6.01M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♦️ترامپ و حمایت اوانجلیست ها
✅شخصیت دونالد ترامپ به گونهای است که هیچ یک از شاخصههای مذهبی اوانجلیستها را دارا نمیباشد، با این حال روند رو به رشد حمایت اوانجلیست ها از وی باعث تعجب فعالان سیاسی بوده است.
تیم آلبرتا نویسنده مسیحی آمریکایی در تحلیلی جالب بیان میکند:
◀️ترامپ با تاکید بر موضوع سقط جنین که از خط قرمزها و اولویتهای اوانجلیستها است، خود را نماینده تمامی اعتقادات و اولویتهای مذهبی آنها معرفی میکند و با این کار در ذهن مخاطبان به چهرهای مبارز و از خودگذشته برای آنان تبدیل میشود که حاضر است به خوبی برای ارزشهای آنان بجنگد.
👌لازم به ذکر است از دیگر موضوعات مهم نزد اوانجلیستها نگاه آخرالزمانی آنهاست که در این زمینه نیز ترامپ سعی نموده است خود را پایبند به آن نشان دهد.
⬅️برای مشاهده کامل کلیپ فوق به کانال آپارات مراجعه فرمایید.
https://www.aparat.com/v/oph4758
⬅️همچنین در موضوع "نقش مذهب در انتخابات آمریکا" می توانید به مجله رصد 13 مراجعه فرمایید.
https://eitaa.com/westandmahdism2/31
#غرب_و_مهدویت
#اخبار
🌎 گروه غرب و مهدویت مرکز تخصصی مهدویت حوزه علمیه قم
✅ تهیه کننده: حجت الاسلام مسعود زائری
https://eitaa.com/westandmahdism
♦️مرزبندیهایی که روز به روز عیانتر میشود
◀️ مراسم افتتاحیه المپیک پاریس 2024 شاهد اتفاقی کم سابقه در طول تاریخ بود که در آن مردم کل جهان، تخریب عجیب چهره آسمانی عیسی مسیح علیه السلام را در مراسمی رسمی و بین المللی به چشم دیدند.
◀️ این حجم از تخریب عیان و بی پرده نسبت به یک شخصیت الهی چندان مسبوق به سابقه نیست و فریاد اعتراض مسیحیان و مسلمانان مختلف را در سراسر جهان بر انگیخت.
✅ این اتفاقات در حالی رخ داد که بسیاری از مردم جهان بعد از ماجرای غزه و جنایات صهیونیست ها، فریاد ظلم ستیزی و عدالت خواهی سر میدهند و جهان تشنه رسیدن به یک منجی آسمانی و الهی است تا بشریت را از انواع سختی ها و ظلم ها نجات بخشی دهد. اما سردمداران فرهنگ و تمدن غرب درست در نقطه مقابل این جریان، مشغول تخریب نمادهای دینی و تمسخر چهره های آسمانی ادیان مختلف هستند.
👈 لازم به ذکر است برگزار کنندگان مراسم افتتاحیه المپیک پس از مشاهده واکنشهای شدید علیه این وقایع، اقدام به فرافکنی و توجیه آن نمودند.
#غرب_و_مهدویت
#اخبار
🌎 گروه غرب و مهدویت مرکز تخصصی مهدویت حوزه علمیه قم
https://eitaa.com/westandmahdism
🛑 حرارت شعله فروزان حادثه کربلا از منظر غربیان
👈 ماجرای کربلا بسیاری آزادگان را از مذاهب و ملیتهای مختلف در سراسر جهان به سمت خود جلب کرده است. از جمله این افراد کریستوفر کلوهسی است.
✅ وی کشیش کاتولیک اهل آفریقای جنوبی است که علاقه او نسبت به پیشوایان و شخصیتهای مهم شیعی باعث شده تاکنون چهار کتاب مهم در این زمینه به رشته تحریر درآورد.
✅ کتاب «جلودار؛ اباالفضل العباس» (Outrider : Ab Al-Fazl Al-Abbas) عنوان جدیدترین اثر کلوهسی است که با محوریت شخصیت حضرت عباس (ع) نگاشته شده است. نویسنده در این اثر سعی کرده ضمن معرفی کامل شخصیت حضرت عباس، به بیان ویژگیها و اوصاف اخلاقی ایشان بپردازد. وی به طور مفصل به نقش حضرت عباس در جریان کربلا پرداخته است و ایشان را نمونه یک شخصیت کاملاً فدایی و از خود گذشته معرفی میکند که سعی دارد همواره موجودیت خود را تحت لوای برادرشان یعنی امام حسین (ع) معنا کند.
📚 برای مطالعه بیشتر به نشریه رصد (شماره 14) رجوع کنید.
https://eitaa.com/westandmahdism2/34
#غرب_و_مهدویت
#مستشرقان_و_مهدویت
🌎 گروه غرب و مهدویت مرکز تخصصی مهدویت حوزه علمیه قم
https://eitaa.com/westandmahdism
♦️ فرنیش و عملیات وعده صادق
▫️پس از جریان عملیات وعده صادق، بسیاری غربیان سعی کردند این واقعه را در پازل اتفاقات آخرالزمانی تحلیل کنند.
◀️ از این جمله افراد، تیموتی فرنیش بود که ضمن بیان تحلیل مفصلی از این واقعه، تحریک اسراییل برای پاسخگویی به این عملیات را محکوم به شکست دانست و بیان کرد در نگاه الهیاتی مسلمانان، این امر حتی میتواند موجب بازگشت منجی آنان شود.
✅ فرنیش در قسمتی دیگر از نوشته خود که در سایت stream.org منتشر کرده، مینویسد:
بیایید [ما مسیحیان] کشمکش و رقابت در تفسیرهای کتاب مقدس در مورد دولت مدرن یهودی را کنار بگذاریم و به دلیل کاملاً عامیانه از اسرائیل حمایت کنیم. این متحد ما یعنی اسرائیل، یک حکومت دموکراسی، با ارزشهای غربی است و مورد حمله یک دولت اسلامی بزرگ، قدرتمند و آخرالزمانی قرار گرفته است. اجازه ندهیم اختلافات میان ما مسیحیان، تشخیص ما را در اینکه طرف حق در این درگیری چه کسی است، دچار اختلال نماید.
👈 لازم به ذکر است هدف اصلی فرنیش در این نوشتار تحریک عموم مسیحیان برای حمایت همه جانبه از اسراییل است.
📚 برای مطالعه بیشتر رجوع کنید به مجله رصد شماره 14 👈
https://eitaa.com/westandmahdism2/36
#غرب_و_مهدویت
#اخبار
🌎 گروه غرب و مهدویت مرکز تخصصی مهدویت حوزه علمیه قم
https://eitaa.com/westandmahdism
♦️ وقتی قرار است علم، تنها ناجی بشریت شود...
🎬 در فیلمهای آخرالزمانی سینمای هالیوود، انواع منجیان، با گونههای مختلف نجاتبخشی به تصویر کشیده میشوند.
◀️ سریال «مسأله سه جسم» (3body Problem) که فصل اول آن در سال 2024 اکران شد و از آن به عنوان پرهزینهترین سریال پلتفرم Netflix نام برده میشود، نمونهای تمامعیار از یک آخرالزمان علممحور است.
✅ در این سریال که با محوریت یک مسأله فیزیکی -البته با چاشنی مسائل سیاسی- ساخته شده، قرار است موجودات فضایی طی 400 سال آینده به زمین برسند و بشریت را نابود کنند.
▫️ در این بین عده ای از انسان ها مشتاقانه منتظر آمدن فضاییها هستند و آن ها را خدای خود میخوانند.
▫️ اما عدهای دیگر تمام تلاش خود را انجام میدهند تا با تکیه صرف بر دانش و علم پیشرفته بشری (ضمن نفی قدرتهای الهی و ماورایی) از وقوع این حادثه آخرالزمانی جلوگیری کنند.
👌 لازم به ذکر است محصولاتی با تکیه بر ناجی بودن صرف علم و نفی هرگونه نجاتبخشی الهی نمونههای زیادی در سینمای غرب دارد.
#غرب_و_مهدویت
#رسانه_و_مهدویت
🌎 گروه غرب و مهدویت مرکز تخصصی مهدویت حوزه علمیه قم
✅ تهیه کننده: حجت الاسلام مسعود زائری
https://eitaa.com/westandmahdism
هدایت شده از مجلات رصد (تحرکات غرب در موضوع آخرالزمان و مهدویت)
⬅️ مجله رصد. شماره 14
▫️ در این شماره می خوانیم: 👇👇
✅ عملیات وعده صادق، غربیها چه میگویند؟
✅ مؤسسه جنگهای صلیبی، نمونهای از فعالیت گسترده جریان اوانجلیستی در غرب
✅ جیمز پارکر و انتخاب الگویی تکراری در ایجاد ترس از منجی اسلامی
✅ حرارت شعله فروزان حادثه کربلا از منظر غربیان
✅ زئوف ماگن و مطالعه ایران انقلابی!
✅ فیلم تل ماسه، نمونه ای آشکار برای تخریب امام مهدی (ع) در سینمای هالیوود
✍️ تهیه شده توسط مؤسسه فرهنگی عصر موعود به سفارش بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود (عج)
🌎 گروه غرب و مهدویت مرکز تخصصی مهدویت حوزه علمیه قم
https://eitaa.com/westandmahdism2
♦️ اربعین حسینی در نگاه دیگران (بخش اول)
✍️ دانشگاه هاروارد چند سالی است پروژهای عظیم برای شناخت تشیع با عنوان "Project on Shi'ism and Global Affairs" (پروژه تشیع و مسائل جهان) راهاندازی نموده و با برگزاری نشستها، انجام پروژهها و تولید متون پژوهشی، بر روی مبانی عقیدتی، سنتها و نیز مسائل سیاسی مرتبط با شیعیان کار تحقیقاتی میکند.
◀️ یکی از پروژهها و کارهای تحقیقاتی این گروه، بحث قیام عاشورا و مسائل مربوط به آن است. برگزاری چند نشست و سخنرانی علمی برای تبیین اهداف قیام عاشورا و اثرات آن بر شیعیان از جمله نتایج این پروژه بوده است. (پوستر برخی از آنها در تصویر آمده است)
🔸 در این راستا چند سال پیش «راهپیمایی عظیم اربعین حسینی» از جمله موضوعات خاص پژوهشی بود که مورد توجه پژوهشگران این گروه قرار گرفت. یکی از متنهای منعکس شده در سایت دانشگاه هاروارد، نوشته استاد دانشگاه مالزی، دکتر محد فیصل موسی است که سال 2015 تصمیم میگیرد به سفر اربعین برود و از نزدیک این جریان را مشاهده و گزارش کند.
🔹 محد فیصل موسی معروف به فیصل تهرانی، نویسندهای جنجالی و پرمخاطب در مالزی است. جالب آنست که این نویسنده، پیرو مذهب شیعه نیست و چندین بار به واسطه برخی از اینگونه نوشتهها، توسط سلفیهای مالزی مورد حمله قرار گرفته و از انتشار کتابهایش ممانعت به عمل آمده است.
👈 در فرسته بعدی، بخشهایی از مقاله این نویسنده را مرور میکنیم.
#شیعه_شناسی_در_غرب
#اربعین_حسینی
✅ تهیه کننده: حجت الاسلام دکتر زهیر دهقانی
🌎 گروه غرب و مهدویت مرکز تخصصی مهدویت حوزه علمیه قم
https://eitaa.com/westandmahdism
♦️ اربعین حسینی در نگاه دیگران (بخش دوم)
✍️ در فرسته قبلی گفتیم که دکتر فیصل موسی در سال 2015 در مراسم اربعین حسینی شرکت و آن را گزارش کرده است. نوشته او بخشهای جالب توجه زیادی دارد که برخی از آنها را مرور میکنیم:
▫️ بعدازظهر روز 29 نوامبر 2015 غبارآلود است. من بیش از 950 عمود (معادل 47.5 کیلومتر) از نجف تا کربلا را پیاده طی کردهام که کل آن 1452 عمود است. بدنم بعد از دو روز پیادهروی به شدت درد میکند و سعی میکنم در خیمهای که توسط گروهی از جوانان شیعه از کاظمین برپا شده، بخوابم.
▫️ امروز پیادهروی از نجف به کربلا به بیانیهای قدرتمند تبدیل شده است. تشیع به عنوان یک مکتب فکری، رویکردی از کنشگری نوپا را در پیش گرفت. عنصری بسیار متفاوت با جریانهای سنیگرایی که سکوتگرایی سیاسی را انتخاب کردند. به همین دلیل است که زیارت اربعین با صدای بلند طراحی شده است، چرا که برای رساندن پیام شهادت حسین (ع) باید چنین باشد.
▫️ در سال 2014 بیش از 20 میلیون زائر در ایام اربعین به کربلا آمدند. در مقایسه این مراسم با حج، مراسم مکه هیچ است.... در حج سال 2009 من شرکت داشتم ولی آن هیجان یا تجربه معنوی را که باید احساس میکردم، حس نکردم. روح حج به دلیل رفتار مقامات سعودی دیگر از بین رفته است.
▫️ پیادهروی من به همراه میلیونها نفر دیگر حدود 80 کیلومتر خواهد بود که سبک محسوب می شود. اگرچه در صحراها قدم زدم، روزها در گرما میپزم و شبها یخ میزنم، اما مدام به خودم یادآوری میکنم که افرادی هستند که از بصره با پای پیاده راه میروند که دو هفته طول میکشد.
👈 ادامه دارد ...
♦️ اربعین حسینی در نگاه دیگران (بخش سوم و پایانی)
✍️ در این فرسته، بخش پایانی نوشته دکتر فیصل موسی در مورد پیادهروی اربعین را مرور میکنیم:
▫️ پیادهروی اربعین یک تعاملگرایی نمادین جدی است که همه اقشار جامعه در آن مشارکت دارند. شیعیان شهری و دورافتاده، تحصیلکرده و بیسواد، ثروتمند و فقیر، مردمی از اقوام مختلف: فارس، عرب، هندی، آفریقایی، اروپایی و آسیایی با هم در موکبها میخوابیدند و غذا میخوردند.
▫️ یکی دیگر از جنبههای قابل توجه، مهماننوازی عجیب عراقیهاست. موکبها یا چادرهای موقتی که توسط مردم سازماندهی شدهاند، اقامت رایگان، غذا، درمان و سایر خدمات را ارائه میدهند. غریبهها بلافاصله برادر دینی شدهاند.
▫️ موکبها نه تنها از مردم محلی، بلکه از دیگر شیعیان جهان هستند... سرآشپز یک کارگردان هنری است که 26 فیلم بینالمللی دارد و از من میخواهد که نامش را ذکر نکنم. یکی از کارگران که دانشجوی 23 ساله دانشگاه آمریکایی بیروت است، به من گفت که 4 سال است تمام پسانداز خود را جمع میکند تا به کربلا بیاید و چنین خدماتی ارائه دهد.
▫️ وقتی به کربلا رسیدم، من لال شده بودم و اشکهایم جاری بود. من زمان زیادی را بعد از حج سال 2009 منتظر مانده بودم تا احساس اطمینانبخش عرفانی یا معنوی را به دست بیاورم. هیچوقت فکر نمیکردم شش سال بعد در «کربلا» به آن برسم!
#شیعه_شناسی_در_غرب
#اربعین_حسینی
✅ تهیه کننده: حجت الاسلام دکتر زهیر دهقانی
🌎 گروه غرب و مهدویت مرکز تخصصی مهدویت حوزه علمیه قم
https://eitaa.com/westandmahdism