبه مورخ ۱۴۰۳/۰۵/۲۴ در محل 🏡 خانه همافزایی
#اینفوگرافی
📥دریافت نسخه باکیفیت تصویر
3️⃣4️⃣ چهل و سومین جلسه کمیته آب و محیط زیست
🗓چهارشنبه ۱۴۰۳/۰۵/۲۴
📣 خانه همافزایی انرژی و آب
📡 @wesh_ir
⚫️مصوبات مرتبط با ساماندهی #کشفرود به صورت مستمر پیگیری میشود
👤محسن داوری، معاون استاندار و فرماندار شهرستان مشهد مقدس در حاشیه کارگروه سلامت و امنیت غذایی شهرستان:
🔹موضوع «ساماندهی کشفرود» از دستورکارهای کارگروه سلامت و امنیت غذایی شهرستان مشهد است و در همین راستا اقدامات مؤثری انجام شده که در حال پیگیری مصوبات مرتبط با آن هستیم.
🔹از موضوعاتی که اثر منفی بر سلامت دارد، مبحث کشفرود و کشت در اطراف آن است که توسط پساب یا فاضلاب صورت میگیرد. در این زمینه، موضوع «ساماندهی کشفرود» از دستورکارهای این کارگروه است و در همین راستا اقدامات مؤثری انجام شده که در حال پیگیری مصوبات مرتبط با آن هستیم.
◾️ خانه همافزایی انرژی و آب
📡 @wesh_ir
⚫️وزیر جدید نفت کیست؟
شرحی مختصر از زندگینامه و سوابق محسن پاکنژاد
🔹وزارت نفت یکی از مهمترین وزارتخانههای اقتصادی است و از همان ابتدای انتخاب مسعود پزشکیان از سوی مردم برای ریاست جمهوری، یکی از وزارتخانههایی که از همان ابتدا گمانهزنیهایی برای آن طرح می شد، وزارت نفت بود.
🔹در همین هفتهای که سپری شد #محسن_پاکنژاد با ۲۲۲ رای موافق به عنوان وزیر نفت در دولت چهاردهم از مجلس شورای اسلامی رای اعتماد گرفت.
🔹پاکنژاد در سال ۱۳۴۵ در تهران متولد شده است و دارای کارشناسی مهندسی برق از دانشگاه تهران و کارشناسی ارشد مهندسی صنایع از دانشگاه صنعتی امیرکبیر است.
🔴سوابق شغلی وی:
🔻معاونت وزارت نفت در نظارت بر منابع هیدروکربوری
🔻مشاور وزیرنفت 76 و 77
🔻رئیس ستاد نظارت بر سوخت رسانی 76 و 77
🔻مدیر طرح توسعه میدان گازی بین سال های 77 تا 79
🔻مدیرکل نظارت بر صادرات مواد نفتی و بازرسی فنی وزارت نفت در سال 79
🔻عضویت در هیئت مدیره شرکت نفت مناطق مرکزی ایران
🔻مدیر برنامهریزی شرکت نفت مناطق مرکزی ایران
🔻معاون مدیر برنامهریزی تلفیقی شرکت ملی نفت ایران
◾️ خانه همافزایی انرژی و آب
📡 @wesh_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⚫️ وزیر نفت: افزایش قیمت بنزین فعلاً در برنامه دولت نیست
محسن پاکنژاد:
🔹در رابطه با مدیریت مصرف بنزین، در حال حاضر اصلا راهکار قیمتی مدنظر نیست.
◾️ خانه همافزایی انرژی و آب
📡 @wesh_ir